miercuri, 1 noiembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ Lumea dupa 31 oct

 

 
PANA PE 30 NOIEMBRIE VE-TI VEDEA SCHIMBARI MAJORE POLITICE, MILITARE SI FINANCIARE PE PAMANT....IN AMERICA VA AVEA LOC CEA MAI SPECIALA ZI A RECUNOSTINTEI (THANKSGIVING) CUM NU A MAI FOST NICIODATA...PANA PE 30 NOIEMBRIE 2023 OMENIREA VA SARBATORI VICTORIA IN STRADA...PANA PE 30 NOIEMBRIE DUSMANII LUI DUMNEZEU VOR VEDEA SI SIMTI JUDECATA SI PEDEAPSA LUI DUMNEZEU....STARTUL A FOST DAT SI FILMUL PALARIILOR ALBE ESTE LA FINAL...ACUM VA INTRA PE SCENA INSUSI DUMNEZEU SI VA FACE CURATENIE GENERALA PE PAMANT...PREGATITI-VA SAMPANIILE..VA FI SARBATOARE..
Doe John
REVELIONUL DIN 2023 VA FI CEL MAI SPECIAL DIN ISTORIA OMENIRII...OMENIREA VA PETRECE ELIBERAREA SA DE SUB OCUPATIA GLOBALISTILOR....VE-TI AVEA MOTIVE SA FITI FERICITI....VE-TI VEDEA FOARTE CURAND EXECUTIILE CELOR RAI SI DESPAGUBIRILE PROMISE PRIN QFS..VA FI ISTORIC SI BIBLIC

Vechea corporație din Israel expiră de Halloween - 31.10.2023. Legăturile sunt rupte. 🚨👀🚨
„Există o diferență între o companie și o corporație.
Israelul s-a înregistrat ca entitate corporativă în 1947. Nu puteți înregistra o corporație de două ori sub același nume în 2023, după peste 70+ de ani și să fie acceptată.
Ceea ce înseamnă că pe 31 octombrie( azi la miezul nopții ) Israel va expira ca şi corporație.
"Enigma Corp Conundrum
Oameni buni, vă rog, nu mai trimiteți chestia aia cu Israelul si-a înființat altă companie.
Există o diferență între o companie și o corporație.
Israelul s-a înregistrat ca entitate corporativă în 1947. Nu puteți înregistra o corporație de două ori sub același nume în 2023, după peste 70+ de ani și să fi acceptată.

Odată formată o corporație, aceasta este o entitate juridică care există separat de proprietarii săi. Aceasta înseamnă că are propriul nume, număr de identificare fiscală și drepturi și obligații legale ca structură corporativă.
Israelul este în faliment. Când ești în acest statut, nu ai drepturi contractuale.
Odată ce expiră, nu puteți reînregistra acea corporație. Așa că întreabă-te dacă Mike Johnson pregătește un proiect de lege pentru Israel. Care ar fi acela? Pentru că așa cum este astăzi nu va mai fi așa cum este acum, după data de azi 31 octombrie. Cum? Îți amintești acele ordine executive? Dacă au fost implicați în traficul de persoane, înseamnă că bunurile lor au fost înghețate.
Credeai că acest lucru este destinat doar afacerilor și companiilor?
Nu, și guvernelor. De ce credeți că a fost dizolvat Parlamentul Israelului?
Ne-am inteles?
Proprietarul: O corporație este deținută de acționari care dețin acțiuni în companie, în timp ce o companie este deținută de obicei de persoane fizice sau de parteneri. Motiv pentru care înregistrarea companiei are mai multe adrese sau locații. Deci, este important să înțelegem diferența și să distingem acești doi termeni. Nu sunt la fel. Nu puteți înregistra o corporație de 2 ori sub același nume. Israelul ca corporație expiră pe 31 octombrie.
Iar dacă vă întrebați " ce legătură are asta cu America, menționându-se -Legea Aplicabilă?"
Pai, are o foarte mare legătură, pentru că America a fost sub ocupația Israelului.
Întreabă-l pe Patrick Buchanan.
Întrebați Congresul care are dublă cetățenie.
Președintele poate emite un ordin executiv prin care blochează activele companiei sau corporației/Israelului în Statele Unite sau aflate în posesia sau controlul persoanelor din SUA. Ceea ce înseamnă că orice despre terenuri, agenții, guverne, afaceri, companii pe care le deține Israelul este confiscat de guvernul SUA.
Aceasta înseamnă că America va fi liberă pe 31 octombrie și apoi se poate forma adevăratul guvern fără ca Israelul să se amestece în treburile lor.
"WE MAKE AMERICA GREAT AGAIN " - TRUMP
Va amintiți? De asta spunea Trump aceste cuvinte.
Buuun ...
Altă intrebare care v-ar putea frămanta ar fi
de unde implicarea Marii Britanii? Cum leagă asta totul?
Marea Britanie este câinele de top !! THE BAR și Marea trădare de la 1666.....abia după aceasta au fost trimiși oamenii în coloniile lor
Acestea sunt persoane fizice la adresele enumerate. Întrebarea ar fi cine sunt cei care l-au înregistrat? Pentru că asta ar însemna doar că cineva știe că se apropie data de expirare și a decis să înregistreze Israelul ca o companie și nu in sens de corporație care necesită acționari care nu locuiesc exclusiv în Marea Britanie.
Altceva interesant .....🤔
Formularea este curioasă. „STATELE UNITE ALE AMERICII” este listată ca „Departament guvernamental”, spre deosebire de listarea Israelului ca „Stat”, adică „o națiune” sau „comunitate politică organizată sub un singur guvern”.
....................................Deci vom fi în sfârșit descentralizați !!
Drepturile Statelor 😎
De asemenea , nu uitați că America are militari în peste 150 de țări.
Actul Internațional al Puterilor Economice de Urgență (IEEPA). IEEPA îi conferă Președintelui puterea de a impune sancțiuni economice țărilor și persoanelor străine ca răspuns la o urgență națională. Toate acestea trebuie făcute într-o Urgență Națională în care ne aflăm încă.
Drepturile constituționale au fost, de asemenea, suspendate de la inițierea acesteia.
De aia, nu aveți Constituție
De asemenea Prep ACT este în vigoare din 2021
Apoi, chiar și un guvern poate fi clasificat ca o corporație, având propria sa entitate juridică.
Odată declarată falimentară și dizolvată (ca orice altă corporație), „entitatea” nu mai are calitate juridică. Sună vreun clopote?
Alte țări au declarat faliment în ultimii 7 ani?😉
😁Exactly
Boom.
The Vatican
Buckingham Palace
Toti falimentati"

Roxana Sovereign

 
Cele mai frecvente intrebari :
Ce se întâmplă cu Israelul după expirarea contractului de închiriere ?
La ce să ne așteptăm??
Băncile să se prăbușească și să provoace un eveniment Black Swan?

💥STATUL ISRAEL, așa cum îl cunoaștem noi, va dispărea de la miezul nopții.
💥Nu mai pot funcționa ca STAT Independent începând cu 31 octombrie 2023 conform ACORDULUI BALFOUR din 1917
💥Locația lor de 75 de ani ca si CORPORATIE a EXPIRAT și NU va fi reînnoită... și pentru că sunt FALIȚI, au drepturi la zero contract.
💥În continuare, orice acțiune pe care o întreprind după această dată va fi considerată ILEGALĂ și ILICITĂ.
💥Aceasta înseamnă că TOATE corporațiile mondiale, instituțiile financiare etc. care sunt înregistrate în STATUL ISRAEL și sunt deținute de Imperiul Rothschild, vor funcționa ILEGAL ȘI ILICIT.
Aceasta include OMS, WEF, BLACKROCK și toate organizațiile NWO globaliste.
💥 În prezent sunt ÎNCONJURAȚI de nave de război MILITARE din țările Alianței Globale și trebuie să SE PREDEA, toate ACTIVELE le-au fost confiscate.
ȘAH MAT 😁💥💥💥
💥 NU MAI EXISTĂ ISRAEL. Timpul a expirat pentru MAFIA SIONISTĂ/KAZARĂ. ⌛️
💥 PREGĂȚI-TE URMĂTORUL pentru RESETAREA FINANCIARĂ GLOBALĂ!!
* Colaps BANCAR
* Prăbușirea bursei
*Prăbușire VALUTEI FIAT
*SISTEMUL FINANCIAR IN COLAPS
👊💥 SUNTEM ELIBERATI DE CABALĂ.
SFÂRȘITUL ISRAELULUI, sfârșitul sclaviei, sfârșitul furtului banilor noștri, sfârșitul taxelor, sfârșitul datoriilor și intrarea în libertate.
DIN ACEST MOMENT ÎNAINTE, NOI OAMENII SUNTEM LA CÂRMA A TOT CE NE-A DĂRUT DUMNEZEU DIN PRIMA ZI.
💥👊💯😘🇺🇸🚀
💥Pregătește-te pentru un PĂMÂNT NOU glorios... o LUME cum nu am mai cunoscut-o niciodată! ✨🌎🕊️💚✨

......

Lidija L Lidijae

Patriota.
🇺 🇸❤️🇺 🇸. Totul s-a terminat cu ceva timp în urmă... acum joc pentru ca lumea să vadă... 🇺 🇸❤️🇺 🇸👇👇👇👇👇👇
Să fie clar... Da, Israelul a terminat, da,  
America a confiscat toate proprietățile Israelului din cauza traficului de persoane. Drept urmare nu am obținut centrală nucleară.....

Lidija L Lidija
e

PALARIILE ALBE AU DECONECTAT OFICIAL SISTEMUL FINANCIAR GLOBALIST LA 31 OCTOMBRIE 2023...QFS A PRELUAT CONTROLUL OFICIAL...AU INCEPUT PROCEDURILE DE INFORMARE SI EDUCARE A OMENIRII CU PRIVIRE LA NOILE FONDURI PE CARE LE VA PRIMI PRIN NOILE CONTURI QFS...A INCEPUT NESARA AZI 1 NOIEMBRIE 2023...ASTEPTAM CA IN CEL MAI SCURT TIMP SA FIE ACTIVATA GESARA ODATA CU EBS....
 
LA 1 NOIEMBRIE 2023, BOLIVIA, COLUMBIA SI CHILE AU INCHEIAT COLABORAREA CU ISRAEL..CELE 3 TARI SI-AU RETRAS TOTI DIPLOMATII DIN ISRAEL..ISRAEL NU MAI ESTE RECUNOSCUT IN LUME

 
CORPORATIA ISRAEL NU MAI EXISTA..DECLARATIA DE LA BALFOUR A EXPIRAT...REGIMUL NETANYAHU NU MAI ARE LEGITIMITATE..ODATA CU EXPIRAREA DECLARATIEI DE LA BALFOUR SI EXPIRAREA CONTRACTULUI ISRAEL, DE DREPT SI DE FACTO PALESTINA ISI IA INAPOI TERITORIILE LUATE ILEGAL...PALARIILE ALBE VOR AVEA GRIJA CA REGIMUL DE LA TEL AVIV SA SE PREDEA

☠️🇷🇺 "ESTE TIMPUL PENTRU SCHIMBAREA planurilor", 🤔 spune conducerea IDF, deoarece numărul soldaților lor morți, acum 19 la număr și zeci de răniți (soldații răniți grav, transportați în targi la spital în videoclipul din stânga jos) îi obligă pe oficialii Tel Avivului să revizuiască strategia ofensivă terestră la puțin timp dupa progresul semnificativ.
Distrugerea vehiculelor israeliene pe fondul pierderilor în confruntările grele din jurul Beit Hanoun, Fâșia Gaza de Nord (pe hartă, dreapta jos) împinge retragerea israelienilor în zone goale - alte rapoarte menționează, de asemenea, luptători palestinieni care îi împuşcă pe soldați pe la spate din tuneluri.
Oficialii israelieni de la radio spun, prin radioul armatei, că situația pe teren este extrem de dificilă - membrii parlamentului sunt într-o PROFUNĂ STRES în timp ce plâng după sesiunea (primul video).
Trageti voi concluziile după toate dovezile pe care vi le-am postat până acum? Oare este intradevăr motivat plansul lor, după toate crimele de război comise asupra poporului Palestinian? Din momentul acesta tot ce face Israelul este ILEGAL și ILICIT.
Sunt atacați , ptr ca ocupă un pământ ce nu le mai aparține, Declarația de Belfour a expirat, iar ei vor fi ori exportati , iar cei care aleg atacul, exterminați.
soldatii israelieni sunt terorizati de o forta necunoscuta!
///////////////////////////////////////////////////////

🔥🇮🇱Aproximativ 500 de străini au avut voie să părăsească Fâșia Gaza. Acest lucru a fost declarat la un briefing de către reprezentantul oficial al Secretarului General al ONU, Stephane Dujarric. Vu
El a mai spus că 59 de camioane cu ajutor umanitar au sosit în Fâșia Gaza pe 31 octombrie. Acesta este cel mai mare convoi umanitar de la începutul escaladării conflictului din Orientul Mijlociu.💥🔥💥
  
 
NU VA LASATI MINTITI SI MANIPULATI DE INFORMATIILE CARE CIRCULA DESPRE SEFUL PALARIILOR ALBE ,GENERALUL ERIC SMITH...SE SPUNE CA GENERALUL A FOST IN ORIENTUL MIJLOCIU UNDE A FOST VICTIMA UNUI ATAC CU RACHETE INTR-O BAZA AMERICANA DIN APROPIEREA ISRAELULUI...NU CRED DELOC CA SEFUL PALARIILOR ALBE A PARASIT BAZA DE OPERATIUNI PENDLETON PUNANDU-SE IN PERICOL IN ORIENTUL MIJLOCIU...GENERALUL ERIC SMITH ESTE URMARIT DE PALARIILE NEGRE..ERIC SMITH ESTE PERMANENT SECURIZAT DE CAND A PRELUAT SEFIA PALARIILOR ALBE....GENERALUL ERIC SMITH ESTE INTERNAT IN SPITALUL MILITAR DIN INCINTA BAZEI MILITARE PENDLETON DIN LOS ANGELES...DACA GENERALUL A PARASIT AMERICA CU DESTINATIA ISRAEL,ATUNCI CEL MAI SIGUR PENTRU EL ERA SA FIE STATIONAT LA BORDUL NAVEI MARITIME EISENHOWER UNDE ESTE IN PERFECTA SIGURANTA SI NU SA SE PUNA IN PERICOL INTR-O LOCATIE ROSIE DE CONFLICT...

Doe John
VOI STA CU OCHII PE SITUATIA GENERALULUI ERIC SMITH...CUM APAR NOUTATI VA VOI INFORMA...VOI VERIFICA SA VAD DACA GENERALUL CHIAR A PARASIT BAZA PENDLETON DIN LOS ANGELES CU DESTINATIA ISRAEL....

 
UPDATE : CAUZA SPITALIZARII SEFULUI PALARIILOR ALBE, GENERALUL ERIC SMITH......LA 29 OCTOMBRIE 2023, LA BAZA MILITARA PENDLETON, GENERALUL ERIC SMITH A FACUT INFARCT....STAREA SEFULUI PALARIILOR ALBE ESTE STABILA MOMENTAN...AM AFLAT CA IN 2021 PE VREMEA CAND ERA ADJUNCTUL FOSTULUI SEF AL PALARIILOR ALBE,GENERALUL DAVID BERGER, ERIC SMITH S-A QUACCINAT ...GENERALUL DAVID H BERGER NU ESTE QUACCINAT....


❗️Președintele sârb Aleksandar Vucic a anunțat dizolvarea parlamentului și alegerile anticipate pentru 17 decembrie. Sursa: RT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro