luni, 20 noiembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ exista porti in ziduri de gheata albastra

  
OAMENII DE ȘTIINȚĂ AU CONFIRMAT CĂ EXISTĂ 178 DE CONTINENTE PE PĂMÂNTUL NOSTRU

 Pe 20 August, hackerii de la darknet au publicat o fotografie interzisă a Pământului din 1974, autorul acestei descoperiri a dorit să rămână anonim.
 Pe hărțile secolului al XVIII-lea, Pământul nostru este descris sub forma unei mingi având structura unui fagure de miere. În plus față de celula noastră, există alte 177 de lumi similare......238  sau mai multe....
 Spațiul nu există. Toate imaginile din spațiu sunt  CGI. Lumea noastră este un ecosistem închis care este udat și fertilizat. 

De ce nu este permis nimănui în Antarctica? Ce se ascunde cu adevărat în spatele gardului Australiei? Și cu cine lupta amiralul Byrd la mijlocul secolului trecut în Antarctica?

    

......Doe John

PAMANTUL ESTE INCONJURAT DE UN SCUT DE PROTECTIE EXACT CUM A SPUS VALIANT THOR / FIRMAMENT
“CEEA CE NUMIM "PĂMÂNT" ESTE UN "TĂRÂM" ȘI NU O "PLANETĂ" .
"Planetele de fapt , nu există . Acest tărâm este un tărâm nemărginit cu granițe pentru muritorii de rând .
Ca cetățeni ni s-a spus doar despre aproximativ 25% din Pământul care există în zonele noastre tangibile .
Pământul glob este 1️⃣0️⃣0️⃣% o minciună satanică .
Apa nu se poate îndoi și nici nu poate fi dovedit așa ceva în afara unor ecuații matematice . Dacă ești creștin și crezi în teoria "balonului", convingerile tale sunt un amestec de creștinism și satanism cu care ai fost îndoctrinat prin intermediul programului de educație.
Hărțile după care ai studiat la geografie nu sunt nici pe departe reale . Sunt anume manipulate pentru a ascunde vastele zone de Pământ care există în plus .
O parte din aceste teritorii se numesc Antarctica . Crezi că știi deja ce este Antarctica - un ținut rece cu pinguini .
În realitate , Antarctica înconjoară întregul nostru tărâm care cuprinde oceanele . De aceea se cheamă "Cercul Arctic".
Apa nu se îndoaie sau curbează . Ea urmărește același nivel mereu . Nivelul mării este același în China ca în SUA sau Africa .
Înălțimea munților este măsurată după nivelul mării . Tocmai expresia "nivelul mării" arată că oceanul este plat .
Liderii mondiali s-au reunit sub Tratatul Antarctic pentru a te împiedica pe tine și pe toți cetățenii să mergeți în Antarctica .
Acest tratat a stabilit un standard ca oricine apare în zonă să fie împușcat pe loc , astfel încât să nu mai trăiești ca să apuci să spui ceea ce ai văzut .
Este protejată de "apele internaționale"

Antarctica poate fi găsită mergând spre sud din oricare locație de pe pământ.
Polul Nord se află în mijlocul acestui tărâm iar Antarctica sau cercul arctic care înconjoară tărâmul nostru este polul sud .

Polul Nord este adevărata grădină a Edenului .
Se află direct sub Polaris care este centrul firmamentului care se află direct sub Tronul Creatorului nostru .
Soarele urmează cercul arctic într-o mișcare în spirală largă în partea joasă a orbitei urcând în spirale tot mai mici . Această mișcare explică anotimpurile și orele de lumină a zilei care se modifică în fiecare zi.
Soarele este foarte mic și apreciez că are aproximativ un diametru de doar 1,6 km (1 milă ) sau chiar mai puțin după cercetările mele ( mai degrabă 50 km )
Luna este egală cu Soarele ca mărime și circumferință.
Soarele nu se află la 149 milioane km depărtare ci mai degrabă la aproximativ 11 km ( undeva la vreo 50-70 km ) .
Firmamentul este situat la aproximativ 117 km deasupra polului Nord și coboară în toate direcțiile de la centru spre "sud".
Firmamentul se rotește ca un carusel . Când privești cerul în timpul unei zile cu cer senin vezi clar firmamentul cu lumina soarelui reflectată .
Când privești cerul nocturn , vezi firmamentul fără lumină solară exact ca un tavan boltit.
Stelele sunt încorporate în multiplele domuri de deasupra noastră . Ele se mișcă doar odată cu firmamentul .
De aceea urmele stelelor formează un cerc simetric în jurul lui Polaris/Steaua Nordului.
Vezi toate acestea foarte clar cu proprii tăi ochi dar sistemul educațional ți-a programat mintea la o vârstă fragedă tocmai ca să-ți ignori simțurile și în schimb să ai încredere în știință .
Te-au învățat să crezi în religia "teoriei evoluției și a big bang-ului". Creatorii acestor teorii satanice le-au născocit ca pe niște "teorii", dar la școală au fost predate ca adevăruri.
Copiii au crescut crezând teoriile nedemonstrate - dogme - ca pe o realitate , iar apoi au spus despre cei care nu cred că se învârt cu 1000 de mile pe oră ( 1609 km ) că sunt nebuni .
Ei cred despre oamenii care spun că apa este peste tot la același nivel că sunt nebuni . Toate guvernele susțin aceeași minciună cu globul.
Pe cine mint ei ?!
Motivul principal este sa ascundă existența Creatorului ( greșit ) . Dacă crezi în evoluție atunci nu crezi că am fost creați de către o ființă inteligentă .
Dacă nu ar fi declarat ilegală călătoria spre sud spre cercul arctic , ai fi putut vedea personal firmamentul și ai fi putut verifica că spațiul nu există și că minciunile lor despre momeala sufletească ar dispărea rapid .
Ei ascund de asemenea , 75% mai mult pamânt .
Ei ascund energia gratuită nelimitată pentru toată lumea . De asemenea , ei ascund mii de specii de mamifere și alte forme de viață despre care habar n-ai . Ei îți ascund și adevarata ta origine , abilitățile și scopul vieții.
Ei controlează resursele naturale considerându-le limitate și neregenerabile , când de fapt , sunt refăcute în mod natural ca de exemplu petrolul .
De câte motive în plus mai ai nevoie dincolo de ascunderea Creatorului nostru , care este cel mai important ? De ce ar fi ei toți de aceeași părere ?
Pentru că fac toți parte din același cult .
Asta include toți liderii care reprezintă monarhiile .
Lor nu li se ascunde nimic . Ei sunt complet conștienți care este realitatea . Ei știu că nu se învârt cu o mie de mile pe oră .
"Text preluat de la un prieten"
Charles Penton
Preluare Gabriela Gabriela Dobrescu.







  


  


  

exista ocean in interiorul pamantului 
 Eyeswideshut  3 octombrie · 

 Oceane sub scoarța pământului.. 👀👇🏻.. 👀👇🏻 
NOI o postăm pentru CONsiderația și EDUtainment-ul tău! · ·   
 
Dincolo de zidul de gheață avem altă lume ...alt continent ...mult mai avansați ....iar toată tehnoologia o avem de la ei cu o întârziere de 1000 ani ..

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro