joi, 12 octombrie 2023

Puterea lui Cinci ~ actualizare ISRAEL


SUFERINTA SI  CRIMELE  HRANESC RAUL !  

TINETI VA DEOPARTE,  CERETI SI GANDITI  OCROTIREA  ADEVARATULUI  DZEU  DIN LUMINA !

 
10 OCTOMBRIE 2023...STEAGUL ISRAELULUI ESTE DAT JOS DE PE CLADIREA GUVERNAMENTLA SI INLOCUIT CU STEAGUL PALESTINEI

 
SHEFFIELD, ANGLIA...STEAGUL ISRAELULUI ESTE ARUNCAT DE PE CLADIREA PRIMARIEI SI INLOCUIT CU STAEGUL PALESTINEI

🇷🇴🇷🇴🇷🇴
Ministerul de Externe al Austriei a dat jos steagul ucrainean și l-a înlocuit cu unul israelian.

Dati click sa vedeti pe FB e FFF IMPORTANT !

 
CAND PRESA ISRAELIANA L-A CONFRUNTAT PE POLITICIANUL ISRAELIAN BEN GVIR CU ADEVARUL DESPRE GENOCIDUL DIN GAZA, EL REFUZA SA MAI RASPUNDA LA INTREBARI...ZIONISTII MINT PRECUM RESPIRA...ZIONISTII NU SUPORTA ADEVARUL..EI TRAIESC DOAR IN MINCIUNADoe John
PRESA II CERE ZIONISTULUI SA SPUNA ADEVARUL DESPRE GENOCIDUL DIN GAZA..EL REFUZA SA RASPUNDA LA INTREBARI..ZIONISTUL VREA SA SPUNA MINCIUNI PE POSTURILE TV DAR PRESA NU IL LASA SI VREA ADVERUL DESPRE GENOCIDUL DIN GAZA

s au trezit popoarele !
Au plecat mașini de ARMATĂ către Israel din Yemen sunt pe drum ajutorul pentru Palestina
 
MISCAREA MILITARA ANSAH ALLAH DIN YEMEN SE AFLA PE DRUM SPRE ISRAEL IN ACEST MOMENT SI SE ALATURA HAMAS SI HEZBOLLAH  
TOATA PRESA GLOBALISTA A IESIT LA ATAC IMPOTRIVA PALESTINEI SI INVENTEAZA SI FALSIFICA IMAGINI CU PALESTINIENII CE COMIT ATROCITATI...NU VA LASATI MANIPULATI...AU FOST ACTIVATE ACELEASI OPERATIUNI PE CARE ZIONISTII LE-AU PRACTICAT IN UCRAINA...CE VEDETI IN PRESA SUNT DOAR MINCIUNI....SINGURUL ADEVARA IL GASITI ACOLO UNDE CETATENII FILMEAZA CU TELEFOANELE LOR EVENIMENTELE DIN GAZA SI ISRAEL....
Doe John
GLOBALISTII DIN ISRAEL SI-AU CHEMAT IN TARA TOTI SPIONII CARE AU FOST INFILTRATI IN EUROPA,ASIA SI AMERICA CA SA AJUTE REGIMUL NETANYAHU LA DISTRUGEREA HAMAS
 
SAPTAMANA ACEASTA DONALD TRUMP A AVUT O INTALNIRE SECRETA CU 200 DE GENERALI AI STATELOR UNITE UNDE AU DISCUTAT DESPRE PERICOLUL DIN AMERICA, CONFLICTUL DINTRE PALESTINA ,GLOBALISTII DIN ISRAEL, HAMAS, HEZBOLAH,IRAN, SIRYA SI IN MOD SPECIAL FAZA FINALA PENTRU EBS...TOTI AU STABILIT DE COMUN ACORD CA ESTE MOMENTUL SA ACTIVEZE EBS CAT MAI REPEDE CU PUTINTA DEOARECE SITUATIA IN LUME ESTE CRITICA SI POATE AVEA CONSECINTE DEZASTROASE PENTRU TOATA OMENIREA...ORDINILE AU FOST DEJA DATE SI IN ORICE MOMENT DONALD TRUMP SI CEILALTI SEFI AI ALIANTEI PALARIILOR ALBE VOR DA STARTUL PENTRU EBS

 
SUNT IMPOTRIVA TUTUROR CELOR CARE PROMOVEAZA RAZBOIUL..SUNT IMPOTRIVA HAMAS, HEZBOLLAH, GLOBALISTII DIN ISRAEL...SUNT ALATURI DE VICTIMELE NEVINOVATE DIN PALESTINA SI ISRAEL...
Toate reac
224

GLOBALISTII SPUN ADEVARUL PRIN FILME, ANIMATII, CARDURI JOC PRECUM CELE DIN IMAGINE....TOTUL A FOST PLANUIT DE CEVA TIMP PENTRU VINERI 13 OCTOMBRIE 2023.....SEFUL HAMAS A CERUT TUTUROR MUSULMANILOR SA ACTIVEZE JIHADUL IN MAJORITATEA TARILOR DIN LUME SI IN MOD SPECIAL AMERICA....GLOBALISTII ACTIVEAZA JIHADUL PE 13 OCTOMBRIE 2023...PALARIILE ALBE SUNT DEJA PREGATITE CU TOATE FORTELE NECESARE IN TOATE TARILE DE PE GLOB...AMERICA TRECE IN SCURT TIMP DE LA DEFCON 3 LA DEFCON 1..DEFCON 1 ESTE CEL MAI RIDICAT NIVEL DE ALERTA MILITARA DIN AMERICA....TOTI MILITARI SI FORTELE DE ORDINE SUNT DEJA LA DATORIE....IN SCURT TIMP CEI AFLATI IN CONCEDIILE DE ODIHNA SI REZERVA VOR FI CHEMATI LA DATORIE....PRIN ROTATIE TOTI VOR LUCRA 24 DE ORE DIN 24 DE ORE PENTRU A ASIGURA SECURITATEA SI SIGURANTA ATAT A TUTUROR OAMENILOR CAT SI A TARILOR DE PE GLOB...ARE LOC IN ACEST MOMENT CEA MAI MARE OPERATIUNE MILITARA DIN ISTORIA EXISTENTEI OMENIRII....Doe John
IN AMERICA AU INTRAT DIN ANUL 2021, PESTE 1,5 MILIOANE DE MUSULMANI DIN ORIENTUL MIJLOCIU....EI AU FOST TRIMISI ACOLO CU UN SCOP CLAR..SA PROVOACE JIHADUL...ARMATA,SERVICIILE SECRETE, POLITIA,FORTELE SPECIALE SUNT PREGATITE PENTRU CE ESTE MAI RAU.
8h 
VINERI, 13 OCTOMBRIE 2023 INCEPE JIHADUL...PATRIOTI, RAMANETI PE POZITII SI PASTRATI-VA JURAMINTELE FATA DE CREATORUL CERULUI SI AL PAMANTULUI,TATAL NOSTRU DUMMNEZEU SI FIUL SAU,MANTUITORUL NOSTRU ,IISUS HRISTOS...DACA PUTETI ,EVITATI AGLOMERATIILE IN MARILE ORASE..INCEPE CEL MAI MARE CUTREMUR MILITAR DIN ISTORIA OMENIRII....FITI ALATURI DE CEI IN SUFERINTA..FITI MESAGERII LUI DUMNEZEU PE PAMANT SI PROMOVATI DRAGOSTEA SI PACEA ORIUNDE SUNTETI..DUMNEZEU SA VA AIVA PE TOTI IN PAZA SI SA VA BINECUVANTEZE...
 
LIDERUL HAMAS A INVITAT PE TOTI MUSULMANII DIN TOATA LUMEA CA PE 13 OCTOMBRIE 2023 SA SE PREGATEASCA DE JIHADUL GLOBAL...ORASELE MARI DIN EUROPA SI AMERICA SUNT VIZATE DE ATACURI VIOLENTE..DACA VA AFLATI IN TARILE CARE SUSTIN ISRAELUL SI IN ORASELE MARI DIN ACESTE TARI, VA RECOMAND SA EVITATI AGLOMERATIILE PUBLICE SI PRIVATE...

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
ÎN BIBLIA FALSĂ DIN RELIGII, ..... ZICE EVREILOR:
"ȘI PT CĂ TU, ISRAELE, TE-AI ATINS DE ȚARA DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ, MÂNA AMICILOR TĂI TE VA ȘTERGE DE PE FAȚA PĂMÂNTULUI.
DIN COPIII ȘI FICELE TALE ÎNCĂ VII, DE 7 LUNI, DE 7 ANI VOR MÂNCA PĂSĂRILE CERULUI ȘI ANIMALELE PĂMÂNTULUI.
NU VA MAI FI ÎN TINE GLAS DE FECIOARĂ ȘI COPIL ÎN ZIUA CEA GROAZNICĂ ȘI PLINĂ DE SÂNGE PT TINE.
NIMENI NU-ȚI VA CULEGE MORȚII, IAR MIROSUL HOITURILOR LOR VA AJUNGE DEPARTE SEMĂNÂND GROAZĂ, CĂ ORICINE SE VA ATINGE DE ȚARA DIN MIAZĂNOAPTE VA AVEA SOARTA TA.
ÎL VOI RIDICA PE GOG ȘI MAGOG, IAR TU, ISRAELE NU VEI MAI FI ÎN VECI."

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA SWIDOUR KHOM
PARAGRAFUL ORIGINAL ASCUNS DE OCULTĂ ȘI AZI CU PRIVIRE LA GOG ȘI MAGOG (ȚĂRILE ASIEI) CARE ÎȘI AU ORIGINEA ÎN CARPAȚII ROMÂNIEI ESTE:
"ÎL VOI RIDICA ÎN VREMEA DIN URMĂ PE GOG ȘI MAGOG PESTE TINE ISRAEL PENTRU CĂ TE-AI ATINS, ISRAELE, DE ȚARA DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ.
GLASUL PRUNCILOR ȘI FECIOARELOR PLIN DE RÂSETE ȘI VESELIE NU SE VOR MAI AUZI ÎN VECI ÎN TINE, GLAS DE OM NU VA MAI FI ÎN TINE, ISRAELE ÎN VECI, ȚIPĂTUL VULTURULUI VA SFÂȘIA ZI ȘI NOAPTE VĂZDUHUL ȘI UNDE VA VEDEA OM ÎL VA SFÂȘIA, URLETUL ȘACALULUI NU SE VA OPRI ÎN VECI ȘI ÎN TINE ISRAELE NU VA MAI STA PIATRĂ PE PIATRĂ ȘI NICI O FIINȚĂ VIE NU VA MAI FI ÎN TINE, NICI PE PĂMÂNT, NICI ÎN APE ȘI NICIUNDE UNDE POATE TRĂI O FIINȚĂ VIE.
ȘAPTE VREMI DIN CÂTE ȘAPTE VREMI VOR STA MORȚII DE-A LUNGUL ȘI LATUL TĂU ISRAEL ȘI ORICE FIINȚĂ DIN CER ȘI DE PE PĂMÂNT SE VA ÎNFRUPTA DIN EI, DIN CARNEA ȘI SÂNGELE COPIILOR TĂI SE VOR SĂTURA.
ACESTEA LE VOI FACE PENTRU CĂ TE-AI ATINS DE ȚARA ZEILOR LUMINII DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ ȘI TOATE ACESTEA VOR FI ÎN ZILELE SFÂRȘITULUI DE PE URMĂ, IAR GOG ȘI MAGOG NU VOR PUTEA FI ÎNVINȘI DE NIMENI CÂND ZILELE SFÂRȘITULUI TĂU SE VOR ÎMPLINI.
LUI GOG ȘI MAGOG ÎI VOI DA PUTEREA DE A PĂZI PE VECI ȚARA DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ ȘI GOG ÎI VA FI PAVAZĂ CU FULGERE NĂPRASNICE, IAR MAGOG CU TĂRIA BRAȚULUI SĂU ÎI VA FI PUTEREA EI PE VECI."
CU ALTE CUVINTE, CELE DE SUS ÎNSEAMNĂ:
"GOG/CHINA S-A TREZIT.
MAGOG/JAPONIA CU TOATE ȚĂRILE ASIEI S-AU TREZIT.
ȘI PT CĂ TE-AI ATINS, ISRAELE, DE ȚARA MEA DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ/ROMÂNIA, ÎI VOI RIDICA DIN SOMNUL LOR PE GOG ȘI MAGOG, IAR ÎN TINE, ISRAELE, NU SE VA MAI AUZI ÎN VECI GLASUL CRISTALIN AL FECIOARELOR, GÂNGURITUL PRUNCILOR VA PIERI MAI IUTE CA IARBA USCATĂ ȘI ÎN TINE GLAS DE OM NU VA MAI FI ÎN VECI, URLETUL ȘACALULUI VA FI ZI ȘI NOAPTE ÎN TINE, ȚIPĂTUL VULTURILOR NU VA CONTENI, IAR STRIGĂTUL HIENELOR NU SE VA SFÂRȘI ÎN VECI.
GLAS DE OM NU VA MAI FI ÎN TINE ȘI NICI CEA MAI MICĂ PIATRĂ NU VA MAI STA PE ALTĂ PIATRĂ MAI MARE CA EA, PT CĂ TE-AI ATINS DE NEVINOVAȚII DIN ȚARA MEA DIN MIAZĂNOAPTEA CEA ÎNDEPĂRTATĂ ȘI ADEVĂRAT ÎȚI ZIC ȚIE, ISRAELE, CĂ ASTA ESTE PLATA TA PE VECI."
ACESTA ESTE PARAGRAFUL CORECT SCOS DE OCULTĂ DIN BIBLIILE DIN TOATE TIMPURILE.
PROFEȚIA REALĂ DESPRE GOG ȘI MAGOG EXISTĂ ÎN APOCRIFELE BIBLIEI GETO-DACE.
DE ASTA, OCULTA NU DĂ BIBLIA GETO-DACĂ
PUBLIC.
ÎN PLUS, ȘI URSUL RĂSĂRITULUI SE VA RIDICA ÎMPOTRIVA LUI ISRAEL ȘI ISRAEL VA CUNOAȘTE DUREREA PE VECI PT CĂ S-A ATINS DE ROMÂNIA.

 
VOI, PERCIUNAȚILOR, FII AI ÎNTUNERICULUI, VEȚI PIERI CHIAR DE VENIȚI ÎN ROMÂNIA.
ATÂT VOI CÂT ȘI TOȚI AI VOȘTRI CARE DEJA SUNT ÎN ȚARA NOASTRĂ!
FULGERUL NĂPRASNIC AL DREPȚILOR, VĂ VA LOVI MORTAL, FĂRĂ GREȘ!
DEGEABA TÂNJIȚI LA OCUPAREA PĂMÂNTULUI NOSTRU SFÂNT! AJUTORUL TRĂDĂTORILOR PT VOI, VA FI PLĂTIT CU SÂNGE ÎN ZIUA CEA GROZAVĂ!
FORȚELE STRĂBUNILOR DIN MUNȚI ȘI ALE MARILOR CREATORI DE LUMINĂ S-AU PORNIT DE MII DE ORI MAI PUTERNICE DECÂT AȚI POMENIT ÎN CAZUL ELICOPTERULUI ISRAELIAN DIN BUCEGI.
ADEVĂRUL ESTE CĂ VEȚI PIERI PT TOTDEAUNA DIN ȚARA NOASTRĂ ȘI DIN EXISTENȚĂ!

Rapoartele despre o „invazie completă la sol” a Gazei
 sunt „iminene”. 
300.000 de soldați de rezervă 
se adună la granița cu Gaza.
ASA SA FIE ?

Președintele venezuelean Maduro despre conflictul palestiniano-israelian:
"Nu este electricitate, nu este apă, nu este combustibil.
O blocadă completă, o invazie în Gaza.
Acolo, într-un spațiu mic, trăiesc milioane de oameni care au fost bombardați, torturați, atacați, persecutați și martirizați timp de decenii. Aceștia poporul sacru din Gaza!
Lumea trebuie să reacționeze și să spună nu genocidului împotriva oamenilor din Gaza, nu genocidului împotriva poporului palestinian. Lumea creștină, lumea musulmană, lumea evreiască, lumea din sud trebuie să reacționeze.
Trebuie să ne trezim."

Massimiliano Grosso:
Mii de ani de corupție cauzată de aceiași oameni nu pot fi explicați în câteva cuvinte...
Ce se întâmplă în Israel este o altă mutare pentru STOP GCR/GESARA.
„Reevaluarea” tuturor monedelor este aici.
Khazarienii fugari au pierdut controlul asupra sistemului financiar global. TOATE principalele țări „producatoare de petrol” s-au alăturat BRICS+ și sunt în principal țări arabe.
Suntem în pragul LIBERTĂȚII FINANCIARE pe PĂMÂNT...

Și asta îi face să "joace" *cardul din mânecă... Amintiți-vă fraza mult citată „Vom părăsi Israelul pentru ultimii dintre ei. ” Va fi biblic”... Asta ne dă un MARE INDIU despre locul în care ne aflăm în acest film.
Trebuie să permitem ceea ce trebuie curățat, măturat, să fie făcut pentru a putea merge mai departe.
NU intra în panică. E ÎN regulă, FACE PARTE DIN PLAN. După această „pietricică” din pantof, putem fi siguri că binecuvântările sunt deja aici. Gangsterii vor încerca până în ultima clipă... dar nu vor reuși!
În curând poporul lui Israel va avea parte de PACEA lor mult meritată. 🤍
Massimiliano Grasso II

TRUPELE WAGNER
ascunse în Israel 😁
Misiune de securitate bodyguard
Pentru Ambasada Rusiei în Israel și Biserica Creștină Ortodoxă Rusă din Ierusalim
Notă: Acum știm sigur ca se face curățenie acolo .
 
Armata 17 (forțe de elită)
Australia, Franța, Germania, Polonia, România, Spania, Olanda, Elveția, Norvegia, Finlanda, Suedia, Rusia, Danemarca, Croația, Canada, Coreea de Nord și SUA
Daniel 7 17 și 7 3 (4 animale)
• SUA, Canada, Australia. Combinație leu și vultur.

Caro Santall

 
Declarația Balfour a fost o declarație publică emisă de guvernul britanic în 1917 în timpul Primului Război Mondial în care și-a anunțat sprijinul pentru înființarea unei „cămin național pentru poporul evreu” în Palestina, apoi regiunea otomană cu o mică populație minoritară evreiască.
Palestina era Palestina înainte ca sioniștii Rothschild să preia controlul și să se infiltreze puternic în Israel. Sioniștii Rothschild ocupă Israelul.

Asistăm la prăbușirea declarației Balfour și a fortăreței sioniste chiar acum cu ceea ce se întâmplă în Țara Sfântă.

Nu mai au absolut nimic. Și acum că Ucraina nu primește finanțare, mai ales de la cel mai mare donator al său către Statele Unite pentru că nu are președinte permanent. Nu există un difuzor care să semneze nicio finanțare - mare panică se întâmplă pe scena mondială. Va fi interesant de văzut cum vor reacționa piețele globale săptămâna aceasta.

Catrina Ludwig

 
Poliția israeliană își bate oamenii care protestează împotriva bombardamentelor din Fâșia Gaza.
CBKNEWS
@CBKNEWS121
8h
🚨Noi, evreii, nu suntem sionişti. Statul care folosește în prezent numele Israel este un stat sionist și ateu. Nu este un stat evreiesc”.!!

💥💥💥💥💥💥
🔺Putin, despre conflictul dintre Israel și Palestina:
- atunci când a fost creat Israelul, era vorba și despre crearea tot atunci a Palestinei suverane, dar asta nu s-a făcut;
- SUA au încercat să substituie soluționarea problemelor politice fundamentale cu unele „pomeni materiale”;
- reglementarea actualei situații este imposibilă fără soluționarea chestiunilor politice fundamentale privind crearea statului palestinian;
- e nevoie să tindem spre aceea ca să fie reduse la minimum sau chiar excluse în totalitate pierderile printre civili;
- dacă au decis bărbații să se bată între ei, atunci să se bată între ei. Lăsați în pace copiii și femeile. Asta se referă la ambele părți.
@triunghiulbasarabean

Forțele Speciale ale SUA operează acum pe teren în Palestina.
Operațiunile impotriva traficului de persoane au loc acum. Publicul trebuie să rămână calm. Israelul este ultimul cu un motiv.

Putin l-a anunțat pe Trump despre intențiile sale de a fi alături de Palestina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro