marți, 26 decembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ Copii nostrii, casatoria nasterea si botezul la daci

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
CĂSĂTORIA LA PELASGII ȘI GETO-DACII ANTICI
ZEII ÎN UNIVERSURI NU SE CĂSĂTORESC CA OAMENII, CI SE UNESC ÎN SUFLET ȘI LUMINĂ PENTRU ETERNITATE.
ÎN STAR WARS ESTE REDATĂ SIMBOLIC CĂSĂTORIA DINTRE ANAKIN SKYWALKER ȘI SENATOAREA PADMIN AMIDALA, ÎN ȚINUTUL LACURILOR adica RO , DE FAȚĂ CU UN SINGUR PREOT, OBICEI FURAT DE EVREI DE LA PELASGII ȘI GETO-DACII ANTICI.
ÎN BIBLIA GETODACĂ SCRIE:
"CĂSĂTORIȚI-VĂ CA ZEII, FĂRĂ MARTORI, UN PREOT AL LUMINII * KHASTA IO* SĂ SFINȚEASCĂ ÎN ADEVĂR LUMINOS CALEA UNUI ÎNCEPUT LUMINOS AL VIEȚII VOASTRE.
NIMENI SĂ NU ȘTIE DE CĂSĂTORIA VOASTRĂ DECÂT ATUNCI CÂND SEMNUL SACRU VA FI PE FRUNTEA ȘI MÂNA CELOR UNIȚI ÎN LUMINĂ!"
CĂSĂTORIA ÎN PLAN FIZIC ERA SIMBOLICĂ.
ÎN IMPERIUL FRĂȚIEI ALBE PELASGO-ARIENE CONTA DOAR LEGĂTURA SPIRITUALĂ CARE SE PECETLUIA LA TINERI PRIN FORMULA SACRĂ DIN BIBLIA GETODACĂ:
"VOI CARE AȚI ALES SĂ VĂ UNIȚI VIEȚILE ÎN LUMINĂ CA UNUL ÎN TOATE ȘI TOTUL ÎN UNUL, CARE ESTE MARELE ADEVĂR LUMINOS, FIȚI UNIȚI ÎN INIMILE VOASTRE DE LUMINĂ ȘI ÎN NUMELE ADEVĂRATULUI DUMNEZEU LUMINĂ FIȚI ÎNSĂȘI CA LUMINA, UNA."
DUPĂ CARE URMA ÎNCHEIEREA:
"VĂ DECLAR CĂSĂTORIȚI."
ADEVĂRATA FORMULĂ A RASELOR ARIENE PELASGE ERA CEA DE LA MIJLOCUL BIBLIEI GETODACE:
"LUMINA TA SĂ FIE LUMINA LUI.
LUMINA LUI SĂ FIE LUMINA TA, CA ÎNSĂȘI LUMINA SĂ VĂ FACĂ LUMINOȘI CA EA."
ACUM ÎNȚELEGEȚI DE CE ÎN POPOR SE SPUNE CÂND SE IA O HOTĂRÂRE "SĂ VORBESC CU AL MEU SAU A MEA? ADICĂ SOȚII ÎȘI DAU UNUL ALTUIA LUMINA.
ACEASTĂ FORMULĂ ESTE ROSTITĂ ÎN DIALECTUL ARIANO- PELASG DE CĂTRE PREOTUL CARE ÎI CĂSĂTOREȘTE PE CEI DOI, DIALECTUL ESWATA DIN CARE A DERIVAT CODUL SANSCRIT DE LA PUTNA.
DE REȚINUT ȘI OBICEIUL FEMEII DIN STAR WARS, CARE ÎȘI AVEA CAPUL ACOPERIT CU MAHRAMA DACICĂ, AȘA CUM AR TREBUI SĂ FIE ȘI ÎN ZIUA DE AZI!
VERIGHETELE SE PUN PE MÂNA DREAPTĂ ȘI NU PE CEA STÂNGĂ, CĂCI DOAR AȘA SE ATRAG TOATE ENERGIILE POZITIVE.
 
LA PELASGI- DACI- INEL- VERIGHETĂ-
VER.I.GHETA-VERIGA..GETA...
" IAR FEMEIA ȘI BĂRBATUL,FIDEL UNUL ALTUIA , SĂ POARTE SEMNUL LEGĂMÂNTULUI PE MÂNA DREAPTĂ, MÂNA SOARELUI ȘI A LUMINII....
BĂRBATUL SĂ NU RIDICE NICIODATĂ DREAPTA, ÎNAINTEA FEMEII,IAR FEMEIA SĂ NU RIDICE NICIODATĂ STÂNGA SĂ BLESTEME ÎMPOTRIVA LUI- CĂCI ÎȘI VOR ATRAGE AMÂNDOI BĂTRÂNEȚI GRELE ȘI CHINUITOARE.
NU DA NICIODATĂ DARUL PE CARE AI JURAT... INDIFERENT CARE ESTE EL...( INELUL, VERIGHETA,CADOURILE PRIMITE- POARTĂ ENERGII POZITIVE ).
CĂCI PE MÂNA STÂNGA- NUMAI CEI CARE FĂGĂDUIESC SĂ UCIDĂ NEVINOVAȚI- POARTĂ INELUL- PRECUM FAC OCULȚII ..."- HESIOD ȘI STRABON ÎN-"CARTEA TAINELOR ASCUNSE ".
MÂNA STÂNGĂ- REPREZINTĂ YIN-UL NEGATIV CARE TREBUIE AMPLIFICAT PRIN UCIDEREA NEVINOVAȚILOR...
INELUL-PE MÂNA DREAPTĂ ( CA LA PELASGI- SI DACI) - ADICĂ LEGAȚI PRIN JURĂMÂNTUL LUMINII....PE MÂNA STÂNGA-SEMNIFICA INTUNEREC, DECĂDERE .
IN BIBLIA GETODACĂ SCRIE CLAR : " IAR JURĂMINTELE VOASTRE SĂ LE FACEȚI PURI ÎN PRIMUL ÎNCEPUT ÎNAINTE DE A PAȘI PE CĂRAREA VIEȚII VOASTRE..IAR PE CE AȚI JURUIT , LEGĂMÂNTUL VOSTRU ÎNAINTEA LUMINII , SĂ PURTAȚI NUMAI PE MÂNA DREAPTĂ..FIE BARBAT..FIE FEMEIE..
CĂCI TOATE ENERGIILE LUMINII SÂNT ÎN MÂNA DREAPTĂ A OMULUI..ACOLO ESTE PUTEREA ASCUNSĂ DE A OPRI SAU PORNI UN LUCRU SAU O TAINĂ.. JURUIȚI DREPT ÎNTRE VOI ȘI NUMAI DUPĂ LEGILE LUMINII...NICI O SLOVĂ SĂ NU JURUIȚI STRÂMB ÎNTRE VOI.. CĂ CEEA CE JURUIȚI ÎNTRE VOI ,ACEEA VĂ VA DA LUMINA ÎN VIAȚA VOASTRĂ ! "
ÎN BIBLIA GETODACĂ SCRIE : " CĂCI TOT CE SE POARTĂ PE MÂNA DREAPTĂ ATRAGE ÎN SUFLETUL ACELUI OM DREPTATEA CURATĂ.. CĂCI VOI SÂNTEȚI..RO..SOARELE ETERN...IAR MANI.. MÂNA CURATĂ CU CARE CEREȚI LUMINA LUI PENTRU LUCRUL VOSTRU.
DE ACEEA ZEII V-AU NUMIT RO.MÂNI...LUCRĂTORI DE LUMINĂ CU MÂNA DREAPTĂ ! "
DACĂ ESTE DESPĂRȚIRE..NU MAI ESTE OBLIGATORIU SĂ PURTAȚI INELUL..DAR BIBLIA GETODACĂ SPUNE : " CE UNEȘTE LUMINA , OAMENII NU AU VOIE SĂ DESPARTĂ DIN PRICINI DEȘARTE ȘI UȘOARE..CI NUMAI DIN PRICINI GRELE ȘI DESFRÂU ÎNTRE CEI JURUIȚI ÎNTRE EI PRIN LEGĂMÂNT ! "

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA OMENA WARDEYIRA
DIN TAINA GETODACĂ - BOTEZUL LA DACI.
LA DACI SE BOTEZAU PE MALUL APELOR: RÂURI, PÂRAIE, LACURI, ÎNTR-O FESTIVITATE DE SĂRBĂTOARE, UNDE PARTICIPA OBȘTEA CETĂȚII SATULUI, ORAȘULUI, INCLUSIV NOBILII DACI CARE DUPĂ BOTEZUL FĂCUT DE PREOȚII DACI, BINECUVÂNTAU PRUNCUL ȘI PĂRINȚII ȘI FAMILIA DIN CARE FĂCEA PARTE, ADUCÂNDU-I DARURI PENTRU CA PRUNCUL SĂ FIE BOGAT, FRUMOS, DREPT ÎN JUDECATA SA.
FORMULA DE BOTEZ ERA:
"ADEVĂRATULE DUMNEZEU CE EȘTI LUMINĂ DIN LUMINĂ, SFINȚEȘTE-L ÎN LUMINA TA PE FRATELE PRUNC NĂSCUT CU VOIA TA, NUMELE PRUNCULUI.
DĂ-I FERICIREA TA ȘI BINECUVÂNTAREA LUMINII TALE PE CĂRAREA VIEȚII SALE.
PĂTRIME SFÂNTĂ CREATOARE, FERICIREA VOASTRĂ COBORÂȚI-O ÎN VIAȚA ACESTUI PRUNC, NUMELE.
DUPĂ CARE URMA INVOCAREA URSITOARELOR CARE VOR VENI IMEDIAT ÎN NOAPTEA DUPĂ BOTEZ.
INVOCAREA NATURII SĂ FIE MILOSTIVĂ ȘI AJUTĂTOARE ÎN CUMPENELE DIN VIAȚA PRUNCULUI etc.
PREOTUL DAC ȚINEA PRUNCUL ÎN PICIOARE DACĂ PRUNCUL PUTEA STA ȘI CU MÎNA LUA DE 10 ORI APA ÎN CĂUȘ CU CARE UDA UȘOR COPILUL ȘI ROSTEA DE 10 ORI:
"LUMINA DUMNEZEU SĂ TE SFINȚEASCĂ PE DRUMUL VIEȚII TALE!"
DUPĂ ACEASTĂ STROPIRE, BOTEZ, PREOTUL RIDICA COPILUL ÎN VĂZUL OBȘTII SPRE SOARE ȘI ÎN DREPTUL SOARELUI ȘI STRIGĂ SĂ AUDĂ TOŢI:
"LUMINA VI L-A SFINȚIT ÎN LUMINĂ.
PRIMIȚI-L CA LUMINOASA TAINĂ ÎMBRĂCAT CU ALBA HAINĂ."
PREOTUL DĂDEA PRUNCUL CELOR 10 NAȘI, CARE ÎMPREUNĂ CU TATĂL DE DREPT ÎL DUCEAU MAMEI SALE, CARE LA PRIMIREA PRUNCULUI TREBUIA SĂ ZICĂ:
"SFINȚIT MI L-A FĂCUT LUMINA. TAINA SACRĂ I-A LUAT VINA."
ȘI BINECUVANTA PE TOȚI CEI DE FAȚĂ DUPĂ CUM CREDEA EA.
ÎNAINTE DE A ÎNCEPE IUREȘUL PETRECERII DE BOTEZ A PRUNCULUI, ERA OBICEIUL CA 10 - 13 MINUTE SĂ FIE UN MOMENT DE PLÂNS ȘI DE TRISTEȚE PENTRU CĂ PRUNCUL A VENIT ÎN LUME NU NUMAI PENTRU BUCURII CI ȘI PENTRU NECAZURI.
ÎNAINTE DE BOTEZ CASELE RUDELOR FAMILIEI PRUNCULUI SE VOPSEAU ÎN ALB ȘI ROȘU, MAI ALES UȘILE ȘI FERESTRELE LA UȘORI ȘI CATURI.
PRUNCUL ȘI LA DUS ȘI LA VENIT DE LA BOTEZ ERA ÎMPODOBIT CU PLANTE AROMATE, CONSIDERATE SFINTE ÎN CREDINȚA ZALMOXIANĂ, SIMBOLIZÂND CĂ PRUNCUL POARTĂ CUNUNA DE LUMINĂ.
DUPĂ MOMENTUL DE TRISTEȚE, SIMBOLIC ÎNCEPE IUREȘUL PETRECERII UNDE OBȘTEA SATULUI SAU CETĂȚII LUA PARTE CU MIC CU MARE, PETRECEREA ŢINEA 4 ZILE ȘI 4 NOPȚI ÎN CINSTEA SFINTEI PĂTRIMI GETO-DACE.
CÂND ERA ANOTIMP FRIGUROS, BOTEZUL SE FĂCEA ÎN CĂZI MARI DE LEMN SAU CIUBARE MARI, UNDE PRUNCUL ERA PUS PE APĂ ÎNTR-UN LEAGĂN DE LEMN ȘI STROPIT UȘOR, RESPECTÂNDU-SE ACELAȘI RITUAL.
OBICEIUL DACIC DE BOTEZ PE MALUL APELOR ȘI ÎN APE A FOST FURAT DE OCULȚI ȘI DAT MISTICILOR ȘI SECTELOR CA SĂ PROSTEASCĂ LUMEA.
OBICEIUL DACIC DE BOTEZ ESTE MENȚIONAT DE STRABON ÎN GETICA, DE MAURICE GUIGNARD, DE JOSEPH FLAVIUS, DE HESIOD ȘI DE NENUMĂRATE PAPIRUSURI EGIPTENE.

SÂNGELE PRUNCILOR A FOST MODIFICAT ACUM CÂTEVA LUNI ÎN URMĂ PT A NU MAI PUTEA ÎNTREȚINE FRUMUSEȚEA ȘI VIAȚA NIMĂNUI.

IEZERUL ALB ȘI NEGRU DIN MUNȚI A FOST SECAT INTENȚIONAT DE CEI 4 DIN BUCEGI CA SĂ NU AIBĂ RĂII ACCES LA NEMURIRE.

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
LA VÂRSTA DE 13 ANI, CA SIMBOL AL TRECERII UNUI BĂIAT ÎN PRIMUL PAS AL BĂRBĂȚIEI, I SE DĂ UN INEL SIMBOLIC DE ARGINT CARE ÎNSEAMNĂ CĂ BĂIATUL ÎNCEPE SĂ ÎNȚELEAGĂ VIITOARELE TAINE ALE VIEȚII.
INELUL SAU VERIGHETA DE AUR SE POARTĂ ÎNCEPÂND CU VÂRSTA DE 19 ANI, CA SIMBOL AL INIȚIERII SUPREME DE CĂTRE PĂRINȚI, FIIND ȘI VÂRSTA CÂND ȘI BĂRBAȚII ȘI FEMEILE ÎNCEP SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ.
NU ESTE PERMISĂ CĂSĂTORIA SUB 19 ANI, DEOARECE SE CONSIDERĂ CĂ NU SUNT INIȚIAȚI ÎNTRU TOTUL ÎN TAINELE PRINCIPALE ALE VIEȚII ȘI GOSPODĂRIEI.
LANȚUL CU ANKH/SIMBOLUL VIEȚII UNIVERSALE SE DĂDEA BĂIEȚILOR LA VÂRSTA DE 14 ANI, CA SIMBOL CĂ AU DEPĂȘIT JUMĂTATE DIN ÎNCEPEREA INIȚIERII ÎN MESERIILE ȘI TAINELE VIEȚII EZOTERICE.
ANKHUL SIMBOLIZEAZĂ ROTAȚIA UNEI ENERGII UNIVERSALE ÎNTRE MASIVUL DORNEI - FĂGĂRAȘ - GODEANU.
ANKUL MAI ÎNSEAMNĂ VIAȚA CARE PLEACĂ ȘI SE ÎNTOARCE ORIUNDE ÎN UNIVERSURI PT A DA NAȘTERE LA ALTE FORME EVOLUTIVE DE VIAȚĂ CARE MENȚIN VIAȚA HUMANOIDĂ, MORALĂ.
EL ESTE SIMBOL CREAT DE TATĂL LUI ENKI.EA ȘI DĂRUIT LUI ENKI LA VÂRSTA DE 9 ANI/118 ANI TERRANI.
 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
MEDICII OCULȚI NE-AU MINȚIT CU PRIVIRE LA PLACENTA MAMEI.
CORDONUL OMBILICAL ESTE CELEBRUL COPAC AL VIEȚII, REALIZÂND LEGĂTURA CU DIVINITATEA IMEDIAT DUPĂ NAȘTERE.
DE ACEEA, EL NU SE TAIE LA NAȘTEREA NOU-NĂSCUTULUI.
PRUNCUL TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ CONECTAT LA EA DUPĂ NAȘTERE TIMP DE ȘAPTE ORE PT A NU PIERDE LEGĂTURA CU DIVINITATEA.
ADEVĂRATA NAȘTERE SE FACE ÎN APĂ PT CĂ TE CONECTEAZĂ LA ÎNTREGUL UNIVERS ȘI ADEVĂRATA TĂIERE A OMBILICULUI SE FACE DUPĂ ȘAPTE ORE DE LA EXTRAGEREA TUTUROR INFORMAȚIILOR DIN ADN , TĂIERE CARE SE FACEA PRIN FOC.
DIN CAUZA TĂIERII PLACENTEI ÎNAINTE DEVREME SE OPRESC CAPACITĂȚILE ȘI DARURILE ZEILOR ÎN FIECARE FIINȚĂ UMANĂ LA NAȘTERE PRECUM ȘI TREZIREA INFORMAȚIILOR ANCESTRALE ALE STRĂBUNILOR ACELOR FIINȚE PT A NU FACE CREAȚII MORALE DE GENIU PT VIITOR.
DECI, RĂII LUMII AU ȘTIUT CE FAC, OPRIND ASTFEL EVOLUȚIA OMENIRII.

MAI JOS VEDETI UN COPIL TINUT LA PLACENTA 9 ORE !


❤️Când un bebeluș suge la sânul mamei lui, se creează un vid. În acest vid, saliva bebelușului este absorbită prin mamelonul mamei, unde receptorii din glanda mamară îi citesc semnalele.
Această "amprentă a salivei bebelușului", conține informații despre starea imunitară a copilului.
Tot ce știe știința despre fiziologie sugerează că „absorbția salivei bebelușului" este una dintre modalitățile prin care laptele matern își ajustează compoziția imunologică.
Când receptorii din glanda mamară detectează prezența agenților patogeni, corpul mamei produce imediat anticorpi pentru a lupta. Acești anticorpi trec înapoi în corpul copilului prin laptele matern și vindecă boala.
❤️Laptele matern este unic❤️
❤️Umple-te cu oxitocină și vibrații bune citind cartea doctorului Sarah Schmid "Nașterea singură".
❤️Vei afla informații minunate despre sarcină, naștere și post-partum.
🎁 Este un cadou minunat pentru graviduțe sau pentru orice femeie care vrea să vindece o naștere traumatizantă.
O poți achiziționa cu 10% reducere accesând link-ul următor:
sau scrie un mesaj pe WhatsApp la 0729538882 sau direct pe Messenger

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro