vineri, 1 octombrie 2021

Puterea lui Cinci ~ Cea mai mare poveste de război ! Lumina a câștigat !!

 

DEZVĂLUIRI.
Mark Baughman:
▪︎24 septembrie 2021 ▪︎
[Text preluat și tradus din engleză]
Cel mai mare război din istorie se desfășoară acum în secret până când se vor face dezvăluiri prin trasmisia EBS (Emergency Broadcast System) care va fi lansat peste câteva săptămâni, dacă nu chiar într-o lună !!
• Alianța militară globală Q va expune oribilele crime împotriva umanității în următoarele săptămâni.
• Fake Main Stream Media controlată de cei întunecați va fi eliminată !
Puternica Alianță este formată din trupe militare din șaptesprezece țări și susținută de legile NESARA / GESARA (Global Economic and Reformation Act) semnate în 2015 de 209 de țări.
• Există în lume forțe malefice care sunt dușmanii umanității .
Ei constituie un sistem satanic secret numit iluminați și care aparțin de biserica catolică , o extensie a Imperiului Roman.
Mulți îl numesc astăzi Deep State sau Cabal.
Ei au mituit cu bani grei,au amenințat, au ucis ,au uzurpat oameni, biserici și guverne pentru a-și păstra controlul și puterea asupra tuturor oamenilor de pe planetă.
Trebuie să se știe că 0,1% din super-bogații planetei controlează 99,9% din bogăție și cea mai mare parte este ascunsă în tuneluri și DUMB-uri subterane (bazele militare adânci subterane) la aproximativ 3-10 kilometri sub pământ , și se găsesc peste tot în lume.
Aceste locuri subterane ascunse , au fost folosite pentru a-și menține crimele împotriva umanității departe de ochii publicului !!
• Acest „cel mai mare război din istorie” este un război complet diferit de cea ce cunoaște în prezent umanitatea.
Este un război al informării și infiltrării, este ținut secret față de populația generală.
Acești ocultiști au folosit toate tranzacțiile lor din culise , bani, amenințări, și crime pentru a menține voința rea a multor oameni care urmăresc oportunități favorabile, politicieni corupți ușor de manipulat, trădători de țară și neam ...!
Dar acum oameni buni din întreaga lume au luat atitudine de a se alătura luptei ptr eliberarea planetei de toți acești răi malefici , plan existent de mult timp.
Ni s-au spus multe minciuni de-a lungul timpului pentru a ne putea ține sclavii globaliștilor cabali și chiar ne-au făcut să credem că avem libertate în multe țări, dar totul a fost fals.
Chiar Constituția Americii a fost uzurpată în 1871 și America a fost transformată în Corporație deținută de Vatican, împreună cu toate țările de pe planetă.
• În 1871, președintele ocult american Grant a cedat puterea politică Illuminaților , iar Republica Statele Unite ale Americii a fost predată ca Corporație Vaticanului și apoi condusă de Coroana regală a Angliei.
Povestea reală este că Imperiul Roman s-a transformat în Biserica Catolică, deoarece liderii imperiului roman dispărut aveau nevoie de o modalitate de a-și păstra controlul și puterea !!
• În 1913, Rothchild a înființat „Rezerva Federală”, ptr a controla banii Americii de către iluminați și care nu făceau parte din guvernul american.
•În 11 septembrie 2001 acești criminali iluminați au dărâmat turnurile gemene din New York, operațiune secretă politică cu un scop precis, la care și-au adus aportul atât președinții Bush, CIA, Mossadul Israelului, cât și proprietarii turnurilor gemene.
Au fost cheltuiți peste șase trilioane de dolari din banii contribuabililor americani pentru a finanța teroriști falși care au fost recrutați de CIA și iluminați pentru a crea atentate teroriste cu bombă și armate în toată lumea ptr a dăuna omenirii.
• Al treilea război mondial despre care a spus Albert Pike trebuia să fie o invazie extraterestră falsă, cu nave antigravitaționale reale, cu extratereștri gri în interiorul navelor și cu forțe speciale care să opereze cu adevărat navele.
Însă Alianța globală a oprit complet acest plan.
• Pe această planetă a existat de foarte mult timp un foarte mare rău nevăzut de majoritatea omenirii.
Și anume sacrificarea copiilor de către Biserica Catolică și cultele satanice în ritualuri închinate lui Satana .
De asemenea anual, aproximativ 8 milioane de copii au fost răpiți , traumatizați , supuși la șocuri electrice ptr ca să le crească adrenalina ( epinefrina se oxidează ) din sânge și apoi erau uciși în timp ce cu un ac și siringă le extrăgeau de la baza gâtului și din coloana vertebrală sângele adrenalizat și celule stem pentru producerea unei substanțe chimice numită adrenocrom,care e cel mai profitabil drog dintre câte există pe pământ și utilizat de acești criminali ptr ca să își mențină viața și vlaga tinerească .
Acest măcel a fost stopat de Alianța militară în septembrie 2021.
În ultimii cinci ani, Forțele Speciale ale Alianței au dus o luptă agresivă ptr salvarea copiilor din D.U.M.B.urile globaliștilor, care foloseau copii și ptr sex.
Pedofilia a fost ceva normal pentru mulți criminali Deep State, dar și ptr mulți actori renumiți de la Hollywood, politicieni din întreaga lume și chiar mulți din familiile regale.
• În anii 1960, JFK a încercat să dizolve Rezerva Federală, dar ptr asta statul Deep State l-au inlaturat !
Echipa Q a fost formată de JFK încă din anii 1960 și 200 de generali și amirali americani s-au aliniat la Alianță ptr a începe planul de-a doborî cabala .
Au trecut șase decenii , iar planul actual a fost creat și modificat cu ajutorul armatei folosind computerele cuantice .
Până la urmă planurile criminale au eșuat datorită lui Trump.
Mass-media mafiotă aparținând de Deep State a creat scenarii fictive și a dat știri false ptr a încurca planurile patrioților Q și ptr ai discredita!
Președintele Trump a fost primul care a dezvăluit știrile false FAKE NEWS” publicului !
• Alegerile președintelui Trump din 2016, au fost o mare victorie pentru partea bună!
■ Cum a avut loc primul raid, ptr eliminarea celor 13 familii de iluminați care conduceau planeta:
Sa ales momentul perfect pentru a elimina familiile de top, după ce a avut loc ultima zi a festivalului satanic de trei zile de la Veneția ( Italia) Militarii știau că punctul culminant al ritualului satanic era sacrificarea unui copil. Toate operațiunile, din fericire sau încheiat cu succes !!
• În întreaga lume au existat peste 3.500 de tuneluri , cu 10.000 de mile cu trenuri de mare viteză Mav-Lev în tuneluri construite de iluminați , care leagă majoritatea D.U.M.B.-urilor.
Operațiunile lor din subteran au constat în special din traficul de copii, de persoane, droguri și din prelucrarea adrenocromului.
• Adevăratul motiv ptr care au incendiat Catedrala Notre Dame din Paris a fost ca să oprească jertfele de copii care urmau să se întâmple în week-endul paștelui.
• Biden nu a câștigat alegerile în 2020; a fost o fraudă majoră pe care Trump și Alianța au permis o să se întâmple, nu doar ptr ca să aresteze oamenii care au făcut acest lucru de zeci de ani, ci și ptr a nu mai permite ca să se mai întâmple așa ceva vreodată ; și
totodată pt a le dezvălui americanilor și lumii întregi, deoarece în toate țările ,alegerile au fost falsificate cu sistemul Dominion.
Președintele Trump, a câștigat majoritatea, cu 80,4% din votul real, monitorizat și de QVS (Quantum Voting System).
•Știm că Biden a jurat ca președinte ptr vechea corporație americană înființată în 1871 de către iluminați cu permisiunea președintelui corupt de atunci Ulysses S. Grant
care a fost un bețiv , plătit atunci cu mulți bani. Constituția originală a fost atunci schimbată de acești trădători .
În prezent, această falsă corporație este falimentată și defunctă, iar mulți patrioți NU știu încă asta.
Acum aproximativ 80% dintre membrii Congresului au fost arestați și acuzați, la fel ca toți cei de la Curtea Supremă.
Armata a stabilit că aceste două entități care i-au permis lui Biden să intre în funcție fără un proces adecvat; au fost „entități capturate”.
Deep State iluminați a amenințat cu 6 arme nucleare tactice, dacă lui Biden nu i se permite să intre în funcție. Așa a ajuns " Bidan " să joace ca președinte pe platourile de filmare Castle Rock într-un film regizat de zile mari. Însă toate mișcările din culise sunt făcute de președintele real Trump. De aceea, Alianța nu i-a permis lui Biden să aibă fotbalul nuclear (valiza controlului armelor nucleare) și nici un acces la Pentagon, informații de la NSA sau de la Departamentul Apărării.
• Constituția a fost respectată, armata a trebuit să preia țara până pe 6 martie 2021;
sa stabilit că există fraude electorale masive, iar Departamentul Apărării l-a repus pe președintele Trump în funcția de comandant-șef la 11 martie 2021.
■ Planul iluminaților de-a prelua controlul asupra Americii ■
Iluminații sau aflat în spatele planurilor preluării Americii de către PCC( partidul comunist chinez) care vroia să se infiltreze în guvernul american pt a prelua controlul.
Asta a fost în plan de zeci de ani, pentru că armata americană a jucat la 2 capete, însă sa trezit la conștiința reală, văzând pe iluminați cum finanțează ambele părți ale războaielor din diferite zone ale planetei pentru a profita și a crea mare suferință popoarelor, precum în Irak, Siria, Libia și alte țări din Orientul mijlociu.
De ce a aterizat armata chineză comunistă pe pământul canadian?
Pentru că vroiau să devină noua armată a statului profund Deep State.
• Trump are acum mult control asupra armatei americane.
• În perioada ianuarie-februarie 2021, PCC a avut 300 000 de trupe militare în Canada la granița cu SUA și cea mexicană pentru a intra în America după ce Biden ar fi preluat funcția.
PCC a cumpărat proprietăți în Oklahoma pentru a plasa trupe și acolo.
•Același lucru sa întâmplat și în luptele trupelor taiwaneze și a celor americane cu PCC în China continentală.
Forțele Alianței au distrus tuneluri și DUMB-uri în China continentală cu câteva luni înainte, a reieșit din rapoartele și actualizările privind așa-numitele cutremure care au loc la zece kilometri în pământ
Liderul Alianței din Canada Romana Didulo, a confirmat că PCC este caput, așa cum spune ea.
• Nava Evergiven blocată în Canalul Suez în martie 2021 a fost o victorie majoră pentru Alianță. Puternica Alianță globală militară a găsit în containere arme de distrugere în masă (nucleare și bio-arme) adrenocrom, recipiente cu țesuturi de fetuși umani pentru a fi utilizați în producerea de vaccinuri , dar și copii care erau deja morți.
În cele 10 zile de adevăr care va fi dezvăluit la televizor și pe smartphone odată ce EBS va fi activat toată lumea va afla și despre traficul de copii și crimele împotriva umanității.
Forțele speciale ale Alianței au fost folosite pentru a căuta și preveni orice încărcătură ale ocultei, deoarece Clintonii au fost proprietarii liniilor Evergreen Shipping.
• Din aprilie până în septembrie 2021, Myanmar și Afganistan sunt acum sub controlul Alianței, care au ars toate câmpurile cultivate cu mac, care a fost principala sursă nu numai pentru comerțul ilegal de droguri,
Afganistanul este acum prima țară eliberată de ocultă cabal .
Motivul pentru care America a trebuit să părăsească Afganistanul a fost să satisfacă legile NESARA / GESARA, care prevedeau că nici o țară din lume nu mai are voie să dețină trupe străine pe teritoriul altei țări.
Acesta e Acordul de Pace în întreaga lume.
Ultimul plan major al iluminaților de apăsare asupra umanității a fost crearea falsei crize Covid-19 și vaccinarea tuturor în scopul depopulării planetei la 500 de milioane în întreaga lume !
Acest lucru ia aruncat însă în aer !!EBS va dezvălui totul despre Covid-19 !!
Covid-19 este o bacterie și poate fi vindecat cu ușurință cu ivermectină sau hidroclorochină.
De asemenea, vaccinurile sunt otrăvitoare, conțin multe substanțe chimice dăunătoare care să te omoare încet, cu cât ai făcut mai multe injectări
De cinci ani arestările și tribunalele militare sunt în curs de desfășurare în întreaga lume.
Regina Romana a Canadei anunță că 2,7 milioane membri de cabală au fost executați până în septembrie 2021.
• În viitor siguranța banilor și a finanțelor tuturor, va fi preluată de către sistemul financiar cuantic QFS. Toată lumea va avea un cont pe acest sistem.
Pentru a reseta, va exista un GCR sau Global Currency Reset și R / V ptr reevaluarea monedelor în toate țările.
EBS se va întâmpla în următoarele câteva săptămâni sau luni și va avea loc eliminarea finală a șobolanilor Deep State din întreaga lume.
Acesta este motivul pentru care Lynn Wood a anunțat că toată lumea ar trebui să primească trei-patru săptămâni de mâncare pentru familia sa.
Alianța va folosi arma Forței Spațiale pentru a „opri” electricitatea, telefoanele mobile, internetul ! Alianța va aplica chiar și oprirea totală, timp de două săptămâni, pentru ai surprinde în ascunzătorile lor și aresta pe toți membrii cabalei.

În majoritatea zonelor cu foarte puțini membri Cabal, cum ar fi la sat sau orașe mici, probabil că NU vor exista nicio întrerupere de electricitate, etc, a serviciilor lor.
Așteptați-vă la modalități mai dure de a încolți acești șobolani în fortărețele lor ! Trebuie să stați în casă ptr a nu încurca treburile alianței și ca să nu fiți împușcați din greșeală în aceste situații militare globale, când armata va împânzi străzile.
În America, cunoaștem Chicago, Philadelphia, Los Angeles, Seattle, Portland și New York, ca puternice fortărețe, ale ocultei.

Romana Didulo vă spune : „ să știți avioanele nemarcate (fără pavilion de țară) sunt ale noastre ale Forțelor Aliate”.
După încheierea tuturor operațiunilor speciale militare se va trece la reconstruirea planetei cu tehnologia ascunsă de către globaliști, se va opri foametea , sărăcia, nimeni nu va fi fără adăpost, și nici un copil nu va mai fi rănit, vreodată pe planetă!
Se va trece pe energie liberă, hidrogen sau electric, replicatoare de alimente, tehnologie anti-gravitațională, paturi medicale Med-Beds sau "Camerele Celeste" pentru a repara întregul corp uman.
Nimeni nu va fi lăsat pe din afară pe planetă și toți vor împărtăși bogăția și abundența acestei mari planete umane,binecuvântată de Dumnezeu.
Prima tranziție majoră a planetei va avea loc în următoarele trei până la șase săptămâni, dar calendarul nu se cunoaște încă exact .
Știm că aceasta este o tranziție majoră pentru umanitate.
În curând vom vedea trasmisiile prin EBS difuzate din America prin sateliții Forței Spațiale militare Starlink care vor dezvălui crimele ocultei împotriva umanității , și cu siguranță omenirea va fi șocată!
Trebuie ca fiecare om de pe planetă să cunoască răul înfăptuit de oculta satanică globalistă și politrucii corupți care au subjugat planeta .

DETALII :

😉🐸🍿
POST 8 - Cea mai mare poveste de război spusă vreodată! Lumina a câștigat !!
Nava Evergreen blocată în Canalul Suez în martie 2021 a fost o victorie majoră pentru Alianță. Mighty Alliance a oprit multe lucruri , inclusiv: Arme de distrugere în masă (arme nucleare și biologice) Adrenocrom, țesut fetal pentru copii în vaccinuri și copii vii în containere. Toate containerele au fost percheziționate pe navă de forțele speciale ale Alianței.
Nava Evergreen care este blocată în Canalul Suez a fost blocată acolo pentru a dezvălui multe, inclusiv traficul de copii. Peste 1.245 de copii au fost salvați pe această navă în interiorul containerelor. Au fost în jur de 1.200 de copii găsiți morți și în containere. Acesta este Sistemul Global de Trafic Illuminati. Pilotul navei era Alianța, dar găurile din software-ul Microsoft au permis Forței Spațiale să pirateze software-ul navei și să preia direcția și să blocheze. De asemenea, transporta arme de distrugere în masă (ADM).
Multe alte nave care erau blocate purtau arme pentru a începe un război în Orientul Mijlociu, armele urmau să fie date musulmanilor de către Mossad-ul israelian. Planul este să se dezvăluie totul în știri. Deep State pierde 400 de milioane de dolari pe oră cu navele blocate, da !!
Cu asta, și cele 10 zile de adevăr la televizor, odată ce EBS se activează și toată lumea află despre traficul de copii și crimele împotriva umanității, atât de rele și reale. Forțele speciale ale alianței au fost folosite pentru a căuta și preveni orice încărcătură de stat adânc, deoarece Clintoni dețineau o parte a Evergreen Shipping Lines.
Din aprilie până în septembrie 2021, Myanmar și Afganistan sunt acum sub controlul Alianței, au ars „câmpul de mac”, care a fost principala sursă nu numai pentru comerțul ilegal cu droguri, dar Gene Decode a dezvăluit că 50% din conținutul întregii Big Pharma drogurile utilizează opiu și derivați din petrol în pastilele lor. Cât de bolnavi sunt acești șobolani cu stare profundă. Afganistanul este acum prima țară liberă din lume. Motivul pentru care America a trebuit să părăsească Afganistanul a fost să se conformeze legilor NESARA / GESARA, fără trupe străine pe pământul nimănui.
Amintiți-vă, acordul de pace mondial.
Ar putea fi o imagine cu cer şi ocean
😉🐸🍿
POST 7 - Cea mai mare poveste de război povestită vreodată! Lumina a câștigat !!

Iată ce a spus comandantul Ashtar anul trecut pe 27 decembrie 2020 despre trupele PCC chineze și despre obiectivele înființării bazelor în întreaga lume: „De ce a debarcat armata comunistă chineză? Pe pământ canadian?
Ashtar: Ei sunt, de fapt, noua armată de stat adânc. Trump are acum mult control asupra armatei SUA. Ashtar: Vor încerca să creeze baze în întreaga lume, dar acest lucru nu va fi permis.
" Din ianuarie până în februarie 2021, PCC ar fi avut trupe în Canada și granița mexicană pentru a intra în America după ce Biden a preluat funcția în jur de 250.000 până la 300.000.
PCC a cumpărat proprietăți în Oklahoma și pentru plasarea trupelor acolo.
Alianța și-a continuat amenințarea de a reveni în statul profund pentru a-i „șterge” atunci când trupele PCC au trecut prin tunelurile subterane din statul New York și credem în Pennsylvania din informațiile primite.

Primii 25.000 de soldați chinezi au fost terminati în D.U.M.B subteran de către un F-16 care a aruncat o bombă buncăr. F-16 a fost lovit dar a zburat avariat peste Michigan si pilotul s a expulzat în siguranță în Michigan de sus undeva.
D.U.M.B. care avea 50.000 de soldați în tunelul său era mai adânc, iar armata folosea „Baghetele lui Dumnezeu” lansate dintr-un satelit care este „proiectile în formă de stâlp din oțel de telefon cu tungsten” care pot pătrunde până la zece kilometri fără a utiliza un dispozitiv exploziv, impactul este suficient pentru a fi distrusa o suprafață mare.

Trupele chineze de la frontiera mexicană și din Canada au fost luate în urmă cu luni și luni de către forțele Alianței, au spus surse. Arestările acestor D.U.M.B. ilegali a fost confirmat de surse multi-militare.

Nu se cunoaște ora exactă în care trupele taiwaneze și trupele americane luptă împotriva PCC în China continentală, dar, conform informațiilor mele, guvernul taiwanez a fost la începutul lunii februarie 2021.

Știm că exista un grup de portavioane americane care operau Marea Chinei de Sud și inluptele aer-aer care au avut loc Forțele Aeriene Roșii din China au suferit multe victime în acea zi. Știm că trei grupuri de portavioane Navy (aproximativ 100 de nave) se aflau în largul coastei de vest din Pacific și două grupuri de portavioane de pe coasta de est a Atlanticului la un moment dat pentru a ne proteja frontierele.

Forțele Alianței îndepărtau în mod clar tunelurile și DUMB-urile din China continentală cu luni și luni înainte, potrivit rapoartelor și actualizărilor privind așa-numitele cutremure care se află în zece la câțiva kilometri depărtare, unde Gene Decode știe că aceasta este o eliminare a acestor adăposturi subterane malefice de zeci de ani de această activitate criminală majoră de către agenți de stat adânci. Liderul Alianței Canadei a confirmat că PCC este caput, așa cum spune ea. A fost acum două luni. Ea a mai spus pe 22.09.2021 că, dacă raportați că acum există trupe chineze pe pământ canadian, „veți fi arestați pentru că ați mers la ceea ce ea numește spa. (Spa = Echipă de tragere militară / suspendată) "

Iulian Adrian

18h 
😉🐸🍿
POST 6 - Cea mai mare poveste de război povestită vreodată! Lumina a câștigat !! ‼‼
CÂȚI SE VOR SIMȚI RĂU CITIND ADEVĂRUL DESPRE FOCUL NOTRE DAME !!!! EH ......
Adevăratul motiv al incendiului din Norte Dame a fost să oprească sacrificiile pentru copii care urmau să se întâmple în weekendul de Paște. Alianța a avertizat oamenii din interior să îndepărteze obiecte de valoare din ea și, cu cinci zile înainte de Duminica Paștelui, Alianța a lovit-o cu un DEW (Direct Energy Weapon) (Lazer Weapon) de la satelitul spațial TR3B al Forțelor Aeriene ale SUA sau ambarcațiunile antigravitaționale.
Acest lucru s-a întâmplat pe 15 aprilie 2019 și a fost o victorie majoră în războiul secret cu Illuminati. A fost un avertisment către Vatican să oprească toate sacrificiile copiilor.
Ulterior am aflat că în jur de 600 de copii urmau să fie sacrificați în acel weekend, în încercarea de a-l resuscita pe Lucifer însuși într-un cadavru.
Nu crezi că acest lucru se poate întâmpla, întreabă și cerceteaza.
Biden nu a reușit să câștige alegerile din 2020, aceasta este o fraudă majoră pe care Trump și Alianța au permis-o nu numai să aresteze oamenii care fac acest lucru de zeci de ani, dar să nu permită NICIODATĂ să se întâmple din nou.
Aceasta este pentru a dezvălui poporului american și lumii, pentru că asa a fost mereu în fiecare țară. Știm că președintele Trump a câștigat majoritatea, dar de fapt a câștigat cu 80,4% din votul efectiv, monitorizat și de QVS (Sistemul de vot cuantic). Acest lucru va fi dezvăluit în curând și președintele Trump se va întoarce la funcție, și în stil grandios. Odată ce EBS este declanșat.
Știm că Biden tocmai a jurat vechilor corporații americane pe care Ulysses S. Grant le-a ajutat să se formeze în 1871 de către Illuminati. Grant a fost ametit la fel ca mulți politicieni și oficiali guvernamentali de astăzi. Constituția originală a fost schimbată de acești trădători la acea vreme. În prezent, această societate falsă este falimentată și defunctă, iar mulți patrioți nu o cunosc. Falsul Biden este președintele a absolut nimic, cu excepția zonei de 10 mile pătrate a D.C., care nu face cu adevărat parte din America.

Aproximativ 80% dintre membrii Congresului au fost arestați și acuzați, la fel ca întreaga Curte Supremă. Armata a stabilit că aceste două entități care i-au permis lui Biden să preia funcția fără un proces adecvat corespunzător; au fost „entități capturate”. Deep State a amenință cu 6 arme nucleare în stil costum tactic dacă lui Biden nu i se permite să preia funcția. Alianța nu i-a permis lui Biden să aibă control nuclear și niciun acces la Pentagon sau la serviciile de informații ale NSA sau ale Departamentului Apărării.

Gene Decode dezvăluie la începutul lunii septembrie 2021 că Alianța deține controlul asupra armelor nucleare tactice ale Cabalei.
Ministerul Apărării a publicat pe 21.09.2021 că „a descoperit și dezarmat 11 arme nucleare de cabală folosite ca pârghie pentru a preveni arestările lor”. S-a terminat pentru șobolanii de stat adânci, aduceți dreptate și opriți-vă.
Constituția noastră are un mod de a se asigura că rotația către așa-numitul nou președinte ales este legală , armata a trebuit să preia controlul asupra țării și, la 6 martie 2021, a stabilit că a existat fraudă electorală masivă, iar Departamentul Apărării l-a repus pe președintele Trump în funcția de comandant-șef la 11 martie 2021.

Illuminati se află în spatele preluării SUA, PCC infiltrându-se în guvernul nostru și preluând controlul. A fost în planuri de zeci de ani, pentru că armata SUA s a „trezit” știind că Illuminati finanțează ambele părți ale războiului pentru a profita și a crea o mare suferință pentru popor.
Armata SUA nu mai joacă aceste jocuri.

😉🐸🍿
POST 5 - Cea mai mare poveste de război povestită vreodată! Lumina a câștigat !!
Principalele victorii și preocupări din ultimii cinci ani.
Alegerea președintelui Trump în 2016 cu o mare victorie pentru partea bună! Loialitatea lui Trump față de oamenii reali ai Statelor Unite a fost o lovitură pentru statul profund. Hillary trebuia să câștige. Cu computerul Dominion rulat, Deep State a crezut că transferarea a 20% din voturi către Hillary va câștiga alegerile. Pur și simplu nu au înțeles că poporul american se trezește . Nu am văzut niciodată atât de multa mizerie la alegeri, iar Hillary a plătit pentru asta, poporul american a ajuns în sfârșit să vadă!
A fost necesară o acțiune militară pentru a-i tăia capul șarpelui cât mai curând posibil chiar înainte de inaugurarea lui Trump, odată cu apariția primelor 13 familii Illuminati.
Permiteți-mi să vă povestesc despre prima acțiune majoră întreprinsă de Alianță și au fost mai multe raiduri în același timp pe 24 decembrie 2016. Înțelegeți că președintele Trump a fost ales pentru prima dată pe 8 noiembrie 2016. Trump s-a întâlnit cu generali și amirali militari în noiembrie 9, 2016 pentru a discuta despre capturarea celor mai puternice treisprezece familii din lume cunoscute sub numele de Illuminati.
Să știți că președintele Trump a fost ales de marea noastră armată și că amiralul Rogers l-a întâlnit în 2014 pentru a-l convinge să candideze. De vreme ce amiralul Rogers era șeful NSA, știa că Trump era curat și fără corupție.
Să ne întoarcem la primul raid care a determinat direcția planetei; în lumină (bine) sau în întuneric (rău). Toți locuiau în Veneția, Italia. De ce a fost momentul potrivit pentru a doborî cele mai bune familii? Era ultima zi a sărbătorii satanice de trei zile, iar Legământul spunea că toți vor fi acasă.
Militarii știau că punctul culminant al ritualului satanic era sacrificarea unui copil.
Infractorii erau atunci vulnerabili. Alianța a reunit cele mai bune echipe de operațiuni speciale, de la Delta Force și Navy Seals, și a câștigat fiecare casa a fiecarei familii. Toate familiile celor mai mari infractori au trebuit să fie împușcați în acea noapte și nicio operațiune nu a eșuat. Soarta lumii a atârnat de aceste operațiuni în acea noapte.
Multă recunoștință soldaților care au participat la această minunată operațiune. Sper că vor fi onorati și veți avea un film realizat din această parte majoră a istoriei omenirii!
Înțelegeți refugiul subteran pentru operațiunile Illuminati.
În lume erau peste 3.500 DUMBS cu 10.000 de mile de trenuri Mav-Lev în tuneluri construite de Illuminati care leagă majoritatea marilor D.U.M.B. cu trafic de copii, oameni, medicamente și tratament adrenocrom.
Puternică Alianță a eliminat cu adevărat tunelurile și DUMB-urile începand incă din anii 1980, dar adevăratul impuls a fost de când președintele Trump a preluat funcția.
Gene Decode ne-a ținut pe toți informați de ani de zile despre progresul distrugerii tunelurilor și al D.U.M.B. în jurul lumii, după modelul cutremurelor care au fost la adancime mica aproximativ 3, 5 și 10 kilometri, peste tot în lume. „Decodarea” sa a fost perfectă pentru urmarea războiului secret cu Illuminati. Care este dovada? Ei bine, un cutremur normal are unde P&S în semnal, dar o bombă nucleară tactică folosită pentru a arunca tunelurile nu. Explozia bombei are un singur val, motiv pentru care poți face diferența. Când sunt exact la aceste adâncimi, este clar că asta este. De asemenea, am avea cutremure de suprafata, ceea ce înseamnă că exploziile au fost în atmosfera Pământului, au fost dispozitive mascate anti-gravitaționale ale Illuminati îndepărtate de armele Alianței, odată ce au început să încerce să scape.
Dovada reală recenta este că există gheizere cu apă sărată în mijlocul Greciei acum, pentru că ceea ce a existat înainte a fost un tunel feroviar Mav-Lev care a fost îndepărtat de forțele Alianței.
La un moment dat, în timpul căderii tunelurilor și a D.U.M.B.-urilor, Alianța a pierdut în jur de 200 de forțe speciale într-un tunel subteran de pe coasta Islandei. Au crezut că agenții statului profund urmau să se predea, dar odată ce au sosit forțele Alianței, au declanșat bombe și au detonat pe toată lumea, inclusiv pe ei înșiși. Trebuie să onorăm marele lor sacrificiu.
😉🐸🍿
POST 4 - Cea mai mare poveste de război spusă vreodată! Lumina a câștigat !!
Acum, putem spune veștile sfâșietoare reale despre traficul de persoane, pedofilia și tratamentul cu adrenocrom și de unde provin. A existat un mare rău pe această planetă; sacrificiul copiilor de către Biserica Catolică și cultele satanice și uciderea copiilor pentru ca un produs chimic să le prelungească viața, numit adrenocrom. Primul profit in vânzarea de medicamente pe planeta Pământ și dincolo . Adrenocromul este făcut din sângele unui copil, cu cat mai mic cu atat mai bun. Pentru a face adrenocrom, copiii sunt șocați electric pentru a obține adrenalina ridicată și apoi extrag sânge si o cantitate mare de celule stem. Sângele bogat în adrenalină și celule stem umane îl va menține tânăr pe băutorul de sânge . Din citatul worldundercover.com: „Ce este exact adrenocromul? În termeni științifici, este o substanță chimică care este produsă în corpul uman atunci când adrenalina [cunoscută și sub numele de epinefrină] se oxidează. Cum se extrage substanța chimică? O potențială victimă este îngrozită, crescând astfel cantitatea de adrenalină care circulă în corpul lor. Apoi sunt uciși și adrenocromul este colectat cu un ac și o seringă de la baza gâtului și a coloanei vertebrale. Odată colectat, produsul chimic poate fi vândut pe piața neagră la prețuri exorbitante. Acestea sunt evenimente REALE ascunse pe această planetă, unde șase până la opt milioane de copii sunt luați în cea mai mare parte pentru extragerea adrenocromului. Este răul pur. El a existat, în afara vederii pe această planetă.
Alianța puternică a oprit totul, până în septembrie 2021. Salvarea copiilor din D.U.M.B. în ultimii cinci ani, care au fost folosiți pentru a face adrenocrom, sacrificiile de copii pentru cultul satanic Illuminati și pentru sex au fost conduse de forțele speciale ale Alianței.
Pedofilia este normală pentru mulți criminali Deep State. Nu se deosebește de mulți oameni de la Hollywood, politicieni din întreaga lume și chiar multe familii regale. ‼ Insula Epstein va fi dovada acestui fapt, deși există multe alte locuri și insule în care se face acest lucru. ‼
Alianța datează din Howard Hughes și Nicola Tesla în anii 1920. . Planurile au fost dezvoltate în această perioadă. Echipa Q a fost formată de JFK în anii 1960 și după "asasinarea" sa 200 de generali și amirali americani s-au aliniat cu Alianța și au început planul de a doborî Cabala statului profund. Au trecut șase decenii în lucru, iar planul actual a fost creat și modificat cu ajutorul militar și folosind computerele cuantice pentru scenariile viitoare ale seriei temporale.
Grupul Q Anon format din 200 de generali loiali și se temea că americanii vor fi preluați de socialism. După 11 septembrie, Grupul Q face planuri , pentru a fi o victorie indiferent de ceea ce fac statee profunde pentru a o contracara.

Vezi, cu Operațiunea Mockingbird din anii 1950 creată de CIA. Deep State a controlat 90% din mass-media Grand Stream și marile companii de internet.

Să știți că Partidul Republican , au distrus încet imaginea, reputația și inimile republicanilor conservatori pe Fake News Media. Mass-media mafiotă Deep State a făcut același lucru cu grupul Q Anon care a urmat Drops-urilor „Q” postate pe 4 Chan sau 8 Chan din octombrie 2017 până în decembrie 2020. Oamenii trebuie să înțeleagă, a fost o modalitate în jurul știrilor false pentru a obține informații militar și public pentru adevărul adevărat.
Președintele Trump a fost primul care a „strigat FAKE NEWS” publicului, una dintre principalele sale realizări.
Președintele Trump ataca la nesfârșit mass-media falsă. În plus, președintele Trump a fost primul care a folosit „Twitter” pentru a ocoli rețelele de știri false pentru „a se asigura că cuvintele sale NU sunt denaturate de presa coruptă.
😉🐸🍿
POST 3 - Cea mai mare poveste de război povestită vreodată! Lumina a câștigat !!
Urmează „Rezerva Federală”, care aparține Rothschild și nu face deloc parte din guvernul SUA. Federalul a fost mituit și uzurpat în 1913 pentru a controla banii Americii de către Illuminati.
Titanicul a fost scufundat pentru a ucide opoziția față de crearea Rezervei Federale. Prin urmare, Rothchild și Illuminati au controlat tipărirea monedei americane și modul în care a fost creată și folosită.
Toate războaiele, inclusiv Războiul Civil, au fost create de Illuminati, si a prezis un membru Illuminati trei războaie mondiale. Albert Pike a dezvăluit în 1871 că lumea condusă de Illuminati va avea trei războaie mondiale în viitor. Am avut doi dintre ele, au făcut mari profituri pentru ca sistemul lor bancar să ofere bani ambelor părți. Au obținut rezultatele dorite: au creat o durere mare și un rău mare, astfel încât să poată păstra controlul asupra populației lumii.
Asa se poate numi falsul steag 9/11 creat atât de președintele Bush, CIA, Mossadul Israelului, cât și de proprietarii Turnurilor Gemene. Au fost cheltuiți peste șase trilioane de dolari pentru teroriștii falși care au fost angajați pentru a face CIA și Illuminati să fie nevoiți să meargă în jurul lumii și să găsească câțiva oameni cu bombe sau arme care ar putea dăuna unor oameni. Acest război urma să continue pentru totdeauna; acesta era planul lor.
Acum, al treilea război mondial, Albert Pike, despre care se vorbea, ar fi trebuit să fie o falsă invazie extraterestră, cu adevărate nave antigravitaționale, cu extratereștri robotizați gri în interiorul navelor și cu forțe speciale care operează efectiv navele.
Puternica Alianță a oprit complet acest plan.
😉🐸🍿
POST 2 - Cea mai mare poveste de război povestită vreodată! Lumina a câștigat !!

Bijuteriile coroanei în direcția pozitivă erau două mari documente; „Declarația de independență” și „Constituția Statelor Unite”. ....momentul „Marii treziri”. Acest timp este acum și în viitorul apropiat. Începutul „celei mai mari tranziții din istoria omenirii”.

Vedeți, adevărata poveste este că Imperiul Roman a fost transformat în Biserică Catolică, deoarece conducătorii Imperiului Roman în declin aveau nevoie de o modalitate de a păstra controlul și au folosit Sinodul de la Niceea, adevăratul. Fiul lui Dumnezeu, pentru a folosi numele și povestea lui Isus pe partea întunecată pentru a păstra controlul asupra planetei. Acest lucru a fost confirmat de „Q” într-un interviu live pe care l-am avut. Potrivit interviului Q, Isus a fost trimis aici pentru a nu permite Pământului să se transforme pentru totdeauna în rău sau Întuneric.
Deciziile luate în anul 321 d.Hr. au fost de a permite „modul în care Isus trebuia să fie trădat și închinat”. Ei au decis ce capitole sau cărți ar trebui să fie permise în Biblie și care nu.
Acest lucru a dus la o Biserică Catolică totalitară care a condus majoritatea lucrurilor în Europa la acea vreme; cine era bun și rău, care trebuia să fie rege sau regină, până când multe grupuri s-au despărțit în anii 1500 de biserici protestante și ca multe guverne. Dar Biserica Catolică a condus „Evul Întunecat” și a comis numeroase „crime împotriva umanității”, inclusiv purtând războiul de 199 de ani cu cruciadele pentru Adevărul lor
cine are dreptate? Musulmani sau catolici despre modul în care se închină aceluiași Dumnezeu.
La fel se întâmplă în vremurile moderne, să permiți unui preot pedofil să fie pur și simplu transferat și să comită în continuare aceleași infracțiuni, iar majoritatea dintre aceștia să nu fie urmăriți penal. Mulți preoți au avut copii cu maicile lor care au fost uciși odată la naștere și multe morminte în jurul unor biserici. Face parte din agenda reală non-sfântă a Bisericilor Catolice.
Să mergem mai departe în timp,Revolutia Americana; războiul a fost câștigat de adevărați fermieri împotriva Coroanei Angliei în 1776. Apoi, marii Părinți Fondatori ai Americii au creat două dintre cele mai mari documente pentru guvernare din istorie și toată lumea știe ce sunt. Dar Coroana Angliei nu avea de gând să renunțe la un venit sau la un pământ semnificativ, fără mai multe lupte, de unde „Războiul din 1812”, unde au ars Casa Albă și au ars un set de cele mai mari documente ale lumii. .

Oamenii trebuie să „se trezească” la faptul că elita europeană și monarhia NU aveau să lase America să plece, infiltrarea a fost pasul următor. Drept urmare, în 1871, președintele Grant a cedat puterea Illuminati prin Republica Statele Unite și a fost transformat într-o corporație deținută de Vatican condusă de Coroana Angliei. Uitați-vă la ce înseamnă B.A.R. pentru „British Accreditation Registry”, care ar trebui să vă spună totul despre „dreptul maritim” în sistemul judiciar american, nu independent de coroana engleză.

😉🐸🍿
POST 9 - Cea mai mare poveste de război povestită vreodată! Lumina a câștigat !!
Pentru Noul Pământ umanitarii ne vor conduce pe cale, pentru a reconstrui planeta, cu tehnologie ascunsă și pentru a opri toată foamea, sărăcia, nimeni fără adăpost și niciun copil rănit! O vom face cu energie punct zero; o modalitate de a elibera energie, hidrogen sau vindecare electrică, replicatoare de alimente, tehnologie anti-gravitațională și bijuteria coroanei Med-Beds sau a Camerelor Celeste pentru a asigura TOȚI nutrienții corpului.
Nimeni nu va rămâne în urmă pe planetă și toți vor împărtăși bogăția și abundența acestei mari planete umane.
Prima tranziție majoră a planetei va avea loc în următoarele trei până la șase săptămâni, din mai multe surse, dar calendarul exact este necunoscut. Știm că aceasta este o tranziție majoră pentru umanitate.
FIIIIIIIINNNNNNN de la 1 la 10
Declarația primului creator pentru crimele împotriva umanității și împotriva copiilor, citează „Destul.”
Căci Dumnezeu va birui întotdeauna asupra Întunericului, pentru că „cel mai mare război din istorie” de pe planeta Pământ este triumful Luminii asupra Întunericului, răul acestui
În următoarele săptămâni sau luni, EBS va dezvălui crimele împotriva umanității din statul profund, omenirea va plânge de durere, va fi „Marea trezire”. Dar cu aceste informații, vom realiza că umanitatea a ajuns la următoarea etapă evolutivă, pentru a se apropia de Dumnezeu, pentru a cunoaște adevărul a ceea ce s-a întâmplat. adevăruri despre tehnologia ascunsă și adevărul Galaxiei și al altor lumi.
Căci omenirea abia a început, ultimul pas către ceea ce este cu adevărat real și adevărat.
In acest fel Dumnezeu va străluci Lumina asupra omenirii și va lăsa să se spună adevărul.
Războiul contra întuneric este câștigat!
Există mândrie în întregul cosmos și lumina lui Dumnezeu să strălucească pentru toți!
Dumnezeu să binecuvânteze pe toată lumea! (Q Drop # 3950)


Ar putea fi o imagine cu text care spune „THE GREAT AWAKENING b2 fa071e5116060fa7b8358.jpg Bigger than you can possibly imagine. God bless each and every one of you.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro