miercuri, 27 decembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ CARTEA LUI ENOCH

  
 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA DASWEYIRA DAKAMEYRYIA
ZAMOLXE ENKI.EA ȘI BENDIS AU AVUT UN FIU PE NUME MARDUK.RA, CARE ERA CUNOSCUT ȘI SUB ALTE DENUMIRI PRECUM:
*ÎNTÂIUL AESUS CHRYISTHEOS
*DUMITRU/DU.MITH.RA
*DUMNEZEUL MITIC RA
*ZAMOLXE FIUL
*BALDR/BALDER/BALDHER/BALDHR
*ZEUL MARTE/ARES
MARDUK.RA S-A NĂSCUT ÎN PEȘTERA STÂNIȘOARA, JUD. VÂLCEA.
SOȚIA LUI A FOST RHEA SYILVIA, CUNOSCUTĂ ȘI EA SUB NUME PRECUM:
*THURMA MIKIL/FECIOARA GIGANTICĂ
*MAMA GEMENILOR DIVINI
*HESTIA
*BANA ANA FILIP DIN CRAIOVA/ANA FILIP
*STANA/SF. ANA/ANATH
*MARIAN/MAR.IA/FLOARE DE MĂR
*MAGNIFICA
*LILITH/LOLIA GETO-DACĂ
*NĂLUCA NOPȚII
*ZEIȚA TAANIT BAAL/BAAL HA-MOON/ZEIȚA TANIT
MARDUK.RA ȘI RHEA SYILVIA AU AVUT GEMENII DIVINI/CEI DOI NY KA-DO NAI NA PEI/MARYIAN-DYNES/COPIII DIN FLORI DE MĂR: APOLLO ȘI DIANA ARTEMIS (ROȘU ȘI ALB DAU CULOAREA ROZ, CULOAREA FLORILOR DE MĂR.)

GEMENII DIVINI S AU NASCUT IN ANUL 713 i.e.n.  CU 7 ZILE INAINTE DE ANUL NOU DACIC  - 01.03.


"NOE DIN BIBLIE ESTE MARDUK.RA/ARES, NĂSCUT ȘI EL PE TERITORIUL ROMÂNIEI, LA NORD DE DUNĂRE, IAR ENOH ESTE ANAGRAMA ENE/NOE/MARDUK.RA."


Radeswayi Kemodah

"ENOH, TU SĂ LE PĂSTREZI, IAR MAI MULT DECÂT TOATE SĂ PĂSTREZI ULTIMA CARTE ÎN CARE AM SCRIS TAINA ZEILOR URIAȘI VENIȚI DIN LUMINĂ PENTRU A DA VIAȚĂ ȘI CARE ÎȘI AU SĂLAȘUL ÎN ȚARA MUNTOASĂ SAU CETATEA MUNȚILOR DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ..

SĂ NU DAI LUMII ACEASTĂ ULTIMĂ CARTE , PENTRU CĂ ÎN EA SÂNT TAINELE VIITORULUI, IAR CINE LE VA CITI NU VA MAI DORMI ÎN VECI..AICI SÂNT MARILE TAINE DE DEZLEGĂRI,PRECUM ȘI LEACUL VIEȚII LUNGI DE MII DE ANI..PRECUM ȘI TAINA CARULUI CELUI MARE ZEIESC CARE ADUCE ȘI DUCE MARE MULȚIME DE ZEI CU TOT CU CARELE LOR DE AUR,CU O IUȚEALĂ FULGERĂTOARE,

MAI IUTE CA A TRĂSNETULUI ÎN FURTUNĂ,PRECUM ȘI MARILE TAINE ALE ZIDIRII ȘI FACERII ACESTOR CARE CEREȘTI DE AUR .

ȚI-AM MAI LĂSAT, O FIUL MEU ȘMAREA TAINĂ A VIEȚII DE MII DE ANI CARE ESTE ÎNTR-UN COPAC VEȘNIC VERDE DIN ȚARA ZEILOR LUMINII CĂCI PENTRU ACEASTĂ TAINĂ ÎN VIITOR SE VOR UCIDE CONDUCĂTORII ȘI MARII LUMII ÎNTRE EI, DÂND MORȚII MULTĂ LUME NEVINOVATĂ..

IA ȘI PUNE-LE, TOATE TAINELE ZEILOR DEOPARTE.

IAR PE ACEASTA DIN URMĂ SĂ NU O ARĂȚI NIMĂNUI ! "


DIN CARTEA TAINELOR LUI ENOH ! ascunsa in 1498 pentru noi !
" ENOH..LA PRIMA SA CĂLĂTORIE DECLARA CĂ A VĂZUT DOI OAMENI CARE ÎI STĂTEAU DINAINTE..DOI BĂRBAȚI ATÂT DE ÎNALȚI CUM NU A MAI VĂZUT VREODATĂ PE PĂMÂNT.DECI ENOH CALATORISE PE TOATĂ TERRA..CU CE?..ERAU ZEIII INALTI SI BLONZI AI DACILOR!?...NU ȘTIU ÎNCOTRO MĂ DUC,NICI CE MĂ AȘTEAPTĂ, ADĂUGA ENOH..DAR ȘTIU CĂ VOI TRECE DE MARILE CERURI..
ȘI IATĂ CĂ SUS ÎN MARILE CERURI DOMNEȘTE UN ÎNTUNERIC MAI ÎNTUNECOS CA CEL DE PE PĂMÎNT..ENOH STRĂBATE ȘAPTE CERURI ȘI A VĂZUT PE TRASEU CERCURILE PE CARE AȘTRII MERG CA VÂNTUL ÎNAINTE CU NEÎNCHIPUITĂ IUȚEALĂ ȘI NICI O ZI DE RĂGAZ... ȘI PE TRASEU ,ENOH ÎNTÂLNEȘTE O SERIE DE MONȘTRI ZBURĂTORI, ÎNTÂLNIȚI ÎN CALE.VICTOR KERNBACH DIN..CARTEA TAINELOR LUI ENOH.." ÎNGERII I-AU DESLUȘIT ROSTUL STELELOR ȘI CELOR MICI ȘI CELOR MARI.. ȘI ROSTUL MARILOR ADUNĂRI DE STELE I-AU ZIS..CALCULUL CĂILOR SOLARE ȘI AL MIȘCĂRILOR LUNII, I-AU CITIT " CĂRȚI
CEREȘTI " ȘI I-AU EXPLICAT TAINELE FIRII OMULUI, L-AU ÎNVĂȚAT SĂ CITEASCĂ ȘI SĂ CITEASCĂ CERURILE ȘI L-AU ÎNDEMNAT SĂ SCRIE CE A VĂZUT ȘI AUZIT..
DUPĂ ȘASEZECI DE ZILE, ACEȘTIA L-AU READUS ACASĂ LA FII SĂI ".
IAR REMARCA LUI ENOH LA ÎNTOARCEREA PE TERRA.." ÎNTUNERECUL SA DAT ÎNAPOI ÎN FAȚA PĂMÂNTULUI ȘI SA FĂCUT LUMINĂ! " ENOH LASĂ POSTERITĂȚII - 366 DE MANUSCRISE DESPRE TAINELE ȘI ȘTIINȚELE OMENIRII - MENȚIONATE ȘI ÎN BIBLIA GETODACĂ."COSMONAUTUL" ENOH TREBUIA SĂ SE REFACĂ UN AN LA SISTEMUL OSOS..
." TIMP DE UN AN ÎNTREG TE LĂSĂM CU COPIII TĂI PÂNĂ TE VEI REFACE TOT ȘI SĂ SCRII TOT. ÎNSĂ LA MIJLOCUL ANULUI VIITOR NOI TE VOM LUA DE LA AI TĂI ".
CARTEA LUI EZECHIEL..GHID PENTRU COSMONAUȚII NASA.
DIN CARTEA TAINELOR LUI ENOH !
" IAR TU MATUSALA..FIUL MEU ZICE ENOH.. SĂ PĂSTREZI ACESTE CĂRȚI PE CARE LE-AM SCRIS CU ȘTIINȚA SECRETĂ A ZEILOR.366 SÂNT ELE LA NUMĂR DE TAINE. CÂTE UNA PENTRU FIECARE TAINĂ CEREASCĂ A ZEILOR..
TU SĂ LE PĂSTREZI, IAR MAI MULT DECÂT TOATE SĂ PĂSTREZI ULTIMA CARTE ÎN CARE AM SCRIS TAINA ZEILOR URIAȘI VENIȚI DIN LUMINĂ PENTRU A DA VIAȚĂ ȘI CARE ÎȘI AU SĂLAȘUL ÎN ȚARA MUNTOASĂ SAU CETATEA MUNȚILOR DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ..
SĂ NU DAI LUMII ACEASTĂ ULTIMĂ CARTE , PENTRU CĂ ÎN EA SÂNT TAINELE VIITORULUI, IAR CINE LE VA CITI NU VA MAI DORMI ÎN VECI..AICI SÂNT MARILE TAINE DE DEZLEGĂRI,PRECUM ȘI LEACUL VIEȚII LUNGI DE MII DE ANI..PRECUM ȘI TAINA CARULUI CELUI MARE ZEIESC CARE ADUCE ȘI DUCE MARE MULȚIME DE ZEI CU TOT CU CARELE LOR DE AUR,CU O IUȚEALĂ FULGERĂTOARE,
MAI IUTE CA A TRĂSNETULUI ÎN FURTUNĂ,PRECUM ȘI MARILE TAINE ALE ZIDIRII ȘI FACERII ACESTOR CARE CEREȘTI DE AUR .
ȚI-AM MAI LĂSAT, O FIUL MEU ȘI MAREA TAINĂ A VIEȚII DE MII DE ANI CARE ESTE ÎNTR-UN COPAC VEȘNIC VERDE DIN ȚARA ZEILOR LUMINII CĂCI PENTRU ACEASTĂ TAINĂ ÎN VIITOR SE VOR UCIDE CONDUCĂTORII ȘI MARII LUMII ÎNTRE EI, DÂND MORȚII MULTĂ LUME NEVINOVATĂ..
IA ȘI PUNE-LE, TOATE TAINELE ZEILOR DEOPARTE.IAR PE ACEASTA DIN URMĂ SĂ NU O ARĂȚI NIMĂNUI ! "

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA YKSIN DARWAYIEAN
PRIMA REGINĂ ZEIȚĂ A DACILOR A FOST HESTIA/TOMIRIS/RHEA SYLVIA, FIIND PRELUATĂ DE ROMANI ȘI DE GRECI SUB NUMELE DE ZEIȚA VESTA.

DUPĂ MOARTEA EI, PRIMUL REGE AL DACILOR SE CHEMA ZAMOLXE ȘI A PRELUAT BELEAGINELE PE CARE HESTIA LE PRIMISE DE LA ADEVĂRATUL AESUS .CHRIS.THEOS ZEU.
ODATĂ CU PRELUAREA BELEAGINELOR, ZAMOLXE ASCUNDE SUB PIATRA SACRĂ, ȘTIINȚELE SECRETE ALE ZEILOR, ȘTIINȚE CĂUTATE AZI DE OCULTA ÎNNEBUNITĂ DE PUTEREA DE A SE ERIJA ÎN DZEI.

Ascultati Cartea pana la capat !

 

Doe John
NU SUNTEM SINGURI..DUMNEZEU, IISUS HRISTOS SI ARMATELE CERESTI SUNT ALATURI DE NOI...CAPUL SUS..FITI OPTIMISTI..TOTUL VA FI BINE


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro