duminică, 4 decembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ Pietrele vorbesc

 

Dar dintr-o Preluare... sa ne traiesti OMULE !

Asemeni  acestor vestigii sunt in zona Buzaului - platoul Martiria in special.....urmele atacului nuclear de suprafata oriunde s-au aflat vechi temple care au trebuit distruse sa le stearga amintirea din dusmanie pentru LUMINA....si PURTATORII LUMINII.

Dar PIETRELE  INCA VORBESC !

ENLIL nu mai exista si slujitorii lui sunt pe duca....

     

Langa localitatea DUMITRA din Bistrita :
    
Cetatea Ciceu
   
Forta divina :
   






"" Pentru cei care nu știu ce au venit să facă pe această planetă, iată cea mai scurtă și mai exactă descriere pe care am văzut-o vreodată în viața mea:
"Singura ( cea mai importanta ) misiune pe care o avem atunci când suntem pe această planetă este să realizăm autovindecarea.
( din distrugerea modelului divin cu care a fost inresztrat OMUL la crearea sa de catre ENKI EA... distrugere genetica, chimica, psi, .....)

Acesta este scopul atât de căutat, și nu orice altceva. Și viața însăși are grijă să aducă experiențele și relațiile necesare pentru ca un astfel de se stabileste vindecarea.
În ADN-ul tău este stocată o serie de informații, potențiale și slăbiciuni care te vor face să atragi experiențele necesare pentru a face față a ceea ce trebuie depășit și purificat.
Vindecarea înseamnă a renunța la iluzia fricii și a accepta iubirea ca ghid interior. Doar asta. Este atât de simplu încât ego-ul nu o acceptă și creează o serie de subterfugii mentale pentru a-l îndepărta de adevărata sa misiune.
Problema care creează o mare distragere a atenției este că cineva este amagit si nu se uită la acel obiectiv și crede că este aici pentru a salva lumea și a-i vindeca pe alții.
Toată lumea crede că are o misiune cu o altă persoană sau cu colectivul, iar de atunci cred că intră în viața celuilalt pentru a-l salva, pierzând astfel o cantitate imensă de timp încercând să-l schimbe și să-l vindece pe cel care este propriul lor obiect de vindecare.
O mare inversare a rolurilor care creează karma de lungă durată și menține umanitatea în acest ciclu fără sfârșit de naștere și moarte.
Primești banii de care ai nevoie, profesia de care ai nevoie și oamenii de care ai nevoie pentru a lucra la tine. Prin urmare, schimbă-ți percepția și înțelege că toți cei din jurul tău sunt îngeri care arată aspecte ascunse, neînțelese și negate de tine, inclusiv cei care fac ceea ce tu numești rău.
Totul este despre tine, mereu. Fiecare experiență și fiecare relație este o oportunitate de vindecare. Folosește-l pe celălalt ca o oglindă și permite-ți să privești ceea ce te deranjează, permițând luminii să lumineze întunericul și vindecării să vină la tine.”
Infinite binecuvântări!
🙏❤️🙏

...........
 
🌞🌞🌞CEA MAI ÎNALTĂ TEHNOLOGIE.
VINDECARE SPIRITUALĂ:🌞🌞🌞
🌞Fii atent la respirația ta,
în toate activitățile pe care le faci.
🌞Când te îmbraci,
Fii atent la respirația ta.
🌞Când mănânci,
Fii atent la respirația ta.
🌞Când lucrezi,
Fii atent la respirația ta.
🌞Când călătorești,
Fii atent la respirația ta.
🌞Când mergi pe jos,
Fii atent la respirația ta.
🌞Când ești acasă, te odihnești,
Fii atent la respirația ta.
🌞Atâta timp cât ești atent la respirația ta, te ancorezi în momentul prezent, în aici și acum, iar în momentul prezent nu există gânduri, doar Tu.
🌞În momentul prezent nu există dualitate, pur și simplu esti Tu.
Și când ești, simți pace, simți bucurie, simți libertate.
🌞Atâta timp cât ești atent la respirația ta,
rămâi în centrul tău, în miezul ființei tale interioare. Ești în echilibru cu tine, esti conștient de tine,
și aceasta este Vindecarea.
🌞Când nu mai acorzi atenție respirației, și te scufunzi în gândurile tale, încetezi să mai fii prezent și ești distras, uiți de tine. Rămâi inconștient, adormit.
Iar acest lucru generează emoții, atașamente, dorințe și suferință. Asta e o boală până la urmă.
Încearcă să fii atent la respirația ta,
atâta timp cât poți. Dacă uneori te rătăcești în gânduri, nu-ți face griji, nu se întâmplă nimic, doar revino la respirația ta.
🌞Trebuie doar să fii conștient de respirația ta,
pentru a rămâne într-o stare de meditație,
iar acest lucru duce la adevărata vindecare.
🌞Respiră aici, acum.
Infinite binecuvântări!
🙏❤️🙏


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro