joi, 30 septembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ raport

 

Se pare ca Merkel a demisionat si ca miliardarii germani si francezi fug in Elvetia.
Se ia in calcul un atac nuclear ( subteran ) pentru a distruge efectiv Elveția spre a stopa raul.
Biden va fi in curand scos pe line moarta si inlocuit cu Trump sau cu gen Flynn
Ben Fulford 2021.09.28 complet

Benjamin Fulford Raport complet:
Controlorii lui Biden ”o dau la pace după acordul secret Est / Vest, potrivit surselor francmasone P3.
Ei cer „în curând” o conferință în Lichtenstein. Motivul pentru aceasta este că s-a ajuns la un acord secret Est / Vest săptămâna trecută, în principiu, pentru a opri rețeaua regimului „Biden”, potrivit unor surse implicate în negocieri.
Implozia controlată a acestui regim oribil ar fi urmată de un proiect masiv de mai multe miliarde de dolari Est / Vest pentru îmbunătățirea planetei, au spus sursele.
Iată un mesaj al unei societăți secrete asiatice căreia îi aparține președintele chinez Xi Jinping:
„Ne vom grăbi în discuții pentru a respecta termenul limită din 30 septembrie [pentru a întrerupe regimul Biden], dar momentul este brusc, așa că, în timp ce nu se poate întâmpla nimic care va fi vizibil pentru societatea obișnuită - sub suprafață vor avea loc cu siguranță mari mișcări. ”
*** (Am vorbit cu [WDS] imediat și mă voi grăbi până la 30 de zile ca limită de timp, deci este posibil să nu apară în publicul larg, dar o mișcare mare se va întâmpla sub suprafață). ***
Mai multe detalii despre negocierile WDS și acordul cu asiaticii vor fi postate mai jos în poveste.
Cu toate acestea, este interesant de observat că băncile canadiene se vor închide pe 30 septembrie pentru „adevărul național și ziua reconcilierii”.
Sursele noastre spun că este pentru a împiedica să fie jefuiți de controlorii Biden, în timp ce încearcă cu disperare să își respecte termenele de plată.
În orice caz, acest acord, în principiu, urmărește tot felul de subterfugii internaționale și povești de spionaj din viața reală, care cu siguranță vor furniza furaje pentru filme în deceniile următoare.
Să începem să aruncăm o privire asupra a ceea ce se afla în spatele așa-numitului acord australian de submarin care a înfuriat atât de misterios Beijingul.
Autoritățile americane, australiene și britanice au luat măsuri în Australia după ce s-a dovedit că tot felul de politicieni au fost șantajați și / sau mituiți pentru a preda țara Chinei printr-o combinație de intrigi comuniste chinezi și Rothschild / Rockefeller.
Aceasta făcea parte dintr-un acord pe care îl încheiaseră pentru a preda Australia Chinei în schimbul sprijinului continuu al regimului „Biden”.
Iată un exemplu concret:
premierul Daniel Andrews din statul Victoria s-a înscris la inițiativa Chinei Centrului și infrastructurii rutiere în spatele guvernului federal.
De asemenea, după ce a suferit o „vătămare a spatelui din căderea scărilor”, el și-a pus statul sub cele mai lungi și mai aspre restricții „Covid” din lume.
Aceasta este adevărata poveste dezvăluită de surse de informații australiene:
„Daniel Andrews are în fundal un partener de afaceri al mafiei chineze.
Mai multe milioane au fost direcționate către Andrews pentru iluminarea verde a numeroaselor proiecte în Victoria (fonduri de la gestionarii săi chinezi).
Andrews a fost prins într-o cameră de hotel cu tânăra fiică a șefului său chinez.
(ar fi putut fi o înțelegere?)
A fost bătut aproape de moarte. Capul său a fost învinețit grav, rezultând o fractură a craniului. Vertebrele și mai multe coaste au fost fracturate.
Era aproape paralizat. I s-a spus că, din acea zi, el este băiatul lor și trebuie să facă tot ce i-au spus. (Soția lui știe adevărul celor întâmplate).
Nerespectarea ordinelor din partea administratorilor PCC înseamnă o anumită eliminare pentru el și familia sa. După cum i s-a spus lui Andrews, „accidentele se întâmplă în fiecare zi”.
Acum înțelegeți motivul închiderii industriei construcțiilor timp de 2 săptămâni în toată Victoria. Uită-te la revoltele care au loc. Urmăriți cu atenție ce grup revine la lucru. Andrews trebuie să împingă Vax pe toți victorienii.
Acestea sunt ordinele sale de marș ”
Acum știți de ce astfel de scene neraportate (în mass-media de propagandă) au loc în fiecare zi în Australia.
Furtuna bruscă a cutremurelor de mică adâncime din Australia este, de asemenea, legată. Surse din Pentagon spun că cutremurele sunt legate de distrugerea bazelor subterane de acolo.
O sursă de agenție australiană explică
„Australia conține principalele facilități subterane din lume, care sunt construite ca niște hoteluri subterane în care Global Elite plănuia să se adăpostească după ce și-au implementat planul de exterminare global inițial și apoi vor ieși doar odată ce praful s-a depus.” Numai .
Australia nu este singura țară care este predată Chinei, așa cum a promis mafia Rockefeller / Rothschild și avatarul lor „Biden”.
De exemplu, în Japonia se întâmplă multe sub suprafață. Pentru a ilustra, iată o fotografie a unei nave de închisoare a Marinei SUA care a ajuns la baza SUA din Yokosuka.
Nava-închisoare este plină de agenți de împingere a vaccinurilor și de agenți comuniști chinezi, potrivit surselor japoneze de dreapta și MI6. Deși încă nu se pot spune multe din motive de securitate operațională, putem confirma că organizațiile japoneze Ninkyo (denumite în mod disprețuitor ca Yakuza) se mobilizează împotriva mafiei Vaccinurilor și a gestionarilor acestora. Militarii japonezi, la rândul lor, au precizat că vor ocupa Parlamentul, biroul prim-ministrului, Banca Japoniei și corporația națională de radiodifuziune NHK dacă nu se iau măsuri. În cele din urmă, au decis să ia măsuri după ce s-a dovedit că 3,6 milioane de doze de vaccinuri destinate japonezilor conțineau otravă.
Acum, să aruncăm o privire de ce a fost plasat sub arest la domiciliu directorul financiar Huawei Meng Wanzhou în Vancouver, Canada.
Arestarea ei nu a avut nicio legătură cu Iranul, ci cu spălarea banilor de către mafia khazariană pentru a instala echipamente periculoase 5G în întreaga lume.
China a fost făcută să creadă că atacul asupra Huawei a fost îndreptat împotriva Chinei. Mulți chinezi puternici au fost, de asemenea, implicați într-o operațiune de acoperire pentru a-și ascunde implicarea în atacul de crimă în masă de la Wuhan, China, la începutul anului 2020. Decesele din Wuhan, probabil în milioane, au avut loc doar în zonele în care 10.000 de turnuri de transmisie 5G au avut a fost activat. Dacă a fost o pandemie care a cauzat moartea, atunci oamenii din suburbii și orașele învecinate ar fi trebuit să moară și ei, dar nu au murit.
Meng a fost eliberat deoarece China și-a dat seama în cele din urmă de acest lucru și a acceptat să nu împingă 5G mai departe, potrivit surselor CIA.
Agențiile de informații din Asia au obținut, de asemenea, dovezi că întreaga pandemie a fost un atac asupra tuturor oamenilor, nu doar a chinezilor. Au obținut organigrame detaliate ale grupurilor din spatele pandemiei false și a campaniei de vaccinare foarte reale și periculoase.
„Aceasta este analiza occidentală de înaltă trădare - toate vor fi executate”, promite MI6.
Odată cu demisia cancelarului german Angela Hitler, ultima protecție majoră pe care au avut-o acești criminali a fost eliminată. Pentru a-i lumina pe cei care încă nu știu de ce îi numim Hitlers, Mossad ne-a furnizat analiza genealogiei lor.
„Killary Rockefeller Clinton este sora vitregă a Angelei Hitler Kastner Merkel”, adaugă surse din Mossad.
Iată ce a spus un regal britanic despre ea: „Bună eliberare de gunoi rău. Un monstru oribil, un tâlhar, un bătăuș și o privire urâtă. Sper că putrezește în iad, pentru că acea femeie ne-a cauzat o mulțime de probleme de-a lungul anilor. În orice caz, eliminarea ei a permis eliminarea vaccinatorilor prin eliminarea celui mai înalt politician din mafia khazariană, au spus surse. Puteți fi siguri că omul ei Emmanuelle Macron o va urma în curând în uitarea politică.
Inutil să spun că milionarii germani și francezi fug în Elveția în masă acum că liderul lor a dispărut.
De aceea, controlorii falsului Biden, inclusiv Killary Rockefeller, au cerut o întâlnire în Liechtenstein găzduită de un grup cunoscut sub numele de Guilderberg. „Guilderberg este o societate veche de 570 de ani, formată din indivizi distinși, care își are originea în Principatul Liechtenstein din Europa.” http://www.guilderberg.com/
Întrucât WDS trimite reprezentanți în vizuina leilor, este probabil ca cineva din ei să participe la întâlnire. Vom informa cititorii dacă și când are loc o astfel de întâlnire.
Să prezentăm acum o prezentare mai detaliată a întâlnirii dintre WDS și societatea secretă asiatică care a avut loc săptămâna trecută și a fost raportată de un martor la întâlnire:
Negocierile de săptămâna trecută dintre un reprezentant al Societății Dragonului Alb și un reprezentant al unei societăți secrete asiatice majore au decurs bine. A existat un acord general pentru a lucra împreună pentru pacea mondială și pentru a lansa o campanie masivă pentru a pune capăt sărăciei și a opri distrugerea mediului.
Cu toate acestea, reprezentantul asiatic a spus că discuțiile anterioare privind o Agenție Mondială de Planificare a Viitorului au fost respinse de mulți pentru că, pentru a cita, „europenii vorbesc cu limbi furcate și nu pot avea încredere”. În schimb, au dorit să treacă prin BRICS și băncile de dezvoltare asiatice existente. Li s-a spus că majoritatea așa-numiților lideri BRICS erau doar servitori și că parcurgerea lor nu era o opțiune.
Negociatorul WDS a răspuns spunând parabola broaștei și a scorpionului.
Povestea spune că un scorpion a venit la malul unui râu și a cerut unei broaște să-l poarte pe spate. Broasca a spus: „Dar nu mă vei înțepa?” Scorpionul a promis că nu-l va înțepa, așa că broasca l-a dus peste râu pe spate. Când au trecut la jumătatea râului, scorpionul a înțepat broasca. Broasca a întrebat: „De ce ai făcut asta?” Scorpionul a răspuns: „Pentru că nu m-am putut abține - asta este firea mea”.
Reprezentantul WDS a explicat apoi: „Trebuie să înțelegeți că atunci când aveți de-a face cu un scorpion, trebuie să aveți grijă să nu-i dați ocazia de a înțepa”.
Reprezentantul asiatic a râs și a spus: „Bineînțeles, așa că vom folosi o broască otrăvitoare pentru a ne asigura că ambii mor dacă unul îl trădează pe celălalt”.
Rezultatul a fost că președintele chinez Xi Jinping va prezenta în curând o propunere de înființare a unei noi organizații internaționale care să se ocupe de problemele care afectează întreaga planetă. Detaliile vor fi elaborate de diplomați.
Reprezentanții societăților asiatice au fost de asemenea de acord să examineze faptele și să ia măsurile adecvate pentru a confirma că falsa pandemie a fost doar un pretext pentru a inocula omenirea cu vaccinuri care modifică ADN-ul și, eventual, chiar mortale. De asemenea, au spus că chinezii și ceilalți asiatici vor înceta în curând să mai poarte măști. Au convenit că ar putea fi necesar să se elimine pur și simplu Elveția cu arme nucleare pentru a elimina cauza problemei.
Reprezentantul Societății Asiatice a avut, de asemenea, câteva informații interesante despre SUA. Ei au spus că a fost deja luată o decizie de a trage ștecherul de sub falsa administrație Biden chiar înainte ca WDS să o solicite. Chinezii au spus că se așteptau ca Donald Trump să revină ca președinte al SUA.
WDS a sfătuit să tragă ștecherul de sub întregul guvern american în 30 septembrie pentru a „scurge mlaștina”. Au simțit că întoarcerea lui Trump ar fi un lucru bun, dar numai dacă ar renunța la insistența sa asupra implementării vaccinului. În caz contrar, generalul Mike Flynn a fost recomandat ca următorul președinte american pentru a curăța mizeria din țară.
Celălalt lucru care a fost confirmat atât de dreapta japoneză, cât și de reprezentantul asiatic a fost că Takaishi Sanae va deveni următorul prim-ministru al Japoniei. Va deveni prima femeie prim-ministru al Japoniei. WDS a declarat că Sanae ar putea deveni prim-ministru, dar numai dacă va aduce schimbări reale.
Pentru a se asigura că lucrurile se schimbă cu adevărat, WDS se va întâlni în zilele următoare cu reprezentanți ai altor societăți secrete, cum ar fi Corbul cu trei picioare și Familia Dragonului, a spus sursa.
La un nivel mai ezoteric, acest scriitor a primit săptămâna trecută mesaje codificate spunând că „entitățile parazite care se hrăneau cu frică, ură și alte emoții negative” au ieșit recent din dulap pentru că erau disperate și flămânde căci pierduseră controlul asupra umanității. Chiar dacă luați acest lucru ca o metaforă, cu siguranță a fost atins un punct de vârf în care gândirea pozitivă și dragostea câștigă bătălia pentru planeta Pământ. Rămâneți la curent, oameni buni.
Sfârșit


VRETI SA VEDETI CAT DE SINCERI si CINSTITI sunt liderii vostri care cica se lupta ,trancanind despre Constitutie ...care NU EXISTA ???
Aratati-le actul infiintarii CORPORATIEI ROMANIA....spuneti-le ca nu avem Constitutie de TARA ...si de aceea NU RESPECTA NIMENI o Constitutie invocata ...pentru ca nu exista.
Aratati-le liderilor vostri .
Vor fi sinceri NUMAI aceia care vor pomeni PUBLIC despre Corporatia Romania ...ingenuncheata de Washington DC, Vaticanul satanist si Londra regala......TOTI SATANISTI:
TESTATI-VA LIDERII cu aceste subiecte
Daca nu misca niciunul...
atunci luati-va ADIO de la gandul ca ei va apara.
Ei vor sa treaca la robinetul cu bani.
LE SPUN ACUM.
Nu mai apucati.
Quantum sistem v-a luat sansa de a mai jefui tara.
Inca un pic ...si-o sa vedeti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro