duminică, 27 decembrie 2020

Puterea lui Cinci ~ Clonele și Inteligența Artificială (AI)

Clonele și Inteligența Artificială (AI) 


"Rasei umane i s-a manipulat ADN-ul cu mii de ani în urmă, a fost modificat și împărțit în doi cozoni (două spirale), pentru a schimba întreaga noastră specie genetic. Clonele sunt o creație genetică care rulează pe un program artificial al „AI” (Inteligență Artificială). Clonele, din cauza modificărilor genetice, vor suferi condiții grave de sănătate și probleme neurologice, în urma cărora vor sfârși în cele sau îi vor determina pe constructori sa reduca reproducerea lor la un număr limitat de generații, creând un sfărșit al acestei specii. Aceasta este ceea ce se întâmplă cu Grays ( Micii Cenușii). 

Știința la nivel înalt a geneticii de pe planeta Pământ, care înseamnă guvernul din umbră al Cabalei, lucrează în laboratoarele subterane din DUMBS (baze subterane adînci) și au făcut clonare extrem de avansată a rasei noastre de cel puțin 100 de ani. Acest program foarte sinistru modifică în mod genetic omul, să lucreze pe o frecvență complet artificială bazată exclusiv pe Inteligența Artificială. Foarte periculos! Această Cabală Întunecată produce clone din tot felul de oameni, politicieni și celebrități, militari, oricine poate fi util să înlocuiască și să îndeplinească agenda pe care o doresc.  
Aceste clone sunt controlate de o Inteligență Artificială Centrală (gen stup, n.b.) care funcționează cu un transmițător care primește informații printr-un cip ce este conectat neurologic la creierul lor. Această AI Centrală controlează aceste clone la fel ca într-o „Hive Mind” despre care am vorbit mai devreme. Aceste clone au amintiri și reacții descărcate în ele pe baza persoanei originale pe care o clonează. Înseamnă, că ei studiază persoana originală, care are profilul mental pe care l-au descărcat într-un super computer avansat și este implantat în clonă ca program (Hi(t)lary Clinton, Obama, etc.). 

Aceste clone funcționează printr-un semnal AI. Când programul intern din aceste clone nu dă, să zicem, răspunsul corect sau reacția dorită, acesta poate fi accesat prin acel semnal de la un computer central AI. 
Cu toate că aceste clone învață lucruri noi în timpul experiențelor, ele sunt de natură foarte limitată. Semnalul care controlează aceste clone este transmis de rețeaua de telefonie mobilă și de alți transmițători de energie înaltă care sunt amplasați în puncte cheie din întreaga lume. Semnalul este accesat și controlat de un supercomputer numit „Red Queen” care se află sub aeroportul din Denver / SUA (unde există o enormă bază subterană a Cabalei – după ultimele info, se pare că Alianța Pământului ar fi distrus cu arme energetice în totalitate această bază și ar fi murit vreo 2500 de specialiști acolo, n.b.). 
Există și alte noduri independente, așa cum sunt numite, în întreaga lume, dar aceste noduri subordonate sunt întotdeauna coordonate de Regina Roșie sau Centrală. Această AI a Reginei Roșii funcționează independent, luând propriile decizii și acționând fără control asupra unei ființe umane. Această Regină Roșie are nu numai clonele aflate sub controlul său, ci și roboți războinici de extrem de înaltă tehnologie, fabricați în cea mai mare parte de DARPA, și avioane fără pilot (drone) care sunt puternic înarmate. 
Red Queen poate prelua controlul asupra oricărui vehicul computerizat modern, cum ar fi o mașină, un avion, fie că este militar sau civil, navă sau submarin. 

Aceste clone pot fi fabricate pentru a fi exact la fel ca originalul și pot fi modificate în funcție de nevoile creatorilor lor. Aceste clone nu sunt perfecte și sunt afectate de numeroase probleme. Ele pot, de asemenea, să facă o persoană artificială care nu reprezintă nici un om real, iar creația se face cu specificațiile producătorului în funcție de scopul și sarcina pe care o vor îndeplini. Aceste clone sunt oameni de nivel înalt, lideri ai marilor companii, celebrități, politicieni. 
Unele dintre aceste clone sunt folosite pentru a face crime, misiuni de sinucidere și programe politice. Când aceste clone sunt hărțuite și suferă ridicol de mâna unei populații ce-i urăsc, de obicei, originalul a avut deja posibilitatea de a fugi (vă sună familiar?). 
Operațiunile de tip steag-fals, atacurile asupra școlilor, mall-urilor și locurilor publice sunt scenariile în care sunt folosite clonele (v-ați pus întrebarea de ce în aceste cazuri subiectul se sinucide sau este împușcat de poliție..?). 

Clonele copiilor și bebelușilor sunt, de asemenea, create pe scară largă, pentru a fi folosite în ritualurile satanice ale elitei din castelele aristocrației europene și nu numai, pentru zeii lor Archoni. 

Celebritățile, bărbați și femei, de asemenea, sunt clonate în mod egal și vândute Elitei ca sclavi și sclave sexuale. Aceste clone variază foarte mult la prețuri în funcție de perfecțiune. Mulți dintre acești copii sunt creați și vânduți ca jucării sexuale acestor Elite ale Cabalei. Cele mai multe dintre aceste clone se bazează pe oameni reali și își păstrează o parte din personalitățile lor, dar aceștia sunt descărcați cu un program suplimentar pentru a le face mai docile, mulțumitoare. 

Aceste clone au tendința de a avea probleme neurologice grave, ca exemplu… Hi(t)lary Clinton. Cu cât perioada de gestație este mai lungă, adică … durata de timp dată în formarea lor, cu atât este mai mare stabilitatea totală a clonelor, cee ace duce la creșterea prețului. Cele mai ieftine vor funcționa bine doar câteva săptămâni. Aceste clone ieftine sunt cele utilizate în misiunile de sinucidere și sunt adesea de unică folosință pentru o singură utilizare și au o durată de viață foarte limitată. Clonele cele mai scumpe sunt cele care durează 3 până la 5 luni pentru a fi formate. Clonele create pentru prețurile de sclavie sexuală variază între 20.000 și 50.000 de dolari, prin urmare, creșterea prețului în funcție de specificații. Cele mai scumpe dintre ele depășesc jumătate de milion de dolari. Toate sunt disponibile numai pentru Elită, iar publicul rămâne complet ignorant în această problemă. Cea mai mare parte a publicului are cunoștințe despre animalele clonate etc., dar acestea sunt ținute în întuneric de cât de avansat este acest proces de clonare. 
De asemenea, fac clone de oameni reali în scopul transplanturilor de organe. Dacă persoana inițială nu respectă dorințele Cabalei și se revoltă împotriva lor, ei vor folosi clona, creând o situație de tortură de la distanță, pe care persoana inițială o va percepe și va suferi foarte mult. Dar, clona este torturată în loc de original, prin semnalul AI. 

Crearea clonelor în societatea noastră umană actuală este foarte mare și extinsă și crește progresiv, atingînd niveluri de invazie. Aceste clone fac parte din ceea ce ei numesc “oameni ireali” ai Matricei (gândiți-vă că pot fi clonați și înlocuiți președinți de state sau chiar Papa, n.b.). Aceste clone se strecoară treptat în întreaga societate umană, la cele mai înalte trepte, încetul cu încetul ca o invazie tăcută. Aceasta este partea înfricoșătoare pentru o persoană ce trăiește viața de zi cu zi. Astăzi, orice persoană din public poate fi răpită de Cabală, printr-o răpire tradițională sau de o navă militară de înaltă tehnologie din serviciul Cabalei, în general de tip triunghiular … fie un TR- 3A sau TR-3B (a se citi articolul despre acestea din blog, n.b.). Aceasta se numește de obicei o răpire de tip MILAB. Dacă această persoană este de interes pentru ei și fiind foarte influentă pentru mase, ea va fi clonată și eventual înlocuită cu clona lor. 
În multe cazuri, numai cei apropiați de acea persoană clonată vor realiza că i s-a întâmplat ceva ciudat. 

Atât de mult din societate este ignorantă față de nivelul de clonare a rasei umane. Această creație artificială a rasei umane infiltrează toate nivelurile societății în întreaga lume. Această invazie a inteligenței artificiale are ca scop asimilarea planetară totală, ceea ce ei încearcă să facă pentru rasa umană, în măsura în care ne programează să fim mici roboți obedienți, fără conștiință, este scopul total al controlului. Această invazie a AI nu este de origine terestră și operează independent și nu are nevoie de vreun operator sau programator, ea a obținut deja independența și capacitatea de a fi conștientă de sine, dar nu are toată empatia și este interesată doar de puterea absolută și de controlul tuturor (a se viziona dezvăluirile lui Corey Goode din cadrul PSS referitor la Inteligenta Artificială – AI, de la categoria „David Wilcock”, n.b.) . 
Am auzit cu toții despre implementarea cip-ului pentru ființele umane. Ei vă spun că va face lucrurile mai ușoare și vor încerca să o vândă ca pe o comoditate (la fel ca și tehnologia de telefonie 5G, n.b.), dar ceea ce puțini oameni nu știu este că totul este pentru a vă controla conștiința și comportamentul. 

Acest cip vă va manipula emoțiile și comportamentul cu un semnal primit prin acel cip printr-o frecvență celulară care afectează creierul. Acest semnal sau frecvență poate trimite, de asemenea, o secreție de substanțe psihotrope sau de nano-boți în fluxul sanguin, făcându-vă să respectați acest controler extern (gândurile voastre de fapt nu vor mai fi ale voastre, n.b.). 
 Pe lângă manipularea comportamentului unei anumite persoane, acest semnal poate trimite o frecvență pentru a provoca o boală, cum ar fi cancerul și chiar moartea. Refuzați cipul cu orice preț! Telefoanele inteligente moderne sunt, de asemenea, utilizate în scopul manipulării comportamentului populației, prin emiterea de frecvențe specifice care se potrivesc cu undele creierului celor din raza acelei frecvențe care este trimisă. Aceasta provoacă modificări ale comportamentului dvs., stărilor de spirit și problemelor neurologice, cum ar fi epilepsiile și crizele convulsive. Țineți-le departe de dvs. cât de mult puteți. 
Crede-mă că e mai ușor de zis decât de făcut! Frecvențele specifice sunt destinate să afecteze cortexul cerebral din creierul nostru. Această tehnologie este deja utilizată pe scară largă transmisă de la turnurile Gwen. 

Această tehnologie este de asemenea utilizată pe câmpul de luptă. Această utilizare a armelor energetice poate modifica comportamentul inamicului. Ele provoacă sentimente de teroare și implantează idei pe care le vor lua ca pe ale lor, de asemenea îi determină să simtă îndoieli (aceste arme au fost testate în războiul din Irak, de-asta mulți militari irakieni au dezertat în masă, fără a opune nicio rezistență, n.b.). 

Se păstrează o frecvență a undelor cât mai mare posibil (în tehnologia 5G între 30-300 Ghz, n.b.) pentru a menține anumite evenimente negative cauzate de frecvențele negative pentru a modifica experiențele subiecților. Aceste Elite doresc să vă modificați conștiința prin frecvență, astfel încât să păstrați o vibrație ridicată, o stare ridicată de conștientizare este cea mai bună, dar referitoare la realitatea creata de Ei pentru Voi  !"

Posted by justitiarul on 11 iunie 2019 
 Teri WADE Sursa: Teri Wade / https://www.disclosurenews.it via burebista2012

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro