luni, 13 noiembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ despre IUBIRE

     

Simptomele trecerii pe Noul Pamant ...


Da  Click si  vezi pe FB,,,,,,

  


 
PROTEJATI-VA ADN-UL....
GLOBALISTII AU DORIT SI AU REUSIT IN MARE PARTE SA ATACE ADN-UL A PESTE 5,8 MILIARDE DE OAMENI.....
ADN-UL ESTE COMOARA VOASTRA....PAZITI-L CU PRETUL VIETII VOASTRE
Doe John
Mirela Puica cat timp nu iei nici un fel de quaccin, nu faci transfuzie de sange, nu faci dragoste si nu te saruti cu cei quaccinati, nu faci testul PCR, totul va fi bine..asa te protejezi
Doe John
Q NE-A SPUS SA NE PROTEJAM ADN-UL DEOARECE IN PERIOADA URMATOARE CEI CU ADN-UL INTACT VOR EVOLUA

Lidija L Lidija

16m 
Etna a erupt.
Vulcanii din Islanda se cutremura si sunt și ei la un pas de erupție.
La mii de kilometri distanță, ETNA dar erupe în același timp. Există vreo legătură ?
Există sisteme de tuneluri din Italia până în Islanda.

Islanda :
După 1485 de cutremure în 48 de ore, vulcanul Fagradalsfjall este în pragul unei erupții care ar elibera mai mult dioxid de carbon decât eliberează întreaga populație umană.
Cutremur în Islanda

Vulcanul Fagradalsfjall din Islanda este acum activ deschis
Nu a existat activitate vulcanică pe peninsulă timp de 815 ani până la deschiderea rupturii în 2021. Activitatea seismică și acum vulcanică în această locație a crescut dramatic în ultimele 40 de zile.
Stjepan Debeljak
Reprezentanții "guvernului" sunt îngrijorați pentru că lava e la 15 km de tunel 😏😎😁😁

Lidija L Lidija

 
"Etna a erupt! "Nor de cenușă 4,5 kilometri înălțime
Consecințe pentru traficul aerian.
Cel mai mare vulcan din Europa este activ din nou.
Duminică, Etna a aruncat pe cer un nor gros de lavă, gaze magmatice și pietre pe insula italiană mediteraneană Sicilia. "

Lidija L Lidija

 
Orașe în Florida, SUA

SPALATI VA PE DINTI CU SUCCES !




Doe John

 
LA 10 NOIEMBRIE 2023,
VLADIMIR PUTIN A ORDONAT DISTRUGEREA UNUI LABORATOR CU CLONE DE LA MARGINEA DONETZK, UCRAINA....
Lovitura a fost condusă de Amiralul Grigorovici, o navă de război rusă a Flotei Mării Negre, care a dezlănțuit un val de rachete Novator Kalibr care au lovit laboratorul, au ucis ocupanții și clone nevii ale politicienilor americani și ruși care creșteau în cilindri de maturare.
Potrivit lui Zakharov, laboratorul deținea mai multe clone ale lui Vladimir Putin, Donald Trump, Marjory Taylor Greene, ministrul rus al apărării Serghei Șoigu, președintele Adunării Federale Volodin Vyacheslav Victorovich și Jim Jordan, printre alți susținători mai puțin notabili ai statului profund. Zakharov a ghicit că clonele „programate” au fost menite să înlocuiască persoanele reale după ce le-a venit jocul greșit.
„Aceste loturi de clone, toate copii ale oamenilor care luptă împotriva Statului Adânc al Globalists.
Am aflat de acest loc abia acum o săptămână, iar președintele Putin a spus să-l bombardăm.
Am trimis mai întâi un bărbat în laborator și a văzut toate aceste clone în cilindri. ....Dar când au încercat să inspecteze laboratorul, șase ofițeri de poliție înarmați care stăteau la intrare i-au întors sub amenințarea armei. Polițiștii au spus că Volodymyr Zelenskyy deține clădirea și că numai persoanele autorizate pot intra în ea. Ordinele lui Zelensky, au spus polițiștii, au înlocuit autoritatea de aplicare a codului de stat........Agenții s-au urcat pe acoperiș și au găsit o trapă de acces care ducea înăuntru. Trapa avea un gol suficient de mare pentru a se șerpui în fibra optică, iar agenții au văzut o jumătate de duzină de muncitori și rânduri și coloane de cilindri de clonare care conțineau persoanele menționate mai sus. După ce au confirmat afirmațiile informatorului, ei au părăsit imediat zona și au raportat constatările la sediul FSB din Moscova.
„Aveam dovada, așa că președintele Putin a spus să facem praf din clădire și să nu lăsăm pe nimeni în viață”, a spus Zaharov..

!! ️Ucraina A aruncat în aer conducta de gaz North Stream în valoare de 20 MILIARDE de dolari:
„Un ofițer veteran al forțelor speciale a coordonat atacul de sabotare a controlului rusesc al furnizării de gaze în Europa, afirmă că”
Se pare că Zelenski va fi aruncat sub autobuz acum că Israelul a urcat în centrul scenei. Știm cu toții că SUA a fost implicată în sabotaj.
https://www.dailymail.co.uk/.../Ukraine-DID-blow... Europei-raportare-furnizare-gaz-revendicări. html

Lidija L Lidija

 
SUA a fost implicata in sabotaj, sa ne amintim cateva lucruri...
Victoria Nuland 27 ianuarie 2022 :
„Dacă Rusia atacă Ucraina, într-un fel sau altul, North Stream 2 nu va progresa. "

 

Lidija L Lidija

 
!! ️ Purtătorul de cuvânt al Ministerului chinez de Externe, Mao Ning, dă o declarație de la Beijing privind implicarea SUA în incidentul North
„Conducta de gaz North Stream este o infrastructură transnațională mare. Incidentul cu explozia a avut un impact negativ grav asupra pieței globale de energie și asupra mediului global de mediu... SUA trebuie să plătească lumea. ”
  

 
Despre cum România a creditat SUA cu 9 miliarde de Euro în ultimele 3 luni
O știre puțin discutată în ultimele 2 zile a fost aceea că România a cumpărat tancuri Abrams în valoare de 2,5 miliarde de dolari (românii spun că ar costa „doar” 1 miliard, dar dacă în Congresul SUA a fost înaintată suma de 2,5 miliarde, eu sunt gata să pariez că ăsta este prețul final real!)
A cumpărat e un fel de a zice, căci ca și avioanele F35, în valoare de 6,5 miliarde de dolari „cumpărate” la începutul lunii August 2023, TOATE, ȘI TANCURILE ȘI AVIOANELE, AU TERMENE DE LIVRARE DE 5-10 ANI!!!
Atunci de ce face România PLĂȚILE (fie și parțiale) ACUM?
„Este un cost plătit pentru siguranța națională” desigur, fiind „participarea noastră la efortul de securitate comun al NATO” și alte sloganuri de genul acesta sunt doar pentru gușterii corect politic.
Nu voi începe nici să enumăr calitățile militare neîndoielnice ale viitoarelor arme pe care România le va avea atunci când vor fi absolut inutile, în situația în care conflictul din Ucraina va fi demult istorie și când noua „lume multipolară” își va fi intrat deplin în drepturi, lume în care relațiile economice și parteneriatul cu Rusia se vor fi reluat chiar și prin noua „cortină de fier” a secolului XXI, și în care armele vor tace pentru o lungă perioadă în lipsa inițiativelor și „incursiunilor” „democratizatoare” ale actualului hegemon.
De ce?
E simplu: SUA are nevoie disperată de bani. Și atunci se împrumută… căci sumele colectate AZI de la aliați și de la „partenerii” strategici de către SUA pentru diverse armamente sau alte sisteme de „securitate” ce vor fi livrate peste ani și ani, zeci de ani, nu constituie nimic altceva decât o creditare mascată, o creditare care nu va fi contabilizată ca atare în rapoartele și estimările economice absolut dezastruoase ale actualului hegemon.
Ce ce este mascat creditul acordat de România, Polonia și alți beneficiai de promisiuni de vânzare-cumpărare de armament de „ultimă generație” care, până la momentul livrării, va deveni de penultimă generație?
Pentru a nu crește și mai mult datoria externă, datorie externă ajunsă la suma exorbitantă de 33 trilioane de dolari.
Căci, dacă e ceva mai îngrijorător pentru SUA și „lumea civilizată” decât suma astronomică menționată mai sus este „trendul”, tendința către abis a economiei americane, căci în chiar momentul în care citiți rândurile astea, trezoreria americană se împrumută mai mult decât în perioada pandemică, asta deși economia este cu motoarele la maxim.
Și asta nu e tot… căci ritmul inflației rămâne de aproximativ două ori mai mare decât înainte de ianuarie '21 și nu există semne de încetinire, SUA împrumutându-se doar în luna asta cu peste 500 de miliarde de dolari.
Și asta nu e tot! Nu doar că datoria externă a SUA crește cu o viteză uluitoare, dar și costul acesteia este din ce în ca mai mare,
Astfel, dacă timp de aproape 20 de ani, SUA a fost liberă să se împrumute după bunul plac, deoarece costurile serviciului datoriei erau de ~1,5%, acum, costurile datoriei s-au dublat, ajungând la 3% și vor crește la 5% pe măsură ce ratele vor crește vertiginos.
Pentru a înțelege ce înseamnă asta trebuie făcut un calcul simplu: 5% din 33 de trilioane de dolari înseamnă aproximativ 1,7 trilioane de dolari PE AN, DOAR PENTRU DOBÂNZILE SUA!!!
„Pe măsură ce costurile cu dobânzile cresc în SUA, intri în acest cerc vicios, în care ratele mai mari ale dobânzilor determină costuri de finanțare mai mari, provoacă emisii mai mari de datorii, care provoacă lichidări suplimentare de obligațiuni, care provoacă rate mai mari, ceea ce ne pune într-o poziție fiscală insuportabilă. ”, a declarat pentru CNBC managerul fondului speculativ Paul Tudor Jones.
Este un ciclu fără sfârșit de împrumuturi pentru a cheltui, care duce la creșterea ratelor și duce la cheltuielile cu dobânzile de 20% din veniturile SUA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro