duminică, 5 noiembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ cele bune sa se adune / cele rele sa se spele

 

  
Musulmanii le mulțumește evreilor ortodocși pentru susținerea Palestinei la mitingul țărilor

  

Un leac miraculos neglijat pentru cancer? De ce se sperie ferma mare de fenbendazol
Fenbendazolul are cel puțin 12 mecanisme dovedite împotriva cancerului in vitro și in vivo”, a scris cercetătorul de cancer dr. William Makis
„Deci, de ce nu există studii clinice cu Fenbendazole pentru cancer? Răspunsul pare destul de evident: este foarte ieftin, sigur și pare foarte eficient. Fenbendazolul nu va îmbogăți pe nimeni și nu are începători în vindecarea cancerului. "
„Ce dușman al poporului”, a răspuns Joe Rogan. „Ascund informații și împiedică oamenii să folosească lucruri care îi salvează.


 

  
Locomotive tărtare cu aburi (construite în 1604). ) găsită în Kalmucky 1965 după câteva săptămâni de săpături.
Aproape o sută au fost găsite.

  
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
PÂNĂ LA IEȘIREA DIN CALEA LACTEE, TOȚI REPTILIENII VOR FI DEZINTEGRAȚI.
EI AU FĂCUT RELE MAJORE NU DOAR TERRANILOR, CI ȘI ALTOR CIVILIZAȚII GALACTICE, IAR DUPĂ LEGILE DURE UNIVERSALE TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ CU VIAȚA.
CALEA LACTEE A FOST ÎNCONJURATĂ ACUM CINCI ZILE DE MILIOANE DE NAVE ALE ALIANȚEI INTERGALACTICE CARE AU PRIMIT ORDIN SĂ LICHIDEZE ORICE CIVILIZAȚIE REPTILIANĂ CARE NU SE SPUNE ULTIMATUMULUI CONSILIULUI INTERGALACTIC DAT CU ȘAPTE ZILE TERANE ÎN URMĂ.

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA SWIDOUR KHOM
DIN 80 DE ASTRONAVE REPTILIENE, DOAR TREI AU TRECUT DE VAN HALLEN. RESTUL AU FOST DEZINTEGRATE!
DUPĂ CELE TREI ASTRONAVE, AU FOST TRIMIȘI EXTERMINATORII, CĂCI ORDINUL CU " UNUL NU SCAPĂ" ESTE ÎNCĂ ÎN VIGOARE!

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ DE LA
🔥Skawag Darwarilo🔥
REPTILIENII NU MAI SÎNT PE TERA

ÎN DISPERAREA OCULTĂ SIONISTĂ KHAZARĂ EVREIASCĂ, PREGĂTESC O RESETARE CVATRIPLĂ A LUMII PRIN MUD FLOOD ACTIVAT DE HAARP ȘI SATELIȚI GEOCLIMATICI DE MARE PUTERE, PENTRU A ȘTERGE ȘI DISTRUGE ORCE DOVADĂ A EXISTENȚEIEI UNEI CIVILIZAȚII AVANSATE PE TERA ÎNAINTE DE COMUNA PRIMITICVĂ, PRECUM ȘI PENTRU A ÎNTOARCE OMENIREA ÎNTRUN TRECUT EXTREM DE SĂLBATIC ȘI PRIMITIV ȘI PENTRU A DISTRUGE CARȚILE VECHI CU DOVEZI CĂ PRIMORDIALII ROMÂNI OCUPAU UN TERITORIU FOARTE VAST DE LA URALI LA ATLANTIC, ȘI DE LA POLUL NORD PÂNĂ ÎN AFRICA DE NORD, IAR ACESTE TRIBURI CU RĂDĂCINI ÎN CARPAȚII ROMÂNIEI SE SUPUNEAU UNUI SINGUR REGE
GETODAC/PELASGOARIAN/VALAH.
TRIBURI DIN AMERICA DE SUD AU CĂRȚI CU DECLARAȚII SCRETE ÎN CARE STRĂMOȘII LOR MENȚIONAU: NOI AM CERUT SĂ FIM CONDUȘI DE URMAȘII ZEILOR LUMINII, CARE NE SÂNT STRĂMOȘI ȘI CARE LOCUIESC ÎN ȚARA MUNTELUI CAP(KOGAYION SFINX), UNDE RÂUL SFÂNT CA LUMINA(DUNĂREA) DEVINE NOAPTEA DE UN ALB STRĂLUCITOR NEMAIPOMENIT.
ÎNTRE AMERICA DE NORD ȘI EUROPA AU FOST 3 ISTMURI TERESTRE CARE LEGAU CELE DOUĂ CONTINENTE, LATE DE 85 DE KM. FIECARE AVÂND MARGINI MUNTOASE NATURALE FOARTE KNALTE PENTRU A PROTEJA ISTMURILE DE FURIA APELOR, INTRE AFRICA SI SOUTH AMERICA EXISTAU 7 ISTMURI LATE DE 6,7 KM. FORMATE TOTAL DIN LAVĂ NATURALĂ A VULCANILOR SUBMARINI.
AUSTRALIA ȘI POLUL SUD ERAU APROAPE UN CORP COMUN CU ASIA, IAR JAPONIA ERA LEGATĂ DE CONTINENT ȘI O INSULĂ MARE ASIATICĂ DE 2 FÂȘII MARI DE PĂMÂNT LATE DE 7,6 KM., IAR PRIN ASTA SE EXPLICĂ MIGRAȚIA TUTUROR NAȚIUNILOR DIN CARPAȚII RAMANIEI VOASTRE.
ÎNTRE ISTMURI PE TOATĂ TERA ERAU CONTINENTELE PIERDUTE DESCRISE DE ROBERT CHAROUX, VICTOR KERNBACH ȘI ZECHARIA SITCHIN, CONTINENTELE CARE AU CUNOSCUT O EPOCĂ ÎNFLORITOARE SUB CONDUCEREA ATLANTĂ CU CAPITALA ÎN
ACTUALA CRAIOVA LOCUL NAȘTERII LUI MARDUK.RA CEL CARE CONDUCEA TOATĂ TERA PRIN
CEI 9 FII AI SĂI!!!!

OCULTA A DUBLAT AURORA REALĂ 
CU FALSUL PRIN HAARP.

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
REPTILIENII NU MAI SUNT PE TERRA.
TOTUȘI ÎN DISPERARE, OCULTA SIONISTO-KHAZARĂ EVREIASCĂ PREGĂTEȘTE O RESETARE CVATRIPLĂ A LUMII PRIN "MUD FLOOD" ACTIVAT DE HAARP ȘI DE SATELIȚII GEO-CLIMATERICI DE MARE PUTERE

PT A ȘTERGE ȘI DISTRUGE ORICE DOVADĂ A EXISTENȚEI UNEI CIVILIZAȚII AVANSATE PE TERRA ÎNAINTE DE COMUNA PRIMITIVĂ PRECUM ȘI PT A ÎNTOARCE OMENIREA ÎNTR-UN TRECUT EXTREM DE SĂLBATIC ȘI PRIMITIV,

DAR ȘI PT A DISTRUGE CĂRȚILE VECHI CU DOVEZI CĂ ROMÂNII ERAU PRIMORDIALII ȘI OCUPAU UN TERITORIU FOARTE VAST, DE LA URALI LA ATLANTIC ȘI DE LA POLUL NORD PÂNĂ ÎN AFRICA DE NORD.
TRIBURILE CU RĂDĂCINI ÎN CARPAȚII ROMÂNIEI SE SUPUNEAU UNUI SINGUR REGE GETO-DAC/PELASGO-ARIAN/VALAH.
TRIBURILE DIN AMERICA DE SUD ȘI AFRICA AU CĂRȚI CU DECLARAȚIILE SECRETE ÎN CARE STRĂMOȘII LOR MENȚIONAU URMĂTOARELE:
"NOI AM CERUT SĂ FIM CONDUȘI DE URMAȘII ZEILOR LUMINII CARE NE SUNT STRĂMOȘI ȘI CARE LOCUIESC ÎN ȚARA MUNTELUI CAP, UNDE RÂUL SFÂNT CA LUMINA (DUNĂREA) DEVINE NOAPTEA DE UN ALB STRĂLUCITOR NEMAIPOMENIT."
ÎNTRE AMERICA DE NORD ȘI EUROPA AU FOST TREI ISTMURI TERESTRE CARE LEGAU CELE DOUĂ CONTINENTE LATE DE 85 DE KM FIECARE, AVÂND MARGINI MUNTOASE NATURALE FOARTE ÎNALTE PT A PROTEJA ISTMURILE DE FURIA APELOR.
ÎNTRE AFRICA ȘI AMERICA DE SUD EXISTAU ȘAPTE ISTMURI LATE 6,7 KM FORMATE TOTAL DIN LAVA NATURALĂ A VULCANILOR SUBMARINI.
AUSTRALIA ȘI POLUL SUD ERAU APROAPE UN CORP COMUN CU ASIA,
IAR JAPONIA ERA LEGATĂ DE CONTINENT ȘI DE PENINSULA MARE ASIATICĂ DE DOUĂ FÂȘII MARI DE PĂMÂNT LATE DE 7,6 KM,

IAR PRIN ASTA SE EXPLICĂ MIGRAȚIA TUTUROR POPOARELOR DIN CARPAȚII ROMÂNIEI.
ÎNTRE ISTMURI PE TOATĂ TERRA ERAU CONTINENTELE PIERDUTE DESCRISE DE ROBERT CHAROUX ,VICTOR KERNBACH ȘI ZECHARIA SITCHIN, CONTINENTE CARE AU CUNOSCUT O EPOCĂ ÎNFLORITOARE SUB CONDUCEREA ATLANTĂ CU CAPITALA ÎN ACTUALA CRAIOVĂ, LOCUL NAȘTERII LUI MARDUK.RA CEL CARE CONDUCEA TOATĂ TERRA PRIN
CEI NOUĂ FII AI SĂI.
ÎN CONCLUZIE:
ISTORIA DATĂ PUBLIC DE ÎNTUNECAȚI ESTE UN FALS GROSOLAN!
CUM REPTILIENII SAUROIZI CA ȘI CLANURILE REPTILIENE WARBOUG ȘI PINDAR NU MAI SUNT ACUM PE TERRA, OMENIREA POATE LOVI ORICÂND OCULTA ULTRASECRETĂ!
DE RESTUL RĂIILOR RĂMAȘI SE VA ALEGE CURÂND PRAFUL! TOATE POPOARELE LUMII ÎI VOR SFÂȘIA PT TOT CE AU FĂCUT PE TERRA!
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA SWIDOUR KHOM
SINGURUL OFIȚER AL ROMÂNIEI INCORUPTIBIL DE CĂTRE OCULȚI ESTE WAKSSAN NASHKAWYI.
EL ESTE PROTEJAT DE CEI CARE CONDUC UNIVERSURILE.
CINE L-A ATINS A SFÂRȘIT EXTREM DE CUMPLIT.

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS JODA
DIN CONSPIRAȚIA SATANEI FAC PARTE:
1. ROYAL INSTITUTE FOR INTERNATIONAL AFFAIRS.
2. TRAVISTOCK INSTITUTE OF HUMAN RELATIONS.
3. CLUB OF ROME.
4. TRILATERALS.
5. BILLDERBERGERS.
6. TRILATERAL COMISSION.
7. COUNCIL OF FOREIGN.
8. ACESTORA LI SE ALĂTURA:
** IUDEO-FRANC-MASONERIA
**MASONERIA DE TOATE RITURILE ȘI CULORILE DIN TOATE LOJILE.
CURÂND TOȚI VOR FI EXTERMINAȚI! UNUL NU VA SCĂPA!

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA DASWAYIRA DAKAIMERYIA
1. A SCOATE IMATERIALUL FIINȚELOR DIN MATERIAL/A UCIDE NEVINOVAȚI ÎNAINTE DE VREME ESTE CRIMĂ ȘI SE PEDEPSEȘTE ORIUNDE ÎN UNIVERSURI.
UNUL DIN PRECEPTELE KABALEI TOCMAI ASTA VIZEAZĂ.
MULȚI ÎNTUNECAȚI PT A-ȘI PĂSTRA NIVELUL RIDICAT DE TRĂI UCID NEVINOVAȚI ȘI PROFITĂ DE MUNCA LOR MATERIALĂ ȘI SPIRITUALĂ (INVENȚII), DUPĂ CARE ÎN CAZUL ÎN CARE NEVINOVAȚII ÎȘI CER DREPTURILE SUNT LICHIDAȚI PRIN DIFERITE METODE DESCRISE UȘOR CODAT ÎN KABALA.
TERMENII CODAȚI TREBUIE CITIȚI ÎN EBRAICA VECHE ȘI GETO-DACA INVERSATĂ, CARE DECRIPTAT VA DA TERMENUL SAU DENUMIREA ÎN SINE A METODEI CRIMINALE DINTR-UN ANUMIT DOMENIU FOLOSIT DE KABALA/EL QUABALAKH.
2. ÎN TALMUD SCRIE:
"EVREUL CARE VA AJUTA GOYIMUL (NEEVREUL) SĂ ÎNȚELEAGĂ PERFECT EL ZOHARUL (CARTEA SPLENDORII), MASEER-MERCABAH (CARTEA CARULUI CERESC DIN OM ȘI PT OM), SEPHYROTUL TETRABINAH ȘI KABALA, ACEL EVREU ȘI NEEVREUL (GOYIMUL/ANIMAL) SĂ FIE DAȚI MORȚII IMEDIATE FĂRĂ JUDECATĂ PT AFLAREA DESLUȘITĂ A TAINELOR CRIMINALE EVREIEȘTI.
3. MONGOLII SUNT EVREI KHAZARI LA ORIGINE,TRĂGÂNDU-SE DIRECT DIN NEAMUL EVREILOR HIKSOSI (NOMAD MERCENAR EVREU).
4. ÎN SCRISORILE LUI ABU THALIEL (IMAMUL ALI), GĂSITE DE TEMPLIERI ÎN CARTAGINA ȘI IERUSALIM ERA SCRIS:
"BIBLIA LYDIANO-GUANSO-ETRUSCĂ (GETO-DACĂ) ȘI CORANUL AU FOST PUTERNIC FALSIFICATE DE EVREII BOGAȚI DIN FRĂȚIA ANTICĂ A ȘARPELUI NEGRU.
5. OCTOGONUL ESTE CHEIA PT A ÎNȚELEGE MER.KA.BAH/CÂMPUL MAGNETIC UMAN CONSTITUIT DIN DOUĂ CÂMPURI MAGNETICE CE SE ROTESC INVERS DÂND NAȘTERE UNEI FORȚE PRIN CARE UN OM POATE DOBORÎ MII DE ADVERSARI.
6. ABZU/APSU/APUS ESTE DENUMIREA VECHE A ARDEALULUI, UNDE LOCUIAU CREATURI CU CHIP LUMINOS/ELOHYIMII.
7. OMUL A FOST FĂURIT ȘI NU CREAT CUM MINT EVREII PRIN SECTE, CULTE ȘI RELIGII.
ADAMU ÎN SUMERIANĂ ÎNSEAMNĂ LUTUL SAU HUMA ROȘIE DIN ARDEAL/BITUMURILE DIN ABZU/APSU/APUS CERUTE DE NIN HURSAG/NINMAH.
YEHOVA A VOTAT CREAREA OMULUI PT A-L FACE SCLAV.
EN.LIL ESTE UNA ȘI ACEEAȘI PERSOANĂ CU YEHOVA/ZEUS/JUPITER CARE NU A FOST NICI UN FEL DE DUMNEZEU.
ROBERT CHARROUX ȘI EVREUL DE ORIGINE ROMÂNĂ VICTOR KERNBACH, LOCALIZEAZĂ EDENUL ÎN H.ARDEAL.
8. LILITH ESTE LOLIA GETO-DACĂ, CARE UMBLA NOAPTEA ÎN CHIP DE BUFNIȚĂ.
9. CADUCEUL SIMBOLIZEAZĂ ANKH.UL/ȘTIINȚA VIEȚII.
10. ZONA CARPAȚILOR A FOST ÎN VREMURI IMEMORIALE UN CENTRU SUPREM AL LUMII, RESPECTIV ȚARA ZEILOR, UNDE LOCUIA O CIVILIZAȚIE EXTREM DE AVANSATĂ.
AICI A FOST CREAT ȘI ÎMBUNĂTĂȚIT GENETIC OMUL ȘI CARE ÎN VIITOR, DUPĂ TOATE DOVEZILE MILENARE, VA FI TRONUL REGELUI VEȘNIC.
IMMANUEL VELIKOVSKI, ISTORIC RUS DE ORIGINE IUDAICĂ MENȚIONA:
"IMENSA NAVĂ INTERGALACTICĂ DE DIAMANT SE AFLA DIN 1. 900 DEASUPRA VF. OMU."
11. CETATEA MUNȚILOR LUI KRITIAS/ȚARA ZEILOR/HARDEAL ÎN ANUL 9.000 Î.E.N CU MULT ÎNAINTE DE POTOP, ERA CONSIDERATĂ O INSULA ÎNCONJURATĂ LA SUD DE OKEANOS POTAMOS/DUNĂREA, LA SUD-EST DE PONTUL EUXIN, MAREA NEAGRĂ ȘI DE MAREA PANONICĂ LA VEST FORMÂND MAREA CEA MARE SAU MAREA ATLANTICĂ, UNDE COLOANELE LUI HERAKLES/HERCULE SE AFLAU ÎN FAȚA ȚĂRII MUNȚILOR/ARDEAL/ ȚARA ZEILOR.
12. VENUS A INTRAT ÎN SISTEMUL NOSTRU SOLAR ÎN ANUL 3.000 Î.E.N, IAR TERRA ESTE CENTRUL UNIVERSULUI ÎN CARE SE AFLĂ.

O ALTĂ PLANETĂ A ZEILOR CREATORI MAI ESTE ȘI STEAUA DUBLĂ BA.AWYI DIN CONSTELAȚIA CENTAURI.
13. ÎN CALEA LACTEE, PE STEAUA RENDA EXISTĂ ADUNĂRI DE ÎNGERI RĂI, GELOȘI PE CREATIA LUI ENKI.EA, ADICĂ PE OMUL PERFECT CREAT DE EL ȘI CĂRUIA I-A DAT CUNOAȘTEREA PERFECTĂ.
(DECLARAȚIA LUI EBE 2)
14. GRAHAM HANCKOK SPUNEA:
"PĂMÂNTUL A FOST CARTOGRAFIAT CU MARE ATENȚIE ÎNAINTE DE 4.000 Î.E.N ȘI 98% DIN HĂRȚI REPREZENTAU CARTOGRAFIEREA MĂRII NEGRE ȘI A MARELUI IMPERIU PELASGO-ARIAN, CARE ESTE POPORUL PRIMORDIAL ȘI SURSA CIVILIZAȚIILOR UMANE PE TERRA."

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA DASWAYIRA DAKAIMERYIA
NICI UN MEDIC NU ÎȚI VA DA LEACUL VINDECĂTOR, PE CÂND UN ADEVĂRAT VINDECĂTOR ȚI-L VA DA NUMAIDECÂT.
ORICE DOCTOR/MEDIC ESTE IUDEO-MASON ȘI UN CRIMINAL LIBER.
MEDIC ÎN COD GETIC SE CITEȘTE UCIDEM/MEDICU INVERS.
MEDICAMENTELE DECLANȘEAZĂ ALTE BOLI CA OMUL SĂ TOT CUMPERE OTRAVA MEDICILOR ȘI ASTFEL FARMACIILE SĂ AIBE VENITURI COLOSALE.
DACĂ TU GĂSEȘTI LEACUL PT BOALA TA, E POSIBIL CA MEDICUL SĂ ȚI-L RECUNOASCĂ, DAR NICIODATĂ NU ȚI-L VA DA ÎNAINTE PT SALVAREA TA.
BUNII SE VINDECAU UNII PE ALȚII. SE TRIMITEAU LA VINDECĂTORI SAU ÎȘI DĂDEAU/FĂCEAU UNII ALTORA LEACUL.TREBUIE SĂ FIM CA EI, CĂCI AȘA NE SALVĂM.


💥. Invenții vechi care au fost spălate... 💥👇👇👇👇👇👇
Motivul pentru care lucrurile revin la modă este că ne țin în bucla timpului..........
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro