marți, 31 octombrie 2023

Puterea lui Cinci ~ Dzeu a intrat in lupta

 

 
❗️⚠️ URGENT: SE MIȘCĂ TURCIA ⚠️❗️
PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ISTORIE, PESTE 100 DE NAVE DE RĂZBOI ALE MARINEI TURCE AU ÎNCEPUT DEPLASAREA ÎN STÂMTOAREA BOSFOR

🔥👀 ⚡️Cineva din Iordania vorbește despre ce s-a întâmplat cu soldații israelieni când au încercat să intre în Gaza zilele trecute.
Video-ul de mai jos arată soldații israelieni tăvălindu-se la pământ, în dureri, se pare, arătând că ceva li s-a intâmplat picioarelor lor, aspect menționat în înregistrarea audio care circulă...
"Parcă ne luptăm cu fantomele" , surprinzător este faptul că soldații israelieni au ochelari de vedere pe timp de noapte, pe când luptătorii palestinieni nu.
🔥Mai jos , videoul soldaților cu picioarele imobilizate🔥👀
👇👇👇
Alte incidente relatate:
Semnele lui As-Salaam în Jihaad-ul Al-Qassaam
Incidentul 1:
Unul dintre mujaahideeni care se întorcea din prima linie a declarat sub jurământ că mărimea gloanțelor pe care le-a tras era extrem de ciudată. El spune: „Tragem un glonț, dar auzeam sunetul mai multor gloanțe. Distrugeam inamicul din fața noastră, dar nu știam de unde au venit.” El afirmă că s-a întâlnit față în față, cu zece de soldați și i-a ucis pe toți, dar când s-a apropiat de ei a auzit zgomotul unei bombe explodând. El spune: „Pentru Allah, nu am declanșat niciodată o bombă și nici nu știu cum să o fac! Ne simțim ca și cum îngerii sunt printre noi, luptă cu noi și ne protejează, dându-ne un umăr pentru a ucide și a lua prizonieri. "
Incidentul 2:
Unul dintre mujaahideeni și-a relatat experiența, spune el: „Am avut cu mine un pistol RPG în timp ce ieșeam dintr-un tunel și am vrut să trag într-un tanc inamic, dar am ezitat puțin din cauza fricii de moment. Am auzit un sunet, din spatele meu spunând: „Trage, Slujitor al lui Allah și nu te teme! M-am întors imediat și am văzut o persoană extrem de albă. După ce am văzut asta, am împușcat imediat și tancul a explodat efectiv."
Incidentul 3:
Un soldat israelian scapă de moarte în timpul unei întâlniri cu Mujaahideen Al-Qassaam, el spune: „L-am văzut pe unul dintre ei și era extrem de înalt, avea fața albă. Mi-am lăsat imediat arma și am fugit”.🔥⚡️
  

Doe John
Globalistii planuiau sa creeze Statele Unite ale Ucrainei prin unirea Americii cu Ucraina...Fara succes...Dumnezeu si palariile albe nu au permis asa ceva

ACTUALIZARE – Cabinetul de securitate israelian va lua în considerare posibilitatea lansării unui atac aerian împotriva țintelor Houthi din Yemen.

Roxana Sovereign

 
🇾🇪🇮🇱 HOUTHI DECLARĂ RĂZBOI ISRAELULUI, în calitate de purtător de cuvânt al armatei, în videoclipul de mai jos, confirmă cu tărie lansarea unui număr MARE de rachete și drone asupra orașelor israeliene (1:37), promițând că ATACURILE VOR FI NON STOP (02:05).
De asemenea, el acuză lumea arabă slabă pentru inacțiune și coluziunea cu inamicul (00:47), în timp ce Israelul măcelărește populația din Gaza cu teroare, finanțată de SUA (00:34).


Catrina Ludwig

1h 
Purtătorul de cuvânt al forțelor armate yemenite, generalul de brigadă Yahya Sarieh Anu, a făcut cunoscut că, în fapt, țara sa declară oficial război Israelului.
Declarația a făcut referire la o "a treia operațiune în sprijinul fraților oprimați din Palestina".
Reprezentantul forțelor armate yemenite a recunoscut că au fost trase rachete - "un număr mare de rachete balistice și de croazieră" - asupra Israelului. În plus, au fost lansate drone. Au fost atacate "obiecte inamice din teritoriile ocupate":
"Vom continua să efectuăm atacuri mai calitative cu ajutorul rachetelor și al dronelor până când agresiunea Israelului va înceta", a adăugat oficialul.
Separat, Saria a precizat că loviturile vor continua până când ȚAHAL va înceta operațiunea din Fâșia Gaza

"Dacă atacurile asupra personalului american din Orientul Mijlociu nu se opresc, vom răspunde" - Secretarul Apărării al SUA
Asta e buna, întregul Afganistan a râs !!
Notă: Cum poți crede că mai poți speria un popor care a crescut cu arme, in loc de jucarii și cărți? 🤔

⚡🚨 TV israelian: Egiptul a amenințat Tel Avivul.
⚡Prim-ministrul Egiptului Madbouly din Sinai: „Suntem gata să sacrificăm milioane de vieți pentru ca nimeni să nu se apropie de pământurile noastre”
🗣️ „Nu vom permite ca problemele regionale să fie rezolvate pe cheltuiala Egiptului”
Oficial egiptean: „Nu vom permite niciodată să ni se impună vreo situație”
🚨 Egipt: armata egipteană este în alertă maximă chiar acum.
Toate reacţiile:
32Roxana Sovereign
3h ·


„S-au ascuns de frică în avion și nu vor uita groaza pe care au trăit-o, pentru mult timp”: șeful Daghestanului a spus cine se afla la bordul avionului de la Tel Aviv
Serghei Melikov a adăugat că nu va exista clemență pentru cei responsabili de pogromur
i.
🆘🆘🆘Kadyrov: regimul israelian și-a arătat lumii adevărata sa față, organizând o adevărată teroare în masă împotriva civililor🆘🆘🆘
⚡️⚡️⚡️Israelul nu va permite combustibilului să intre în Gaza, în ciuda solicitărilor organizațiilor umanitare și ONU - IDF⚡️⚡️⚡️


Roxana Sovereign


OAMENI FUGIND DE RUNDELE GRELE DE ÎMPUȘCĂTURI, în timp ce Israelul descarcă cartușe *pe un spital*, terorizând și punând în pericol inocenți în sediul spitalului Ibn Sina din Jenin, Cisiordania ocupată.
Israelul a atacat, de asemenea, Spitalul Guvernamental Jenin la scurt timp după zori, în lupta lașă împotriva tancurilor de luptă lași, care au luat L-uri( de la Looser, în engleza însemnând "ratate"), împotriva oamenilor locali care luptă pe jos.
  

Mer Ka Ba
Cand India se va ridica, la fel ca si Romania….lucrurile se vor schimba radical , nu mai este mult pana atunci .

😁😁😁 Armata franceză intenţionează să organizeze exerciţii majore în România anul viitor, ca parte a NATO, fără a creşte neapărat numărul de soldaţi acolo. Aceste exerciţii sunt mult mai mult decât antrenamente.
Ele sunt deopotrivă „semnale”, adică demonstraţii de forţă faţă de inamic, şi, „într-un fel, operaţiuni”, le-a explicat jurnaliştilor şeful Statului Major al forţelor terestre, Pierre Schill.

⚡️ Știri de ultimă oră ⚡️

Statul Savoia tocmai și-a declarat independența față de Franța.


https://www.cges-gouv.com/

  

🚨"Secretele politicii din Orientul Mijlociu sunt dezvăluite."🚨 Ambasadorul Qatarului în Statele Unite într-un articol din Wall Street Journal, a raportat că „biroul Hamas din Doha a fost creat în acord cu Statele Unite, prezența sa în Qatar nu trebuie văzută ca o expresie a sprijinului pentru Hamas, ci ca o modalitate de a menține un canal indirect de comunicare”.🥴🤥
👀‼️Mii de locuitori din Gaza fac raid în depozitele ONU pentru a obține provizii.
Organizația a raportat că oamenii au luat făină și produse de igienă.
„Livrările de pe piață se usucă, iar ajutorul umanitar transportat cu camioanele în Fâșia Gaza, din Egipt sunt insuficiente”, a declarat Agenția ONU pentru Refugiați din Palestina din Orientul Apropiat.
După incident, reprezentanții Programului Alimentar Mondial al ONU au declarat că au fost nevoiți să suspende activitatea în Gaza, deoarece nu pot organiza provizii suplimentare.😏

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro