vineri, 8 decembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ stiri

 
4 DECEMBRIE 2023.....MAREA BRITANIE..CETATENII DIN ANGLIA AU FOST INSTRUITI SA ISI PREGATEASCA LUMANARI,CANDELE,BATERII IN EVENTIALITATEA UNEI OPRIRI A CURENTULUI, BLACK OUT....

ACUM – Grupuri „în mare parte de bărbați chinezi” care trec ilegal în Statele Unite la granița din California.
  
 
MILITIA INDEPENDENTA S-A ALATURAT ARMATEI DE A AJUTA LA BLOCAREA INTRARII IMIGRANTILOR IN AMERICA, LA PRINDEREA TRAFICANTILOR DE PERSOANE,ARME SI DROGURI, LA PRINDEREA DE PEDOFILI,ETC....
Doe John
IN AMERICA, MILITIA INDEPENDENTA ARE PESTE 300.000 DE MEMBRI

  

 
CONGRESUL AMERICAN A ADOPTAT LEGEA CRYPTO PRIN CARE SA SE POATA IMPLEMENTA IN MOD SIGUR SI FARA BLOCAJE, NESSARA
Doe John
GLOBALISTII AU INCERCAT SA O BLOCHEZE PENTRU A IMPLEMENTA CBDC DAR FARA SUCCES

 
JOHN McAFEE ESTE IN VIATA...EL ESTE INVENTATORUL ANTIVIRUSULUI McAFEE..GUVERNUL AMERICAN A CUMPARAT SI INSTALAT ANTIVIRUSUL LUI IN BAZA SA DE DATE....JOHN A REUSIT SA INTRE IN BAZA DE DATE A GUVERNULUI AMERICAN UNDE A GASIT PLANURILE GLOBALISTILOR PENTRU OMENIRE...JOHN A PREDAT TOATE DOVEZILE CATRE DONALD TRUMP SI A INTRAT IN PROGRAMUL DE PROTECTIE AL PALARIILOR ALBE
Doe John
JOHN ESTE UNUL DINTRE CEI MAI MARI EROI AI OMENIRII

  

DENUMIRI zicese EVREIESTI in UTAH  !
care este  teritoriul "ambasadei spirituale " a elementului Pamant  cu centru Agartha RO  in aria elementului Foc. 
De asta au creat aici si ARIA  51 si 52

IN STATUL UTAH LOCALITATILE SUNT NUMITE DUPA VECHILE
PROVINCII ALE ISRAELULUI DIN BIBLIE.... au dorit sa ne inlature de peste TOT...
    
UTAH  este  teritoriul "ambasadei spirituale " a RO  in AMERICA  
Toate aceste denumiri  au legatura cu RO si vechea civilizatie  RO .....

Cea mai cunoscută bază subterană secretă din lume este „Area 51” sau „Zona 51”; ea este situată în Deşertul Nevada din Statele Unite (citiţi mai multe despre această bază în acest articol: Baza 51, o posibilă bază americană pentru OZN-uri). 

În imediata apropiere a lui „Area 51” se află „Area 52” sau „Zonă 52”, o bază despre care se vorbeşte mai puţin, dar, despre care se crede la fel că ar ascunde tehnologii avansate ale guvernului american (şi chiar şi extratereştri!). Despre „Zona 52” am vorbit în acest articol din decembrie 2012, intitulat „Un militar american care a stat în ultrasecretă bază “Area 52″: “Oamenii vor locui în curând în spaţiul cosmic”.

Imaginea din stânga articolului este a „Zonei 52”, nefiind văzută niciodată până în prezent. Ea a fost obţinută în exclusivitate de veteranul în domeniul conspiraţiilor, Stew Webb, de la una din sursele sale. Imaginea a fost publicată, de asemenea, pe site-ul său, stewwebb.com. Din păcate, linkul nu mai este acum valabil. Textul ce însoţea această fotografie era următorul:

„Aceasta este baza Illuminati a „îngerilor căzuţi” Area 52, lângă lacul Papose (Nevada). 20.000 de ani vechime, la sud vest de Area 51, locul de testare a guvernului american. Priviţi simbolismul stelei cu 6 colţuri, folosit de Illuminati în magia neagră, pentru a valorifica energiile întunecate care se află în această bază extraterestră Area 52, extrem de secretă. 

Ea se mai numeşte şi „Baza îngerului căzut / Lucifer”. Aceasta este cea mai veche descoperire arheologică din lume; daţi share la ea, ca să afle şi prietenii şi familia voastră, dar nu mă întrebaţi de unde o am! Consiliul celor 13, cei 12 oameni ce sunt adoratori ai diavolului, îşi petrec vacanţele pe aici”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro