joi, 23 noiembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ despre nasteri naturale si sigure


"Când oamenii aud că o femeie a dat naştere unui copil, aşa, pur şi simplu fără spital, fără moaşă sau un alt ajutor şi chiar în mod deliberat, li se pare de necrezut.
Cum să îndrăznească să facă aşa ceva?
Nu este acest lucru extrem de periculos, ba chiar iresponsabil?
Cum ştie femeia ce are de făcut?"
Text din cartea" Nașterea singură", scrisă de Sarah Schmid, doctor și mamă a 9 copii.
O găsești aici:
📷Orgasmic birth: The best kept secret


Cât de important este să nu spălăm bebelușul imediat după naștere...
Pielea bebelușului este acoperita cu vernix, care conține foarte multe componente benefice !
Oamenii de știință au identificat lipide, aminoacizi, proteine, compuși antibacterieni și antimicrobieni, inclusiv:
✅ Esteri de ceară și steroli
✅ Ceramide
✅ Squalene
✅Colesterol
✅ Trigliceride
✅ Fosfolipide
✅ Aminoacizi, asparagină și glutamina Aproximativ 61% din proteinele găsite în această substanță albă, pot fi găsite doar în vernix.
Și oamenii sunt singurii care îl produc, ceea ce îl face cu adevărat unic!
📸Foto Naissance mère'veilleuse

Mai multe informații despre sarcină, naștere și primele zile cu nou-născutul găsiți și aici, în cartea: https://librariascriitorilor.ro/.../nasterea-singura.../1 

- Sa nu va surprinda nimic ! Inclusiv in ultimii 40 de ani, si-au acoperit urmele foarte bine.
Ce se extrage din PLACENTA dupa nastere ?
- Aur lichid primar monoatomic .
- Plasma sanguină și steroizi .
- Celulele stem . Adreno.. ( stiti voi ) . e.t.c.
Prețul unei sticle de 5 ml pe piața neagră = circa : 10.000 $ . https://t.me/OmulDinNordForever - Don't let anything surprise you! Including in the last 40 years, they covered their tracks very well. What is extracted from the PLACENTA after birth?
- Monatomic primary liquid gold.
- Blood plasma and steroids.
- Stem cells. Adreno.. (you know). etc.
The price of a 5 ml bottle on the blac-k market = about: $10,000.
Omul Din Nord

  

🐉 În medicina antică chineză, pulberea de placentă uscată era unul cele mai scumpe și rare medicamente. Primele mențiuni despre utilizarea placentei ca medicament arată că placenta oferă o longevitate de neimaginat.
⏳ Acesta a fost motivul pentru care remediul a fost inclus în colecția de medicamente „Honso Komoku” ca unul dintre cele mai importante medicamente. ⠀
🚣 Multe provincii chineze credeau că un copil a navigat în lume într-o „barcă pe un râu violet”, așa cum numeau ei placenta. După ce se năștea copilul, placenta era uscată și depozitată într-o cutie specială. În bolile grave se fierbea, iar decoctul se dădea pacientului să-l bea.
🍵 Astfel stimulau
chinezii apărarea organismului. ⠀
🐲 În prezent, locuitorii din Țara Dragonilor folosesc placenta în tincturi și băuturi numite Zi He He, dar și în medicamente pentru îmbunătățirea lactației. ⠀
🗻 În Japonia antică, placenta era folosită peste tot. Se știe că feudalii japonezi ai clanului Kaga apreciau placenta ca fiind unul dintre cele trei medicamente principale. Era considerat poțiune magică pentru tinerețea veșnică. Și din acest motiv făcea parte din elixirurile secrete.
🗿 Timpurile străvechi păstrează secretele utilizării placentei și al felului în care era văzută.
🌱Apropierea de natură și cursul natural al lucrurilor distinge timpurile străvechi de timpurile noi.
Datorită puținelor mențiuni din cele mai vechi timpuri despre utilizarea placentei, putem afla acum mai multe despre importanța acesteia . ⠀ În trecut, oamenii atribuiau placentei un scop special și sacru.
💫: În primul rând, placenta transferă hrana de la mamă la copil, iar în al doilea rând, placenta leagă mama și copilul și, prin urmare, aparține ambilor, iar în al treilea rând, placenta conține substanțe foarte importante.
⬇️⬇️⬇️ 📖📖📖📖
Care este motivul pentru care femeile antice consumau placenta uscată și de ce în zilele noastre este privită de multe ori cu dispreț și aruncată la gunoi, afli din cartea "Nașterea singură" scrisă medicul Sarah Schmid
Ai vrea să știi și tu cum poate te poate ajuta placenta și ce poți sa faci cu ea după naștere?
Poți comanda cartea "Nașterea singură" aici:
https:/librariascriitorilor.ro
/books/details/557/nasterea-singura-sarcina-si-nasterea-pe-cont-propriu/1
sau scrie-ne pe WhatsApp la 0729538882
Sursa foto Mandala Birth

🌠🏆⚜️Te-ai întrebat vreodată de ce colostrul se mai numește și "aurul lichid" ?🏆⚜️
🌠🥇Colostrul este primul lapte pe care îl produce corpul tău, începând cu aproximativ săptămâna 16 de sarcină. Corpul tău continuă să producă acest tip de lapte și în primele zile după nașterea copilului tău. Este de obicei gros, lipicios și galben.
🌠🏆Colostrul este bogat în proteine ​​care învelesc intestinul bebelușului, acționând ca o barieră de protecție împotriva oricăror germeni, astfel încât aceștia nu pot fi absorbiți în sistemul bebelușului.
🌠🏆 În plus, colostrul este bogat în imunoglobulina A (lgA) – principala imunoglobulină din laptele matern, oferind bebelușului tău apărare împotriva oricăror agenți patogeni din mediul său.
De asemenea, laptele matern are propriul microbiom, prin urmare sprijină dezvoltarea unei flore intestinale bune, care este un factor de protecție al sistemului imunitar al bebelușului.
Cât de incredibil este!?
🌠⚜️ Colostrul are și un efect laxativ, permițând bebelușului să treacă eficient de primul caca, adică de meconium, reducând astfel riscul de icter, deoarece bilirubina este excretată din organism prin scaun.
🌠🌟Colostrul este produs în cantități mici, totuși, acesta este tot ceea ce are nevoie copilul tău în primele zile de viață, deoarece stomacul lui are dimensiunea unei cireșe la naștere.
🌠👉Deși volumul este redus, bebelușul are o nevoie mult mai mare de protecție imunologică în primele zile după naștere decât de alimentație.
🌠💪 Pe lângă energia primită de la colostru, copilul tău descompune și grăsimea cu care se naște și o folosește pentru a căpăta energie înainte ca organismul tău să înceapă să producă o cantitate mai mare de lapte în jurul zilei 4-5 postpartum.
📖📖📖📖📖Ai aflat deja de cartea "Nașterea singură", scrisă de medicul Sarah Schmid?
❤️Aceasta oferă informații extraordinare despre sarcină, naștere și perioada post-partum ❤️
O poți comanda aici:
Text tradus și adaptat după Calmbirth
📷Monet Nicole - Birthing story

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro