miercuri, 25 octombrie 2023

Puterea lui Cinci ~ C A 1

 




❤️💛💙
🌞KR〰️IO🌞SAL〰️MOS🌞
🌪️TIMPUL IN RO ESTE VESNIC🌪️
✨IN RO  LUMILE SUNT UNITE⭐

Nava in Pestera Ialomitei
Nava in Cara I Man
Nava in OM U
Nava in Obarsia
Nava sub Sfinx si Babele, aici este si TOR U L😉
Nave in SUR E ANU, RA RA U, GOD E ANU😎
Nava in CE A H L A U
✨toateS9〰️noℹ️sUnt⬆️toate
❤️💛💙



Cristian Alexandru
·


ETERUL STIE TOT/TORUL VEDE TOT, SA TINETI MINTE ASTA, TOTI




Cristian Alexandru
·


REAMINTITI-VA CE VA SPUN DE 5 ANI,
CAND VA RECAPATATI INCREDEREA IN VOI REDEVENITI AUTONOMI, DISTINSI, DESTINSI SI DETASATI!


❤️💛💙
Asta este OMul, asa este Creat
3TRInitate Perfecta, functional si capacitiv,
VA ADUCETI TOTI ASTA AMINTE, CURAND❤️💛💙
..TINERETE fara BATRANETE si VIATA fara de MOARTE !
❤️💛💙

❤️💛💙
Sunt semne foarte vizibil, ca Lumile sunt deja Unite,
Multe constiinte deja Translateaza in toate Ditectiile,
Fiinte de tot felul...
Dar Voi nu priviti in jur, nu priviti nici Cerul....
Cineva imi spunea astazi, Cris atatia pescarusi si sunt mari, inclusiv in zone fara apa aproape..😉, sunt si multi soimi,...😉
Uitati-va mai atenti, Cine stie ce mai vedeti...😉😉❤️💛💙🙏


Cristian Alexandru
·

Ceea ce numiti Palariile Albe sunt echipe mixte, formate din militari ai diverselor tari aliate pentru Adevar si Eliberarea Umanitatii cu detasamente din Flota galactica care impreuna Elibereaza in tacere Ter'Ra, mai ales in ultimii 25-30 de ani.
In curand Tot Adevarul acesta cat si tot ce a fost ascuns, SE REVELEAZA TUTUROR

 
BĂTĂLIA FINALĂ DINTRE PALARIILE ALBE ȘI SATANISTI ESTE AICI. SUNTEM ÎN MIJLOCUL FURTUNII.. PUNEȚI-VĂ CENTURILE.. VA FI ISTORIC ȘI MONUMENTAL

eXact...Grandios, Istoric, Monumental si CUM NU A FOST NICIODATA IN CREATIE PANA ACUM!
iar ASTA va spun de 5 ani deci IO stiam ce urma sa fie INvie a Viului Viata.. CARPATII SE IMPLICA CU ENERGIILE PRIMORDIALE CU ETERUL CU TORUL CU TOT...si multi, nu mai stiti multe, dar va ReAmintiti voi toti, ACUM...


❤️💛💙
Iata pentru ce se intampla Schimbarea Totala, cu inlaturarea tuturor celor ce au atentat si inca, unii o mai fac, la adresa Viului si a Vietii in Creatie.
✨Acest mod de viata, prezentat mai jos,
IL ADUCEM LA SUPRAFATA〰️ETERUL-TORUL-CREATORII OMULUI SI A VIULUI SI INTREGII CREATII GARANTAM TOTI CA ASTA SE INTAMPLA ACUM
❤️💛💙
*PRECIZARE: Thelos este in adancul Dobrogei iar Apellos in adancul Apusenilor (articolul nu precizeaza intentionat acest Adevar, dar se va stii curand!)

...Bonnie ne povesteşte că poporul ei folosește mașini de forat pentru a construi tunele sub pământ. Aceste maşini de forat încălzesc piatra până la incandescență, vitrificând-o, tehnologie ce elimină astfel necesitatea introducerii stâlpilor şi a grinzilor.
Un sistem de ,,metrouri” este folosit pentru a conecta oraşele lemuriene şi atlante care există în diverse regiuni subterane ale planetei noastre. Metrourile funcționează pe baza unor impulsuri electromagnetice, care le propulsează cu viteze de până la 2.500 de kilometri pe oră. Un astfel de metrou conectează, de exemplu, oraşul din interiorul muntelui Shasta cu unul dintre oraşele lemuriene aflate sub podişul Mato Grosso, în Brazilia.
Lemurienii se folosesc de farfurii zburătoare pentru a călători în spaţiul cosmic. Bonnie spune că poporul ei face parte dintr-o federaţie interplanetară.
Ei obţin mâncare hidroponică din grădinile pe care le cultivă. Hrana și resursele din Telos sunt distribuite unei populații de aproximativ un milion și jumătate de oameni, care trăiesc într-o lume unde nu este nevoie de bani.
Bonnie vorbeşte despre istorie, despre uiguri, nagaşi și quetzeli, despre distrugerea Atlantidei și a Lemuriei în urma unui război între două superputeri ce dispuneau de un armament extrem de avansat. Ea spune că atlanţii au construit un dispozitiv dintr-un cristal uriaș, foarte puternic, care ar fi fost proiectat pentru a manevra un mic satelit al Pământului. Planurile lor au eşuat însă, și satelitul respectiv s-a rupt în două, o parte din el căzând în Atlantic, în nordul Bermudelor, scufundând astfel Atlantida.
Ea susţine că poporul ei face parte acum dintr-un mare regat subteran, denumit Agartha, ce este condus de o rasă de fiinţe foarte elevate din punct de vedere spiritual, cunoscute sub numele de „hiperboreeni“.
Bonnie Carroll .

Ziaristul William Hamilton i-a luat un interviu lui Bonnie despre lumea subterană, din care spicuim câteva pasaje, apărute într-un articol din „New Atlantean Journal”:
Hamilton : Există zece rase de lemurieni ?
Bonnie : Acestea sunt denumite sub-rase . Există o singură rasă.
H: Când a existat această rasă ?
B: În urmă cu aproximativ 200.000 de ani.
H: Ai spus odată că primii lemurieni au venit aici de pe planeta Aurora ?
B: Da , în acele timpuri suprafaţa Pământului era nelocuibilă , datorită nivelului ridicat de radiații solare nocive.
Hiperboreenii s-au retras în interiorul Pământului.
Au intrat pe la Poli în lumea de dinăuntru, care are un mic soare fără efecte nefaste. Aceşti oameni trăiesc încă acolo, în marele ținut numit Agartha. Oamenii care au rămas deasupra au degenerat în ceea ce se numeşte rasa a patra.

H: Cum arătau lemurienii ?
B: Lemurienii aveau între 9 şi 12 picioare înălţime ( 3-4 metri ) , cea de a patra rasă abia atingea 9 picioare în înălţime .
Oamenii au început , treptat , să ia culoarea pământului .
Atlanţii au dobândit o nuanţă roşiatică .
Asiaticii şi lemurienii au o piele cu nuanţe gălbui.
( Este interesant faptul că numele Adam înseamnă omul roşu, n.n.)
H: Era cumva pe atunci vreun anumit război în desfăşurare ?
B: Exact ! Războiul a început cu aproximativ 25.000 de ani în urmă. În acel timp , atlanţii au ales să se rupă de ţara-mamă , Mu . Ei au devenit din ce în ce mai ostili . Ei trăiau sub Legea Unicului Zeu . Lemurienii erau rasa majoritară în acele vremuri şi s-au dezvoltat ulterior în uiguri , nagaşi , quetzeli . Quetzelii au început să părăsească Lemuria în triburi .
H: Unde au mers ?
B: În America de Nord şi apoi în Ţările Scandinave . Unii au mers în America Centrală şi de Sud , iar descendenții lor sint încă în acele locuri . Exploratorii au înregistrări cu indieni albi .
H: Ştii cine au fost quetzelii şi viracocha ?
B: Quetzelii erau venusieni . Viracocha erau marii preoţi lemurieni care au mers în America de Sud după distrugerea Lemuriei .

H: Ce a făcut să se prăbușească Lemuria ? Un război sau o catastrofă naturală ?
B: A fost din cauza arderii unor pungi cu gaz archian . Atunci când s-a format , Pământul a reținut în cavităţile sale pungi uriaşe de gaz. Unele se aflau mai aproape de suprafaţă , iar altele mai în adâncul Pământului . Oamenii de ştiinţă începuseră să detecteze cavităţi cu gaz archian prin intermediul instrumentelor lor . Acest incident s-a petrecut cu 15.000 de ani în urmă și la acea vreme câmpul magnetic al Pământului devenise foarte puternic .
H: Aveați contacte cu extratereștrii la acea vreme ?
B: La acea vreme eram în contact cu Federația . Lemuria şi Atlantida erau amândouă membre ale Federaţiei .
H: Dispuneau de transport aerian și spațial ?
B: Da , ele dispuneau de aceste facilități . Amândouă puteau călători pe alte planete .
H: Ce a dus la distrugerea Atlantidei ?
B: După distrugerea Lemuriei , care a fost cauzată de o catastrofă naturală , condițiile pe planetă au devenit instabile , rămânând astfel timp de 200 sau 300 de ani . În acest timp , atlanții au devenit dificili şi multi dintre cei care credeau în Legea Unicului Zeu nu dădeau importanţă descoperirilor oamenilor de ştiinţă .
Oamenii de ştiinţă făceau experimente cu cristale uriașe care aveau o putere uluitoare .
H: Existau experimente biologice cu clone şi cu ADN ?
B: Da , existau . Existau astfel de experimente de sute de ani la vremea aceea . Ei foloseau clonele pe post de sclavi . Anumiţi oameni au părăsit Atlantida la acea vreme şi s-au stabilit sub muntele Shasta , unde lemurienii construiseră un oraș numit Telos.
H: Spuneai că atlanţii începuseră să facă experimente cu cristale uriaşe . Erau acestea cristale de foc ?
B: Da , cristalele deţineau un foc interior , ele generau energie cosmică . Ele preluau energie din mediul ambiant şi generau o forţă înaltă , cu o vibraţie înaltă . Nu existau părți mobile . Cristalele atlanţilor au fost utilizate pentru a obține o energie imensă , pe care , în cele din urmă , ei nu au mai putut-o controla .
H: Acesta este secretul propulsiei farfuriilor zburătoare ?
B: Da , o mare parte din forța de propulsie vine de la o mulţime de cristale care intră în componența vehiculelor spațiale . Vehiculele care călătoresc de la o planetă la alta sint propulsate de motoare cu ioni de mercur . Navele spaţiale pot atinge viteze mai mari decit viteza luminii , ce sint necesare pentru a intra în hiperspațiul din a Patra Dimensiune .
Acestea sint controlate de un computer de bord care le conduce în hiperspațiu . Atunci când eşti într-o navă ce călătoreşte prin hiperspaţiu , poţi auzi această vibrație ca un sunet greu şi puternic la început , după care nu se mai aude nimic .
H: Călătoriţi între galaxii ?
B: Da , aceasta se poate petrece atunci când pătrundem în hiperspaţiu . Putem străbate atunci distanţe foarte , foarte mari .
H: Ai cunoştinţă despre fiinţe foarte evoluate din spaţiu ?
B: Da , ele se află lângă centrul Universului .
H: Ce este acest Centru ?
B: El este numit tărâmul lui Dumnezeu , Sursa Totului
❤️💛💙
  

❤️💛💙
Tot aud in ultima vreme, ...ETERUL A DEVENIT PARTIZAN, A LUAT SI EL TRUP SI FACE ALIANTE!😉 Trup are de mult, doar cu unii care doar acum, realizeaza asta!😉
Cei care spun asta, o spun doar pentru ca nu le convine ca ATUNCI CAND ETERUL/CONSTIINTA INTREGII CREATII/SURSA ATOTCREATOARE A VIULUI- "TOT CE MISCA SI EXISTA" CUM SPUNEA MAGISTRAL EMINESCU😉 DECIDE CEVA, TOTUL SI TOATE FIINTELE DIN CREATIE SE SUPUN ETERULUI, DECIZIEI SALE!
Am scris CLAR, de ani, nu mult in spate, ALGORITMII ETERULUI AU FOST SCHIMBATI! iar pentru asta nu e deloc necesar, acordul nimanui- asta nu convine, celor cu interese, cu varii interese..😉
TOTI SUNT LA "SCOALA TATALUI TIMPULUI" indiferent ce sunt, cine sunt..sau, ce iNtErEsE ajung sa aibe- in un final, doar Evolutia in Firesc (fara niciUN INteres, este acceptata😉).
De asta, acum totul se Echilibreaza Aici, cu toti cei care au interese, sunt "culesi" oriunde sunt gasiti. Nu are rost sa detaliem acum, ca sunt multe de spus, de impartasit, cu voi toti- ajungem foarte curand, si la Acest Moment.
❤️💛💙


Cristian Alexandru
·


fiX asa!..
La ora actuală, are loc, la nivel cosmic, o creație și re-creație care depășește cu mult tot ceea ce a avut loc până acum, culminând într-o renaștere a însași vieții. Renașterea planetei înseamnă că nicio formă de viață nu va fi neatinsă de aceasta. Pe măsură ce întregul sistem solar și universul sunt transformate, planeta avansează în stări de existență mai înalte. Soarele local este și el transformat, la fel și Marele Soare Central. Așadar, nicio particulă, oricât de mare sau de mică, nu rămâne netransformată de propria esență.
Despre ASTA vorbeam in postarea precedenta cu SCHIMBAREA ALGORITMILOR ETERULUI


❤️💛💙
DE 5 ANI VA SCRIU CA MOMENTUL "FINALUL FINALULUI" VA SOSI!
IATA CA A SOSIT, DUPA CATEVA AMANARI, ACUM SE ACTIONEAZA LA SUPRAFATA, PESTE TOT, IN TOATE TARILE!
AM MAI SPUS, CA NICIUNUL DINTRE CEI DIN OCULTA CAT SI SLUGILE LOR, NU RAMAN IN POSTURI SI POZITII DE INFLUENTA!
ROMANIA ESTE CEVA SPECIAL, CEL MAI SPECIAL LOC, IAR AICI SE VOR VEDEA CELE MAI AMPLE SI MAGNIFICE MANIFESTARI, ATAT LA SOL, DIN SUBTERAN, CAT SI DIN AER,
RAUL ABALON/AVALON DIN BIBLIA FALSA DIN RELIGII ESTE RAUL LUI APOLLO/RAUL IALOMITA/NA.PARIS..
PRIVITI ATENTI, PASTRATI-VA CALMUL, STATI IN AFARA ORICAREI EMOTII A VOASTRE SAU GENERATA DE ALTII,
SI AVETI RABDARE CA TOTUL SA SE TERMINE ASA CUM CARPATII AU HOTARAT PT TOATA PLANETA
❤️💛💙

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ DE LA
🔥Radewayi Kemodah🔥
🔥V-AM AVERTIZAT DE ANI DE ZILE SĂ VENIȚI ÎN ȚARĂ, CĂ GRANIȚELE ȚĂRII VOASTRE VOR FI FERECATE DE STRĂBUNII VOȘTRII DIN PORUNCA ADEVĂRATULUI DUMNEZEU🔥!!!!
🔥TOATĂ RĂUTATEA IUDEOKHAZARĂ EVREIASCĂ MONDIALĂ AM MOMIT O SĂ VINĂ ÎN ȚARA VOASTRĂ SFÂNTĂ DE LA MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ, CRIMELE LOR MILENARE NUMAI PE NAȚIUNEA VOASTRĂ NU MAI SUPORTĂ AMÂNARE, VREMEA PLĂȚII/EXTINCȚIEI LOR PLANETARE A SOSIT, I-AM ADUS EXACT ÎN PĂMÂNTURILE UNDE ÎȘI DESFĂTAU CRIMELE ÎN NUMELE DEMONULUI YEHOVA,
UNU NU SCAPĂ, VOR REGRETA AMARNIC ZIUA ÎN CARE SAU NĂSCUT,🔥!!!

Cristian Alexandru
·


Joi, 25 de Inaltare a fost cedat tot ceea ce numiti "sistemul ocult" catre Divinitate, astazi, Marti, 30 a fost preluat integral tot sistemul.
Totul se evidentiaza treptat catre toti de la suprafata, unde acest sistem mai era activ.
Multe industrii, obiceiul de a factura resursele naturale care sunt date tuturor, cum sunt apa, gazele, electricitatea, produsele derivate din petrol etc precum si activitati care nu servesc, sustin real Progresul Fiintei sunt desfiintate, impreuna cu mare parte din sistemul financiar-bancar, taxe, impozite, tva, speculatii bursiere, criptomonedice si alte...speculatii, PROGRESUL neavand nimic in comun, cu speculatia de orisice fel!
Revenirea in firescul simplitatii unei vieti traita plenar si cu adevat progresist ESTE IN DESFASURARE!
Stiinta, cercetarea, artele, sprijinirea in orice domeniu al societatii a creativitatii ca motor al imaginatiei si inteligentei emotionale, sunt cateva dintre CALITATILE DE EXCEPTIE, UNICA A INZESTRARII FIINTEI OM, CARE SUNT SUSTINUTE SI INCURAJATE, DE ACUM INAINTE!
Fiecare este evaluat prIN ADN si ajunge exact unde a ales sa fie, prin alegerea INterioara traita plenar, care e imprimata in fiecare ADN, sau nu!
A fost destul timp ca fiecare sa aleaga, sa se evidentieze pe sine!
Descoperiti ACUM, cum ADN e mult mai important decat CNP, pentru ca reflecta CUM ESTE REAL FIECARE- in vreme ce CNP refleta O Masca siO PoZna, de cele mai multe ori, ADN REFLETA REALITATEA FIINTEI INTERIOR!

159❤️〰️213💛〰️369💙

💠VIATA SE TRAIESTE IN INTERIOR, IN AFARA SE PARCURGE💠

IN INTERIOR, E FIINTA〰️A FI,

LA EXTERIOR, E MANIFESTAREA〰️A DARUII

II SUS, I🗝️I🗝️SUS, doua parti

CA 1❤️〰️IN💛〰️SUS💙

NeATA💙la INtelepciune
159❤️〰️213💛〰️369💙 toate sunt coduri, de ascensionare catre A FI, starea asta este ASAMBLAREA FINALIZATA.
Nimic nu e greu, cu atat mai putin, de nepatruns, cum am mai spus, e atat de simplu, ca lumea fuge la propriu de asta, din obisnuinta de a rula lucruri complicate, pe care le trateaza ca fiind simple, DOAR pentru ca le folosesc de multa vreme.
Succesul in orice nu vine din CE FACETI, niciodata, iesiti din iluzie, vine din CE SUNTETI si este Total REZONATOR. Cand impartasiti cu cei din jur prin DARuire, din tot ce aveti si vine la voi, tot ce cautati si aveti nevoie, vine la voi in mod automat〰️CREATIA ESTE REZONANTA, cand lumea va intelege si accepta asta, abundenta cu totul se va fi instalat in Fiecare, unde ii este locul, ea este Starea de A FI💙Sa va fie de folos🙏

SURSA vrea ca Azi, Tu sa stii,
🌞VALUL ESTE RATIUNEA-EGOUL, ASTA NU VA LASA SA VEDETI CLAR, REAL SI COMPLET,
NICI PE VOI, MARETIA DIN VOI SI NICI ACEEA DIN CREATIE🌞
Strabunii stateau peO piatra si contemplau, atat pe ei, ce simt in interior, cat si ce se manifesta in exterior, tocmai ca sa nu execute gandul prin Ratiune, cat prin Simtire-INtuitie !
Solutia::
🌞SCHIMBATI RATIUNEA CU SIMTIREA, TRAIREA INTERIOARA, INTUITIA, SI AVETI ATAT MESAJUL CAT SI SOLUTIA SI DIRECTIA LA ORICE🌞

🗝️ESTE PERSEVERENTA, ca un Aport este INfiresc, sa aveti si Voi🌞🙏
❤️💛💙

❤️💛💙
Credem ca e momentul sa oprim cu totul si de tot, toata sarada asta, in care unii au luat toate resursele care sunt pentru toti, exploatand la propriu pe toata lumea,
In care altii fac pe desteptii si salvatorii, ori indrumatorii la cat mai multi, la care profitul material si de imagine, e tot ce conteaza, iar daruirea cand ofera din experienta lor, nu exista!
Daca totul la nivel de suprafata, ar continua atat de pervertit cum este acum, nu ar mai scapa nimeni!
Vina- ca tot e un sport pe aici, sa se arate cu degetul, altul...celalalt, este a arhonilor, a reptilienilor, a draconienilor, a insectoizor si altii ca ei, care au iesit din Timpul lor si au intrat in cel al Oamenilor, luind toate resursele date lor, de Sursa Creatiei, si se hranesc acum si cu energia oamenilor;
Vina- este si a Oamenilor pentru ca AU PERMIS ASTA! Se va spune, Nu am stiut!.. Ba s-a stiut, si s-a simtit, pentru ca ATUNCI cand Cineva intra din Timpul sau in Timpul Altuia, SE SIMTE, SE VEDE, SE PERCEPE ASTA!!!
S-au facut aliante intre oameni si "cuceritori", unii s-au "asigurat" pe ei si neamul lor, ignorand de tot Neamul Oamenilor din care FAC PARTE!!!
Pot sa va scriu TOATA ISTORIA REALA A UMANITATII ASA CUM ESTE EA, CU CELE 25 DE CIVILIZATII (CI NU CU DOAR 6 CUM SE MINTE!!!), INSA PREFER SA VEDETI TOTI VIDEO/AUDIO TOTUL!!!
ASTA VA FI UN SOC PENTRU MULTI, SI ESTE SOCUL TREZIRII ATAT PENTRU OAMENI CARE REVIN ASTFEL IN TIMPUL LOR, DE UNDE ATI PLECAT,
CAT SI PENTRU "ASUPRITORI" ORICINE SUNT EI, CARE SUNT TRIMISI INAPOI IN TIMPUL LOR, DIN CARE AU IESIT!!!
SA VA FIE RUSINE LA TOTI FARA EXCEPTII- INDIFERENT DE CASTA, RASA, CIVILIZATIE, UMANOIDA SAU DE ORICARE ALT TIP, PENTRU CA ATI FOST FARISEI DE A LUNGUL EXISTENTEI VOASTRE, INCLUSIV VIATA ASTA, SI DE CEL PUTIN CATE 7 ORI FIECARE LITERA A ALFABETULUI DE LA A LA Z SI DE LA Z LA A!!!
*Stiu ca toti ma urmariti cu ce fac, spun si scriu, INSA DE DATA ASTA, CHIAR SE OPRESTE TOTUL SI FIECARE REVINE IN TIMPUL SAU!!!

💠ERASE-3💠
punctul peℹ️ si T0Tul se rescrie!

...TOTU-I NOU SI 9NOUA-S TOATE...
Totul are o semnificatie, o insemnatate, daca se priveste atent si cu vointa, si interes pentru Sine!
R E S C R I E R E A este pentru toti prezenti Aici,
si este facuta in vreme ce Lumile de jos〰️Pamantul de mijloc〰️Lumile de sus, S E U N E S C🌐 cu tot ceea ce inseamna acest P R O C E S, iar asta se vede P L E N A R.
💠eXemplul maXiM a fost dat, la INceput prin INvatatura, cuVANTUL eXprimat, atingerea puntului 0 urmata de asamblarea INterioarA,

Apoi, prin RAstignireA si a Trupului, care a avut loc in zona Gaura-Bolboci, in un grup mai restrans cu efecte pentru toti si toata Creatia, sA Evidentiat tot ce trebuia Evidentiat,

iar "ridicarea la ceruri" este RidicareA INconstiinta la maXiM, adica Trupul fizic urmeaza Constiinta si Mintea, Unificand TreiMea Fiintei.
Asta sA Petrecut in linia temporala Albastra, eXact in momentul Unificarii Lumilor (lumile de Jos, pamantul de Mijloc si lumile de Sus), eXact cum se INampla A C U M💠

✨Elicopterele israeliene doborate in zona Gaura-Bolboci, asta vroiau sa faca, sa acceseze linia temporala in acel moment, pentru a "preveni unirea lumilor" sa se mai intample!, si astfel sa nu se inchida Cercul Valoric al ACELUI A C T MARET VALABIL PENTRU TOATA CREATIA💠
*concluziile le puteti trage si singuri,...cam unde ati fi ajuns si mai ales, cum😉 daca ar fi eXistat optiunea, sa reuseasca o asemenea intreprindere cuiva
💙💛❤️



Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
Toate reacţiile:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro