vineri, 15 decembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ de toate

 


De ce oare istoricii și arheologii noștri nu spun tot adevărul despre istoria noastră ? De unde ne tragem și cine suntem ? Le este frică de cineva sau sunt vânduți intereselor străine ! Cred că și una și alta . Sunt vorbe grele însă ăsta este adevărul ! Mai degrabă văd că cei străini spun adevărul despre noi !

Iată două exemple ! Două doamne ale arheologiei mondiale .
Barbara Deppert Lippitz . Cel mai reputat expert european în aurul antic :
" După părerea mea , sunteți singura țară din Europa care are istoria scrisă în propriul ei aur ! Aveți peste 6000 de ani de istorie a aurului . Este istoria voastră și numai cine nu vrea nu o privește la adevărata ei valoare ."
Sau :
" Voi , poporul român , puteți să vă mândriți cu originea voastră și să vă considerați cel puțin egalii celorlalte popoare care au rădăcini în bătrâna Europă ."
Marija Gimbutas (1921-1994) , arheolog , profesor de arheologie europeană la universitățile Harvard și UCLA .
" România este vatra a ceea ce am numit Vechea Europă , o entitate culturală cuprinsă între 6500-3500 i.c. , axată pe o societate matriarhală , teocrată , pașnică , iubitoare și creatoare de artă , care a precedat societățile indo-europene , patriarhale , de luptători din epoca bronzului și epoca fierului . A devenit de asemenea evident , că această străveche civilizație europeană precede cu câteva milenii pe cea sumeriană . A fost o perioadă de reală armonie , în deplin acord cu energiile creatoare ale naturii ."

A INVERZIT DESSERTUL
  

  

Banca Mondială și Banca Centrală a Cabalei urmează să înceapă vineri închiderea sau tranziția către statutul de autooperare
💥 15. Decembrie. Cele mai mari patru bănci din Statele Unite au trimis avize companiilor de credit informându-le că începând de joia aceasta nu ar trebui să folosească serviciile de credit
💥 Miezul nopții, 14 decembrie. Multe conturi bancare sunt legate de noul sistem financiar QFS Global Quantum, care operează pe satelitul Star Link
💥 Cumpărătorii cu conturi pe QFS au dreptul să acceseze și să controleze banii, nu există control guvernamental, transferul de bani nu trece prin Swift, nu este nevoie să cereți permisiunea de a deschide ușa, securitatea valutei nu trebuie să vă ceară despre originea banilor.
💥 Sunt câteva speculații și sfaturi că ar trebui să pregătim bani, alimente și necesități de bază pe care le vom folosi în perioada de tranziție.
~T editare: Nu spun da sau nu. ȘTIAM CĂ VREA. Prefer evenimentele, așa că stai să vezi.


SUA a fost responsabilă pentru organizarea loviturii de stat din Ucraina 2014. care l-a răsturnat pe președintele Viktor Ianukovich și a condus în cele din urmă la actualul conflict, a declarat președintele rus Vladimir El a adăugat că Washingtonul "trebuie să creeze un conflict" pentru propriile obiective.
Vorbind joi în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri maraton, Putin a declarat că SUA „au planificat și organizat” în timp ce liderii europeni „nu ne-au urmărit” și s-au prefăcut că nu știu ce se întâmplă.
Ca urmare, Ucraina și-a „pierdut foarte mult suveranitatea” și de atunci ia „multe decizii în detrimentul ei”.
După lovitura de stat din 2014, provinciile ucrainene Donețk și Lugansk, cunoscute sub numele de Donbas, au refuzat să accepte un nou guvern, care a îmbrățișat tot mai mult ideologia naționalistă și, în schimb, și-au declarat independența. Kievul a răspuns cu o campanie militară violentă care a provocat un conflict de mai mulți ani.
Liderul rus a acuzat apoi Occidentul că are memorie scurtă, citând acordurile de la Minsk 2015. , mediat de Rusia, Germania și Franța, care au fost concepute pentru a pune capăt ostilităților. Occidentul nu a avut „nici o intenție” să implementeze acorduri despre care Putin spunea că sunt „semnate și uitate imediat”.

https://www.rt.com/.../589061-us-engineered-ukraine.. 

7:08 a.m. ora de est
🚨Update: Federația Rusă încearcă să construiască relații normale cu Ucraina „cu orice preț” de zeci de ani, dar acest lucru a fost imposibil după lovitura de stat a CIA din 2014!
~T editare: Așa cum am discutat de multe ori aici, aceasta a fost [Kenyan] "revoluția culorilor" 2014 -15. ), ca acoperire pentru amenajarea laboratoarelor de arme biologice de-a lungul graniței ruse cu Ucraina pe steroizi. De asemenea, amintiți-vă, Ucraina este și a fost întotdeauna Rusia, iar acesta este motivul pentru care SUA, NATO și ONU NU au recunoscut niciodată oficial granițele ucrainene. Uită-te mai jos.

 

  

 
PALARIILE ALBE AU DEZVALUIT VIITORUL RADIO, TV SI STIRILE MEDIA....TOTUL VA FI DIFUZAT DE INTELIGENTA ARTIFICIALA...STIRILE VOR FI FURNIZATE DE INTELIGENTA ARTFICIALA...MUZICA LA RADIO VA FI DIFUZATA DE INTELIGENTA ARTIFICIALA...TOTI PREZENTATORII DE STIRI DE LA TELEVIZOR SI RADIO VOR FI DEMISI....NICU UN OM NU VA MAI AVEA VOIE SA DIFUZEZE STIRI ATAT LA TELEVIZOR, RADIO CAT SI IN PRESA SCRISA....IMAGINILE DE LA TELEVIZOR VOR FI FURNIZATE IN TOATE LIMBILE IN TIMP REAL..TOATE COMPANIILE DE PRESA, TV SI RADIO VOR FI DESFIINTATE...TOATE INSTITUTIILE CARE CONTROLAU PRESA VOR FI DESFIINTATE....TOTI SATELITII DE COMUNICARE AI PRESEI AU INCEPUT DEJA SA FIE DISTRUSI DE SPACE FORCE....
Doe John
IN SPATIUL PUBLIC VOR FI FOLOSITE PICTOGRAME LCD HOLOGRAFICE PENTRU TRANSMITEREA DE STIRI IN TIMP REAL IN TOATE LIMBILE....TOTUL VA FI ASIGURAT DE INTELIGENTA ARTIFICIALA SI SUPRAVEGHEAT DE SPACE FORCE.......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro