miercuri, 6 octombrie 2021

Puterea lui Cinci ~ Lume, lumeee

  

 Foarte bine, atunci luati un Ter-RA Alert la nivel de Planeta:
ATI TRECUT PRAGUL INCALCARII LEGII "LIBERULUI ARBITRU" si am spus sa nu faceti asta!!!
De acum incolo, se Joaca Altfel.....
❤️💛💙


 Priviti :

https://www.facebook.com/100001131633175/videos/391803889211759/


A fost bombardata cladirea Homeland Security din Washinton DC.
*Nu va asteptati ca, la acest moment, mass media sa difuzeze asta si multe altele din Procesul de Curatare al Planetei, dar se intampla foarte curand, ca NU au de ales si niciunde sa fuga ori sa se ascunda!
 
SE SIMT OAMENII INCA RAU DE LA VAX ???
Raspuns :
Depinde din ce lot au nimerit.
Catzu ,de exemplu a cumparat la inceput vaxuri pentru trei tari ...Deci mai are
.
Le-a tinut si la caldura .Ce sa mai zici .
Eu vorbesc din ceea ce spune o sursa militara...
Deci armata a intervenit atunci cand presiunea asupra oamenilor s-a intetit...
si oamenii care sunt FORTATI trebuie APARATI.....Dar nu aceia care se duc de buna voie ca apoi sa se distreze...si nu vor sa lupte.

MULT ADEVAR VETI AFLA cand va veni momentul
Raport de progres
Inițial, maeștrii Deep State s-au predat în 9/9/2021. Au fost transportați la Gitmo.
Pe 17 septembrie, toate țările ar fi trebuit să semneze tratatul de pace global. În luna octombrie următoare se așteaptă o mare revelație.
Toate societățile secrete vor fi distruse. În 1776, Mayer Amschel Rothschild, numit inițial Bauer, a fost cel care a corupt sistemul financiar pentru a înrobi omenirea din punct de vedere financiar. Rockefeller a creat sistemul medical, care folosește petrol și alte otrăvuri, care sunt înghițite ca pastile. Medicii nu sunt învățați corespunzător. După ce a fost confiscat întregul curriculum universitar medical, nu este vorba despre vindecare, ci despre distribuirea și vânzarea produselor farmaceutice pentru maximizarea profitului.
Injecțiile Covid brevetate (brevet # 567-6977) conțin SIDA, alte boli și toxine ireversibile pentru a distruge încet organele din interior pentru vânzarea de medicamente farmaceutice, pentru a-și maximiza permanent profiturile.

Lumea va trece de la calendarul Gregorian la calendarul Iulian pentru a corecta o diferență de 5 zile. A 33-a linie plană de pe Pământ se referă la ordinea masonică de gradul 33. Bisericile răului ca în Sedona, Arizona trebuie eliminate. Noile telefoane mobile nu vor mai radia unde nocive pentru noi.
Această nouă eră a început deja.
Vin lucruri mai bune; noul nostru stil de viață va fi foarte diferit de stilul de astăzi. Viața va fi mai variată, vom avea mai mult timp pentru noi înșine, va fi un mod de viață complet nou, cu schimbări foarte interesante în față. Majoritatea există deja, dar acestea au fost în mod deliberat reținute de la noi de către Forțele întunecate, care le folosesc în scopuri proprii.
Sistemul bancar și monetar global va fi abolit și înlocuit cu sistemul QFS. Toate marile bănci vor fi închise. Numerarul va consta din monede de aur și argint.

Casele vor scădea în valoare de 70% și terenurile cu 90%, până la nivelul prețurilor din 1950. Va deveni mai ușor să cumpărați proprietăți.
Soții nu vor mai trebui să lucreze.
Săptămâna de lucru va fi redusă la 20 de ore sau mai puțin. Oamenii care nu vor să lucreze pot trăi în continuare confortabil și se pot dedica hobby-urilor lor.
În noua noastră lume pozitivă care răsare; vor fi permise doar pentru oamenii treziți în Dimensiunea a 5-a a conștiinței.
Nu vor exista conducători; toți împreună vom gestiona propriile vieți și afaceri.

Dar până atunci pregătiți-vă cu hrană, apă, combustibil și bani cash pentru 2 luni, vor veni zile grele pentru toți. După 15 octombrie vor avea loc acțiuni de amploare împotriva Deep State. Totul va fi blocat pe planetă. Veți primi mesaje prin sistemul EBS de urgență pe telefoane și smartTV, nu vă panicați, este lupta finală….

---------------------------------------
Raport complet Benjamin Fulford 2021.10.04:
Valori implicite ale regimului Biden; Oferit până pe 18 octombrie Înainte ca tot iadul să se lase
Falsul regim „Biden” din SUA a intrat în vigoare pe 30 septembrie și a fost dat până pe 18 octombrie înainte ca în sfârșit să se tragă ștecherul asupra acelui regim rău, promit surse din societatea secretă asiatică. Finanțarea a fost întreruptă pentru că Rockefeller / Rothschild etc. familiile criminalilor din spatele regimului „Biden” nu și-au îndeplinit promisiunea de a preda Australia chinezilor comunisti, spun sursele.
Acesta este adevăratul motiv pentru care „relațiile proaste dintre China și Australia au luat o întorsătură incredibilă în această săptămână, atunci când China a lansat o rachetă capabilă de„ Long March 3B ”, direct peste Sydney, Australia”.
Schimbarea din Australia este reflectată de faptul că premierul Gladys Berejiklian și-a dat demisia din funcția de premier al New South Wales „după ce o anchetă i-a găsit pe ea și pe alții în guvern. primeau milioane de dolari de la Pfizer pentru a promova legile draconice ale vaxului ”, potrivit surselor de informații australiene.
Din cauz[ că a refuzat să se predea Chinei comuniste, UE a intrat în luptă prin întreruperea negocierilor comerciale cu Australia, spun sursele.
În orice caz, întreruperea finanțării din Asia este ceea ce l-a determinat pe falsul Biden să spună „Vom face asta, ... Nu contează când. Nu contează dacă sunt șase minute, șase zile sau șase săptămâni. O vom face. ”
Răsfrângând în mod deschis numărul satanic 666, infractorii care foloseau masca de cauciuc „Biden” ca față au ieșit pe deplin din dulap.
Întrucât acești criminali au comis acte oribile de crimă în masă de fiecare dată când s-au confruntat cu neîndeplinirea obligațiilor în trecut, puteți fi siguri că această declarație a lui Biden a fost menită să fie luată ca o amenințare.
De data aceasta, cu puține îndoieli, intenționează să depășească 911, Fukushima și falsa pandemie din 2020. Candidatul evident de această dată este La Palma. Vulcanul de acolo erupe cu o intensitate din ce în ce mai mare și face acest lucru într-un mod care crește șansele ca un tsunami masiv să lovească coasta de est a SUA etc.
De aceea, este necesară o acțiune militară comună a Rusiei, a Pentagonului și a Chinei pentru a-i elimina definitiv pe acești criminali.
Baza subterană din Norvegia - de unde provine atacul HAARP asupra La Palma - este o țintă principală. Sediul mafiei khazare din jurul lacului Geneva este un altul.
În aceste circumstanțe, Societatea Dragonului Alb solicită o întâlnire la Tokyo pentru a se asigura că pălăriile albe primesc finanțare pentru a prelua părțile funcționale ale guvernului SUA după înlăturarea criminalilor Biden. Această întâlnire are sprijinul Commonwealth-ului britanic, Vaticanului (francmasoni P3), rușilor (FSB) și societăților secrete asiatice. Întâlnirea a fost convocată pentru Tokyo în loc de Lichtenstein, așa cum a propus oamenii „Biden” la recomandarea francmasonilor P3.
De asemenea, pentru a menține presiunea asupra mafiei khazare, un reprezentant al Societății Dragonului Alb a avut o întâlnire săptămâna trecută cu un dl. K, unul dintre asasinii de top ai lumii interlope japoneze.
Domnul. K este cunoscut pentru tăierea degetelor oamenilor dintr-o încheietură până când primește informațiile de care are nevoie. Apoi, învelește corpurile cu plumb și le aruncă în ocean, potrivit colegilor.
În orice caz, dl. K a spus că facțiunea Societății Dragonului Negru la care era afiliat a decis să se alieze cu WDS. WDS a dat dl. K o listă cu cei mai buni agenți mafioti khazarieni din Japonia. Domnul. K a promis că el și oamenii lui vor „privi acest lucru”.
WDS a avut, de asemenea, o întâlnire săptămâna trecută cu grupuri de dreapta care au capacitatea de a mobiliza alte facțiuni din lumea interlopă japoneză. Acest lucru înseamnă că mafia vaccinului din Japonia este acum condamnată.
Alegerea lui Fumio Kishida ca prim-ministru al Japoniei a făcut parte din această schimbare.
Acum putem dezvălui că am părut în mod deliberat că îl sprijinim pe Takaishi Sanae în calitate de prim-ministru pentru a confunda mafia khazariană cu privire la loialitățile ei. Takaishi trebuia să fie selectat pentru a acoperi crimele de către fostul prim-ministru Abe Shinzo. Aceasta a inclus corupția la Jocurile Olimpice de la Tokyo și crearea unui laborator de război biologic deghizat în școală veterinară.
Grupul de dreapta, care are legături puternice cu Taiwanul, a mai spus că o masivă bază subterană taiwaneză din China a fost inundată recent „ucigând zeci de mii de generali și soldați taiwanezi”.
Acest lucru este cu siguranță legat de un raport al CIA potrivit căruia o bază de sub barajul Three Gorges care exploatase cripto-monedă a fost distrusă. Guvernul chinez a confirmat parțial acest lucru prin emiterea unei interdicții complete asupra tuturor tranzacțiilor cu criptomonede.
Chinezii luptă, de asemenea, cu KM în multe alte moduri.
Represiunea împotriva mega-stelelor, de exemplu, este concepută pentru a contracara tactica KM de a folosi „vedete”, pentru a manipula opinia publică. Chinezii sunt, de asemenea, înfrânarea încercărilor de a spăla bani negri KM în China, prin distribuirea pieței bursiere a SUA către companiile chineze de înaltă tehnologie.
De asemenea, aceștia își reprimează încercările de a transforma bărbații chinezi în wimps efeminizați, așa cum s-a întâmplat în Japonia și o mare parte din Occident.
Dispariția megastarurilor chineze este un vestitor al unei alte revoluții culturale în curs
Aceste informații trimise de CIA Asia de Est sunt aproape sigur legate de:
* Comerțul cu acțiuni Evergrande (3333 HK) și Evergrande Property Services (6666 HK) s-a oprit în Hong Kong.
* „Tranzacționarea acțiunilor (codul stocului: 03333) al China Evergrande Group (compania) va fi oprită la ora 9:00 a.m. azi (4/10/2021). În consecință, toate produsele structurate referitoare la companie vor fi, de asemenea, oprite de la tranzacționare în același timp.
* Este foarte probabil ca deținătorii de obligațiuni offshore din Evergrande să fie anulați. Aceasta include toate băncile străine care au cumpărat mai multe miliarde de dolari din obligațiuni.
* MI6 și tipurile reale de James Bond sunt, de asemenea, pe calea de război împotriva KM.
* „Pandemia a fost o bombă murdară lansată de gloata de interlopi Rothschild. Dacă evreii nu îi spânzură pe toți, vom promite ”sursele MI6.
Eliberarea documentelor Pandora, care dezvăluie afacerile offshore și averile a peste 100 de miliardari, 30 de lideri mondiali și 300 de funcționari publici, a făcut parte din această ofensivă, potrivit MI6.
Documentele Pandora sunt un avertisment urgent de la noi că, atâta timp cât civilii din întreaga lume trăiesc sub degetul fascismului mondial, vom rămâne tăcuți doar atât de mult timp și nimeni nu este deasupra legii.
Știm totul despre ceea ce se întâmplă în lume și suntem capabili și pregătiți să facem față ... este nevoie de mulți copaci și multe frânghii, dar nu ne este frică să le folosim, spun ei.
Eliberarea dosarelor procesului de la Nürnberg săptămâna trecută a fost menită să reamintească faptul că justiția pentru infractorii cu profil înalt va veni și de această dată, la fel cum a făcut-o după cel de-al doilea război mondial, spun surse din Mossad.
De exemplu, la acest link veți găsi o listă de 40 de miliardari care toți ar trebui executați pentru profiturile lor din falsa pandemie covidă.
Pentru a înțelege că avem de-a face cu criminali pedofili, iată dovezi concrete ale traficului de copii.
Un avion de marfă care decolase din Sudanul de Sud a fost inspectat de oficialii vamali în timpul unei escale în Niger.
Au descoperit sute de copii răpiți pe un avion de marfă în drum spre Spania.
În videoclip, oficialii spun că copiii erau destinați să fie vânduți pedofililor sau folosiți pentru transplanturi de organe.
Rețineți că echipajul este condus departe cu brățări potrivite. KM, desigur, luptă înapoi în toate modurile posibile. De exemplu, ei folosesc puncte de propagandă precum CNN pentru a amenința că vor paraliza comerțul mondial, cu excepția cazului în care toată lumea este vaccinată.
Camera internațională de transport maritim (ICS) și alte grupuri industriale au avertizat asupra prăbușirii sistemului global de transport, cu excepția cazului în care guvernele restabilesc libertatea de circulație a lucrătorilor din transport și le acordă prioritate pentru vaccinurile aprobate de Organizația Mondială a Sănătății.
De asemenea, am citit rapoarte de acest fel: o penurie de aprovizionare se transformă într-o criză completă, cu lipsă de energie, forță de muncă și transporturi de la Liverpool la Los Angeles și de la Qingdao la Queensland.
Vedem, de asemenea, o mulțime de titluri panicarde, cum ar fi Gas Crisis Hits Food, în timp ce serele gigant olandeze se întunecă.
Desigur, toate acestea sunt scuze șchiopătate pentru faliment.
Economistul principal al Fed, Jeremy Rudd, a declarat săptămâna trecută: „Rolul principal al economiei de masă în societatea noastră este de a oferi un apologetic pentru o ordine socială apăsătoare, nesustenabilă și nedreaptă din punct de vedere penal.
Acesta este un semn că managerii intermediari spălați pe creier ai sistemului sclavilor datoriei babiloniene KM se trezesc și se răzvrătesc. Acesta este motivul pentru care KM încearcă să scape de justiție încercând mai mult ca niciodată să înceapă mult așteptatul lor al treilea război mondial.
De exemplu, ei încurajează acum liderii sclavi iranieni să înceapă războiul. Prin urmare, purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe iranian, Saeed Khatibzadeh, a declarat marelui cotidian național israelian în limba ebraică Maariv că războiul cu Israelul a început deja.
Conducerea sclavilor iranieni încearcă acum să instige un război cu Azerbaidjanul.
Desigur, rușii nu vor permite să înceapă un astfel de război. În schimb, rușii își fac propriile mari mișcări. Săptămâna trecută, politicianul rus de frunte Yevgeny Alexeyevich Fyodorov.
le-a spus patrioților germani că Rusia va ajuta imediat să elibereze Germania în eventualitatea unei așteptări a S.U.A. faliment. Cu toate acestea, înainte de a renunța la SUA, rețineți că, în ciuda preluării guvernului SUA de către criminali satanici, SUA sunt încă mult mai puternice decât China în ceea ce privește puterea slabă.
Aceasta înseamnă că SUA se va recupera foarte repede pe plan internațional odată ce pălăriile albe o vor scăpa de criminali.
Pentru a încheia săptămâna aceasta, am dori să subliniem o mare descoperire științifică din India:
O echipă de oameni de știință a dezvoltat pentru prima dată un reactor care produce o cantitate semnificativă de hidrogen folosind surse sustenabile precum lumina soarelui și apa, care este un proces durabil și cu costuri reduse, a declarat miercuri Departamentul de Știință și Tehnologie (DST).
Echipa INST a folosit semiconductorii organici cu preț redus în nitruri de carbon.
Acest lucru ar trebui să facă vechile vehicule electrice cu bateriile lor scumpe.
În teorie, mașinile ar trebui să poată genera suficient hidrogen cu panouri solare pe acoperiș sau acasă pentru a conduce practic oriunde gratuit.
India, împreună cu China, au pus capăt eforturilor artificiale ale oligarhilor occidentali pentru a menține energia solară scumpă în mod competitiv.
Energia solară este acum una dintre cele mai ieftine forme de energie din lume.
Producătorii de automobile japonezi și oficialii guvernamentali s-au plâns de mult timp că interferența occidentală le-a împiedicat să treacă la energia cu hidrogen. Acum se pare că India, care este mai independentă decât Japonia, deschide epoca hidrogenului.
Sfârșit

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro