sâmbătă, 23 decembrie 2023

CINE ESTE MANTUITORUL OMENIRII ?

 


Pentru voi  este  AESUS CHRIST THEOS

Au existat 2 Mantuitori terrani , tata si fiu, Marduk Ra si Apollo

   

SF. PATRIME GETODACA este formata din:
TATO NIPAL/TATAL CERESC, MA.AMYI NIPAL/MAMA CEREASCA, AESUS NIPAL/FIUL CERESC, AYIZO NIPAL/FIICA CEREASCA. Acum cei patru creatori ai acestui Univers sunt intrupati in corp fizic in RO......

Adevarul te Elibereaza! - de la Anonimous Jedy
Clarificari pt luare aminte:

VATICANUL SI OCULTA NU VA DA BIBLIA GETODACA

CA SA NU AFLATI ADEVARATELE ZILE DE SARBATOARE CARE ERAU TINUTE CU MARE SFINTENIE DE STRABUNII VOSTRI. ADEVARATELE LEGI UNIVERSALE SI ADEVARATII SFINTI UNIVERSALI ALATURI DE CEI DOI ZAMOLXE :ZAMOLXE TATAL /ENKI.EA A AVUT O SORA, SUD.NINHURSAG /ARTEMIS DIANA, IAR ZAMOLXE FIUL A AVUT SI EL UNA/RHEA-SYLVIA/TOMIRIS/HESTIA/VESTA,

La 01 03 s-a nascut pe muntele Cozia la Stanisoara imediat dupa miezul noptii, Marduk Ra , fiul lui EnkiEa, primul  AESUS CHRIST THEOS  si adevaratul Noe care a salvat omenirea de la potop.   DECI,

MĂNĂSTIREA STÂNIȘOARA, JUDEȚUL VÂLCEA, PEȘTERA STÂNIȘOARA ESTE LOCUL UNDE S-A NĂSCUT ADEVĂRATUL HRISTOS MARDUK RA zeul ARES, tatal lui Appolo si Diana, Ileana Cosanzeana


SCRIERILE VECHI ZIC CĂ LA ORA 2 DIMINEAȚA, O CĂLDURĂ TREPTATĂ ÎNCEPUSE SĂ TOPEASCĂ MASIV ZĂPADA, IAR ÎN AMIAZĂ DIN CAUZA ACELEI CĂLDURI, PE 01.03 AU ÎNFLORIT MERII.

 

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
ÎN BIBLIA GETO-DACĂ, CÂND S-A NĂSCUT AESUS CHRIST THEOS, SE MENȚIONEAZĂ CĂ ÎN ACEA NOAPTE, EUROPA AFLATĂ SUB UN FRIG EXTREM, S-A ÎNCĂLZIT DEODATĂ, BRUSC, ÎNCÂT PÂNĂ DIMINEAȚA ÎN TOATE PĂDURILE EUROPEI ÎNFLORISERĂ PRIMELE FLORI ALE PRIMĂVERII.
SCRIEREA SECRETĂ FENICIANĂ MENȚIONEAZĂ CĂ DOAR TERITORIUL ROMÂNIEI S-A ÎNCĂLZIT ATÂT DE TARE ÎNCÂT MERII, PRUNII ȘI CIREȘII ÎNCEPUSERĂ SĂ ÎNFLOREASCĂ PUTERNIC, IAR DUNĂREA PT 24 DE ORE PÂNĂ LA PORȚILE DE FIER ȘI-A INVERSAT CURSUL PE JUMĂTATE DIN LĂȚIMEA EI, SUB EFECTUL VORTEX AL ÎNCĂLZIRII. .....LA FEL S-A-NTÂMPLAT ȘI CU RÂUL IALOMIȚA ȘI CU OLTUL PT 4 ZILE INVERSÂNDU-ȘI CURSUL.

ÎN VECHILE SCRIERI RĂULUI OLT I SE ZICEA ELEATUS/ILEATUS/ALUTUS/ELEUTUS.
ILEATUS ESTE(P)ILEATUS/PILEATI.
RELIGIILE ÎN LEGENDELE MISTICE NE ZIC ȘI ELE UN ADEVĂR CODAT, CUM AR FI CĂ IORDANUL LA NAȘTEREA ȘI BOTEZUL HRISTULUI FALS ȘI-AR FI INVERSAT CURSUL SĂU.
IORDAN ESTE ANAGRAMA EVREIASCĂ A LUI DONARI, ADICĂ A DUNĂRII.
POPII NU AU FĂCUT ALTCEVA DECÂT SĂ NE MINTĂ FĂRĂ EZITARE, FĂRĂ MILĂ ȘI FĂRĂ EXCEPȚIE!

Omena Wardeyira

28 august 2019  · 

ACUM CÂȚIVA ANI LA PEȘTERA STÂNIȘOARA ALPINIȘTII AU GĂSIT O INSCRIPȚIE PE O PIATRĂ... INSCRIPȚIA ERA ÎN LIMBA PELASGĂ VECHE, PRIMA LIMBĂ A OMENIRII !

" AICI A VENIT OMUL ZEU.. FIUL LUMINII..MARELE OM FIU AL TATĂLUI ȘI MAMEI UNIVERSALE.. EL ZEUL CAD.MOS.. AESUS. CHRIS.THEOS ÎN STÂNIȘOARA CAVA (PEȘTERA) LUMINA GEEI A VĂZUT.. "


MARDUK.RA ESTE FIUL INTAI AL LUI ENKI.EA, CARE A IMPARTIT TERRA IN 9 DACII SI LE-A DAT FIILOR SAI CATE UNA. 9 CENTRE DE COMANDA, FIECARE CU DECEBALUL EI; FIECARE AVEA INITIATUL SUPREM, CARE O CONDUCEA IN NUMELE LUI MARDUK.RA.
IN LORD OF THE RINGS UNDE ESTE EVOCATA BATALIA PT.CUCERIREA RO DE CATRE OCULTA SE ZICE: 9 INELE AU FOST DATE TUTUROR REGILOR, DAR AL 10 LEA A FOST PASTRAT SA LE CONDUCA PE TOATE.

MARDUK.RA CONDUCEA UN IMPERIU IMENS. PRIMA DACIE, FORMATA DIN EUROPA SI ORIENT, IN PROPORTII EGALE TERESTRE SI MARITIME.
LUCIFER DIN BIBLIA DIN RELIGII ESTE ENKI.EA/ZAMOLXE TATAL/SARPELE BIBLIC / POSEYIDON /SATURN/CRONOS /PROMETEU/ATLAS/ODIN,
IAR MARDUK.RA ESTE ADEVARATUL HRISTOS NASCUT LA STANISOARA COZIA, JUD.VALCEA.
MARDUK.RA A REDRESAT OMENIREA DE LA STADIUL CADERII PRIMITIVE DUPA POTOP.

VATICANUL A SATANIZAT ZEII CREATORI AI ACESTEI LUMI.
SUNT DOI ZAMOLXE: TATĂL- ENKI.EA ȘI ZAMOLXE FIUL, MARDUK.RA SAU DUCELE RA.M si Apollo si Diana sunt copii gemeni ai lui MARDUK RA si ai Fecioarei Gigantice.

ENKI.EA ERA FIUL ÎNTÂI ȘI CEL MAI MARE A LUI ANU, CREAT CU FRUMOASA METRESĂ NUBIRIANĂ ID. ENKI ERA DOAR SAVANTUL ȘEF, IAR ANNUNAKI SĂI ȘI SAVANȚII CERCETĂTORI TRIMIȘI ÎN MISIUNE DE O ALTĂ RASĂ EXTRATERESTRĂ CARE ATUNCI CONDUCEA,
ERAU "(SUPRA)VEGHETORII", "ÎNVĂȚAȚII", " RAMANII".
EN.LIL-YAHWEH ERA ÎNSĂ FIUL PERECHII OFICIALE (CU SORA ȘI SOȚIA LUI ANU, FOSTA MENAJERĂ NUBIRIANĂ ADA KEN ANTOUMI)

ENKI. ERA DENUMIT DE ANTICI SI MARELE NAHASH/MARELE SARPE ALB,

IN LIMBA PELASGA, SAU CEL CARE STIE SECRETELE.

IN ROMANA, NAHASH S-A PASTRAT CA NAHASH/ NA.Ş.


CEALALTĂ RASĂ VENITĂ PE TERRA CU ENLIL-YAHWE ÎN FRUNTE, VA PRELUA CONDUCEREA PRIN TRAGERE LA SORȚI MĂSLUITĂ DE IGIGII LUI EN.LIL .
ENLIL OBȚINE COMANDA ÎNTREGII MISIUNI TERESTRE IAR ENKI ESTE TRIMIS ÎN ARDEAL..

APARE OSTILITATEA DELOC ASCUNSĂ ÎNTRE ACEȘTI FRAȚI VITREGI- LUPTA CARE SE DUCE ȘI ÎN ZIUA DE AZI ÎNTR-UN RĂZBOI FRATRICID CONTINUAT ÎNTRE OCULTĂ ȘI OMENIRE ȘI URMASII CELOR DOI FRAȚI. ......ENKI. RAM.A.OSIRIS .HORUS PE DE O PARTE ȘI PE CEALALTĂ- ENLIL ALIAS YAHWEH ALIAS ZEUS ALIAS JUPITER. SIN. SETH.. NINURTHA DE CEALALTĂ PARTE.

MATRIXUL a fost nu denaturarea Liniei Solariene Evolutive a Omului, asa cum a fost el conceput si creat, cat DETURNAREA evolutiei sale

GISE.H IN COD GETIC ESTE AZUGA, IAR IN LIMBA COPTA GISEH INSEAMNA OMUL, IAR PRIMUL LABORATOR GENETIC A LUI ENKI.EA A FOST LA AZUGA.
OMUL CREEAT- DE ENKI.EA ÎN HAR.DEAL -MAREA CĂLDARE-..SAU -VALEA CEA BLÂNDĂ SÍ ÎNTINSĂ.
300.000 I.E.N - OMUL PRIMITIV CREAT DE ENKI.EA ÎN HAR.DEAL ..CASA DOMNULUI..

IAR ENKI A ZIS.-.OM SĂ-I FIE NUMELE....
si a zis sorei sale TU CARE EȘTI ZEIȚA NAȘTERILOR, FA UN MUNCITOR/CREEAZA UN MUNCITOR PRIMITIV/ȘI EL OMUL MUNCA ZEILOR SĂ O FACĂ

ENKI, NEMULȚUMIT DE ROLUL NEOMENOS ACORDAT DE ENLIL CREAȚIEI SALE, MUNCITORULUI PRIMITIV LULU AMELU SAU AD.APA/ODRASLA MURITOARE A LUI ENKI, IA DAT ACESTEIA CUNOAȘTEREA, IAR ÎN SECRET ÎN LABORATORUL GENETIC DIN ARDEAL A CREAT CU MAMMU/SUD.NINHARSAG,


UN ALT OM SI ANUME OM.UL DE CRO-MAGNON, PE CARE CONSIDERÂNDU-L PREA EVOLUAT ȘI UN PERICOL PENTRU CONTROLUL TERREI, EN.LIL A ÎNCERCAT SĂ-L DISTRUGĂ PRIN POTOPURILE DE LA MAREA NEAGRĂ, DAR NU A REUȘIT FIINDCĂ ARCA LUI ENKI/NOE ERA UN SUBMARIN SUPER-HIGH TECH CU BANCĂ GENETICĂ.
DECI MINCIUNA DIN BIBLIA RELIGIILOR CU ÎNCAPUTUL FIINȚELE DE PE TOT PAMÂNTUL ÎN MĂRIME NATURALĂ ÎNTR-O AMĂRÂTĂ DE ARCĂ SAU CORABIE CADE DIN PRIMA.
DIN FERICIRE ENKI/NOE DIN PROPRIE INIȚIATIVĂ A SALVAT ÎNCĂ ODATĂ VIAȚA PE TERRA SI NU LA ZISA LUI YAHWE DIN RELIGII, CARE SE ERIJA ÎN DZEU.
DIN PROPRIE CONȘTIINȚĂ, ENKI, A ÎNCĂRCAT UN SUBMARIN HIGH TECH (SA NU UITAM CA ENKI ERA NUMIT SI E.A. CEL CE ÎȘI ARE CASA PE APE) CU MOSTRE GENETICE A TOT CE EXISTĂ VIAȚĂ PE TERRA ȘI I-A ÎNCREDINȚAT FIULUI SĂU, MARDUK.RA/ZAMOLXE, MAREA MISIUNE DE SALVARE A VIEȚII PE TERRA.
DECI, MARDUK.RA ESTE ADEVĂRATUL NOE.
Oculta declara: NICIODATA OMENIREA NU TREBUIE SA STIE CA SI EI SUNT COBORATORI DIN RAI EXACT CA NOI SI CA TOTI SUNTEM UNA SI EGALI IN FATA ADEVARATULUI DUMNEZEU, CU ACELEASI DREPTURI SI OBLIGATII INAINTEA LUI, CA NIMENI NU ESTE MAI PRESUS SAU MAI PREJOS DECAT CELALALT, CA NOI ELITA AVEM ACELEASI NEVOI CA ORICE OM DE PE TERRA.
ADEVARATUL DUMNEZEU NU INGADUIE SUFERINTA NEVINOVATILOR SUB NICI O FORMA, CUM PRETINDE YAHWE ENLIL ERIJATUL IN DUMNEZEU SAU MISTICII.

Adevarul va Elibereaza! - de la Anonimous Jedy

PLANETA LUI ENKI.EA..
PE PLANETA LUI EA.ENKI ERA NEVOIE DE AUR
FĂRĂ ÎNDOIALĂ- AURUL- ERA NECESAR PENTRU PROGRAMELE SPAȚIALE ALE ET. AURUL ESTE VITAL PENTRU MULTE INSTRUMENTE ȘI MECANISME ALE VEHICULELOR SPAȚIALE DIN ORCE UNIVERS ȘI AL HIGH TECH DIN TIMPURILE NOASTRE .
AURUL CU PROPRIETĂȚILE SALE UNICE ERA NECESAR ÎNTR-UN CAZ DE EXTREMĂ URGENȚĂ ÎNTR-UN SCOP CRUCIAL CARE AFECTA ÎNSĂȘI EXISTENȚA LOR.
ERA NEVOIE DE A SUSPENDA PARTICULELE DE AUR ÎN ATMOSFERA EVANESCENTA OPRINDU-I ASTFEL DISIPAREA ÎN CONTINUARE...
430.000- I.E.N- ENKI ESTE NUMIT de tatal sau ANU , DOMNUL PĂMÎNTULUI ȘI ÎNSĂRCINAT CU EXTRACȚIA DE AUR DE PE ÎNTREAGA TERRA.....REPETAT ÎN TOATE LEGENDELE TERREI ....UN CONDUCATOR SI 12 UCENICI. SI SOSESTE PE TERRA O EXPEDIȚIE CU MULȚI ANUNNAKI PRINTRE CARE ȘI OFIȚERUL MEDICAL PRINCIPAL- SUD.NIN.HARSAG.- DOAMNA MUNȚILOR SAU STĂPÂNA MUNTELUI CAP.


 


Radeswayi Kemodah

CEI 3 MAGI ERAU 3 INITIATI SUPREMI DIN DIFERITE CONSTELATII ...STEAUA STRALUCITOARE A LUI IISUS/APOLLO A FOST O NAVA IMENSA DIN CONSTELATIA PLEIADE..

MAGULUI GASPAR IN FENICIANA I SE MAI ZICEA SI TEMAYIUSS/TOMAYIOSA,DAR SCRIEREA FENICIANA A FOST CREATA DE GETII PELASGI DE LA NORDUL DUNARII SI SUDUL MOLDOVEI

MAGUL GASPAR MOARE IN 456 E.N. ... TAMAIE/TAMAYIUS/TOMAYIUS/TIMIS.OARA....   BALTAZAR MOARE IN 512 E.N LA CALLATIS IAR MELCHIOR.(RA) INFIINTEAZA CENTRELE INITIATICE SECRETE EZOTERICE ANTICE ALE ORIENTULUI SI MOARE IN ALGERIA DE AZI IN 712 E.N

ACESTI INITIATI CARORA RELIGIILE II NUMESC IMPROPRIU MAGI AU ACCEPTAT DE BUNAVOIE VIATA MURITOARE DE PE TERRA DUPA NASTEREA LUI APOLLO..

FIECARE DAR AL MAGILOR ESTE UN SECRET TERIBIL DIN ANUMITE LOCATII  DIN RO..

LA KOLN SE AFLA DOAR CRANIUL LUI GASPAR….OCULTA VA ASCUNDE ADEVARUL CA MAGII ERAU 3 INITIATI SUPREMI AI CELOR MAI MARI CONSTELATII DIN JURUL PLEIADELOR..MAMA LUI ENKI.EA , FRUMOASA PLEIADEANA ID DUPA CARE MUREAU ZEIII NIBIRIENI,TATAL LUI MARDUK.RA SI BUNICUL REALULUI  HRISTOS/APOLO NASCUT IN IALOMITA  ERA PLEIADEANA…

SCRIERILE ARAMAICE-BABILONIANO-FENICIENE TINUTE SECRET DE OCULTA SI AZI MENTIONEAZA CA CEI 3 MAGI NU ERAU OAMENI MURITORI..SI..AVEAU SLUJITORI IN MANTII STRALUCITOARE GRI ARGINTII (COSTUME DE ZBOR SPATIAL?) CARE AVEAU STIINTA DE A MANUI GROAZNICE SABII DE FOC SI PIETRELE CARE ARUNCA FOC NAPRASNIC ( NAVE EXTRATERESTRE )

SCRIERILE ARAMAICO BABILONIENE MENTIONEAZA PE LINGA STEAUA LUI HRISTOS (IMENSA NAVA PLEIADEANA CARE STATIONA DEASUPRA AREALULUI STANISOAREI SI SE VEDEA DIN PALESTINA ANTICA CA O STEA DATORITA CULORII SALE DE ARGINTIU ALBASTRIU) INCA 3 STELE (NAVE) MAI MICI CARE AU APARUT F.RAPID TOT LA NORD DE DUNARE CAM PE UNDE AZI E LINIA BRASOV - FOCSANI - GALATI  SI AU COBORAT TREI LUMINI MARI DIN ELE SUB FORMA DE OAMENI..INSASI MECHIOR A ZIS:SANTEM DE AICI,  DAR VENIM CU DARURI DE SUS PT.CEL TRIMIS DE MARELE TATA

CEI 3 MAGI ERAU 3 INITIATI EXTRATERESTRI CARE AU LOCUIT CU ENKI.EA IN ARDEAL LA NORD DE DUNARE.....DOVADA ESTE IN TABLITELE SACRE GASITE LA ARGEDAVA SI TINUTE SI AZI SECRET DE OCULTA IN ASIA DE SUD-EST


 
Cetatea SFANTA 
cu mai multe nume
Vasile Parvan scrisese ca la Piscu Crasanilor se aflase cetatea Helis, lansand insa si ipoteza ca tot aici s-ar fi aflat si Netindava, notata pe harta geografului Ptolemeu, in sec. II e.n., in stanga raului Ialomita.
„Pe-un picior de plai”: în dreapta Ialomiţei se ridică 
Piscul Crăsanilor, apoi, în luncă, se întind satele Copuzu, Crăsanii de Jos şi de Sus, iar în stânga râului, la margine de luncă, se înalţă colina pe care se află satele Sărăţeni, Piteşteanu şi Balaciu, toate aflate în vechiul perimetru al Capitalei geţilor. care priveşte misterioasa şi mult-discutata „Nuntă Cosmică”, din „Mioriţa”
Cercetările arheologilor au constatat că această mare aşezare a fost întemeiată încă de la începutul Neoliticului, primele ei vestigii aparţinând culturii Boian, care, alături de Cucuteni, este cea mai veche din lume.
La un moment dat, cetatea getica de la Piscu Crasanilor, judetul Ialomita, 
a fost cea mai importanta din Campia Dunarii, fiind, fara indoiala, 
resedinta regala, nucleu al unei mari uniuni de triburi tracice. 
Pe vremea aceea, dupa cum afirma savantul Vasile Parvan, Naparis, adica Ialomita, raul ce curge pe la poalele cetatii, constituia o mare artera navigabila. 
Materialul arheologic descoperit aici este impresionant. Cu toate acestea, cine ajunge astazi pe pisc isi poate cu greu imagina ca acolo a fost odinioara o cetate infloritoare. 
Actualmente, vechea aşezare este cunoscută sub denumirea de Piscul Crăsanilor, se află între satele Copuzu şi Crăsanii de Jos, judeţul Ialomiţa, şi a intrat în atenţia lumii ştiinţifice prin descoperirea unui cap de argint în ruinele ei.

De altfel, în partea ei de Nord-Est, pe teritoriul actualului sat Sărăţeni, se născuseră Gemenii Divini, băiat şi fată, amândoi supranumiţi Zalmoxis, iar acest loc sacru s-a numit în Antichitate NETIN-DAVA ”Locul Naşterii”, cum apare şi pe harta marelui geograf Ptolemaios. 

Iată dar în ce loc magic s-a născut, după şapte veacuri de la naşterea Gemenilor Minunaţi, şi viitorul împărat Burebistas, fiul regelui Remio şi al reginei Coeza, pe vremea căruia cetatea a purtat şi supranumele de ARGE-DAVON ”Cea mai Sfântă” 

Un port pe Râul Divin

Urmele vizibile ale cetăţii getice de la Piscul Crăsanilor, descoperite în punctele Deluş, Platou şi Lutărie sunt de dimensiuni impresionante. Dar şi mai impresionantă este adevărata ei suprafaţă, fotografiată din sateliţi, cu mult mai întinsă, care demonstrează importanţa internaţională a cetăţii, ce era şi port pe râul NAPARIS ”Divinul; Minunatul”  cum se mai numea Ialomiţa în Antichitate.

Altă probă este denumirea medievală a râului Ialomiţa, HELIVAKIA ”Strălucirea Soarelui” Chiar actuala denumire a râului Ialomiţa vine din limba dacilor, anume din AUR-UMETTI ”Strălucirea Aurului” , iar una din denumirile sale populare este Galbenu, ceea ce sugerează tot Soarele şi Aurul.


 

Martisorul alb - rosu , este simbolul copiilor  lui Marduk Ra, Apollo si Diana ! 

 


Sursa: CEL TRIMIS
1. BALADA MIORIȚA ESTE CODAT:
NAȘTEREA, VIAȚA, MOARTEA, ÎNVIEREA ȘI ÎNĂLȚAREA LUI APOLLO/REALULUI HRISTOS/AESUS-CHRYIS-THEOS.
DECI, APOLLON/REALUL AESUS CHRYS-THEOS ESTE ZAMOLXE FIUL LUI MARDUK.RA.
APOLLON/ZAMOLXE MAI ERA NUMIT ȘI BAS.AR.EUS/CEL CE MERGE CA PAJURA/PASĂREA PHOENIX. ..... ORPHEUS VAKKANKOS/CEL ÎNGROPAT A ÎNVIAT..... DECI, ORPHEU ESTE ZAMOLXE REALUL AESUS CHRYS-THEOS/CHAR-THYOS/FIUL CERULUI.
D.ALB.E ESTE ANAGRAMA ALB, CARE ESTE BAAL/APOLLO, ETERNUL DIVIN.... ADICĂ REALUL HRISTOS S-A NĂSCUT IARNA, ÎN ROMÂNIA.
SCRIERILE CONJURAȚIEI ANTICE FENICIENE MENȚIONEAZĂ CĂ LUI MARDUK.RA ODATĂ CU APOLLO/ZAMOLXE I S-A NĂSCUT ȘI O FATĂ GEAMĂNĂ, PE CARE AU NUMIT-O CEA ROȘIE/ARTEMIS, IAR PE BĂIAT APOLLO.N/APOLION/ABALION/A.BAL.ON.
RÂUL AVALONULUI DIN BIBLIA DIN RELIGII ESTE RÂUL NAPARIS DIN JUD. IALOMIȚA.
DE LA VÂRSTA DE 18 PÂNĂ LA 21 DE ANI ESTE INIȚIAT ÎN TEMPLUL SECRET DE SUB VF. OMU, IAR LUI APOLLO I SE MAI ZICEA FIUL OM.ULUI. DECI, BIBLIA DIN RELIGII VĂ PREZINTĂ MINCIUNĂ CU LIPSA DIN LUME A HRISTOSULUI FALS DIN RELIGII TIMP DE 12 ANI.

ÎN MIJLOCUL BĂRĂGANULUI DE AZI/ PE INSULA BUYIAN/BOIAN OLT, INSULĂ MENȚIONATĂ DE PUSKIN, CREȘTEA CEL MAI MARE STEJAR DE PE TERRA
ZAMOLXE/APOLLO.N A FOST UCIS DIN ORDINUL LUI PYTHA(VITA)GHORAS(GRASA) CARE ERA ȘI PILEAT.
APOLLON A FOST UCIS CU O SĂGEATĂ DE VÂSC IN AJUNUL ZILEI DE SAMBATA SEARA.. DUPĂ UCIDERE ȘI ÎNGROPARE, AL-MYRIS/ARTEMIS, CU SURORILE EI DE LAPTE L-AU ÎNVIAT PE APOLLO LA O "STÂNĂ"/TEMPLU SECRET, AJUTATE DE MĂICUȚA BĂTRÂNĂ/MAMA LUI APOLLO.

Mama Gemenilor Divini avea templul ei in care s-au recules copii sai , care era pe locul de azi unde se afla biserica Madona Dudu in Craiova ...
GEMENII DIVINI AU TRĂIT ÎNTRE GEȚI 42 DE ANI ȘI NU 33 DE ANI CUM V-A MINȚIT OCULTA EVREIASCĂ.
GEMENII DIVINI AU LIPSIT DINTRE GEȚII NAPEI 13 ANI ȘI NU 12 ANI CUM MINT EVREII CU HRISTUL DIN RELIGII.
Gemenii Divini au locuit la stana in zona Rasnov.....

RECUNOAȘTEȚI COLINDA NOASTRĂ ROMÂNEASCĂ DE DEMULT?!?
APOLO ÎNVIATU
CEL CE-I SĂGETATU
ÎN STEJARU NALTU
DIN CÂMPUL PREA LATU (BĂRĂGAN)
EL ESTE HRISTOS
CEL ADEVĂRAT,
LA FAȚĂ FRUMOS
ȘI DE TATĂL APĂRAT,
EL CE-I SĂGETATU
ÎN CRUCEA DE STEJAR
FOSTA ÎNĂLȚATU
ÎNTR-UN MARE CAR (OZN)

APOLLO ESTE UCIS IN RASCRUCE LA VIRSTA DE 42 DE ANI

IAR DUPA 2 SAPTAMINI/6 ZILE INITIATICE ESTE INVIAT

DE ARTEMIS DIANA, MAMA SA SI DOICA SA. IN SPATELE STANEI/STANISOARA....UNDE ESTE TEMPLUL GAMMA DESCRIS IN BIBLIA DIN RELIGII CA CELE 4 PIETRE CARE FORMEAZA SCAUNUL LUI DZEU DE LA COZIA

TEMPLUL LOTRISOR ARE CRISTALE GAMMA CARE ACTIONEAZA LA NIVEL MENTAL DE LA 14 LA 24 CICLURI PE SECUNDA.
DEPLASARILE PINA SUS PE CREASTA MERITA EFORTUL.
VA VETI REFACE PE LOC.
Retineti:
TEMPLUL ESTE FORMAT CA SI PESTERA STANISOARA ( unde sa nascut la 01
03 MARDUK RA )DIN:
- INTAIA PIATRA DE TEMELIE ESTE JASP
- A DOUA DE SAFIR
- A TREIA DE HALCHEDON SAU HALCEDON
- A PATRA DE SMARALD
**SMARALDUL ESTE PIATRA DE BAZA DE LA LOTRISOR.
Atentie:
ORICE PIATRA DIN TEMPLU POATE VINDECA ORICE BOALA.

AICI ESTE NOUL IERUSALIM CARE VA IESI LA LUMINA DUPA ULTIMUL MARE CUTREMUR DIN ROMANIA, IAR ROMANIA VA FI DIN NOU RAIUL PE PAMINT.

BRENT-O-PARA LA GEȚI ÎNSEMNA ȘI ÎNĂLȚAREA PRIN FOC/APOLLO S-A ÎNĂLȚAT LA CER PRIN TELEPORTARE.
APOLLO/REALUL HRISTOS SE ÎNALȚĂ LA CER DE PE DEALUL NEAMȚULUI, DIN COMUNA COPUZU. DE PE COLINA SATULUI CABESOS /SCOBITURA/CAPRA, UNDE AZI SE AFLĂ LACUL NEAMȚU/AN-NAMA-TA.
PE LOCUL DE UNDE S-A ÎNĂLȚAT APOLLO LA CER, DE LÂNGĂ LACUL NEAMȚULUI, DE LA ÎNĂLȚIMEA DE 2500 M, SE VEDE CLAR DIAMETRUL PLASMATIC AL STAȚIONARII UNUI OZN, DIAMETRU CARE NU S-A ȘTERS NICI DUPĂ ATÂTEA MII DE ANI.


GETO-DACII AU DENUMIT ÎNĂLȚAREA LUI ZAMOLXE/APOLLON: BRENT-TO-PARA/ ÎNĂLȚAREA PRIN FOC SAU BRESTOS/ RIDICAREA CU PUTEREA LUMINILOR.
ÎNĂLȚAREA PRIN FOC SAU CU PUTEREA LUMINILOR SAU RIDICAREA LUMINILOR, ÎNSEAMNA CĂ ZAMOLXE/ APPOLON ADEVĂRATUL HRISTOS A FOST RIDICAT LA CER DE O NAVĂ MAMĂ A UNEI CIVILIZAȚII ET SUPERAVANSATE.
HRISTOSUL DIN RELIGII ESTE UN MARE FALS.
LA NAȘTEREA LUI APOLLO, CELEBRA STEA A MAGILOR CARE LE-A ARĂTAT LOCUL NAȘTERII A FOST O NAVĂ DIN CONSTELAȚIA PLEIADELOR.
TOT ACEASTĂ NAVĂ VINE ȘI-L ÎNĂLȚĂ LA CERURI DIN SATUL CABESSOS, ACTUALA COMUNA SCOBITURA, DIN JUD. IALOMIȚA, DE PE DEALUL CAPRA DE LÂNGĂ LACUL NEAMȚU DIN ACEEAȘI COMUNĂ CABESSOS/CEL RIDICAT PRIN PUTERI.
REALA CINĂ CEA DE TAINĂ NU A FOST ÎNAINTEA RĂSTIGNIRII LUI APOLLON, CI ÎNAINTEA ÎNĂLȚĂRII SALE LA CER ÎMPREUNĂ CU ARTEMIS.
4. ÎN LIMBA GETĂ, NEAMȚ SE CHEMA AN-NAMA-TA/ÎN NUMELE TATĂLUI/ CHEMAREA SFÂNTĂ.
CHEMAREA SFÂNTĂ ÎNAINTE ERA FĂCUTĂ POPORULUI ÎN SĂRBĂTORI DE MARI PREOȚI PT A-L ÎNVĂȚA TAINE.
DECI, APOSTOLII FRAȚI DE LAPTE AI LUI APOLLO AU FOST INIȚIAȚI DE ZAMOLXE LA PIATRA NEAMȚ ÎN BELEAGINES.
TARIMUL DE BASM UNDE S A SCRIS BELEAGINES ESTE ACEA VALE FRUMOASA CAT 2 JUDETE CARE CUPRINDE ARDEALUL SI MOLDOVA.....ACOLO ESTE ..UN VIS ALBASTRU DINTR O BLINDA VALE....IAR IN MIJLOCUL ACELEI VAI CRESTE PLANTA NEMURIRII PE CARE VOI O CALCATI IN PICIOARE

RUINELE DE SARATENII VECHI REPREZINTĂ PALATUL ÎN CARE GEMENII DIVINI (ZAMOLXE ȘI SORA LUI ARTEMIS) AU LUAT CONCINA NALEINNA/CINA MARILOR VREDNICI.
SFÂNTA VINERI DIN POVEȘTILE ROMÂNEȘTI ESTE ARTEMIS-DIANA.
HESTIA/RHEA SYLVIA A FOST SOȚIA ZEULUI MARTE/MARDUK.RA
CUVÂNTUL CREȘTIN FURAT DE MISTICI PROVINE DIN GETO-DACUL CHAR-YSTON/KROUSTANE/KRUSTAN/KRIST.YANE/FII VENIȚI DIN CER. 

     ÎN CARTEA INDIANĂ VEDELE/DEVELE SE ZICE UȘOR CODAT CĂ ZEUL KRIS.(H)NA ANAGRAMA INDIANĂ A LUI APOLO KRIS.NA/KRIS.(TEOS) NAPEIUL ANCESTRAL/APOLLO   MERGEA LA 4,9 INCHI DEASUPRA SOLULUI FĂRĂ SĂ-L ATINGĂ.


  
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
ADEVĂRATUL AN GETO-DAC PT ÎNTREAGA OMENIRE ÎNCEPE LA 1.03.
ANUL CARE ÎNCEPE LA 1.01, ESTE O MINCIUNĂ INVENTATĂ DE VATICAN ȘI ILLUMINATI.
SĂRBĂTOAREA ANULUI NOU PELASGO-ARIAN GETO-DAC, ȚINEA ÎNTRE 4 ȘI 13 ZILE, ÎN CINSTEA ZEILOR LUMINII.
LA 1.03, ÎN IMPERIUL PELASGO-ARIAN GETO-DAC, NIMENI NU MIȘCA UN FIR DE PAI. SE SĂRBĂTOREA CONTINUU CA AN NOU ȘI PT MARDUK.RA.

"ÎN ZIUA CEA DINTÂI A LUI MARTIE, CÂND SOARELE AJUNSE DE TREI SFERTURI DE SULIȚĂ PE CER, LI S-A NĂSCUT GEȚILOR pe muntele Cozia UN FIU DE ZEU TRIMIS DE LUMINĂ, PE CARE EI L-AU NUMIT DUK.RAM.RA/MARDUK.RA, FIU AL MARELUI ZEU TATĂ, CARE-ȘI AVEA SĂLAȘUL ÎN MUNTELE CAP DIN MIJLOCUL ȚĂRII GEȚILOR."
DECI, FEBRUARIE ESTE ULTIMA LUNĂ DE IARNĂ PUTERNICĂ DIN ANUL GETO-DAC.
LA DATA DE 1.03 ÎNCEPE UN AN NOU.

MARDUK A FOST RĂSTIGNIT ÎN 42 EN. DE ADEPȚII LUI YAHWE MASCAȚI ÎN SACERDOȚI  GETI, ÎN REALITATE INIȚIAȚI EVREI, L-AU PRINS ȘI ÎNCĂTUȘAT ÎN LEGĂTURI ENERGETICE PE VF. CAPATANII DIN MASIVUL RETEZAT GOD.E.ANU  JUD. GORJ . MARDUK  ERA CONSTIENT DE SACRIFICIUL SAU SI NU AVEA CUM SA EVITE CE URMA SAU SA SE SALVEZE DEOARECE TRADAREA ERA PREA MARE SI DOREA SA PROTEJEZE SECRETE PENTRU VIITOR


Sursa: CEL TRIMIS
ADEVĂRATA SĂRBĂTOARE A ÎNVIERII AVEA LOC PE DATA DE 23 APRILIE.
ATUNCI A ÎNVIAT ZAMOLXE FIUL sau MARDUK.RA.
SF.GHEORGHE ESTE ZAMOLXE FIUL /MARDUK.RA/ ARES

ZEITA DEMETER DIN ELEUSIS ESTE DEMETH.RA/DUMITH.RA, SOTIA LUI MARDUK.RA/ DUMITRU / DZEUL MITIC. RA

pentru mine este mai mult decat pentru voi...

 


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro