sâmbătă, 16 octombrie 2021

Puterea lui Cinci ~ exista un plan

🌹PORTALUL ARCTURUS: O ALINIERE PUTERNICĂ🌹
| Octombrie 2021
👍Arcturus este o stea mare, strălucitoare, fixă: este întotdeauna plasată la 24 ° 14 'Balanță și, pe 17 octombrie, Soarele i se alătură,👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
DESCHIZÂND UN PORTAL ENERGETIC care ne invită să intrăm și să ne întoarcem în inimile noastre. 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
Codurile luminoase care vin de la Arcturus prin razele Soarelui ne accelerează procesul de vindecare, ne ajută să găsim o semnificație mai profundă a ceea ce întâlnim pe calea noastră și ne încurajează să ne amintim că lucrurile se întâmplă prin noi și nu pentru noi.
*** Pe 1️⃣7️⃣octombrie 2021, Soarele nostru își face alinierea anuală cu una dintre cele mai strălucitoare stele din cerul nopții, Arcturus.
Pe măsură ce Soarele nostru se aliniază cu Arcturus, suntem capabili să fuzionăm cu energia sa și să primim frecvențele sale incredibile pe Pământ. Ar trebui să simțim cu noi această Poartă a energiei arcturiene din 1️⃣5️⃣ până în 1️⃣9️⃣ octombrie. 
Pe măsură ce Soarele se aliniază cu Arcturus, suntem capabili să primim codurile sale luminoase direct pe planetă și direct în corpurile noastre. Aceste coduri luminoase vor intra cel mai bine din centrul spatelui nostru, în spatele chakrei inimii.
În perioada 1️⃣5️⃣ - 1️⃣9️⃣octombrie, petreceți timp meditând asupra acestei zone a corpului. Vizualizați fluxurile de lumină care intră în partea medie a spatelui. Simțiți această lumină frumoasă, ridicându-vă starea de spirit și invitând mai multă bucurie în fiecare celulă a corpului vostru.


Daniel Găucan

Revin cu o informatie.Daca nu ar fi atat de importanta, nu as relua-o 🙂
Pana pe 22 decembrie 2021, cei de pe Sirius B, au primit acceptul sa intervina si sa ajute omenirea.
Cum vor face asta?
Vin cu niste forme de energie care curata foarte bine si upgrad-eaza TOT SISTEMUL RESPIRATOR al oamenilor.
De ce fac asta?
Pentru a dejuca planul distructiv al celor care INCA conduc Planeta in momentul de fata.
Se descarca(deocamdata) in sistemul nostru energetic, "imunitatea" la toate tipurile de virusi, "lansate" pe piata, in ultimii 50 de ani.
De ce li s-a permis sa intervina si de ce tocmai acum?
Marile Consilii si-au dat seama ca daca nu se intervine acum, "experimentul" Pamant esueaza si se autodistruge.Aceasta distrugere ii afecteaza si pe cei de pe Sirius B.
Ce rol are acest articol?
-De linistire in primul rand.Constiinta colectiva este sub nivelul marii(in special in Romania).
-simptomele acestei upgrad-ari care pot aparea sunt foarte apropiate de cele de GRIPA, unele chiar foarte apropiate de cele de covid.
Ce recomandari avem?
-sa-ti creezi propriul film, univers, in care sa te retragi.Acolo sa fie cat mai multa rugaciune, meditatie, voie buna, recunostiinta, iubire etc
-daca ai dificultati in respiratie, impamanteaza-te prin meditatii sau cu frunza de varza.Pune frunza de varza(sa fie cultivata cat mai aproape de locul in care te-ai nascut).
Aceasta curatare dureaza intre 7 si 10 zile.
La mine dureaza de 7 zile.
Daca starile dureaza mai mult si intrati in panica, apelati la un ajutor medical pamantean. Cereti Universului sa va aduca in cale, medicul cel mai potrivit pentru voi ❤
Va urez o upgrad-are cat mai lina, fara evenimente majore!!! ❤
P.S Activitatea Soarelui este destul de intensa. Si asta este una din cauzele starilor noastre de "prajeala"...
Aveti aici un clip care va poate ajuta mult in aceste vremuri: https://youtu.be/joL-dKrHJGY

E o lupta continua de 70 de ani .....


Asteptam finalul !


S-ar putea să fim noi cei care
TREBUIE SĂ VEDEM TOATE ASTEA !!!
Știi ce fel de sarcină este asta?
Dacă ți-ai făcut „temele” și ai eliberat TOATE emoțiile și încurcăturile stocate din multe încarnări, atunci ce se poate întâmpla ÎN AFARĂ fără ca asta să te arunce de pe pistă ?!
Ai fost pregătit pentru asta toată viața ta!
Când „Satan” stă la ușa ta și tie nu ti-e teamă dacă oamenii din jurul tău mor
fără să te distruga asta , dacă totul se prăbușește aici și încă mai ai ambele picioare pe Mama Pământ, atunci ești liber!
Adevărata libertate este eliberarea de emoții precum suferința, frica și durerea!
Mergem cu Dumnezeu!
Nu există lumină în iad !! 🌹
Prim Locotenent Andra

Ionyos Tabacitu

15h 
Urmează ...RESET ROMANIA!...
"PREGATITI-VA DE RAZBOI CIVIL. DIN NOIEMBRIE...În jurul datei de 10 noiembrie...se va întâmpla ceva deosebit pe planetă...
La noi se vrea implementarea planului diabolic de exterminare a poporului român!...Cu ajutorul cozilor de topor se vrea vaxx forțată cu ajutorul... Poliției și Jandarmeriei...
POLITIA SI JANDARMERIA. VOR PRIMI SCANERE MILITARE...,PENTRU. DEPISTAREA. PE STRADA VAXX-LOR ȘI NEVAX-LOR...
SI SE VOR FACE VACCINARI. FORTATE IN. DUBELE JANDARMERIEI..."așa cum afirmă domnul Florin Moineagu
Conform planului stabilit de..."EI"!

"Să vorbim despre ceea ce va fi, despre România şi poporul său. Se va declanşa altă revoluţie română... MAREA REVOLUȚIE, una cu totul diferită de cea din 1989... Guvernarea va fi brutală şi va arăta aproape ca o dictatură, deşi se va numi, în continuare, democraţie. Românii o vor duce extrem de rău. Viaţa lor va fi mai cruntă ca pe vremea lui Ceauşescu. Legile vor fi deosebit de aspre, conducerea va fi violentă şi necruţătoare. Criza se va adânci, iar cei care i-au ales pe reprezentanţii lor vor înţelege, într-un târziu, că prin înlăturarea lui Ceauşescu au adus la conducere sute de dictatori, mai cruzi şi mai lacomi decât răposatul şi că, de fapt, în România, prin revoluţie ”s-a evoluat” de la rău la foarte rău”, spunea în 2004 profetul Gupta Swami..."

Noapte bună oilor,
Cine caută găseşte. În sfârşit am dat peste o arhivă cu radiaţia X. Iată pe doi ani de zile ce s-a întâmplat.
Acum că tot am găsit-o, am să mă joc cu ticăloşii. Ia ghiciţi voi, cam pe unde se vor situa valurile ticăloşilor?
Ca să nu fie cu atenţionări radiaţia trebuie să stea sub gradul A de atenţionare.
Ce vă spune vouă data de 1 Aprilie 2020? Nu cumva începutul "pandemiei"? Acolo au început radiaţiile x să joace tontoroiu.
TICĂLOŞII, MINCINOŞII, cum să le mai spun? Iată marea medicină cum se năruie de la un singur grafic.
Nu sunteţi bolnavi, nu aţi fost niciodată. Toţi sunteţi arşi de vii iar ticăloşii vă mint cu neruşinare.
Să fiţi sănătoşi, că Terra geme sub greutatea proştilor... fuduli.
Ăsta este cel mai frumos cadou ce puteam să mi-l fac vreodată. Să scot adevărul la lumină. Astăzi, de ziua mea vă fac şi vouă acest cadou. ADEVĂRUL.
Semnează, ca de obicei, Oaia Neagră.


Bună dimineața dragi ROMÂNI ! Am să fac tot ce îmi stă in putință, să vă informez. IARĂȘI AUTORITĂȚILE ACESTEA CRIMINALE ,NE PREGĂTESC CEVA DEOSEBIT DE GRAV. O să înceapă așa zisul tratament monoclonal. Ce înseamnă tratamentul monoclonal? Inseamna distrugerea genomului uman cu clone de fetusi animale din diferite specii in special șoareci ,maimuțe reptile.sau ori ce alt animal dar precizez, sunt CLONE! Din cîte imi amintesc clonarea este interzisă, iar cu atât mai mult introducerea clonelor de animale în OAMENI .Asta înseamnă că devenim hibrizi ?cei care sîntem inoculați cu aceste mizeriii. Sau mai rău că ne distrug genomul uman? Fac apel tuturor celor care sînt cu adevarat DOCTORI si adevăraților EXPERȚI, să ne spună si nouă,ce înseamnă mizeria asta de tratament MONOCLONAL?ACUM AM SĂ VĂ DAU PARTE DIN DOCUMENTUL LA CARE AM AVUT EU ACCES. Stați deoparte cu acest tratament e un alt fel de vaccin. Nu sîntem cobaii nimănui Cineva trebuie să răspundă pentru acest GENOCID. Distribuiti masiv!

Săgețile verzi sunt nave de marfă, roșii sunt petrolierele / combustibilii. Nu lipsește nimic. Singura „penurie” este cantitatea de nave cărora li se permite să-și descarce mărfurile pe uscat. Cred că acesta este un lucru bun, unele lucruri foarte rele au avut loc cu containerele de transport maritim. Fiecare încărcătură de navă trebuie verificată înainte de a fi permisă descărcarea.



Asta este. Ceasul este peste noi și aduce furtuna secolului.
Istoria în devenire.
Bine ați venit la evenimentul principal, patrioți.
Este ora spectacolului.
Un spectacol atât de mare încât îi va lăsa pe toți cu gura căscată.
Nu sunt pregătiți pentru asta!
După 1 SĂPTĂMÂNĂ, voi bloca acest canal la PRIVAT, ceea ce înseamnă că îl veți putea accesa numai cu INVIT LINK furnizat. Nu veți putea să vă ÎNSCRIEȚI sau să VEZI canalul meu, decât dacă v-ați ÎNSCRIS înainte de blocare.
Trebuie să fie așa, astfel încât nimeni să nu mă poată opri de la RĂSPÂNDIREA ADEVĂRULUI.
Aceasta va dura până la BLACKOUT.
DISCREȚIA PRINCIPALĂ A VIZIONĂRILOR ESTE CONSILIATĂ - RĂSPÂNDI CUVÂNTUL!
Patrioții sunt în control.
20-40 de milioane de patrioți în întreaga lume.
Aveți o SĂPTĂMÂNĂ pentru a vă alătura acestui canal. După aceea, voi activa linkuri de invitație.
DISTRIBUI acest canal și numai acest CANAL.
Sunt aici pe Telegram și nicăieri altundeva - niciun alt site.
Trebuie să înțelegeți că trebuie să fie așa. În curând veți realiza ce înseamnă acest lucru.
FIECARE MINCIUNĂ VA FI DEZVĂLUITĂ.
Pregătiți copiile de rezervă.
Arhivează totul.
Vor încerca să ne închidă, dar nu ne vor opri.
VOM PREVALA.
DUMNEZEU SĂ VĂ BINECUVÂNTEZE PE TOȚI.
Alăturați-vă: @JohnFKennedyChannel

Lary Dany

FURT PE FAȚĂ!!! GOLIREA BUGETULUI DE STAT!
🚔🚔🚔🚔💣💣💣💥
Text preluat.
70 de milioane de teste pentru 3 milioane de elevi? Pentru buzunarele căror firme de partid?
Reunit astăzi sub conducerea ”premierului” Florin Cîțu, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a decis achiziționarea de urgență a 70 de milioane de teste rapide de salivă, pentru testarea profesorilor, elevilor și a personalului din învățământ. Asta deși până în prezent Agenția Națională a Medicamentului nu a autorizat niciun astfel de test!
Ca și cele 120 de milioane de vaccinuri comandate de guvernul Cîțu până acum, și aceste 70 de milioane de teste rapide nu par altceva decât un alt tun dat de guvernanți.

Marele pericol în care ne aflăm
"Copiii vor aparține statului, nu familiilor ca până acum"
Această afirmație a fost făcută de către un funcționar al statului român la o ședință, evenimentul putând fi filmat, din care nu lipsește momentul în cauză.
Astfel că șcelerații din fruntea statului au o plăcere nebună de a pune mâinile lor infecte pe copiii noștri.
Nu întâmplător există undeva bine ascuns deocamdată un proiect de lege în care statul solicită să dețină autoritate tutelară integrală asupra copiilor.
Prin această lege, când va devenii operativă, statul prin instituțiile de forță va extrage copii din familii sub diverse pretexte.
Părinții nu se pot opune, dacă totuși o fac riscă să fie închiși/internați în centre speciale, așa cum sunt Campurile de tip FEMA.
Așa zisa educație sexuală, redenumită și puțin modificată la presiunea societății civile constituie un instrument diabolic, dacă nu chiar criminal.
Noua materie introdusă în instituțiile de îvățământ are ca scop final trezirea și punerea în funcțiune a hedonismului sexual și atacul direct la inocența copiilor.
Un al act diabolic implementat și susținut de autorități este mișcarea LGBT, un concept menit să ducă la depravarea societății civile, ținta preciză fiind copiii.
De cel puțin 20 de ani copiii români sunt atacați sistematic de către presă, fundații, ONG-uri și chiar de către autoritățile statului prin diverse forme.
Copiii sunt manipulați prin intermediul presei și al internetului, autoritățile statului ne fiind interesate să protejeze această categorie sensibilă a națiunii.
Atacurile sunt din toate direcțiile și structurile, atât din interior cât și din exterior.
De 32 de ani dispar copii fără urmă, autoritățile simulează un timp căutarea, apoi clasează dosarele, cazuri nerezolvate.
Traficul de copii și organe din România către străinătate au devenit subiecte de știri ca într-un serial, cum sunt cele de la "ora 5".
Copiii sunt de mult timp o marfă pentru "bolnavii" planetei, folosindu-i în actele lor satanice.
Degradarea educației pare să fie chiar un plan bine pus la punct, astfel că după terminarea studiilor majoritatea tinerilor constată că și-au pierdut timpul, de cele mai multe ori ajung "sclavi" în străinătate.
Această situație ne arată clar că este necesară și urgentă reformarea sistemului educațional.
Atacurile asupra copiilor reprezintă atacuri grave asupra națiunii, indentității și suveranității.
Imagine sugestivă
Articol redactat și publicat: 12.10.2021

In rest :

AUSTRALIA s a ELIBERAT !
FRANTA si POTUGALIA fara pasaport vax
ITALIA in revolte !!! rugati va pt ei !
AUSTRIA LIBAN CHINA pene de curent si curatari ...
in GERMANIA se curata sistemul medical de cei care au facut rau.....
asteptam STARLINKS noul internet.....

„America este distrusă de politicile de stânga radicală. Tot ce atinge Partidul Democrat, moare ”. - Președintele Donald J. Trump
Abonați-vă: @Dan_Scavino_Official
Suntem în ultima bătălie. Aceasta este apocalipsa.
Luptăm pentru mântuirea umanității.
Știam cu toții că acest lucru se întâmplă la un moment dat. Nu am crezut niciodată că va veni in viața mea, dar iată-l.
Urmăriți și distribuiți ⬇️
@ ThePunisherQ17

Here 👉FOLLOW RED OCTOBER Q👈to be up-to-date.
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

14 octombrie la 00:18 
🚨Ești punctul de rupere ?? Se întâmplă lucruri uriașe și urmează să se întâmple lucruri uriașe!
"OPERATION LONDON BRIDGE"
„OCTOMBRIE ROȘU”
Urmăriți-mă pe Telegram ⬇️
👇👇👇👇
@PrincessDiana_Q







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro