marți, 24 octombrie 2023

Puterea lui Cinci ~ cu iubire si fara iubire

 

Rafal Szylf se simte cool cu Alina Hyla şi 
alţi 17

 
Pilotul a refuzat să pulverizeze chemtrails : concediere!
Nürnberg (dpo) - Pilotul din Lufthansa își apără în prezent demiterea în fața Tribunalului Muncii din Nürnberg. Tânărul de 36 de ani a refuzat să pulverizeze chemtrails în timpul zborurilor sale de conștiință.
Vine în mai 2023 pilotul experimentat Christian W. a fost concediat fără preaviz după ce angajatorul său a descoperit acel W. nu a pornit comutatorul de activare a spray-ului chemtrails odată ce avionul a ajuns la altitudine de zbor în timpul unui zbor de la Frankfurt la Barcelona.
Inițial Christian W. el a susținut că a uitat să apese butonul. După o investigație internă, a trebuit să recunoască că nu a pornit sistemul chemtrail în mai mult de 30 de zboruri în Europa.
Ca urmare, milioane de oameni din Europa au rămas sănătoși, fertili și nu au suferit de autism. A însemnat și că vremea în multe regiuni nu putea fi manipulată conform programului.
"Lufthansa a suferit costuri uriașe ca urmare a încălcării deliberate a obligațiilor sale", a declarat avocatul companiei aeriene curții. „A trebuit să plătească o penalizare contractuală de sute de milioane pentru guvernul mondial secret”.
Compania aeriană a pierdut, de asemenea, licitația de chemtrail pentru 2024 cu competitivul Ryanair.
Concediat din nou Christian W. consideră demiterea sa ilegală: „Am devenit pilot pentru că iubesc să zbor, nu pentru a sufoca oamenii cu chimicale și a elimina gândirea critică”, a declarat tânărul de 36 de ani în instanță. "Cererile împotriva mea au fost în mod clar ilegale. "
Potrivit experților, există o mică șansă ca argumentul pilotului să fie susținut în instanță. În cele din urmă, el invocă legea inexistentei Republici Federale Germania - este puțin probabil ca judecătorul președinte al BRD GmbH să aibă simpatie pentru asta.


 
Italia îl refuză pe Bill Gates!

„Italia este prima țară care spune nu mâncării sintetice, așa zisei cărni sintetice.
O face oficial și oficial. Rezoluțiile cer interzicerea producției, comercializării și importului de alimente sintetice pe teritoriul nostru.
Astfel de reglementări sunt menite să disciplineze situațiile în care mediul sau sănătatea publică pot fi în pericol sau în care există incertitudine cu privire la efectele anumitor produse introduse pe piață sau consumate.

În aceste cazuri este esențial să se adopte măsuri pentru gestionarea acestor riscuri potențiale și pentru asigurarea siguranței mediului și sănătății publice”. 


  

 
IN ATENTIA OAMENILOR !!

IN ACEASTA CATEGORIE NU INCLUD PE CEI CARE AU FOST OAMENI TOTI SI AU RENUNTAT LA ACEST STATUT DEVENIND ,ORTODOCSI CATOLICI BUDDHISTI ISLAMISTI HINDUISTI ETC
IO STIU UN LUCRU SIMPLU CA TOTI NE-AM NASCUT OAMENI ,SI AM VENIT AICI IN FAZA DELTA IUBIRE NECONDITIONATA SI DIN MOMENT CE TRAIM AM FOST SI SUNTEM IN VIATA !!
MAJORITATEA AU RENUNTAT LA STATUTUL DE OM SI AU INTRAT IN ALTE CATEGORII ,CELE DE MAI SUS RENUNTAND PRIN CREDINTE LA IUBIRE SI VIATA SI ZIC ASA DEOARECE TOATE CREDINTELE DIN RELIGIILE DE PE GLOB SUNT IN MOARTE ,MOARTE PT CARE SE ROAGA DE DIMINEATA PANA SEARA DUPA CUM AU ALES POPII BRAHMANII RABINII IMAMAMII SAMANII ETC PT EI ,CA EI FARA DISERNAMANT NU AU PUTUT SA GANDEASCA CA SAU NASCUT IN IUBIRE SI VIATA SI CU TOATE CA VAD ASTA ,AU ALES LA SFATUL UNOR AIURITI CREDINTA IN MOARTE !!

MOARTE SI INVIERE
MOARTE SI REINCARNARE
MOARTE SI RENTRUPARE ETC

Deci daca mai exista oameni vii care au CREDINTA IN VIATA NU IN MOARTE ,ii rog frumos sa faca un lucru simplu :

In oras ,sat exista un parc
In parc exista o statuie inconjurata de copaci si o fantana inconjurata de copaci
Langa parcuri exista o biserica sau mai multe care are un hram
DACA PRIVITI CU ATENTIE LA VIATA ,ADICA LA COPACI O SA VEDETI CA EXISTA O ANUMITA SPECIE CARE SE USUCA DE SUS IN JOS
FIECARE COPAC ARE UN SIMBOL
EX
ulmul -unitatea
stejarul -intelepciuna
molidul -feciorii patriei
salcamul -lumina
corcodusul - simbolul national
artarul -libertatea

STATUIA REPREZINTA UN CENTRU ENERGETIC (de obicei o personalitate pe care noi o admiram )
IN ACEL CENTRU ENERGETIC BISERICA DE LANGA INDUCE PRIN CEEA CE FACE .IN ACEL CETRU UNDE ESTE MAXIM ENERGETIC IN REZONANTA DINTRE ENERGIA COSMICA SI ENERGIA PAMANTULUI ,PRIN MINCIUNILE CANTATE INDUCE
FRICA CU CARE MINCIUNA ESTE CAUZA EFECT FRICA PE CARE ULTERIOR TOTI O AVEM IN BAZA EMOTIONALA A PERSONALITATII DEOARECE CE SE CANTA LEGAT ACOLO FORMEAZA UN EGREGOR
FRICA CREAZA PH ACID INDIFERENT CA MERGEM SAU NU IN BISERICI TUTUROR =BOALA =MOARTE
DACA VRETI SA TRAIM BINE FACETI VA ROG UN LUCRU SIMPLU CARE NU COSTA SI ESTE SUPER BENEFIC PT TOTI
ACOLO IN PARC ,LANGA COPACUL USCAT CU TALPILE GOALE PE PAMANT CU MANA STANGA PE INIMA SI DEGETUL MARE SPRE EXTERIOR ,SI CU MANA DREAPTA UN POZITIA DIN POZA


ZICETI O MULTUMIRE EX :
MULTUMIM PT IUBIRE SI VIATA IN ARMONIE
Pt ca in iubire si viata venim toti aici pe pamant
DACA NU FACETI ASTA SI VA RUGATI SA MURITI PT MANTUIRE SE USUCA SI IN VOI
EXACT CE REPREZINTA COPACUL ACELA CA SIMBOL
SI SUNTEM MORTI TOTI ,
PT A VEDEA CE REPREZINTA COPACUL CITITI SIMBOLUL COPACULUI
DECI CU TOATE SIMTURILE ACTIVE ,SI CU TALPILE GOALE PE PAMANT MACAR O DATA PE ZI UN MINUT DUREAZA FACETI DACA VI SE PARE CORECT ACEASTA MULTUMIRE PT VIATA SI IUBIRE
NOI OMORAM PRIN RUGACIUNE CU CREDINTA IN MOARTE , VIATA PE PAMANT SIMBOLIZATA DE COPACI
EDUCATI DE SUTANISTII FARA DISCERNAMANT
VI SE PARE CORECT CE AM SCRIS ???
MERGETI IN PARCURILE DIN ORASELE VOASTRE SI VEDETI CU OCHII VOSTRII CE AM SCRIS AICI !! ......DACA DATI DREPTATE FACETI VA ROG MULTUMIREA ....
SINGURA RELIGIE (LEGATURA ) NU POATE FI DECAT IUBIREA
SINGURA CREDINTA NU POATE FI DECAT IN IUBIRE SI VIATA IN ARMONIE
RUGACIUNEA = RUG ACI UNEA
deci rugaciunea ne uneste pe toti pe rug jerfelnic etc
DECI NU VA RUGATI PT MANTUILA CI MULTUMITI IN PARCURI CU TALPILE GOALE PT IUBIRE SI VIATA DIVINITATII DIN LUMINA NU FOC
DECI
MULTUMIM DIVINITATII DIN LUMINA PT IUBIRE SI VIATA IN ARMONIE
ASTA DACA VI SE PARE CORECT
ALOOOOO!!

NU VATI NASCUT INCALTATI IN MOMENTUL IN CARE SARPELE LA NASTERE V A DAT O INJECTIE CU VITAMINA K IN CAP CA SA PARALIZEZE EMISFERA DREAPTA , SI DESCULTA ATI FOST CAND VA INTEPAT IN TALPA CA SA IA SANGE PT AMPRENTA TALPI ,CU CARE SMURDUL ,CARA PLACENTELE TUTUROR LA VATICAN

DECI VOI UCIDETI VIATA AVAND CREDINTA IN MOARTE DUPA CUM VA EDUCA POPII SI RESTUL PE STRUCTURA MORTII
CUM POTI SA MAI FI OM CAND CREZI IN MOARTE SI TOATA VIATA CAT TRAIESTI TE ROGI INVATAT DE NISTE AIURITI FARA DISCERNAMANT

 
Zilele din urmă pentru RĂII ROMÂNIEI sunt gata!
Instrucția s-a făcut cu luptătorii singuratici și cei din diversele alianțe ale LUMINII. Ordinele s-au trasat.
Țara noastră va fi curățită de toate spurcăciunile exact ca LACRIMA!
Acest ADEVĂR vă doare și vă disperă, nu-i așa ÎNTUNECAȚILOR?
Fiți gata, români de rând pentru clipele răzbunării pe cei care v-au fript zilele și însângerat sufletele!
Veți ataca curând! Exact când nimeni nu se va aștepta!
 
În timp ce statul român este preocupat de grija pentru soarta ucrainenilor și evreilor și în timp ce se implică automat să le dea de toate, în vreme ce noi, românii, de la copil la bătrân suntem lipsiți până în măduva oaselor și distruși psihic și prin intermediul diverselor tehnologii și manipulări de masă.
De noi, statului nu îi pasă. De furia noastră caută de fiecare dată să se pună la adăpost, dar:
Țineți minte acest CEVA, Trădătorilor din toate domeniile, funcțiile și locul unde vă aflați în țară sau pe harta lumii terrane sau cosmice:
ZEII LUMINII LUPTĂ CU ROMÂNII ȘI ALȚI OAMENII DE-AI NOȘTRI ȘI DE-AI LOR, ÎMPOTRIVA AGRESIUNILOR VOASTRE!
V-ați semnat singuri propria moarte! Iar noi ne vom asigura că mergeți țintă spre ea și unde mai este cazul vă vom ajuta să vă alăturați ei fulgerător!
 
EVREIL@R, REȚINEȚI CĂ VEȚI MURI ORIUNDE VEȚI FI PE PĂMÂNTUL ROMÂNESC!
ATÂT VOI CÂT ȘI RESTUL DE ÎNTUNECAȚI VEȚI SFÂRȘI ÎN CHINURI TERIBILE, INDIFERENT DE UNDE VENIȚI ȘI CE PUTERI AVEȚI SAU INVOCAȚI!
 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
TOȚI EVREII DIN ISRAEL SUNT KHAZARI. NUMAI 6% DIN EI SUNT VECHII EVREI CARE NU AU NIMIC ÎN COMUN CU KHAZARII, DAR ȘI ACEȘTIA SUNT PE CALE DE DISPARIȚIE DIN CAUZA FUNDAMENTALISMULUI EVREO-SIONIST AL OCULTEI ULTRASECRETE.
⚡️🚨 Irak: Baza aeriană americană Ain Al-Assad a fost atacată de militanți susținuți de Iran cu drone
Declarația Rezistenței Islamice din Irak:
„În această seară, mujahedinii Rezistenței Islamice din Irak au vizat baza de ocupație americană din vestul Irakului, „Ain al-Assad”, cu o salvă de rachetă, direct
atingându-și țintele.”

👇🏻👇🏻
Haos MILITAR FABRICAT: Războiul Israel-Hamas a fost proiectat de Mossad pentru a testa armata IDF de extratereștri hibrizi și oameni controlată de cyborz? Ceva nu e în regulă cu întreaga poveste a conflictului dintre Israel și Hamas, care ridică întrebări mult peste normal. 👇🏻👇🏻

Aceasta este în mod clar epurare etnică și primește sprijinul deplin al Statelor Unite. La Consiliul de Securitate al ONU, SUA a respins de două ori rezoluțiile care cer încetarea focului în Gaza; votul din a doua încercare a fost de 14 la 1, iar SUA a fost singura care nu a votat cu veto-ul său. SUA nu vrea încetare a focului, vrea război și, prin urmare, a trimis grupuri de portavioane de luptă, escadrilele A-10 Warthogs și mii de pușcași marini în pregătirea pentru a sprijini atacul terestru al Israelului asupra Gaza. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro