miercuri, 6 octombrie 2021

Puterea lui Cinci ~ Lume, lumeee

  

 Foarte bine, atunci luati un Ter-RA Alert la nivel de Planeta:
ATI TRECUT PRAGUL INCALCARII LEGII "LIBERULUI ARBITRU" si am spus sa nu faceti asta!!!
De acum incolo, se Joaca Altfel.....
❤️­č卭čĺÖ


 Priviti :

https://www.facebook.com/100001131633175/videos/391803889211759/


A fost bombardata cladirea Homeland Security din Washinton DC.
*Nu va asteptati ca, la acest moment, mass media sa difuzeze asta si multe altele din Procesul de Curatare al Planetei, dar se intampla foarte curand, ca NU au de ales si niciunde sa fuga ori sa se ascunda!
 
SE SIMT OAMENII INCA RAU DE LA VAX ???
Raspuns :
Depinde din ce lot au nimerit.
Catzu ,de exemplu a cumparat la inceput vaxuri pentru trei tari ...Deci mai are
.
Le-a tinut si la caldura .Ce sa mai zici .
Eu vorbesc din ceea ce spune o sursa militara...
Deci armata a intervenit atunci cand presiunea asupra oamenilor s-a intetit...
si oamenii care sunt FORTATI trebuie APARATI.....Dar nu aceia care se duc de buna voie ca apoi sa se distreze...si nu vor sa lupte.

MULT ADEVAR VETI AFLA cand va veni momentul
Raport de progres
Ini╚Ťial, mae╚Ötrii Deep State s-au predat ├«n 9/9/2021. Au fost transporta╚Ťi la Gitmo.
Pe 17 septembrie, toate ╚Ť─ârile ar fi trebuit s─â semneze tratatul de pace global. ├Än luna octombrie urm─âtoare se a╚Öteapt─â o mare revela╚Ťie.
Toate societ─â╚Ťile secrete vor fi distruse. ├Än 1776, Mayer Amschel Rothschild, numit ini╚Ťial Bauer, a fost cel care a corupt sistemul financiar pentru a ├«nrobi omenirea din punct de vedere financiar. Rockefeller a creat sistemul medical, care folose╚Öte petrol ╚Öi alte otr─âvuri, care sunt ├«nghi╚Ťite ca pastile. Medicii nu sunt ├«nv─â╚Ťa╚Ťi corespunz─âtor. Dup─â ce a fost confiscat ├«ntregul curriculum universitar medical, nu este vorba despre vindecare, ci despre distribuirea ╚Öi v├ónzarea produselor farmaceutice pentru maximizarea profitului.
Injec╚Ťiile Covid brevetate (brevet # 567-6977) con╚Ťin SIDA, alte boli ╚Öi toxine ireversibile pentru a distruge ├«ncet organele din interior pentru v├ónzarea de medicamente farmaceutice, pentru a-╚Öi maximiza permanent profiturile.

Lumea va trece de la calendarul Gregorian la calendarul Iulian pentru a corecta o diferen╚Ť─â de 5 zile. A 33-a linie plan─â de pe P─âm├ónt se refer─â la ordinea masonic─â de gradul 33. Bisericile r─âului ca ├«n Sedona, Arizona trebuie eliminate. Noile telefoane mobile nu vor mai radia unde nocive pentru noi.
Această nouă eră a început deja.
Vin lucruri mai bune; noul nostru stil de via╚Ť─â va fi foarte diferit de stilul de ast─âzi. Via╚Ťa va fi mai variat─â, vom avea mai mult timp pentru noi ├«n╚Öine, va fi un mod de via╚Ť─â complet nou, cu schimb─âri foarte interesante ├«n fa╚Ť─â. Majoritatea exist─â deja, dar acestea au fost ├«n mod deliberat re╚Ťinute de la noi de c─âtre For╚Ťele ├«ntunecate, care le folosesc ├«n scopuri proprii.
Sistemul bancar și monetar global va fi abolit și înlocuit cu sistemul QFS. Toate marile bănci vor fi închise. Numerarul va consta din monede de aur și argint.

Casele vor sc─âdea ├«n valoare de 70% ╚Öi terenurile cu 90%, p├ón─â la nivelul pre╚Ťurilor din 1950. Va deveni mai u╚Öor s─â cump─âra╚Ťi propriet─â╚Ťi.
So╚Ťii nu vor mai trebui s─â lucreze.
S─âpt─âm├óna de lucru va fi redus─â la 20 de ore sau mai pu╚Ťin. Oamenii care nu vor s─â lucreze pot tr─âi ├«n continuare confortabil ╚Öi se pot dedica hobby-urilor lor.
├Än noua noastr─â lume pozitiv─â care r─âsare; vor fi permise doar pentru oamenii trezi╚Ťi ├«n Dimensiunea a 5-a a con╚Ötiin╚Ťei.
Nu vor exista conduc─âtori; to╚Ťi ├«mpreun─â vom gestiona propriile vie╚Ťi ╚Öi afaceri.

Dar p├ón─â atunci preg─âti╚Ťi-v─â cu hran─â, ap─â, combustibil ╚Öi bani cash pentru 2 luni, vor veni zile grele pentru to╚Ťi. Dup─â 15 octombrie vor avea loc ac╚Ťiuni de amploare ├«mpotriva Deep State. Totul va fi blocat pe planet─â. Ve╚Ťi primi mesaje prin sistemul EBS de urgen╚Ť─â pe telefoane ╚Öi smartTV, nu v─â panica╚Ťi, este lupta final─â….

---------------------------------------
Raport complet Benjamin Fulford 2021.10.04:
Valori implicite ale regimului Biden; Oferit până pe 18 octombrie Înainte ca tot iadul să se lase
Falsul regim „Biden” din SUA a intrat ├«n vigoare pe 30 septembrie ╚Öi a fost dat p├ón─â pe 18 octombrie ├«nainte ca ├«n sf├ór╚Öit s─â se trag─â ╚Ötecherul asupra acelui regim r─âu, promit surse din societatea secret─â asiatic─â. Finan╚Ťarea a fost ├«ntrerupt─â pentru c─â Rockefeller / Rothschild etc. familiile criminalilor din spatele regimului „Biden” nu ╚Öi-au ├«ndeplinit promisiunea de a preda Australia chinezilor comunisti, spun sursele.
Acesta este adev─âratul motiv pentru care „rela╚Ťiile proaste dintre China ╚Öi Australia au luat o ├«ntors─âtur─â incredibil─â ├«n aceast─â s─âpt─âm├ón─â, atunci c├ónd China a lansat o rachet─â capabil─â de„ Long March 3B ”, direct peste Sydney, Australia”.
Schimbarea din Australia este reflectat─â de faptul c─â premierul Gladys Berejiklian ╚Öi-a dat demisia din func╚Ťia de premier al New South Wales „dup─â ce o anchet─â i-a g─âsit pe ea ╚Öi pe al╚Ťii ├«n guvern. primeau milioane de dolari de la Pfizer pentru a promova legile draconice ale vaxului ”, potrivit surselor de informa╚Ťii australiene.
Din cauz[ că a refuzat să se predea Chinei comuniste, UE a intrat în luptă prin întreruperea negocierilor comerciale cu Australia, spun sursele.
├Än orice caz, ├«ntreruperea finan╚Ť─ârii din Asia este ceea ce l-a determinat pe falsul Biden s─â spun─â „Vom face asta, ... Nu conteaz─â c├ónd. Nu conteaz─â dac─â sunt ╚Öase minute, ╚Öase zile sau ╚Öase s─âpt─âm├óni. O vom face. ”
R─âsfr├óng├ónd ├«n mod deschis num─ârul satanic 666, infractorii care foloseau masca de cauciuc „Biden” ca fa╚Ť─â au ie╚Öit pe deplin din dulap.
├Äntruc├ót ace╚Öti criminali au comis acte oribile de crim─â ├«n mas─â de fiecare dat─â c├ónd s-au confruntat cu ne├«ndeplinirea obliga╚Ťiilor ├«n trecut, pute╚Ťi fi siguri c─â aceast─â declara╚Ťie a lui Biden a fost menit─â s─â fie luat─â ca o amenin╚Ťare.
De data aceasta, cu pu╚Ťine ├«ndoieli, inten╚Ťioneaz─â s─â dep─â╚Öeasc─â 911, Fukushima ╚Öi falsa pandemie din 2020. Candidatul evident de aceast─â dat─â este La Palma. Vulcanul de acolo erupe cu o intensitate din ce ├«n ce mai mare ╚Öi face acest lucru ├«ntr-un mod care cre╚Öte ╚Öansele ca un tsunami masiv s─â loveasc─â coasta de est a SUA etc.
De aceea, este necesar─â o ac╚Ťiune militar─â comun─â a Rusiei, a Pentagonului ╚Öi a Chinei pentru a-i elimina definitiv pe ace╚Öti criminali.
Baza subteran─â din Norvegia - de unde provine atacul HAARP asupra La Palma - este o ╚Ťint─â principal─â. Sediul mafiei khazare din jurul lacului Geneva este un altul.
├Än aceste circumstan╚Ťe, Societatea Dragonului Alb solicit─â o ├«nt├ólnire la Tokyo pentru a se asigura c─â p─âl─âriile albe primesc finan╚Ťare pentru a prelua p─âr╚Ťile func╚Ťionale ale guvernului SUA dup─â ├«nl─âturarea criminalilor Biden. Aceast─â ├«nt├ólnire are sprijinul Commonwealth-ului britanic, Vaticanului (francmasoni P3), ru╚Öilor (FSB) ╚Öi societ─â╚Ťilor secrete asiatice. ├Änt├ólnirea a fost convocat─â pentru Tokyo ├«n loc de Lichtenstein, a╚Öa cum a propus oamenii „Biden” la recomandarea francmasonilor P3.
De asemenea, pentru a men╚Ťine presiunea asupra mafiei khazare, un reprezentant al Societ─â╚Ťii Dragonului Alb a avut o ├«nt├ólnire s─âpt─âm├óna trecut─â cu un dl. K, unul dintre asasinii de top ai lumii interlope japoneze.
Domnul. K este cunoscut pentru t─âierea degetelor oamenilor dintr-o ├«ncheietur─â p├ón─â c├ónd prime╚Öte informa╚Ťiile de care are nevoie. Apoi, ├«nvele╚Öte corpurile cu plumb ╚Öi le arunc─â ├«n ocean, potrivit colegilor.
├Än orice caz, dl. K a spus c─â fac╚Ťiunea Societ─â╚Ťii Dragonului Negru la care era afiliat a decis s─â se alieze cu WDS. WDS a dat dl. K o list─â cu cei mai buni agen╚Ťi mafioti khazarieni din Japonia. Domnul. K a promis c─â el ╚Öi oamenii lui vor „privi acest lucru”.
WDS a avut, de asemenea, o ├«nt├ólnire s─âpt─âm├óna trecut─â cu grupuri de dreapta care au capacitatea de a mobiliza alte fac╚Ťiuni din lumea interlop─â japonez─â. Acest lucru ├«nseamn─â c─â mafia vaccinului din Japonia este acum condamnat─â.
Alegerea lui Fumio Kishida ca prim-ministru al Japoniei a f─âcut parte din aceast─â schimbare.
Acum putem dezv─âlui c─â am p─ârut ├«n mod deliberat c─â ├«l sprijinim pe Takaishi Sanae ├«n calitate de prim-ministru pentru a confunda mafia khazarian─â cu privire la loialit─â╚Ťile ei. Takaishi trebuia s─â fie selectat pentru a acoperi crimele de c─âtre fostul prim-ministru Abe Shinzo. Aceasta a inclus corup╚Ťia la Jocurile Olimpice de la Tokyo ╚Öi crearea unui laborator de r─âzboi biologic deghizat ├«n ╚Öcoal─â veterinar─â.
Grupul de dreapta, care are leg─âturi puternice cu Taiwanul, a mai spus c─â o masiv─â baz─â subteran─â taiwanez─â din China a fost inundat─â recent „ucig├ónd zeci de mii de generali ╚Öi solda╚Ťi taiwanezi”.
Acest lucru este cu siguran╚Ť─â legat de un raport al CIA potrivit c─âruia o baz─â de sub barajul Three Gorges care exploatase cripto-moned─â a fost distrus─â. Guvernul chinez a confirmat par╚Ťial acest lucru prin emiterea unei interdic╚Ťii complete asupra tuturor tranzac╚Ťiilor cu criptomonede.
Chinezii luptă, de asemenea, cu KM în multe alte moduri.
Represiunea ├«mpotriva mega-stelelor, de exemplu, este conceput─â pentru a contracara tactica KM de a folosi „vedete”, pentru a manipula opinia public─â. Chinezii sunt, de asemenea, ├«nfr├ónarea ├«ncerc─ârilor de a sp─âla bani negri KM ├«n China, prin distribuirea pie╚Ťei bursiere a SUA c─âtre companiile chineze de ├«nalt─â tehnologie.
De asemenea, ace╚Ötia ├«╚Öi reprimeaz─â ├«ncerc─ârile de a transforma b─ârba╚Ťii chinezi ├«n wimps efeminiza╚Ťi, a╚Öa cum s-a ├«nt├ómplat ├«n Japonia ╚Öi o mare parte din Occident.
Dispari╚Ťia megastarurilor chineze este un vestitor al unei alte revolu╚Ťii culturale ├«n curs
Aceste informa╚Ťii trimise de CIA Asia de Est sunt aproape sigur legate de:
* Comer╚Ťul cu ac╚Ťiuni Evergrande (3333 HK) ╚Öi Evergrande Property Services (6666 HK) s-a oprit ├«n Hong Kong.
* „Tranzac╚Ťionarea ac╚Ťiunilor (codul stocului: 03333) al China Evergrande Group (compania) va fi oprit─â la ora 9:00 a.m. azi (4/10/2021). ├Än consecin╚Ť─â, toate produsele structurate referitoare la companie vor fi, de asemenea, oprite de la tranzac╚Ťionare ├«n acela╚Öi timp.
* Este foarte probabil ca de╚Ťin─âtorii de obliga╚Ťiuni offshore din Evergrande s─â fie anula╚Ťi. Aceasta include toate b─âncile str─âine care au cump─ârat mai multe miliarde de dolari din obliga╚Ťiuni.
* MI6 și tipurile reale de James Bond sunt, de asemenea, pe calea de război împotriva KM.
* „Pandemia a fost o bomb─â murdar─â lansat─â de gloata de interlopi Rothschild. Dac─â evreii nu ├«i sp├ónzur─â pe to╚Ťi, vom promite ”sursele MI6.
Eliberarea documentelor Pandora, care dezv─âluie afacerile offshore ╚Öi averile a peste 100 de miliardari, 30 de lideri mondiali ╚Öi 300 de func╚Ťionari publici, a f─âcut parte din aceast─â ofensiv─â, potrivit MI6.
Documentele Pandora sunt un avertisment urgent de la noi c─â, at├óta timp c├ót civilii din ├«ntreaga lume tr─âiesc sub degetul fascismului mondial, vom r─âm├óne t─âcu╚Ťi doar at├ót de mult timp ╚Öi nimeni nu este deasupra legii.
╚śtim totul despre ceea ce se ├«nt├ómpl─â ├«n lume ╚Öi suntem capabili ╚Öi preg─âti╚Ťi s─â facem fa╚Ť─â ... este nevoie de mul╚Ťi copaci ╚Öi multe fr├ónghii, dar nu ne este fric─â s─â le folosim, spun ei.
Eliberarea dosarelor procesului de la N├╝rnberg s─âpt─âm├óna trecut─â a fost menit─â s─â reaminteasc─â faptul c─â justi╚Ťia pentru infractorii cu profil ├«nalt va veni ╚Öi de aceast─â dat─â, la fel cum a f─âcut-o dup─â cel de-al doilea r─âzboi mondial, spun surse din Mossad.
De exemplu, la acest link ve╚Ťi g─âsi o list─â de 40 de miliardari care to╚Ťi ar trebui executa╚Ťi pentru profiturile lor din falsa pandemie covid─â.
Pentru a ├«n╚Ťelege c─â avem de-a face cu criminali pedofili, iat─â dovezi concrete ale traficului de copii.
Un avion de marfă care decolase din Sudanul de Sud a fost inspectat de oficialii vamali în timpul unei escale în Niger.
Au descoperit sute de copii r─âpi╚Ťi pe un avion de marf─â ├«n drum spre Spania.
├Än videoclip, oficialii spun c─â copiii erau destina╚Ťi s─â fie v├óndu╚Ťi pedofililor sau folosi╚Ťi pentru transplanturi de organe.
Re╚Ťine╚Ťi c─â echipajul este condus departe cu br─â╚Ť─âri potrivite. KM, desigur, lupt─â ├«napoi ├«n toate modurile posibile. De exemplu, ei folosesc puncte de propagand─â precum CNN pentru a amenin╚Ťa c─â vor paraliza comer╚Ťul mondial, cu excep╚Ťia cazului ├«n care toat─â lumea este vaccinat─â.
Camera interna╚Ťional─â de transport maritim (ICS) ╚Öi alte grupuri industriale au avertizat asupra pr─âbu╚Öirii sistemului global de transport, cu excep╚Ťia cazului ├«n care guvernele restabilesc libertatea de circula╚Ťie a lucr─âtorilor din transport ╚Öi le acord─â prioritate pentru vaccinurile aprobate de Organiza╚Ťia Mondial─â a S─ân─ât─â╚Ťii.
De asemenea, am citit rapoarte de acest fel: o penurie de aprovizionare se transform─â ├«ntr-o criz─â complet─â, cu lips─â de energie, for╚Ť─â de munc─â ╚Öi transporturi de la Liverpool la Los Angeles ╚Öi de la Qingdao la Queensland.
Vedem, de asemenea, o mul╚Ťime de titluri panicarde, cum ar fi Gas Crisis Hits Food, ├«n timp ce serele gigant olandeze se ├«ntunec─â.
Desigur, toate acestea sunt scuze șchiopătate pentru faliment.
Economistul principal al Fed, Jeremy Rudd, a declarat s─âpt─âm├óna trecut─â: „Rolul principal al economiei de mas─â ├«n societatea noastr─â este de a oferi un apologetic pentru o ordine social─â ap─âs─âtoare, nesustenabil─â ╚Öi nedreapt─â din punct de vedere penal.
Acesta este un semn c─â managerii intermediari sp─âla╚Ťi pe creier ai sistemului sclavilor datoriei babiloniene KM se trezesc ╚Öi se r─âzvr─âtesc. Acesta este motivul pentru care KM ├«ncearc─â s─â scape de justi╚Ťie ├«ncerc├ónd mai mult ca niciodat─â s─â ├«nceap─â mult a╚Öteptatul lor al treilea r─âzboi mondial.
De exemplu, ei ├«ncurajeaz─â acum liderii sclavi iranieni s─â ├«nceap─â r─âzboiul. Prin urmare, purt─âtorul de cuv├ónt al Ministerului de Externe iranian, Saeed Khatibzadeh, a declarat marelui cotidian na╚Ťional israelian ├«n limba ebraic─â Maariv c─â r─âzboiul cu Israelul a ├«nceput deja.
Conducerea sclavilor iranieni încearcă acum să instige un război cu Azerbaidjanul.
Desigur, rușii nu vor permite să înceapă un astfel de război. În schimb, rușii își fac propriile mari mișcări. Săptămâna trecută, politicianul rus de frunte Yevgeny Alexeyevich Fyodorov.
le-a spus patrio╚Ťilor germani c─â Rusia va ajuta imediat s─â elibereze Germania ├«n eventualitatea unei a╚Ötept─âri a S.U.A. faliment. Cu toate acestea, ├«nainte de a renun╚Ťa la SUA, re╚Ťine╚Ťi c─â, ├«n ciuda prelu─ârii guvernului SUA de c─âtre criminali satanici, SUA sunt ├«nc─â mult mai puternice dec├ót China ├«n ceea ce prive╚Öte puterea slab─â.
Aceasta ├«nseamn─â c─â SUA se va recupera foarte repede pe plan interna╚Ťional odat─â ce p─âl─âriile albe o vor sc─âpa de criminali.
Pentru a ├«ncheia s─âpt─âm├óna aceasta, am dori s─â subliniem o mare descoperire ╚Ötiin╚Ťific─â din India:
O echip─â de oameni de ╚Ötiin╚Ť─â a dezvoltat pentru prima dat─â un reactor care produce o cantitate semnificativ─â de hidrogen folosind surse sustenabile precum lumina soarelui ╚Öi apa, care este un proces durabil ╚Öi cu costuri reduse, a declarat miercuri Departamentul de ╚śtiin╚Ť─â ╚Öi Tehnologie (DST).
Echipa INST a folosit semiconductorii organici cu pre╚Ť redus ├«n nitruri de carbon.
Acest lucru ar trebui s─â fac─â vechile vehicule electrice cu bateriile lor scumpe.
În teorie, mașinile ar trebui să poată genera suficient hidrogen cu panouri solare pe acoperiș sau acasă pentru a conduce practic oriunde gratuit.
India, ├«mpreun─â cu China, au pus cap─ât eforturilor artificiale ale oligarhilor occidentali pentru a men╚Ťine energia solar─â scump─â ├«n mod competitiv.
Energia solar─â este acum una dintre cele mai ieftine forme de energie din lume.
Produc─âtorii de automobile japonezi ╚Öi oficialii guvernamentali s-au pl├óns de mult timp c─â interferen╚Ťa occidental─â le-a ├«mpiedicat s─â treac─â la energia cu hidrogen. Acum se pare c─â India, care este mai independent─â dec├ót Japonia, deschide epoca hidrogenului.
Sfârșit

Niciun comentariu:

Trimite╚Ťi un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro