miercuri, 27 octombrie 2021

Puterea lui Cinci ~ traim istoria de zi cu zi

 


Ayi Wena

21h 
Pregătiți-vă, oameni!
Noi, frații voștri stelari mai ducem lupte grele în umbră și curând vom lupta și printre voi, la vedere și sub anonimat pentru ca voi să fiți liberi cu adevărat și să vă creați propriul viitor civilizator!
Știm că nu se mai poate! Disperarea lor ca și a voastră a atins apogeul.
În ciuda lor, vom face ca totul să se-ntâmple într-un moment crucial pentru ei, iar voi le veți da lovitura de grație! Noi, vi-i vom servi la fileu! Fiți gata!
Pregătiți-vă pe tăcute și ieșiți la atac când va fi semnul!



Ayi Wena

8h 
Omenirii i-a fost luată lumina cunoașterii adevărate cu mii de ani în urmă și tot de atunci pe ea s-au făcut tot felul de experimente incredibile, inumane.
Oamenii, în ciuda drumului spre propriul purgatoriu, nu și-au pierdut definitiv umanitatea și semințele creației și renașterii.
Dintre ei s-au desprins cei ce au învățat să fie stricți, curajoși, demni, înțelepți, iubitori de adevăr, dreptate, cunoaștere, unitate.
S-au izolat sau au luptat să facă din oameni iar oameni, stăpâni pe ei înșiși și lumina lor cea adevărată.
Azi, pare că astfel de oameni au pierit, ne-au părăsit sau pur și simplu nu vor să se complice cu a face treabă pentru noi din frâiele țării.
Mulți stau în tăcere acolo unde sunt. Mulți veghează din nevăzut.
Dar ei știu cum știm și noi că avem nevoie de ei în fața noastră, să îi identificăm ușor, să realizăm nemijlocit contactul și deschiderea sufletului nostru pentru a genera soluții la problemele noastre și ale întregii lumi.
Acești oameni geniali, excepționali vor ieși la înaintare pentru că nu se mai poate continua așa.
Este timpul ca timpul nostru terran să aibă altă curgere și însemnătate pentru noi.
De aceea, pregătiți-vă să vă întâlniți cu cei ce vă vor da cunoașterea și lumina către voi și marile creații necesare ridicării spre reala civilizare.

9h 
Oamenii superiori în cunoaștere pot aduce schimbarea în bine a umanității, dar atât timp cât se lasă cumpărați de oamenii cu putere pentru a le spori puterea întunericului din ei, atunci sunt de condamnat și îndepărtat din orice funcție și domeniu de activitate.
Pe mulți îi îndrăgiți, credeți în ei pentru că vorbesc și fac multe în apărarea voastră, dar totul este doar de fațadă.
În realitate, sunt împinși în față de forțele răului pentru a vă lua fața de la ce urmăresc și cine sunt de fapt.
Un om adevărat, superior prin cunoaștere, nu va trăda pe nimeni și nimic oricât de nimicitor ar fi totul împotriva lui sau oricât de tentant ar fi.
Aveți grijă! Discerneți-i dintre voi!

1m 
DAȚI MAI DEPARTE!
PT CĂ SE FAC PRESIUNI ASUPRA OAMENILOR SĂ SE VAXX, PT CĂ SUNT DAȚI AFARĂ DIN SERVICIU DACĂ NU PREZINTĂ HÂRTIA CĂ S-AU VAXX!!!
SĂ ȘTIȚI CĂ NU SCĂPAȚI DE PEDEAPSĂ NICI UNUL CARE CONTRIBUIȚI LA EXTERMINAREA POPULATIEI SAU VOI ĂȘTIA CARE V-AȚI ARANJAT VAXX PE HÂRTIE PT CĂ AȚI PUTUT ȘI O FLUTURAȚI ALTORA PE LA NAS SAU VĂ BUCURAȚI CĂ AȚI SCĂPAT DE EPURARE.
DE CE NU LUPTAȚI CONTRA SISTEMULUI CRIMINALI ȘI PSIHOPAȚILOR CARE UCIDE OMENIREA?
NU AVEM PUTERE ÎN FAȚA LOR PT CĂ LE FACEM JOCUL DE FRICĂ, FRICĂ CĂ NU MAI AVEM CE PUNE PE MASĂ FĂRĂ SERVICIU, FRICĂ CĂ ODATĂ PIEDUT ȘI SERVICIU NU SE REZOLVĂ NIMIC PT CĂ JOCURILE SUNT DEJA FĂCUTE LA NIVEL MONDIAL DE NIȘTE ZĂNATICI ȘI MAI MARI.
PÂNĂ CÂND, FRAȚILOR?
NICI BOICOT, NICI IEȘIRI ÎN STRADĂ, NIMIC. DOAR NE URLĂM UNII LA ALȚII NEVOILE, DURERILE ȘI NEDREPTĂȚILE!
ASTA AM AJUNS? DOAR PÂNĂ AICI MAI SUNTEM ÎN STARE SĂ PUTEM? MORȚI VII?
LA LUPTĂ ÎMPOTRIVA LOR PE TOATE CĂILE ȘI CU TOȚII!
ÎNȚELEGEȚI CĂ FORMĂM CU TOȚII MENTALUL COLECTIV CARE NU VA OCOLI PE NIMENI DE INFLUENȚA LUI!
CU TOȚII SUNTEM BĂGAȚI ÎN ASTA! CU TOȚII TREBUIE SĂ SCĂPĂM DE EI ȘI MĂSURILE LOR ÎMPOTRIVA NOASTRĂ PE TOATE CĂILE ȘI PE TOT MAPAMONDUL!
V-AM TOT SCRIS DE ANI BUNI! FĂRĂ CONTRIBUȚIA NOASTRĂ LA RUPEREA LANȚURILOR PUSE PE NOI, NU VOM OBȚINE NIMIC!
CEI CARE AU PUTEREA PRIN PUTERILE DATE, FACEȚI CE TREBUIE FĂCUT, IAR VOI RESTUL FACEȚI ACUM DUPĂ PUTERILE VOASTRE!
În apărarea ta
Pentru cine are nevoie 😃
De la un avocat:
Dacă sunteți forțat să vă ' Vaxx'inați pentru a vă păstra slujba, iată o modalitate excelentă de a gestiona această problemă: Acceptare condiționată! -Secretul este să NU refuzi ci să trimiți o scrisoare (e-mail) oficială companiei angajatoare după modelul următor:
„Scriu cu privire la potențialul 'vax' c&vid' și dorința mea de a fi pe deplin informat cu privire la TOATE chestiunile de ordin medical si juridic înainte de a continua. Aș fi foarte recunoscător dacă ați putea furniza următoarele informații, în conformitate cu cerințele legale. ":
1. Mă puteți informa asupra statutului legal aprobat al 'vaxx'-ului și dacă este experimental?
2. Puteți furniza detalii și asigurări că 'vaxx'-ul a fost testat complet, independent și riguros asupra grupurilor de control și rezultatele ulterioare ale acestor teste?
3. Mă puteți sfătui în legătură cu întreaga listă a substanțelor conținute de 'vaxxinul' pe care urmează să îl primesc și dacă este toxic pentru organism?
4. Puteți să mă informați pe deplin cu privire la toate reacțiile adverse asociate acestui 'vaxxin'?
5. Puteți confirma, vă rog, că 'vaxxinul' pe care îl susțineți NU este o terapie experimentală mARN care poate afecta/modifica genele?
6. Puteți confirma, vă rog, că nu voi fi sub nicio constrângere din partea voastră ca angajatori, în conformitate cu Codul de la Nürnberg?
7. Puteți să mă informați cu privire la riscul posibil/probabil de deces, în nefericitul caz în care aș contracta C&vid I9, și de asemenea probabilitatea de vindecare în caz că aș contracta C&vid I9?
8. Puteți să mă informați, dacă în caz de apariție a reacțiilor adverse, este responsabil producătorul 'vaxx'-ului? În cazul în care producătorul nu este responsabil, compania la care sunt angajată în prezent va fi responsabilă/ răspunzătoare, având în vedere că la cererea acesteia am fost nevoită să fac 'vaxxin'-ul de pentru a-mi putea continua activitatea?
Odată ce am primit în totalitate informațiile de mai sus și sunt convinsă că NU există nicio amenințare asupra sănătății mele, voi fi bucuros/ă să accept oferta dvs. de a primi tratamentul, dar cu anumite condiții - și anume că:
1. Confirmați în scris că nu voi suferi în niciun fel.
2. După acceptarea acestor cerințe, oferta va trebui semnată de un medic complet calificat, care își va asuma întreaga răspundere juridică și financiară pentru orice leziuni care îmi vor fi provocate sau pentru orice interacțiune a personalului autorizat în legătură cu aceste proceduri.
3. În cazul în care ar trebui să refuz oferta de vaxx'inare, vă rog să confirmați că acest lucru nu va compromite poziția mea și că nu voi suferi prejudicii și discriminări ca urmare a deciziei mele.
Ideea este că, dacă angajatorul NU POATE furniza aceste informații, NU înseamnă că dumneavoastră ați refuzat 'tratamentul/'vaxxin'-ul

🆘 DEPUNEȚI această cerere la ANGAJATOR dacă sunteți hărțuiți sau constrânși să vă vaccinați sau testați (o depuneți în 2 exemplare, 1 exemplar trebuie să vă fie restituit pe care trebuie să fie NUMĂR DE ÎNREGISTRARE dat de angajator și 1 exemplar rămâne la secretariatul angajatorului)!
Puteți să o depuneți la secretariatul angajatorului sau să o trimiteți prin poștă cu CONFIRMARE DE PRIMIRE la angajator (prin poștă o trimiteți doar într-un singur exemplar)! 🆘

NIMENI nu poate să vă constrângă să vă vaccinați sau să vă testați!


preluat Adela De Lucia
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA CRISTIAN ALEXANDRESCU
Munții Carpați din Romania găzduiesc Toată Știința, Tehnologia și Energiile primordiale. Sistemele de aici pot răzbate oriunde pe planetă și oriunde în Universuri, în toată Creația.
Acesta este adevăratul motiv de luptă pentru România și pentru care se vrea exterminarea Nației Românilor la propriu.
Însă, distrugerea României și a poporului român nu se poate realiza pt că:
1. Cheia Universurilor o are doar Creatorul Prim
2. Nimic nu "leagă sau dezleagă" fără EL și Cheia Sa.
13h 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
Clarificări
1. LACUL ALB ESTE LACUL NEAMȚULUI DIN ACTUALA COMUNĂ SCOBITURA DIN JUD. IALOMIȚA, DE UNDE APOLLO S-A ÎNĂLȚAT LA CER/ÎN CAZAN.ESTHEYIA/CERCURI DE AUR IMENSE.
CERCETĂTORII CANADIENI ȘI JAPONEZI CERCETEAZĂ RADIOACTIVITATEA DIN ZONA DE 60 DE ANI.
APOLLO S-A ÎNĂLȚAT LA CER LA INCEPUTUL LUNII IUNIE DUPĂ CALENDARUL GETO-DAC.
2. MARDUK.RA ESTE BIBLICUL NOE/UTNAPISTHIM/ZEUL ARES NĂSCUT LA GEȚII DE LA NORDUL DUNĂRII.
3. 2 POTOPURI A AVUT LOC LA MAREA NEAGRĂ ȘI GURILE DELTEI DUNĂRII PÂNĂ ÎN BĂRĂGAN.
4. TROIENII SUNT DE ORIGINE PELASGO-GETĂ, DIN DOBROGEA, MUNTENIA ȘI SUDUL MOLDOVEI.
5. ACHILE S-A NĂSCUT ÎN ACTUALUL SAT ROZNOV DIN DELTA DUNĂRII, IAR REGELE GOT ALARIC ÎN INSULA PEUCE/INSULA MARE A BRĂILEI DE AZI.
LOCALIZAREA PT PUBLIC A INSULEI PEUCE A FOST FĂCUTĂ GREȘIT DE OCULTĂ PT A ASCUNDE ADEVĂRUL.
6. IASON A CĂUTAT LÂNA DE AUR ÎN INSULA ȘERPILOR, AJUNGÂND DIN ADRIATICĂ PE DUNĂRE PE AL PATRULEA BRAȚ AL DUNĂRII, CARE SE SFÂRȘEA LA PORȚILE DE FIER DIN ROMÂNIA.
Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi text
13h 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA
1. UNDE ESTE NAZARETH-UL PE ACEASTĂ HARTĂ A PALESTINEI ANTICE?
NU ESTE PT CĂ NAZARETH-UL A FOST CREAT CA LOCALITATE ÎN 1949 DE OCULTA EVREIASCĂ.
2. UITAȚI-VĂ LA AMERICA!
SE VEDE RUPTURA FÂȘIEI DE MIJLOC PE CARE TRIBURILE PELASGO-ARIENE DIN CARPAȚII ROMÂNIEI AU TRECUT ÎN AMERICI.
ACUM ÎNȚELEGEȚI DE CE IȚARII GETO-DACI SUNT PURTAȚI DE PERUANI ȘI CHILIENI, IAR PORTUL MUNTENILOR ȘI MOLDOVENILOR ESTE PURTAT DE BRAZILIENI, CHILIENI, ARGENTINIENI, VENEZUELENI, GUATEMALEZI ȘI MEXICANI, CA ȘI ALTE ETNII DIN ACESTE ȚĂRI?
DECI, AMERICILE ERAU APROAPE DE EUROPA ȘI ORIENT ȘI NORDUL AFRICII, FIIND UȘOR DACILOR ARIANO-PELASGI SĂ TRAVERSEZE PÂNĂ LA ELE.

🔥 Despre clone genetice și inteligența artificială AI...
Text copiat.
Teri Wade: Clonele genetice:
Unele clone ( nu toate),sunt creații genetice care rulează pe programe de inteligență artificială (AI).
Clonarea e știința înaltă a geneticii pe planeta Pământ.
Cabal a lucrat în laboratoarele lor subterane, sau DUMBS, a făcut clonări extrem de avansate în rasa noastră de sute de ani.
Genetica umană rulează pe frecvențe artificiale perfecte folosind doar inteligența artificială. Foarte periculoasă !
Această Cabală Întunecată a produs tot felul de clone de politicieni, politicieni și celebrități, toate cu avantajul de a înlocui și îndeplini agenda dorită.
Aceste clone sunt controlate de un AI central care funcționează cu un transmițător care primește informații prin intermediul unui cip, care este conectat neurologic la creierul lor. Acest AI central controlează aceste clone la fel ca în „Hive Mind” .
Aceste clone conțin amintiri descărcate și reacții bazate pe persoana originală care a fost clonată.
Adică, ei studiază indivizii primitivi cu date mentale pe care le descarcă în computerele lor avansate și încorporate în programele lor (apăsați lery Cl int, O bam a) 😉
Aceste clone funcționează prin semnale AI atunci când programele interne din aceste clone si presupun că răspunsul corect sau reacția dorită poate fi accesată prin acel semnal de la computerul AI central. ....
Semnalele care controlează aceste clonări sunt transmise de rețelele celulare și de alte transmițătoare de mare putere plasate în puncte cheie din întreaga lume. Semnalul este accesat și controlat de un supercomputer cunoscut sub numele de „Regina Roșie” situat sub Aeroportul Denver. Există și alte noduri independente pe care le numesc în întreaga lume. Dar aceste noduri secundare sunt coordonate de regina roșie sau centrală.
Acest AI al Reginei Roșii funcționează independent, decide și funcționează fără control uman. Această regină roșie este numai dar numai sub controlul ei.

Dar există și roboți de război de înaltă tehnologie fabricați de DARPA și vehicule aeriene fără pilot care sunt arme puternice. Regina Roșie poate controla și vehicule computerizate moderne precum mașini, avioane, fie ele militare sau civile, navale sau submarine.
Aceste clone pot fi produse exact la fel ca cele reale și pot fi modificate în funcție de cerințe. Aceste clone sunt incomplete și problematice. Ei sunt, de asemenea, capabili să creeze oameni artificiali care nu reprezintă ființe umane reale, iar creațiile sunt realizate cu atributele realizatorului de obiective și munca pe care o vor efectua.
Aceste clone sunt oameni de rang înalt, lideri ai marilor corporații, celebrități, politicieni. Unele dintre acestea au fost folosite pentru crimă, misiuni de sinucidere și politică. Când aceste clone sunt amenințate din partea bărbaților furiosi, originalul are de obicei șansa de a scăpa (sună familiar?) cu Steaguri false și atacuri asupra școlilor, centrelor comerciale și locurilor publice ale noastre.
Clonele copiilor și sugarilor sunt făcute în număr mare pentru a fi folosite în ritualuri satanice cu zeul lor Archon. Celebritățile masculine și feminine au fost în mod egal clonate și vândute elitei ca sclavi și sclavi sexuali. Aceste clone variază foarte mult în ceea ce privește prețul în funcție de perfecțiune. Mulți dintre acești copii au fost făcuți și vânduți ca jucării sexuale nobilimii Cabalei. Majoritatea acestor clone se bazează pe oameni reali și își păstrează o parte din personalitatea lor. Dar sunt descărcate cu programe speciale pentru a-i face mai mulțumiți.
Din nou, aceste clone sunt predispuse la probleme neurologice grave... de ex Clinton? O perioadă de gestație mai lungă înseamnă... bani....cu cât durata stabilită pentru stabilitatea generală a clonei este mai lungă, crescând astfel prețul acesteia. Cele mai ieftine vor funcționa bine doar câteva săptămâni. Aceste clone ieftine sunt cele folosite în misiunile sinucigașe și de obicei sunt aruncate o singură dată, au o durată de viață limitată, dar cele mai scumpe clone sunt cele care durează 3 până la 5 luni pentru a fi create.
Clonele create pentru prețurile sclavilor sexuali variază între 20.000 de dolari și 50.000 de dolari, prețurile sunt mai mari în anumite condiții. Cel mai scump a depășit jumătate de milion de dolari. Toate sunt disponibile doar pentru elită, iar publicul rămâne complet inconștient de acest lucru. Majoritatea oamenilor au cunoștințe despre clonarea animalelor etc. Dar ei sunt ținuți în întuneric despre cât de avansat este acest proces de clonare. De asemenea, au făcut clone de oameni reali în scopul transplantului de organe.
Dacă oamenii primitivi nu ascultau dorințele Cabal și le-ar rezista, își vor folosi clonele pentru a crea o situație de tortură de la distanță în care persoana primitivă ar percepe și suferi foarte mult. Dar clonele au fost torturate în loc de original în întregime prin semnale AI.
Crearea de clone în societatea noastră umană actuală este uriașă și expansivă și continuă să escaladeze până la nivelul de invazie. Aceste clone fac parte din ceea ce ei numesc „oamenii ireali” ai Matricei. Aceste clone se scurg în mod constant în întreaga societate umană de sus, coborând încetul cu încetul ca o invazie.
Aceasta este partea înspăimântătoare pentru fiecare ființă umană de astăzi, orice persoană în public poate fi răpită de Cabal într-o răpire tradițională sau de o navă militară de înaltă tehnologie în serviciul unui aliat tipic triunghiular .. Fie TR-3A, fie TR- 3B, denumită adesea răpirea de tip MILAB, dacă acest individ ar fi interesat de ele și ar avea o influență uriașă asupra maselor, ar fi clonați și în cele din urmă înlocuiți cu clonele lor. În multe situatii, în orice caz, doar persoana cea mai apropiată de persoana clonata realizează că s-a întâmplat ceva ciudat.
Cea mai mare parte a societății nu este conștientă de adevăratul nivel al clonării rasei umane. Această creație artificială a umanității se infiltrează în toate nivelurile societății din întreaga lume. Această invazie a inteligenței artificiale este menită să asimileze planeta ca un întreg, să vedem ce încearcă ei să facă cu rasa umană în măsura în care ne programează să ne supunem roboților minusculi care se supun tuturor în scopuri de control.
Această invazie AI nu este de pe fața pământului și funcționează independent și nu necesită operatori sau programatori, câștigă independență și capacitate de conștienta de sine. dar îi lipsește atenția și interesul pentru toată puterea și controlul .
Cu toții auzim despre utilizarea cipurilor la oameni în fiecare zi. Îți spun că va ușura lucrurile și încearcă să-l vândă pentru comoditate. Dar ceea ce puțini oameni nu știu este cum să îți controlezi conștiința și comportamentul. Acest cip vă gestionează starea de spirit și comportamentul cu semnalele primite prin acel cip de frecvențele celulare care afectează creierul. Acest semnal sau frecvență poate trimite, de asemenea, secreții psihotrope sau nanoboți în fluxul sanguin, făcându-vă să vă supuneți acestui controler extern. Pe lângă manipularea comportamentului unei anumite persoane, acest semnal poate transmite frecvența de a provoca boli precum cancerul și chiar moartea. Refuzați întotdeauna cipurile !
Telefoanele inteligente mai noi sunt, de asemenea, folosite în scopuri de manipulare comportamentală a populației prin emiterea de frecvențe specifice care se potrivesc cu undele cerebrale ale celor din intervalul de frecvențe transmise. Provoacă schimbări în comportamentul, starea de spirit și probleme neurologice, cum ar fi epilepsia și convulsii. Ține-le departe de tine cât poți de departe. Crede-mă, este mai ușor de spus decât de făcut!
Frecvențele specifice sunt concepute pentru a afecta cortexul din creierul nostru. Această tehnologie a fost folosită în transmisiile la scară largă de la Gwen Tower. Această tehnologie este folosită și pe câmpul de luptă. Folosirea acestei frecvențe de arme poate modifica comportamentul inamicului. Evocă sentimente de teamă și îi insuflă ideea că vor acționa conform propriei voințe și îi face să se simtă suspicioși.
Păstrați-va frecvența personala cât mai mare posibil prin orice metode pozitive pentru a preveni frecvențele negative să vă modifice experiența vietii. Aceste elite vor să-ți schimbe conștiința prin frecvență, așa că, cu vibrațiile ridicate si starea de conștientizare ridicată sunt cel mai bun remediu .

Mulți apropiații doamnei senator Diana Iovanovici-Șoșoacă, sunt internați cu forme grave de covid!
Să fie doamna senator VACCINATĂ, cum zice presa????

V-am avertizat despre sosoneli : cititi :
https://cursurireikitargovistetratamentereiki.blogspot.com/2021/04/am-cateva-sosoneli-pentru-cei-fermecati.html
PATRIOTII SI NATIONALISTII ROMANI SUNT SUB ASEDIU !
Mulți dintre aceia care au fost în Piata Victoriei pe 2 octombrie au fost bolnavi sau și mai rău le mor prietenii apropiați sau chiar rude.
Cineva în seara de 2 octombrie afirma faptul ca a simțit niște picături pe față.
Se lucrează parapsihologic și după un plan bine instrumentat.
EXTERMINAREA POPORULUI ROMÂN
P.S. Stie cineva unde sunt structurile de forță care apară POPORUL ROMÂN, sau sunt și ei părtași la GENOCID?
P.P.S.
-Duminica a fost omorât în spitalul de pneumonologie Marius Nasta, prietenul nostru Tano Dan Alexabru;
- Azi a fost găsit rece, un prieten al echipei, avea 41 de ani;
-Prietenul nostru Rafael, sufletul sectorului 5, încă se zbate sa trăiască, doctorii nu au explicații medicale;
-Prietenul nostru D și soția lui abia au scapat după ce au tușit cu sange;
Prietenul nostru O, care a stat pe scena lângă Diana Sosoaca, este căzut la pat in stare grava;
-Ora 15:10. Am aflat de incă unu dintre noi care a participat la protestul din 2 oct și este în spital.
Am uitat de mine 😢, toată familia mea, pe parte femeiasca este în spital sau la pat ( NU AU COVID!).
Dumnezeu sa te odihnească, draga mama!
Pentru cei carora va mor rudele in spital, si nu vor sa li se faca autopsie, va rog sa completați o cerere pentru efectuarea autopsiei. SUNT OBLIGATI SA O FACA! Cererea se depune la morga spitalului, iar daca nu v-o primesc acolo, va duceti la administratia spitalului si o depuneti. Sa aveti completate 2 exemplare pe care va vi se puna numarul de inregistrare si ștampila, u exemplar rămâne la dvs, unul ramane la spital. Ulterior, spitalul trimite dosarul medical al decedatului si cererea dvs la Parchet (Procuratura), Procurorul emite decizie de efectuare a autopsiei si decedatul este preluat de INML. Apoi sunteti anunțați telefonic sa il ridicați de la INML, (institutul de medicina legala) si puteti sa il înmormântati. Majoritatea medicilor spun ca au nevoie de date științifice cu privire la acest virus, date care se pot obtine din autopsii. OMS si Ordinele de ministru RECOMANDA sa nu se faca autopsii, NU INTERZIC.
Faceti toti aceste cereri, astfel ca medicii sa fie ajutati sa aibă date si oamenii sa aiba parte de aflarea adevărului, iarcei care nu sunt infectati, dar au fost trecuți la decedați din cauza virusului, sa poata fi înmormântati traditional.
INVATATI-VA DREPTURILE! APARATI-LE! OBLIGATI AUTORITĂȚILE SA RESPECTE LEGEA SI STATUTUL DE OM SI PUNETI-I LA MUNCA DE CERCETARE! Este inadmisibil ca dupa aproape 2 ani sa existe razboi intre 2 tabere de medici, iar oamenii sa ajunga in razboi provocat de sistem.
Model cerere autopsie
Subsemnatul........ domiciliat.........., CNP.......,
Legitimat cu CI seria....nr......., in calitate de ....(sotie/sot/fiu/fiica..) al defunctului...., decedat la data de........ in spitalul........., solicit efectuarea necropsiei si a examenului toxicologic la INML avand in vedere ca sunt date si evenimente produse anterior decesului care constituie elemente ale mortii suspecte. Consider ca sotul meu /sotia mea/ fiul meu....a fost victima unui omor din culpa sau calificat urmând sa decelam adevarul in urma investigatiilor.
Va aduc la cunostinta ca nu voi ridica de la morga spitalului corpul neînsuflețit al sotului meu/sotiei/fiului... pana cand nu se vor efectua toate investigatiile necesare.
Pot fi contactat la tel.......
Data Semnatura
Apoi depuneti plangere penala la Parchet.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro