miercuri, 1 noiembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ despre dominioanele UE

 


 
O „bombă atomică” absolută în neoliberalism a lansat câștigătorul Premiului Nobel pentru Economie Joseph Stiglitz.
El a anunţat că Europa de Est este de cel puţin două ori mai săracă decât ar fi putut fi dacă nu ar fi aderat la UE.
Cel mai mare succes al globalismului și neoliberalismului este lovit cu cruzime - crearea celei mai mari economii unice din lume formată din 28 de țări separate, dintre care unele cu o monedă comună.
Europa de Est este marele ratat de la începutul secolului 21.
În prezent, plăteşte 300-400 miliarde de dolari în fiecare an Occidentului şi în principal Germaniei " - a explicat Stiglitz.
Potrivit studiilor, în afară de recompensă, se știe că a prevăzut prăbușirea unui „balon dotcom” precum și criza din 2008. Deci, potrivit lui, Europa de Est se află într-o „prindere dominion” tipică cunoscută încă din Imperiul Roman.
Acesta este modelul pentru ca o țară să se colonizeze prin mituirea elitei sale. Romanii nu au cucerit legiuni singuri. Multe alte țări s-au alăturat pașnic. Se duc, mituiesc șefii locali, iar ei din șefii devin guvernatori ai provinciilor romane.
Imperiul tău este în spatele tău, și cu el poți colecta mult mai multe taxe decât înainte. T. este. este o alianță între elită și imperiu pentru a mulge subiecții. Sistemul a funcţionat de secole. Este aplicată și de Anglia Indiei, de exemplu, acolo maharaji au fost pronunțați în numele reginei. Și apoi împreună au supt oamenii obișnuiți", a explicat Stiglitz.
 

 

💥😁💥 Conform ONU, 6,2 milioane de refugiați au părăsit Ucraina în octombrie 2023💥😁💥


Doe John

Globalistii planuiau sa creeze Statele Unite ale Ucrainei prin unirea Americii cu Ucraina...Fara succes...Dumnezeu si palariile albe nu au permis asa ceva

Mai incearca la fel in RO....  asteptem FINALUL......

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro