vineri, 11 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Federatia Galactica despre Marele flash solar 21 12 2020

 

AVIZ TEMATORILOR :  

ABILITATEA  DE  A  MENTINE  LUMINA  ESTE  DIRECT  PROPORTIONALA CU  CURAJUL  DE  A  VEDEA  INTUNERICUL    

Dar exista si acei care spun ca TOT CEEA CE TREBUIE SA FACI  este sa nu te focusezi NICIODATA si pe NIMIC NEGATIV .  Aceasta atitudine nu contine LUMINA ADEVAR

Daca oricine de pe planeta ar face asta CINE AR SALVA COPII DIN SUBTERANE ??
vezi https://templul-iubirii-divine.blogspot.com/2020/10/puterea-lui-cinci-despre-copii-salvati.html
8 milioane de copii dispar anual  si nu pot fi salvati meditand , rugand sau ridicandu-va vibratia personala daca toti ignorati ca exista NEGATIV .
Cine sustine nonimplicarea este un agent NEGATIV. Ei sunt infilitrati cu entitati negative de care nici nu au stiinta.
Nimic nu poate fi mai primejdios de sustinut si crezut  decat neimplicarea.

Nimic nu poate fi mai departe de adevăr. Nimic nu poate fi mai ignorant și mai egoist.

Și nimic nu ar putea arăta mai mult câtă FRICĂ poartă acești oameni.
Cât de TERIFIAȚI acești indivizi sunt de acest adevăr amar.
Ei sunt aici pentru a vă distrage atenția cu cnotiunile lor de ascensiune, de iubire, lumină, iertare și ridicarea vibrațiilor.

ECHILIBRUL  intre MASCULIN si FEMININ este cheia pentru orice. ECHILIBRUL este cheia eliberării planetei voastre. 
Urmăriți știrile, cercetați adevărul dureros, dar nu uitați să meditați și să vă răsfățați.

IGNORANȚA VOASTRA  ESTE PUTEREA CELOR NEGATIVI.

DACA IGNORATI INTENTIONAT CEVA , ACEL CEVA VA VENI SA VA URMAREASCA MEREU.... INFRUNTATI FRICA  ....SI VA DISPARE ODATA CU RAUL
Fiecare FIINTA are o parte de energie FEMININA = SENTIMENT / IUBIRE si o parte de energie MASCULINA = CREATIE / ACTIUNE  .....
DACA NU LE ACTIVATI DE AMANDOUA  NU PUTETI FI FIINTE UMANE COMPLETE MULTIDIMENSIONALE , nu puteti ascensiona ca MAESTRII AI VIETII.

ATI FOST MINTITI INTENTIONAT MII SI MII DE ANI DIN CE IN CE MAI DRAMATIC !  CA ALTCINEVA  SA POATA SA VA DOMINE PRIN PUTEREA CUNOASTERII LOR UNIVERSALE ASUPRA NESTIINTEI VOASTRE...

ACUM E MOMENTUL SA PRIVITI ADEVARUL DEZGUSTATOR IN OCHI SI SA SPUNETI : GATA  ! EU NU MAI SUNT PARTAS LA ACEASTA MIZERIE PRIN LIPSA DE REACTIE !

PRIMA VINE LUMINA CARE ESTE INFORMATIE SI ADEVAR !

Nu i credeti pe cei care spun  NU SE INTAMPLA NIMIC DEOARECE NU AVEM DOVEZI !  Acestia suntb agenti ai partii  negative  cu care ne luptam .

LUMINA  lui DUMNEZEU SE APROPIE DE EVIDENTA DVS FIZICA DIN DIMENSIUNILE SUPERIOARE SI CORPURILE DVS INEFABILE DORIND SA CORIJEZE VIATA DVS. IN BINE !

NU MAI FITI LENESI SAU CREDULI !  
SUNTETI FII DE DUMNEZEU. DE CE INGADUITI SA FITI CALCATI IN PICIOARE ??

MESAJ DE LA FEDERAȚIA GALACTICA  ANDROMEDA despre FLASHUL SOLAR!!

Marele flash solar  va fi asociat cu 3 zile intunecate

DRAGI CITITORI În acest mesaj, vă vom explica cele mai importante aspecte la care trebuie să fiți atenți în ceea ce privește evenimentul Flashului Solar.
Este esențial să înțelegeți că sunt vremuri fără precedent când multe dispense speciale sunt în vigoare.

Trebuie să înțelegi lucrurile care sunt pe cale să înceapă și să-ți liniștești mintea pentru a intra în dimensiunea a 5-a.

Noi cei din Federație am explicat totul despre sferele noastre, mai ales despre cea de ajutor pentru voi ! Sfera pe care v-am descris-o este sfera, care va apare prima  .
 Sfera se va apropia de Pamant, pentru a actiona ca scut, si va proteja Pamantul si locuitorii sai cand Soarele face eruptia maxima solara; sfera care este de 5 ori mai mare decat Pamantul, va fi plasata in fata planetei Pământ, astfel încât planeta să nu fie lovită în întregime de consecințe catastrofice. Toate acestea se vor întâmpla în colaborare, cu Nibiru, care aparține Federației Galactice Andromeda și datorită acestei protecții / scut Pământul se va întuneca (va fi o eclipsă forțată mare) și de aceea va fi 3 Zilele întunecat.
 Repetăm că nu există niciun motiv de teamă, deoarece marea sferă a Federației Galactice Andromeda va acționa ca scut.
Acesta este motivul pentru care vă îndemnăm în aceste zile de întuneric să stați acasă în siguranță și să nu ieșiți!
Asta pentru că mulți oameni care nu știu ce se întâmplă vor intra în panică, traumă și nebunie. 
In aceste 72 ore =3 zile, energiile fotonice, pe care Pământul le va primi este energia necesară care  va schimba conștiința și începe procesul transformarii din Corp din carbon spre o structură de silicon. 
Această schimbare este obstacolul, cu care trebuie să te confrunți cu calm și seninătate. Energia fotonică va avea un efect de descărcare electrică asupra ta care va călători prin tot corpul (întotdeauna în funcție de sensibilitatea fiecăruia), prin urmare ar fi necesar să înlăturați toate obiectele metalice pe care le folosiți des, din moment ce ele acționează ca conductori ai Acest curent electric și amplifică un disconfort mai mare.
Vă sfătuim zilele acestea și următoarele, să nu mâncați prea mult și nu carne roșie, dar să beți multa apă plată. Efectul acestei energii fotonice pe care o vei primi este puternic, în acele ore veti intra în cea de-a 5-a Dimensiune, dar nu veti fi singuri în acest moment.
În perioada tranziției Legea Cosmică permite Ființelor tărâmului angelic și Ierarhiei spirituală să treacă prin Voal și să ia contact cu membrii treziți ai Rasei Umane. Aceste ființe binevoitoare se vor strădui să îți atragă atenția intensificând Lumina în centrul tău de energie solară și, în sfârșit, în inima ta sacră.  Chemati ajutorul ingerilor si ierarhiilor spirituale.

Prima atentionare  va fi dată pe 14. decembrie.
Ființele luminii și îngerii vor fi alături de tine, aproape până când vei intra în dimensiunea a 5-a, în acel moment vei fi CONȘTIENT că intri în noua Era a Varsatorului.


Abia când începeti să vedeti că în afara caselor voastre nu va mai fi întuneric și totul va fi tăcut, sa ieșiti din casă, nu înainte, și va veti asigura că totul este calm și liniștit!
Sunteți 8 miliarde de oameni pe planeta Pământ și nu toți sunt la fel, și nu toți au urmat sfaturile corecte și nu toți s-au dedicat trezirii și nu toți si-au ascultat inima și conștiința.
Între timp, cei din Federație trebuie să își asume responsabilitatea pentru criminalii care sunt pe pământ și cei care nu au înțeles ce se întâmplă, acești oameni vor trece printr-o traumă profundă și va trebui să ii colectăm pe toti, în diferite zone ale planetei și in  sferele spitalului. 
Dragilor, trebuie să îți imaginezi și să ai compasiune pentru acești milioane de oameni care nu au ascultat și au urmat calea cea dreaptă și care se vor afla într-o situație pe care nu o vor înțelege și vor intra în panică, dar în sferele Spitalului, avem personal deja pregătit.  Pentru acest tip. de pacienți, suntem bine organizați!

Pentru cei din case, când marea sferă a Federației se îndepărtează de Soare vor vedea o lumină foarte puternică și intensă care emană din Soare, atunci pot ieși afară. 

Când va pleca sfera totul se va schimba, vei vedea cerul în alt fel, cerul va fi plin de nave spațiale și nave mamă.

Vor fi SYRIANI, ARTURIENI, PLEADIENI ȘI CEI DIN FEDERAȚIA GALACTICĂ ANDROMEDA, CELE MAI LARGI NAVE DIN ACEASTĂ GALAXIE si multe alte RASE.


Vor fi milioane de mici navete spațiale care vă vor saluta când ieșiți din case; puteti fi transportați în navele mamă care vă vor duce în sfera care v-a fost atribuită, așa cum am descris în mesajele noastre anterioare.
Acesta este planul divin al Federației Galactice Andromeda în colaborare cu Federația Galactică a Luminii  și toate celelalte rase.

Nu uitati explicatiile noastre despre acest eveniment spiritual, nu va autobombardati cu alte mesaje. 

Ati fi doar confuzi și nu veti ști să alegeti calea corectă de urmat și va veti găsi în dificultăți cu voi însiva. 
Acesta este ultimul mesaj al Federației Galactice din Andromeda, încercați să fiți liniștiți și CONȘTIENȚI și să vibrați înalt până în ultimul moment în care intrați în cea de-a 5-a Dimensiune, este foarte important atât pentru voi, cât și pentru noi, cei care primim gândurile vibraționale emanăte din suflet, le auzim cu toții, și toate sunt codate de Federație, mai ales cele care vibrează în ritmul cardiac.
O îmbrățișare mare din partea tuturor membrilor Federației Galactice Andromeda.

Colli Salvatore 🌍💙

https://thegalacticfederation.com

Planeta voastră a intrat în etapele finale ale iluminării care vor duce la înălțare. 


21 12 20


ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
ÎNCEPÂND CU ANUL 2021, OAMENII CEI BUNI VOR DEVENI RASA PE BAZĂ DE SILICIU GLUCONIC, CARE VA FI BAZA VIEȚII PE TERRA.
DECI, NU SE VA NAȘTE O NOUĂ RASĂ, CI TOȚI CARE NU CORESPUND, ADICĂ TOȚI RĂII, VICIOȘII, LENEȘII etc SE VOR CERNE ȘI VOR DISPĂREA ÎN URMĂTORII 13 ANI.


 

NAMASTE 

 G

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro