luni, 11 octombrie 2021

Puterea lui Cinci ~ adevarata Cununie

 

9h 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
LA VÂRSTA DE 13 ANI, CA SIMBOL AL TRECERII UNUI BĂIAT ÎN PRIMUL PAS AL BĂRBĂȚIEI, I SE DĂ UN INEL SIMBOLIC DE ARGINT CARE ÎNSEAMNĂ CĂ BĂIATUL ÎNCEPE SĂ ÎNȚELEAGĂ VIITOARELE TAINE ALE VIEȚII.
INELUL SAU VERIGHETA DE AUR SE POARTĂ ÎNCEPÂND CU VÂRSTA DE 19 ANI, CA SIMBOL AL INIȚIERII SUPREME DE CĂTRE PĂRINȚI, FIIND ȘI VÂRSTA CÂND ȘI BĂRBAȚII ȘI FEMEILE ÎNCEP SĂ SE CĂSĂTOREASCĂ.
NU ESTE PERMISĂ CĂSĂTORIA SUB 19 ANI, DEOARECE SE CONSIDERĂ CĂ NU SUNT INIȚIAȚI ÎNTRU TOTUL ÎN TAINELE PRINCIPALE ALE VIEȚII ȘI GOSPODĂRIEI.
LANȚUL CU ANKH/SIMBOLUL VIEȚII UNIVERSALE SE DĂDEA BĂIEȚILOR LA VÂRSTA DE 14 ANI, CA SIMBOL CĂ AU DEPĂȘIT JUMĂTATE DIN ÎNCEPEREA INIȚIERII ÎN MESERIILE ȘI TAINELE VIEȚII EZOTERICE.
ANKHUL SIMBOLIZEAZĂ ROTAȚIA UNEI ENERGII UNIVERSALE ÎNTRE MASIVUL DORNEI - FĂGĂRAȘ - GODEANU.
ANKUL MAI ÎNSEAMNĂ VIAȚA CARE PLEACĂ ȘI SE ÎNTOARCE ORIUNDE ÎN UNIVERSURI PT A DA NAȘTERE LA ALTE FORME EVOLUTIVE DE VIAȚĂ CARE MENȚIN VIAȚA HUMANOIDĂ, MORALĂ.
EL ESTE SIMBOL CREAT DE TATĂL LUI ENKI.EA ȘI DĂRUIT LUI ENKI LA VÂRSTA DE 9 ANI/118 ANI TERRANI.


11h 
CĂSĂTORIA LA PELASGII ȘI GETO-DACII ANTICI! - DE LA OMENA WARDEIYRA
ZEII ÎN UNIVERSURI NU SE CĂSĂTORESC CA OAMENII ,CI SE UNESC ÎN SUFLET ȘI LUMINĂ PENTRU ETERNITATE!
(ÎN STAR WARS ESTE REDATĂ SIMBOLIC CĂSĂTORIA DINTRE ANAKIN SKYWALKER ȘI SENATOAREA PADMIN AMIDALA, ÎN ȚINUTUL LACURILOR, DE FAȚĂ CU UN SINGUR PREOT, OBICEI FURAT DE EVREI DE LA PELASGII ȘI GETO-DACII ANTICI).ÎN BIBLIA GETO-DACĂ SE ZICE CLAR:
"CĂSĂTORIȚI-VĂ CA ZEII, FĂRĂ MARTORI, UN PREOT AL LUMINII * KHASTA IO* SĂ SFINȚEASCĂ ÎN ADEVĂR LUMINOS CALEA UNUI ÎNCEPUT LUMINOS AL VIEȚII VOASTRE.
NIMENI SĂ NU ȘTIE DE CĂSĂTORIA VOASTRĂ DECÂT ATUNCI CÂND SEMNUL SACRU VA FI PE FRUNTEA ȘI MÂNA CELOR UNIȚI ÎN LUMINĂ!"
CĂSĂTORIA ÎN PLAN FIZIC ERA SIMBOLICĂ ÎN IMPERIUL FRĂȚIEI ALBE PELASGO-ARIENE. CONTA DOAR LEGĂTURA SPIRITUALĂ CARE SE PECETLUIA LA TINERI PRIN FORMULA SACRĂ DIN BIBLIA GETO-DACĂ :
"VOI CARE AȚI ALES SĂ VĂ UNIȚI VIEȚILE ÎN LUMINĂ CA UNUL ÎN TOATE ȘI TOTUL ÎN UNUL, CARE ESTE MARELE ADEVĂR Luminos, FIȚI UNIȚI ÎN INIMILE VOASTRE DE LUMINĂ ȘI ÎN NUMELE ADEVĂRATULUI DZEU LUMINĂ, FIȚI ÎNSĂȘI CA LUMINA UNA", DUPĂ CARE URMA ÎNCHEIEREA:
"VĂ DECLAR CĂSĂTORIȚI!"
ADEVĂRATA FORMULĂ A RASELOR ARIENE PELASGE ERA CEA DE LA MIJLOCUL BIBLIEI GETO-DACE:
"LUMINA TA SĂ FIE LUMINA LUI.
LUMINA LUI SĂ FIE LUMINA TA, CA ÎNSĂȘI LUMINA SĂ VĂ FACĂ LUMINOȘI CA EA!"
(ACUM ÎNȚELEGEȚI DE CE ÎN POPOR SE SPUNE CÂND SE IA O HOTĂRÂRE:
"SĂ VORBESC CU AL MEU SAU A MEA, ADICĂ SOȚII ÎȘI DAU UNUL ALTUIA LUMINA.)
IAR ACEASTĂ FORMULĂ ESTE ROSTITĂ ÎN DIALECTUL ARIANO-PELASG DE CĂTRE PREOTUL CARE ÎI CĂSĂTOREȘTE PE CEI DOI.
DIALECTUL ESWATA DIN CARE A DERIVAT CODUL SANSCRIT DE LA PUTNA.
DE REȚINUT ȘI OBICEIUL FEMEII DIN STAR WARS CARE ÎȘI AVEA CAPUL ACOPERIT CU MAHRAMA DACICĂ, CUM AR TREBUI SĂ FIE ȘI ÎN ZIUA DE AZI !


INELUL LA PELASGI, DACI
"IAR FEMEIA ȘI BĂRBATUL FIDEL UNUL ALTUIA, SĂ POARTE SEMNUL LEGĂMÂNTULUI PE MÂNA DREAPTĂ, MÂNA SOARELUI ȘI A LUMINII."
BĂRBATUL SĂ NU RIDICE NICIODATĂ DREAPTA, ÎNAINTEA FEMEII, IAR FEMEIA SĂ NU RIDICE NICIODATĂ STÂNGA SĂ BLESTEME ÎMPOTRIVA LUI, CĂCI ÎȘI VOR ATRAGE AMÂNDOI BĂTRÂNEȚI GRELE ȘI CHINUITOARE.
NU DA NICIODATĂ DARUL PE CARE AI JURAT INDIFERENT CARE ESTE EL (INELUL, VERIGHETA, CADOURILE PRIMITE POARTĂ ENERGII POZITIVE).
INELUL PURTAT PE MÂNA STÂNGĂ SE FACE DOAR DE CEI CARE FĂGĂDUIESC SĂ UCIDĂ NEVINOVAȚI, PRECUM FAC OCULȚII.
MÂNA STÂNGĂ SEMNIFICĂ ÎNTUNERIC, , DECĂDERE.
HESIOD ȘI STRABON ÎN "CARTEA TAINELOR ASCUNSE" SPUN:
"MÂNA STÂNGĂ REPREZINTĂ YIN-UL NEGATIV CARE TREBUIE AMPLIFICAT PRIN UCIDEREA NEVINOVAȚILOR."
INELUL PURTAT PE MÂNA DREAPTĂ CA LA PELASGI ȘI DACI, SEMNIFICĂ:
"LEGAȚI PRIN JURĂMÂNTUL LUMINII."
ÎN BIBLIA GETO-DACĂ SCRIE CLAR :
"IAR JURĂMINTELE VOASTRE SĂ LE FACEȚI PURI ÎN PRIMUL ÎNCEPUT ÎNAINTE DE A PAȘI PE CĂRAREA VIEȚII VOASTRE, IAR PE CE AȚI JURUIT LEGĂMÂNTUL VOSTRU ÎNAINTEA LUMINII, SĂ PURTAȚI NUMAI PE MÂNA DREAPTĂ, FIE BĂRBAT, FIE FEMEIE, CĂCI TOATE ENERGIILE LUMINII SUNT ÎN MÂNA DREAPTĂ A OMULUI. ACOLO ESTE PUTEREA ASCUNSĂ DE A OPRI SAU PORNI UN LUCRU SAU O TAINĂ.
JURUIȚI DREPT ÎNTRE VOI ȘI NUMAI DUPĂ LEGILE LUMINII.
NICI O SLOVĂ SĂ NU JURUIȚI STRÂMB ÎNTRE VOI,CĂ CEEA CE JURUIȚI ÎNTRE VOI, ACEEA VĂ VA DA LUMINA ÎN VIAȚA VOASTRĂ!"
"TOT CE SE POARTĂ PE MÂNA DREAPTĂ ATRAGE ÎN SUFLETUL ACELUI OM DREPTATEA CURATĂ, CĂCI VOI SUNTEȚI RO - SOARELE ETERN, IAR MANI - MÂNA CURATĂ CU CARE CEREȚI LUMINA LUI PENTRU LUCRUL VOSTRU.
DE ACEEA, ZEII V-AU NUMIT RO.MÂNI/LUCRĂTORI DE LUMINĂ CU MÂNA DREAPTĂ.
DACĂ ESTE DESPĂRȚIRE, NU MAI ESTE OBLIGATORIU SĂ PURTAȚI INELUL, DAR BIBLIA GETO-DACĂ SPUNE:
"CE UNEȘTE LUMINA, OAMENII NU AU VOIE SĂ DESPARTĂ DIN PRICINI DEȘARTE ȘI UȘOARE, CI NUMAI DIN PRICINI GRELE ȘI DESFRÂU ÎNTRE CEI JURUIȚI ÎNTRE EI PRIN LEGĂMÂNT."
POPII DIN TOATE CULTELE ȘI SECTELE ȘTIU ADEVĂRUL.
IATĂ DE CE VĂ PUN INELELE PE MÂNA STÂNGĂ:
INVERSAREA DE ENERGII CA RĂUL SĂ INTRE MAI UȘOR ÎN OM PRIN MÂNA STÂNGĂ ȘI OMUL SĂ PERCEAPĂ RĂUL CA BINE, DATORITĂ ACELOR ENERGII ȘI SĂ-L PROPAGE MAI DEPARTE CA PRECEPT BUN ÎN FAPTĂ, DAR EL ESTE CEVA EXTREMM DE RĂU FIZIC ȘI SPIRITUAL.

13 octombrie 2019 
LA PELASGI- DACI- INEL- VERIGHETĂ-
VER.I.GHETA-VERIGA..GETA...
" IAR FEMEIA ȘI BĂRBATUL,FIDEL UNUL ALTUIA , SĂ POARTE SEMNUL LEGĂMÂNTULUI PE MÂNA DREAPTĂ, MÂNA SOARELUI ȘI A LUMINII....
BĂRBATUL SĂ NU RIDICE NICIODATĂ DREAPTA, ÎNAINTEA FEMEII,IAR FEMEIA SĂ NU RIDICE NICIODATĂ STÂNGA SĂ BLESTEME ÎMPOTRIVA LUI- CĂCI ÎȘI VOR ATRAGE AMÂNDOI BĂTRÂNEȚI GRELE ȘI CHINUITOARE.
NU DA NICIODATĂ DARUL PE CARE AI JURAT... INDIFERENT CARE ESTE EL...( INELUL, VERIGHETA,CADOURILE PRIMITE- POARTĂ ENERGII POZITIVE ).
CĂCI PE MÂNA STÂNGA- NUMAI CEI CARE FĂGĂDUIESC SĂ UCIDĂ NEVINOVAȚI- POARTĂ INELUL- PRECUM FAC OCULȚII ..."- HESIOD ȘI STRABON ÎN-"CARTEA TAINELOR ASCUNSE ".
MÂNA STÂNGĂ- REPREZINTĂ YIN-UL NEGATIV CARE TREBUIE AMPLIFICAT PRIN UCIDEREA NEVINOVAȚILOR...
INELUL-PE MÂNA DREAPTĂ ( CA LA PELASGI- SI DACI) - ADICĂ LEGAȚI PRIN JURĂMÂNTUL LUMINII....PE MÂNA STÂNGA-SEMNIFICA INTUNEREC, DECĂDERE .
IN BIBLIA GETODACĂ SCRIE CLAR : " IAR JURĂMINTELE VOASTRE SĂ LE FACEȚI PURI ÎN PRIMUL ÎNCEPUT ÎNAINTE DE A PAȘI PE CĂRAREA VIEȚII VOASTRE..IAR PE CE AȚI JURUIT , LEGĂMÂNTUL VOSTRU ÎNAINTEA LUMINII , SĂ PURTAȚI NUMAI PE MÂNA DREAPTĂ..FIE BARBAT..FIE FEMEIE.. CĂCI TOATE ENERGIILE LUMINII SÂNT ÎN MÂNA DREAPTĂ A OMULUI..ACOLO ESTE PUTEREA ASCUNSĂ DE A OPRI SAU PORNI UN LUCRU SAU O TAINĂ.. JURUIȚI DREPT ÎNTRE VOI ȘI NUMAI DUPĂ LEGILE LUMINII...NICI O SLOVĂ SĂ NU JURUIȚI STRÂMB ÎNTRE VOI.. CĂ CEEA CE JURUIȚI ÎNTRE VOI ,ACEEA VĂ VA DA LUMINA ÎN VIAȚA VOASTRĂ ! "
ÎN BIBLIA GETODACĂ SCRIE : " CĂCI TOT CE SE POARTĂ PE MÂNA DREAPTĂ ATRAGE ÎN SUFLETUL ACELUI OM DREPTATEA CURATĂ.. CĂCI VOI SÂNTEȚI..RO..SOARELE ETERN...IAR MANI.. MÂNA CURATĂ CU CARE CEREȚI LUMINA LUI PENTRU LUCRUL VOSTRU.
DE ACEEA ZEII V-AU NUMIT RO.MÂNI...LUCRĂTORI DE LUMINĂ CU MÂNA DREAPTĂ ! "
DACĂ ESTE DESPĂRȚIRE..NU MAI ESTE OBLIGATORIU SĂ PURTAȚI INELUL..DAR BIBLIA GETODACĂ SPUNE : " CE UNEȘTE LUMINA , OAMENII NU AU VOIE SĂ DESPARTĂ DIN PRICINI DEȘARTE ȘI UȘOARE..CI NUMAI DIN PRICINI GRELE ȘI DESFRÂU ÎNTRE CEI JURUIȚI ÎNTRE EI PRIN LEGĂMÂNT ! "
-- PE DREAPTA SĂ PORȚI INELUL JURĂMINTELOR TALE..CA LUMINA SĂ-ȚI VEGHEZE A VIEȚII CALE !!!

FLOAREA DE COLȚ - FLOAREA SACRĂ A GETODACILOR !
ESTE FLOAREA ÎNVINGĂTORILOR SUPREMI DIN LUMINĂ!
EI AU CREEAT-O.
ESTE SIMBOLUL CELOR CARE ÎNVING, INDIFERENT DE PIEDICI,A MARILOR CUTEZĂTORI !
FLOARE CARE O PURTA ENKI.EA PE UMĂRUL STÂNG...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro