sâmbătă, 23 octombrie 2021

Puterea lui Cinci ~ despre Pălariile Albe

 

De la mine - no comment... eu sunt doar mesagerul  dvs.....


Adriana Monica

15h 
Programul evenimentului:
nu vă anunțați niciodată dușmanii cu privire la mișcările dvs. exacte - arta războiului.
Notă: Mai jos este o compilație de Intel din două surse separate High Up Charlie Ward, Bruce și MarkZ:
săptămâna trecută două sisteme financiare din Legacy Fund care sunt descărcate în bancă și de acolo sunt luate în contul corespunzător.
Săptămâna aceasta vor fi mutate încă 25 de conturi.
Duminică, 17 octombrie, Cabal nu mai deține Rezerva Federală și IRS nu mai sunt sub controlul lor.
Aceasta deschide ușa către o resetare globală a monedei.
Duminica noaptea 17 octombrie- Tesla Free Energyx sa conectat la rețeaua electrică din SUA.
Plus noi rate pentru toate monedele din primul coș reevaluat apar pe ecranul băncii.
Luni, 18 Tesla Free Energy s-a conectat la rețeaua electrică a națiunii.
Miercuri, 20 octombrie, a început strângerea de fonduri pentru toate cele 26 de conturi principale.
Începând din această dimineață, joi 21 octombrie și până duminică, 24 octombrie, începe numărătoarea inversă finală pentru nivelul 4B (grupul nostru de internet) pentru a obține site-ul web securizat și pentru a câștiga 800 pentru a face schimb de întâlniri. / Valorificați recompense.
Nivelul 5.
Publicul General va urma la aproximativ trei zile după începerea Nivelului 4B.... (Este posibil ca totul în ultimul an să fie destinat posibilității....
Vineri seara, 22 octombrie, președintele Trump este așteptat să urce la bordul Air Force One în pregătirea pentru resetarea monedei globale și pentru revenirea a 209 țări la monede susținute de aur/de active... ..Fiți foarte atent dacă Trump este la televizor... îl urmărește diferit? ++ Q ++ Ce spune despre CIC și este ascuns pentru siguranță .
Sâmbătă, 23 octombrie va fi o zi mare: sistemul de difuzare de urgență poate ieși .... concentrați-vă pe cuvântul * poate *, dar s-ar putea să nu se întâmple ............
Trebuie să ne pregătim astăzi pentru ceea ce *ar putea veni mâine* ..... PREPLANIFICAREA ÎNTOTDEAUNA funcționează .....
23 octombrie -Tesla Free Energy se va lansa și va trece prin liniile electrice actuale.
Factura dvs. inițială de electricitate ar trebui să fie redusă cu 75%, armata folosește deja Tesla Free Energy....nu uitați TESLAS FREE ENERGY la Târgul Mondial de la CHICAGOS .
Sâmbătă, pe 23 octombrie, deținătorii de obligațiuni (gestionați din Reno, Zurich, New York, Texas și Hong Kong) primesc un procent din contul lor ....
Duminică / Luni 24, 25 octombrie: Președintele Trump va/ sau poate să trimită pe Twitter acest lucru :
„Prietenul meu american furtuna a ajuns la noi.”
Apoi va începe să trimită un cod ptr transmisie de urgență.
Șapte mesaje prezidențiale către telefoane și televizoare din întreaga lume.
Luni 24 octombrie până marți 2 noiembrie, zece zile de întuneric ( întreruperi) urmează să înceapă pe măsură ce lumea intră în plină LEGE MARȚIALĂ......
Înțelegi semnificația numărului #10 ??
Timp de zece zile, 100% din oameni vor fi rugați să stea în casă, astfel încât Armata să poată face arestări în masă și să difuzeze un videoclip timp de 10 zile, 3X8 ore cu mărturisiri, curți marțiale și probe de scandal... dacă intrăm în Legea Marshall.
Va fi avantajul dvs. să vă intereseze să stați acasă în cel mai sigur și mai inofensiv loc ...
Amintiți-vă că am practicat acest lucru. anul trecut în trimestrul 2, când oamenii au trebuit să meargă acasă pentru o vreme ...
În timp ce se întâmplă acest lucru Armata va pune sub acuzare guvernele din întreaga lume și va face arestări în întreaga lume în 500.000 de procese depuse în instanțele federale din întreaga lume.... Rechizitoriul a fost eliberat și pus pe rol ....
GESARA / NESARA vor fi activate....


Clementino De Amici este cu Elena De Amici

Finalizarea lucrărilor pregătitoare pentru evenimentul Lebăda Neagră, se apropie de sfârșit.
Arestarea livrărilor de bunuri, staționare în porturi, este din diferite motive, atât în Kabalah cât și în planul Alianței.
Opriți bunurile și opriți producția.
Cu Gesara totul se schimbă. Producția actuală bazată pe substanțe chimice adăugate în alimente și produse cu energie derivată din petrol sau mai rău din energia nucleară trebuie oprită.
Abundența Gesara este generată de metode curate și ne dăunătoare.
Deci gata cu bombele nucleare și toate cele.
""La ce să te aștepți de la furtuna perfectă care vine:
Reactoare nucleare sparte de state ticăloși precum Partidul Comunist Chinez (PCC), Iran și Israel.
Internetul mondial va fi închis, inclusiv MSM, tehnologie mare, energie etc.
Sistemul de transmisie de urgență (EBS) va fi activat.
Serverul Bitcoin CIA de sub Three Gorges Dam va fi eliminat.
China Dam, Piața Tiananmen și evenimentul Wuhan Big Pharma Labs conduce în 34 de clădiri satanice afectate de Rods of God & Inundated. (inundat)
Asta va doborî cu siguranță bursa de valori. ""


Cristiane Bonarda

8h 

💢 Delta Force au pătruns într-o instalație adrenocromică din San Francisco, California, și au confiscat 600 de litri.
💣💣💣 La 3 dimineața, Delta Force a tăiat lacătul unui gard de sârmă ghimpată care proteja un depozit de 8.500 metri pătrați la sud de Pier 33. Operatorii au împins spre depozit și au deschis ușa folosind o încărcătură C-4. Au aruncat grenade flashbang în depozit, uimitor doi chimiști care erau pe balanță pe un sortiment de pahare și fiole.
Au supus chimiști cu bretele și apoi au făcut o descoperire șocantă: 15 congelatoare industriale pline cu saci Adrenocrome refrigerați, 600 de litri în total. Delta Force a găsit și 100 de pungi de sânge integral într-un frigider încuiat. Fiecare geantă a fost datată cu un marker de neșters, care se pare că reflecta data la care a fost umplut. Cea mai recentă dată înscrisă a fost 16 octombrie, cu două zile înainte de raid. „Am luat ceea ce aveam nevoie ca dovadă; restul a fost distrus”. Sursa noastră a spus.
Întrebând dacă armata a fost informată de un oficial al statului profund, precum cei judecați și executați în Guantanamo Bay, a spus următoarele: „Nu. Sunt sigur că dacă criminali precum Hillary sau Podesta ar ști pozițiile acestor locuri, lucrurile ar fi fost mutate imediat după capturarea lor. Niciunul dintre ei nu a distribuit informații despre depozite Adrenochrome. Acest post nu era un laborator mobil, era reparat și sunt acolo de ceva timp”. ️
Avanpostul întunecat 22-10-2021 Delta Force raiduri depozit Adrenochrome!
Patrioți în Qcontrol


Barajul Three Gorges - Three Gorgeles Dam din China s-a prăbușit miercuri, 20 octombrie, dar mass-media principală ține tăcerea până acum. Peste 40 de case distruse, 5 milioane de oameni strămutați, 700 de acri de culturi distruse și 600 de chinezi au nevoie imediat de îngrijire. Au fost provocate pierderi de 5,7 miliarde de dolari Partidului Comunist Chinez. Dezastrul uman, fizic și economic încă nu a intrat în titlurile mass-media mass-mediei, care vor fi accelerate de inundații și taifun așteptat.  
Să adăugăm la asta sutele de nave pline cu mărfuri chinezești oprite în porturile din estul și vestul SUA, cărora nu li s-a permis descărcarea din cauza ordinului executiv al președintelui Trump care interzice comerțul în orice țară care a împiedicat alegerile din SUA - si avem o premisă pentru o dezastru economic global. Era de așteptat în această noapte - vineri împotriva sâmbătă, președintele Trump va urca la bordul Air Force One.  
Moscova a anunțat închiderea de 10 zile a serviciilor neesențiale de joi, 28 octombrie până duminică, 7 noiembrie. Prăbușirea bursei este prognozată pentru luni, 1 noiembrie. Armata Alianței așteaptă furtuna care va schimba istoria. Armata Partidului Comunist Chinez este foarte infiltrată de Pălăriile Albe din China care vor să-și elibereze conaționalii de sub dominația comunistă. 
„Biden” a recunoscut ieri în fața jurnaliștilor că Trump este președintele de guvernământ: https://rumble.com/vo2389-say-it-one-more-time-for-my...

Adriana Monica

Domnul Mark Zuckerberg NU mai deține Facebook.
Alăturați-vă canalului oficial Telegram al lui Michael Jackson
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
@MichaelJacksonQ



Szabóné Matusek Edit

Echipa Q creată de JF Kennedy...
În 1960 și după "asasinarea" sa, 200 de generali și amirali americani s au aliat....
Ei au început Planul!
Pentru a expune Deep State 6 decenii și Planul actual a fost creat și modificat de ARMATĂ ( in calculatoare cuantice)... pentru scenariul viitor.
Q-ul... grup format din 200 de generali loiali, amirali și cetățeni care au participat la salvarea Americii și a lumii.


Adriana Monica

Începe legea Marțială de luni.
Faceți -vă stocuri de alimente rapid mâine sâmbătă ( care nu v-ați făcut...) ptr maxim 2 luni. ( a zis un militar român patriot).
La butoanele României sunt deja pălariile albe .
Ce vedeți la TV sunt o defilare de clone sau dubluri de corp cu mască de silicon pe față cu fizionomia respectivă...!
Iohanis realul a fost executat la Gitmo în Grecia!!
Unele cadre medicale încă nu au înțeles că trebuie să se oprească din a executa ordinele șefilor de la care au primit bani grei, și care acum în culise sunt( au fost) extrasi pe capete și arestați ( mulți au fost deja)!!
De luni încep arestările masive, chiar la vedere!
De acea trebuie să stăm în casă!
Greii ocultei din România au fost deja executați!
Nu se spun lucrurile astea ptr că dacă nemernicii ar ști, s-ar ascunde ca șobolanii!!
...." REZISTENȚA NAȚIONALĂ ""???!!!
Deja în țările scandinave sa terminat cu curățenia "șobolanilor din mlaștină"!
ȘI acolo sa spus clar că sa terminat cu "mascarada covrig "!
In curand Facebook nu va mai folosi acest nume !!
Atenție!
Se dau multe știri false, ptr că deocamdată clonele și dublurile joacă un joc bine regizat ptr ca să nu se prindă cei vizați care trebuie să fie vânați și arestați!
De acea populația trebuie să stea la distanță de spitalele morții!!
De ce credeți că Dianei Șoșoacă nu i se întâmplă nimic??? ! Ptr că la butoane sunt patrioții români.



Adriana Monica
Fața lui Ciucă aici în poză e roșcată ca măștile de silicon....e dublură !!

Adriana Monica
Mai degrabă trebuie să știi că e dublură ce poartă mască de silicon pe față cu fizionomia lui Ciucă....deci nu-i Ciucă realul.
Citește mai departe pe aici ca să înțelegi mai multe.
Adriana Monica
Sunt milioane de personaje corupte și pui penali care au sprijinit guvernele corupte. Toți trebuie vânați.
Militarii spun că nu scapă nimeni, inclusiv prefecți, primari, angajați din primării, spitale, servicii publice de la nivel local și central, etc...! E mult gunoi de curățatîn fiecare țară.
De aceea intră legea militară Marțială globală.

PENTRU CEI CARE CREDEȚI tot ce vă minte cu televizorul și nu vă duce căpșorul ca să înțelegeți unele lucruri și tot băgați controverse pe aici:
Apropo de OMS ( ORGANIZAȚIA MONDIALĂ A SĂNĂTĂȚII) ..... e desființată și toți pionii cabal din fruntea OMS au fost arestați și înlocuiți cu clone sau dubluri cu mască de silicon pe față !
În România timp de 2 luni vor poposi "" reprezentanții OMS """!!
Acum înțelegeți poate cine sunt aceștia??
Pălării Albe Q !!
De ce 2 luni ??
....ptr că se estimează că în maxim 2 luni vor reuși să termine cu cea mai rămas de arestat ( curățarea mlaștinii) în Românica!
Acum a sosit și rândul nostru ca SHAEF să se ocupe de România !!


Paturile medicale Med Beds au ajuns in Romania aduse de palariile albe. Deocamdata sunt intr-o unitate militara din muntii Romaniei dar nu departe de Bucuresti ( locatie tinuta secreta de patrioti). In scurt timp vor fi instalate si folosite



NU AVEM NEVOIE DE PARTIDE
NE TREBUIE PATRIOTI care sa conduca tara si la final de mandat sa aiba aceeasi avere ca la inceput de mandat

Adriana Monica
...poate vrei să zici că-i premier Ciuca clona sau dublura cu mască de silicon pe față, ca în poza asta.
Clonele sunt de multe feluri.... unele artificiale sunt facute din polimeri și silicon. Siliconul e des utilizat la tot felul de produse. Iar fața acelor clone sunt tot din silicon, dacă nu ai știut!
Masca de silicon e purtată și de dubluri de corp.
Și Biden a fost dublat fie de dubluri de corp cu mască de silicon pe față ( 3 actori au fost până acum în rolul acesta) dar uneori au folosit și clonă în rolul de Biden Pricepi!!! Le-au intercalat...
În orice caz mult vor avea de lucru cei 16 tehnicienii din SS care se ocupă de tehnica cu clone !
Ramona Oproiu
În BRAȘOV de două zile trec camioanele armatei pe străzi și pe calea ferată muuuulte vagoane tot ale armatei. TIC-TAC, TIC-TAC!
BRASOV ,astazi ,dupa pana de curent de noaptea trecuta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro