marți, 3 octombrie 2023

Puterea lui Cinci ~ Actualizari

 

Testul capcana din miercuri 4 octombrie si 11 octombrie

Doe John

IN ACEASTA OPERATIUNE A SATANISTILOR SUNT IMPLICATI TOTI FURNIZORII DE TELEFONIE MOBILA, INTERNET SI CABLU TV....TOTI ACESTI OPERATORI DE TELEFONIE, INTERNET SI TV VOR PRELUA SEMNALUL DE FRECVENTA DE LA FEMA SI IL VOR DISTRIBUI CATRE TOTI CONSUMATORII DE TEHNOLOGIE

Doe John
VOI FI ACTIV PE FACEBOOK PANA PE 4 OCTOMBRIE ORA 16:00 (ORA ROMANIEI).....

TESTUL GLOBALISTILOR INCEPE LA 14:20 ORA AMERICII, CEEA CE INSEAMNA CA IN EUROPA VA FI LA ORA 20:20 SEARA...

EXPLICATII GLOBALISTE :
 
ACESTA ESTE MESAJUL OFICIAL AL GLOBALISTILOR DE LA FEMA...EI SPUN CA ESTE DOAR PENTRU AMERICA..NU PUTEM AVEA INCREDERE IN MINCIUNILE CELOR DE LA FEMA...TRADUCERE FEMA: TEST NATIONAL IPAWS 2023..TESTUL VA AJUNGE LA MILIOANE DE TELEFOANE MOBILE PRIN SISTEMUL DE URGENTA WIRLESS SI ALTE MIJLOACE DE COMUNICARE (TV SI RADIO)...TESTUL VA AVEA LOC LA 2:20 DUPA AMIAZA ,MIERCURI 4 OCTOMBRIE 2023 CU REPETARE PE 11 OCTOMBRIE 2023...............PALARIILE ALBE INCA LUCREAZA LA IDENTIFICAREA LOCATIEI UNDE GLOBALISTII DE LA FEMA AU ACEASTA TEHNOLOGIE PERICULOASA...SA SPERAM CA PLANURILE GLOBALISTILOR NU SE VOR ADEVERI SI CA NICI UN OM NU VA SUFERI DIN CAUZA ATACURILOR LOR...
 
"Mesajele de testare vor fi trimise la toate televizoarele, radiourile și telefoanele mobile
WASHINGTON -- FEMA, în coordonare cu Comisia Federală de Comunicații (FCC), va efectua un test la nivel național al Sistemului de alertă de urgență (EAS) și al alertelor de urgență wireless (WEA) în această toamnă.
Testul național va consta din două părți, testarea capabilităților WEA și EAS. Ambele teste sunt programate să înceapă la aproximativ 14:20. ET miercuri, 4 octombrie.
Partea WEA a testului va fi direcționată către toate telefoanele mobile ale consumatorilor. Acesta va fi al treilea test la nivel național, dar al doilea test pentru toate dispozitivele celulare. Mesajul de testare va fi afișat fie în engleză, fie în spaniolă, în funcție de setările de limbă ale receptorului fără fir.
Partea EAS a testului va fi trimisă la radiouri și televizoare. Acesta va fi al șaptelea test EAS la nivel național.
FEMA și FCC se coordonează cu participanții EAS, furnizorii de servicii wireless, managerii de urgențe și alte părți interesate în pregătirea acestui test național pentru a minimiza confuzia și pentru a maximiza valoarea testului pentru siguranța publică.
Scopul testului din 4 octombrie este de a se asigura că sistemele continuă să fie mijloace eficiente de avertizare a publicului despre situații de urgență, în special cele de la nivel național.

În cazul în care testul din 4 octombrie este amânat din cauza vremii severe pe scară largă sau a altor evenimente semnificative, data testării de rezervă este 11 octombrie."

  

PE 2 OCTOMBRIE 2023, GLOBALISTII DE LA FEMA AU TRIMIS PE ADRESELE DE EMAIL A MULTOR AMERICANI SCRISORI PRIN CARE II ANUNTA DE TESTUL EAS, EBS, WEAS DE PE 4 OCTOMBRIE 2023 DE LA ORA 14:20 (ORA AMERICII)--(20:20 ORA EUROPEI)....IN SCRISOARE, FEMA PUNCTEAZA FAPTUL CA VOR FI TONURI DE FRECVENTA SPECIFICE PENTRU FIECARE GEN DE ALERTA....

 


Astăzi, în toată Grecia, între orele 11.00 și 13.00 la prânz, sirenele militare aeriene au sunat simultan cu clopotul si clopot al tuturor bisericilor
- activarea testului tuturor sistemelor de alarmă de apărare civilă. Semnal de avertizare pentru un raid aerian.
Acest lucru se întâmplă pentru prima dată în istoria Greciei.
◾️Cei care au urmărit informațiile din culisele revoluției globale știu că Evenimentul, care va marca Bătălia Finală, va începe cu o alarmă falsă a unui război nuclear.
Vă rog să nu vă faceți griji, e doar pentru a-i trezi pe cei care dorm adânc.
Nu va mai fi niciun război nuclear și nu vor mai fi războaie.
Una dintre funcțiile sistemului StarLink este să captureze imediat fiecare particulă nucleară apărută în aer
și să o neutralizeze și să o vaporizeze în 2 minute.
În viitor, energia nucleară va fi eliminată definitiv de pe planetă. Toate evenimentele arată că suntem acum la doar un pas de Marea Finală. https://www.ethnos.gr/.../seirhnespolemoyshmeraseolhthxor...
de la Iskra

Notă Judy:
Săptămâna viitoare, piața de valori a fost programată să se prăbușească.
Atacurile cibernetice precum cele petrecute recent în Las Vegas (deși nu sunt anuntate de Mainstream Media,
inclusiv răscumpărarea plătită hackerilor)
ar putea cu ușurință nu numai să înghețe conturile bancare ale întregii populații, ci să fure banii din interiorul lor.
Pentru a adăuga la necazurile noastre ( ale dolarului ) financiare, Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud, Pakistan, India, Malaezia, Argentina, Iran și Irak au respins utilizarea dolarului american fiat pentru comerțul internațional – ceea ce crea o lipsă de bunuri în magazine.
Fiți sfătuiți să vă aprovizionați cu numerar, mâncare, apă și lucruri esențiale - urmează o iarnă rece.
  
  
..  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro