marți, 3 octombrie 2023

Puterea lui Cinci ~ platile lui Dumnezeu

 

   

  

POSTARE USOR DE RECUNOSCUT
Luati-o !
=========
Forțele Speciale ale Statelor Unite au întrerupt duminică în mod favorabil un ritual satanic în care parlamentarii din Deep State au fixat doi copii prepubesci
– un băiat și o fată –
la alte sacrificii cu planuri de a-i exanguina pentru Baphomet
– un demon presupus adorat de Cavalerii Templieri în anii 1300
– sperând că creatura îl va distruge pe președintele Trump și descendenții lui.
Forțele Speciale au ajuns la bârlogul de sacrificiu din Pădurea Națională Mendocino, CA, în jurul orei 22:00 și au văzut cinci siluete îmbrăcate stând în semicerc și ținându-se de mână în fața unei plăci dreptunghiulare de piatră de lățimea a două sicrie. Închinătorii demonului cu cap de capră au scandat:
„Să nu mai fie Trumps, să nu mai fie Trumps”, trăsăturile lor pâlpâind în lumina torțelor tiki dispuse în zonă. Lipiți de altar erau doi copii mici
— vulturul întins și ținut pe loc cu frânghii în jurul încheieturilor și gleznelor și cuie de cort ținute la pământ
— țipând în aer.
De asemenea, deasupra plăcii era o figurină de alabastru de 2 picioare înălțime sculptată după asemănarea lui Baphomet.
Un adorator cu glugă, în haine negre, strânsese un cuțit zimțat între ambele mâini și îl ținea sus deasupra capului său, pregătit să-l înfigă adânc în sternul băiatului, când o cartușă de la o pușcă echipată cu supresor a lăsat o cavitate adâncă și întunecată în care ochiul stâng era odinioară.
Pretensul ucigaș s-a clătinat pentru o secundă, apoi s-a prăbușit, în timp ce ceilalți ritualiști fie au fugit pe jos către vehicule, pe care Forțele Speciale le sabotase deja, fie au îmbibat lichid din fiole minuscule de sticlă atârnate de coliere care arătau ca niște șnururi de pantofi.
Trei au luat o ciurmă, au cerut binecuvântarea lui Baphomet și au cedat în fața a ceea ce trebuie să fi fost otravă cu acțiune rapidă.
În timp ce un medic al Forțelor Speciale ia tratat pe copiii neputincioși, ceilalți soldați l-au urmărit pe cultul rămas în tufăr, cerându-i să se predea.
Trebuie să fi avut o armă de foc ascunsă sub halate; Forțele speciale au luat foc, dar gloanțele au lovit doar lătratul sau au trecut inofensiv pe lângă ele.
O voce răsuna în întuneric: „Baphomet, ia-mă”. O singură descărcare a urmat cererii nesfânte pentru mântuire.
Era deja mort când Forțele Speciale l-au ajuns din urmă un minut mai târziu. Își pusese un pistol în gură și apăsase pe trăgaci.
Cu inamicul învins și copiii salvați, Forțele Speciale au ieșit pe jos spre nord, către o poiană de la Plasket Meadow Campground și au cerut exfiltrarea cu elicopterul.
„A fost una ciudată.
Copiii sunt în siguranță. Sunt la Camp Pendleton, sperăm că își revin după o experiență foarte traumatizantă.
El a oferit RRN detalii despre modul în care biroul generalului Smith avea cunoștințe previzibile despre sacrificiul zădărnicit.
Duminică, la ora 17:00, un columnist al 5-lea
— o rețea de agenți de informații federali care lucrează în secret împotriva cabalei
— l-a contactat pe atașatul generalului, pretinzând că deține informații despre un sacrificiu uman iminent care implică doi copii răpiți (a căror identitate nu le cunoștea) și doi copii răpiți. Parlamentarii din Deep State
— senatorul Ron Wyden din Oregon și reprezentantul Camerei John Sarbanes din Maryland.
Avea o înregistrare audio a lui Wyden și Sarbanes care își îmbrățișează fidelitatea lui Baphomet și discutau despre planurile de a oferi domnului lor demoni doi copii în acel miezul nopții.
La un moment dat în conversație, Wyden menționează Plasket Meadow Campground și „drenarea lor”, iar Sarbanes spune: „M-am ocupat de tot”.
Generalul mereu precaut, a spus sursa noastră, era în mod natural suspicios față de fișierul audio; Povestea a doi democrați obscuri care conspiră pentru a ucide copii în pădure pentru a potoli un demon mitic care le-ar putea rezolva necazurile lui Trump părea imposibil de fantastică.
Cu toate acestea, generalul a cerut Comandamentului Cyberspace al Forțelor Marinei să compare, din punct de vedere criminalistic, vocile din dosar cu înregistrările cunoscute ale despoților democrați. Experții au găsit o potrivire de 99,5% — suficient de bună pentru generalul Smith.
Cu toate acestea, nu a exclus probabilitatea ca pălăriile albe să se plimbe într-o capcană.
„Gen. Smith a vorbit cu comandantul Grupului 5 al Forțelor Speciale, Brent Lindemen, și au decis să trimită o echipă mică și să aibă o forță marină mare în așteptare. Un detașament al Forțelor Speciale a fost la Pendleton și nu a avut nevoie de mult pentru a se pregăti pentru operațiune”, a spus sursa noastră.
El a adăugat că nodul sosește în apropierea locului de tabără nedetectat și determină unde va avea loc sacrificiul în pădurea deasă.
„Nu știam cine altcineva va fi acolo, sau câți, sau exact unde, sau dacă aveau santinele acolo în avans. O mulțime de variabile în joc. Sacrificiu. Miezul nopţii. Camping. Copii. Și acei monștri erau probabil și pedofili. Asta am avut”, a spus sursa noastră.
Un elicopter CH-53 Super Stallion al Corpului Marinei a introdus echipa la două mile est de tabără la ora 21:00. La sosirea la Plasket Meadows o oră mai târziu, Forțele Speciale au văzut trei vehicule învecinate cu drumul pietruit care leagă campingul de Forest Highway 7. motoarele erau încă calde.
Echipa a găsit un traseu – mai multe urme proaspete care duceau spre sud. Au înaintat 500 de metri și au auzit mantrele „no more Trumps”.
„Sarbanes era tipul cu cuțitul, iar Wyden și-a explodat ceafa. Adevărul este că am avut noroc pentru că totul s-a prăbușit înainte de miezul nopții. Nu vom ști niciodată dacă acea oră a fost menită să fie pusă în piatră sau dacă s-au grăbit din orice motiv”, a spus sursa noastră.
El a adăugat că o a doua echipă a recuperat ulterior corpurile Deep State, spunând că nu poate dezvălui în prezent celelalte trei nume.


TARA UNDE CURGE LAPTE SI MIERE  ESTE PENTRU  EVREI  ROMANIA !

  

🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥EVREILOR TIC TAC !!!!
⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️⚡️
CRESTELE ȘI ADÂNCURILE CARPAȚILOR FIERB !!!!
VENIȚI, VENIȚI ȘI IAR VENIȚI CÂT MAI MULȚI!!!!
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ DE LA
🔥Skawag Darwarilo🔥
SIMBOLURILE VOASTRE PRIMORDIALE GETODACE FOLOSITE ÎN LOJILE UZURPATORILOR VOȘTRII SĂ SE ERIJEZE ÎN STATUTUL VOSTRU SFÂNT PRIN CUȘMA STRĂMOȘILOR VOȘTRII,
CUȘMA GETODACĂ FURATĂ DE IUDEOFRACMASONI DE LA GETODACI PRIN ARHITECTUL HIRAM ABIF, EL A FOST UCIS DE EVREI PENTRU CĂ NA VRUT SĂ DEA SECRETELE ARHITECTURII GETODACE TĂRTĂRIA/TARTARIA EVREILOR, CA EVREII SĂ FACĂ TEMPLUL REPTILOIDULUI YAHWE ȘI A PEDOFILULUI SOLOMON CU O ANVERGURĂ DE O ÎNĂLȚIME PÂNĂ LA NORI,
DE ATUNCI ȘI PÂNĂ AZI TOATE LOJILE IUDEOMASONICE PROSTESC OMENIREA CU LEGENDA LUI HIRAM, DECLARÂNDU-SE NEVINOVAȚI DE SÂNGELE LUI, SÂNGE PE CARE RABINII EVREI I LAU DAT LUI YAHWE ÎN ALTARUK, SECRET DE JERTFE UMANE DIN TEMPLUL LUI SOLOMON.

ADEVĂRUL VĂ ERLIBEREZĂ DE LA
🔥Skawag Darwarilo🔥 TAINELE CODATE DIN VIITORUL LUMINOS ALE PICTORULUI VOSTRU ROMÂN SUCEVEANU DANIEL VA REVOLUTIONA ÎNTREAGA OMRNIRE ȘI MULTE GALAXII,
FIII GETODACULUI NEMRUT AU AFLAT ADEVĂRUL CĂ SÂNT FRAȚII VOȘTRII ESTRUCI/TRUSCI/TURCI ȘI ÎI DORESC PICTURILE,
TURCII CARE ÎI DORESC DESENELE ÎL POT GĂSIIIN IN BELGIA.....

Kemodah Radeswayi
6 ASA ZISE PICTORITE EVREICE DIN USA II FURA MASCAT MODELELE PICTORULUI VOSTRU,PT A ZICE CA SANT ALE LOR

Dawar Teodor Mincu
Kemodah Radeswayi DEGEABA,1 NAU CUM SĂ LE REPRODUCĂ , ȘI 2 SE ȘTIE LA NIVEL PLANETAR MAI ALES LA NIVEL OCULT CĂ PICTURILE LUI SUCEVEANU DANIEL CARE LE DĂ MARI BĂTĂI DE CAP SÎNT UNICE ȘI DOAR ALE LUI ......
DIN CÂTE SE ZVONEȘTE ÎN CERCUL LOR VICIOS NICI CU AI NU LE POT COPIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro