vineri, 29 decembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ Craciun satanic

 

 

  

    


    


🤔🧐 ORIGINILE CRĂCIUNULUI sunt Sat_anice până la miez și nu au nimic de-a face cu nașterea adevăratului Mesia, ci cu o zi în cinstea lui Tamuz / Nimrod / Luci_fero / Saturn. Dușmani în Biblie.
„Moș Crăciun” original, care era considerat SA_TANA, era o zeitate de_mon_aca ( demonică) numită Krampus, care a răpit copii.
Reprezentările acestui demon arată exact ca zeul capră mas_sonic „Baphomet”. În sacul original al lui Krampus nu existau cadouri înăuntru, ci copii, iar în jurul lunii Decembrie venea acest demon pentru a fura copii.
Pomul de Crăciun este simbolul unui falus. Corpul de pe copac simbolizează sperma masculină, iar bilele simbolizează testiculele.
Lumina / 5 stele din vârful copacului este un simbol al lui Luci_fero. Ceea ce spun ei este „privitorul luminii”. Acesta este motivul pentru care torța de deasupra capului lui Baphomet este văzută în descrierile sale. Amândoi sunt simboluri ale lui Luci_fero.
A sta pe poala lui Moș Crăciun și a-i cere cadouri este un ritual pe_dof_ilia care provine dintr-o sărbătoare romană numită „Saturnalia”, unde romanii bogați dădeau cadouri părinților pentru ca aceștia să poată face sex cu copiii lor.
„Protocoalele de Crăciun” referitoare la șemineu sunt simbolul sa_crf_ics, unde copiii sunt literalmente arși timp de 12 zile și arșiți cu foc.
„Vechiul Nick” din dicționar este un alt cuvânt pentru „Diavolul”. Deci, atunci când Moș Crăciun se numește „Nick bătrân”, el se numește cu adevărat Sa_tana. Când Biserica Catolică a vrut să aducă sărbătoarea lui Krampus aici, nu au putut să ni-o prezinte în adevărata sa formă, așa că au trebuit să o pună într-o cutie dulce și drăguță și să o remixeze. În loc să fiu un demon cu coarne, adica Lu_cifer: care fura copii, el este acum un bătrân nevinovat care aduce cadouri copiilor în toiul nopții în timp ce părinții lor dorm.
Cuvântul „sărbătoare” înseamnă „zi sfântă”, o zi desemnată pentru un zeu, dar nu spun în mod specific care zeu. „Perioada de vacanță” este un timp dedicat Dumnezeului lui Mas_son_eria, Lu_cifero.
Moș Crăciun este cunoscut pentru că a coborât din hornurile oamenilor, care este simbolul SA_TANA care coboară din groapa iadului. Și Moș Crăciunul original (Krampus) este descris trăgând copii în iad, dintre care se credea că majoritatea sunt sub pământ. Acum Moș Crăciun îi duce pe copii la Polul Nord și le dă cadouri. Aici vin „spiriduși” care sunt cu adevărat copii răpiți.
Elfii sunt entitățile demonice pe care copiii devin după ce au fost târâți în iad de Krampus. Definiția „Elfului” este o „creatură supranaturală a folclorului”, descrisă de obicei ca o mică figură iluzorie în formă umană cu urechi ascuțite, puteri magice și o natură uimitoare. Rădăcinile cuvântului elf se întorc la limba germanică și înseamnă „Albtraum (coșmar)”. Elfii sunt descriși în dicționar ca „răutăcioși” sau „răi”. Moș Crăciun, care este Sa_tana, este astfel înconjurat de entități d_emon_iac negative.
ELF = frecvențe extrem de scăzute.
Mulțumesc lui Connor Paganini





Se apropie Crăciunul și te pregătești de sărbătoare?? Ai idee ce sărbătorești??
A VENIT TIMPUL SA TE TREZESTI , AI FOST MINTIT !!
💥💥💥💥💥
𝗦𝗔𝗧𝗔𝗡 𝗖𝗟𝗔𝗪𝗦? Adica 𝗦𝗔𝗡𝗧𝗔 𝗖𝗟𝗔𝗨𝗦!
𝐌𝐄𝐑𝐑𝐘 𝐗-𝐌𝐀𝐒 ??
Știm cu toții că sărbătoarea Crăciunului este un moment perfect pentru a petrece timpul cu cei dragi, pentru că pentru mulți este simbolul împărtășirii iubirii prietenilor și familiei noastre și este nașterea lui Mântuitorului ..... INSA ASA CREZI TU , PENTRU CA ASA TI-SA SPUS SI AI FOST PROGRAMAT MENTAL !!
CE SIGURI SUNTEM , NU-I ASA ?!🤔🤔
Există vreun verset în Sfânta Scriptură care să afirme că 25 decembrie este data nașterii "Domnului "nostru?
Este uimitor să crezi că Hristos este Mântuitorul nostru cel mai adorabil (MAS), dar de ce îl înlocuiesc cu „X” ?? devenind X-MAS?
Ei bine, oricum, nu asta este ideea. Vreau doar să va re- avertizez pe toti cu privire la utilizarea unui copac și a unei stele în cinci puncte ca simbol al zilei speciale a Mantuitorului.
Ar trebui să ne abținem de la utilizarea unei stele în cinci puncte, de ce? pentru că seamănă cu Pentagrama care este un simbol satanic. Nu este ciudat faptul că numele bărbatului cu barbă albă care oferă cadouri copiilor a fost numit „SANTA”, este o anagramă cu numele „SATAN”. Această tradiție care a venit din tradiția păgână germană există de ani de zile și nu ar trebui să tolerăm aceste lucruri care este echivalentul unei practici satanice.
Bine, permiteți-mi să vă dau câteva fapte despre care multi nu stiti . . . . . . . .
25 decembrie, cunoscută în mod obișnuit ca Ziua de Crăciun, este cunoscută în întreaga lume ca ziua de naștere a lui Mântuitorului . Din păcate, acest lucru nu este adevarat și Biblia nu menționează de fapt nicăieri despre nașterea lui în decembrie.
Dar probabil că ați auzit deja acest argument de multe ori, înainte nu? În plus, indiferent dacă s-a născut vara sau toamna, cu siguranță motivul este corect și Dumnezeu nu este îngrijorat de detalii. Nu-i asa ?
GREȘIT !!
Pentru că, pe lângă faptul că originile Crăciunului au derivat dintr-o tradiție păgână germană, mulți creștini nu știu cine aniversează de fapt sărbătoresc în 25 decembrie și cât de furios este Tatăl ceresc când participăm la sărbătorirea acestei zile blasfemice,
𝙉𝙞𝙢𝙧𝙤𝙙 - regele Craciunului
- 25 decembrie a marcat ziua de naștere a lui Nimrod - nu a Mântuitorului . Tamuz (adesea este confundat cu Pruncul ) s-a născut din doi zei păgâni: (Nimrod - Un Dumnezeu al soarelui) și Zeița Lunii Babilonului Antic (Regina Cerului). Închinarea Mamei și a Copilului au fost practici păgâne obișnuite în acel timp și astfel Tamuz și Regina Cerului sunt încă venerate astăzi în multe religii sub multe nume diferite, de exemplu, în romano-catolicism, statuia Fecioarei Maria nu este de fapt Maria, ci Regina Raiului și așa-numitul prunc Iisus într-o iesle este de fapt Tamuz.
Pe scurt, 25 decembrie a fost o zi care a comemorat închinarea la soare (satana) spre deosebire de adevăratul TATĂ CERESC viu al bibliei. Această rebeliune a fost demonstrată printr-un număr mare de obiceiuri păgâne care se desfășoară și astăzi în perioada festivă de Crăciun.
OBICEIURI PĂGÂNE
- Pomul de Craciun
După moartea lui Nimrod, Regina Raiului a decis ca un copac mereu verde, care a crescut peste noapte, va permite supraviețuirea spiritului lui Nimrod. În fiecare an, la ziua de naștere a lui Nimrod, ea credea că Nimrod va vizita copacul și, prin urmare, l-a venerat punând cadouri sub el pentru întoarcerea lui.
În Ieremia 10: 3 "Dumnezeu menționează disprețul său pentru această practică străveche."
Ieremia 10: 3 - "Căci obiceiurile oamenilor sunt zadarnice; căci unul tăie un copac din pădure, Lucrarea mâinilor unui meșter cu un instrument de tăiere."
BUSTEANII YULE
În mod asemănător cu Pomul de Crăciun, bustenii Yule au fost arsi într-un șemineu cu o zi înainte de ziua de naștere a lui Nimrod (Ajunul Crăciunului), în pregătirea revenirii lui Nimrod. Deci, busteanul a fost simbolic pentru Nimrod. Așadar, Nimrod fiind fondatorul Babilonului, nu este de mirare că satana l-a folosit pentru a îmbina obiceiurile păgâne cu credințele Bisericii Mantuitorului. Constantin știa că, dacă ar putea înșela creștinii și lumea, atunci idolatria ar fi un stil de viață. Primele câteva porunci ale lui Tatălui Ceresc erau împotriva închinării altor zei, totuși satana i-a păcălit pe creștini făcând exact inversul.
𝙎𝙖𝙣𝙩𝙖 𝘾𝙡𝙖𝙪𝙨 / 𝙎fântul Nicolae
Numele real al episcopului Nicolae de Mrya din Imperiul Roman era cunoscut ca episcopul care era posedat de spiritul lui Poseidon, care venea de la zeul mării, cunoscut și sub numele de Neptun. Drept urmare, a fost capabil să manipuleze natura și să facă multe lucruri supranaturale. El dispărea în secret în noapte pe calul său alb și reaparea lansand cadouri în casele oamenilor. Însă el avea legatura cu sacrificiile copiilor care erau bătuți cu nuiaua ( de aici nuielusa ptr copiii nesupusi ( neascultatori) și arși de vii. De aici vine obiceiul, unde părinții sunt încurajați să-și pună copiii în poala lui Moș Crăciun în perioada Crăciunului.
DAR TATAL CERESC ESTE BUN ȘI IUBITOR....
El ne înțelege PENTRU CĂ NU STIM că inamicul folosește chiar această credință pentru a ne păcăli. În plus, adânc în inimile noastre știm că facem aceste lucruri pentru El, datorită dragostei noastre pentru El și din acest motiv El ne binecuvântează tot timpul.
Deci, numai pune pomul de Crăciun si Steaua de Crăciun. Dacă TATAL este cu adevărat în inimile voastre, IL VETI SARBATORI ZI DE ZI. Putem servi în continuare multe alimente și putem avea o întâlnire cu prietenii și familia noastră, dar faceți asta ca o mulțumire, nu ca o tradiție.
Vă puteți imagina cate ritualuri satanice am facut cu totii !!

Saturnalia, care se desfășoară la mijlocul lunii decembrie, este un vechi festival păgân roman care cinstea zeul agricol Saturn. Sărbătorile Saturnalia sunt sursa multor tradiții pe care le asociem acum cu Crăciunul.
CE ESTE SATURNALIA?
Saturnalia, cea mai populară sărbătoare din calendarul roman antic , derivată din ritualurile mai vechi legate de agricultură din mijlocul iernii și solstițiul de iarnă , în special practica oferirii de daruri sau sacrificii zeilor în timpul sezonului de însămânțare din iarnă.
Sărbătoarea păgână a lui Saturn, zeul roman al agriculturii și al timpului, a început ca o singură zi, dar până la sfârșitul Republicii (133-31 î.Hr.) se extinsese la un festival de o săptămână începând cu 17 decembrie (pe calendarul iulian, care Romanii au folosit atunci, solstițiul de iarnă a căzut pe 25 decembrie.)
CUM SĂRBĂTOREAU ROMANII SATURNALIA
În timpul Saturnaliei, munca și afacerile se opreau. Școlile și instanțele de judecată erau închise, iar tiparele sociale normale erau suspendate.
Oamenii își decorau casele cu coroane de flori verzi și își lăsau togele tradiționale în favoarea hainelor colorate cunoscute sub numele de sinteză . Chiar și sclavii nu trebuiau să lucreze în timpul Saturnaliei, dar li se permitea să participe la festivități; în unele cazuri, ei stăteau la capul mesei în timp ce stăpânii lor îi serveau.
În loc muncii, romanii petreceau Saturnalia jucând jocuri de noroc, cântând, cântând la instrumente, sărbătorind, socializând și oferindu-și cadouri. Lumânările conice de ceară numite cerei erau daruri obișnuite în timpul Saturnaliei, pentru a însemna lumina care se întoarce după solstițiu.
În ultima zi a sărbătorilor Saturnaliei, cunoscută sub numele de Signillaria , mulți romani le ofereau prietenilor și celor dragi mici figurine din teracotă cunoscute sub numele de signillaria , care s-ar fi putut referi la sărbătorile mai vechi care implicau sacrificii umane.
Saturnalia a fost de departe cea mai plină de sărbătoare romană; poetul roman Catullus l-a descris ca fiind „cel mai bun timp”. Festivitățile au fost atât de revoltătoare, încât autorul roman Pliniu ar fi construit o cameră izolată fonic, astfel încât să poată lucra în timpul sărbătorilor grele.
TEMPLUL SATURNULUI ȘI ALTE VAMI ALE SATURNALIEI
Construit în secolul al IV-lea d.Hr. pentru a înlocui un templu anterior, Templul lui Saturn din Roma a servit drept centrul ceremonial al sărbătorilor ulterioare ale Saturnalei. În prima zi a festivităților, un tânăr porc era adesea sacrificat public la templu, care se afla în colțul de nord-vest al Forului Roman .
Statuia de cult a lui Saturn din templu avea în mod tradițional legături de lână legate în jurul picioarelor sale, dar în timpul Saturnaliei aceste legături erau slăbite pentru a simboliza eliberarea zeului.
În multe gospodării romane, era ales un rege batjocoritor: Saturnalicius princeps , sau „conducătorul Saturnaliei”, numit uneori și „Domnul eronării”. De obicei, un membru al gospodăriei ales pentru batjocură, această figură era responsabilă pentru a face răutăți în timpul sărbătorilor - jignind oaspeții, îmbrâcându-se aiurea, urmsărind femeile si fetele etc.
Ideea era că el stăpânea haosul, mai degrabă decât ordinea romană normală. Obiceiul obișnuit al sărbătorilor de a ascunde monede sau alte obiecte mici în prăjituri este unul dintre multele care datează din Saturnalia, deoarece aceasta a fost o metodă de alegere a regelui simulat.
CRĂCIUNUL ESTE O SĂRBĂTOARE PĂGÂNĂ?
Datorită cuceririlor Imperiului Roman în Marea Britanie și restul Europei, din secolul al II-lea î.Hr. până în secolul al IV-lea d.Hr. - și suprimarea riturilor lor sezoniere mai vechi practicate de celți și alte grupuri - culturile occidentale de astăzi derivă multe dintre ele din sărbătorile lor tradiționale de iarnă din Saturnalia.
Sărbătoarea creștină a Crăciunului , mai ales, datorează multe dintre tradițiile sale vechiului festival roman, inclusiv perioada anului Crăciunului este sărbătorit . Biblia nu oferă o dată pentru nașterea lui Isus; de fapt, unii teologi au ajuns la concluzia că probabil s-a născut primăvara, după cum sugerează referințele la păstori și oi din povestea Nașterii Domnului.
.......
Înainte de sfârșitul secolului al IV-lea, multe dintre tradițiile Saturnaliei - inclusiv oferirea de cadouri, cântatul, aprinderea lumânărilor, ospățarea și veselie - deveniseră absorbite de tradițiile Crăciunului așa cum mulți dintre noi le știm astăzi.
John Matthews, Solstițiul de iarnă: tradițiile sacre ale Crăciunului (Godsfield Press, 1998).
Saturnalia, Enciclopedia Istoriei Antice .
Romanii au inventat Crăciunul? BBC News .



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro