marți, 12 decembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ despre forma planetoidului Terra si campul electromagnetic

  
  


Undeva pe TER'RA, de mult, TORUL crea viata incontinuu, Axis Mundi, cum este cunoscut, se manifesta si creeaza Viata si acum, in Arcul Carpatic Romanesc.
TORUL creeaza, intretine si sustine Viata in toata Creatia, aici este generat si de aici, incepe voiajul in toata Creatia. Tot aici, este SURSA CREATIEI si CREATORII, CEI 7, CELE 7 RAZE ALBASTRE!
Zeii care au ales Separarea de Sursa, au vrut sa creeze o lume a lor, guvernata de interesele lor, au facut aliante, au cucerit alte lumi, insa dupa cateva atentionari necesare din Sursa si de la Creatori, au fost toti adusi aici! Toti care vroiau separarea totala de Sursa si Creatori, si care ajunsesera sa vrea si toata Creatia doar pentru ei si interesele lor.
Strabunii, au creat M A T R I X, un Scut sau Tresa de Energii necreate, direct din Sursa, care nimeni nu le stie, avea sau controla, si au "inlantuit rebelii creatiei" aici pe TER'RA, laolalta cu oamenii(cel mai nou Proiect Umanoid si singurii din Creatie care au toate capacitatile Sursei si Creatorilor) si cele mai evoluate fiinte din Creatie〰️Acesta este Filmul care se joaca dubla-cu-dubla, dupa dubla, de milenii, de ere...
T0Tul e o lectie!
AERul〰️CONSTIINTA CREATIEI da Lectia Asta pentru T0TI, fara de Separare!
Planetoidul TER'RA este scoala de inalta clasa pentru Varfuri de Lance-Liderii din Creatie(niciodata Aici nu au fost crescute papadii, ele cresc doar in pamant).


ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
TERRA NU ESTE PLATĂ.
NASA DEȚINE LA SECRET FOTOGRAFII CU MARIMEA DE ELIPSOID A TEREI/UN OU UȘOR ALUNGIT LA CAPETE PE CARE NU LE DĂ PUBLIC.
DACĂ PĂMÂNTUL ERA PLAT, APELEA AR FI ÎNECAT DEMULT OMENIREA, LA 10 KM SUB APE.
OCULTA A INTERZIS CA NASA SĂ DEA CELE 265 DE FOTOGRAFII CU TERRA FOTIGRAFIATĂ DIN SPAȚIU DE IMARSAT 2-3 DIN TOATE UNGHIURILE.
  
Doe John
ADEVARUL VA SOCA PE MULTI OAMENI ..TOTUL VA FI DEZVALUIT COMPLET LA EBS

 
OMENIREA A FOST MINTITA....SOARELE ESTE CEA MAI MARE POARTA STELARA DIN UNIVERSUL NOSTRU...SOARELE ISI TRAGE ENERGIA DIRECT DE LA IMPARATIA LUI DUMNEZEU....SOARELE ESTE POARTA STELARA CATRE CENTRUL UNIVERSULUI ACOLO UNDE SE AFLA IMPARATIA LUI DUMNEZEU.....GLOBALISTII AU FALSIFICAT INFORMATII, POZE SI IMAGINI VIDEO CU SOARELE DIN ACEASTA GALAXIE......
 
LUNA A FOST BAZA DE OPERATIUNI A REPTILIENILOR...IN 2017 FEDERATIA GALACTICA A PRELUAT CONTROLUL LUNII SI A BAZELOR MILITARE ALE REPTILIENILOR....SPACE FORCE ARE PROPRIA BAZA MILITARA PE LUNA...TOT PE LUNA SE AFLA CEL MAI PERFORMANT COMPUTER QUANTIC AL OMENIRII PRIN CARE SE CONTROLEAZA SISTEMUL FINANCIAR QFS SI ALTE SISTEME TOP SECRET ALE ARMATEI.....TOTUL VA FI DEZVALUIT LA EBS...

 
Vedeti pe facebook :










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro