marți, 6 decembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ Noi suntem AICI, Noi suntem D'ACIA

    



Noi suntem AICI ! Noi suntem pe veci ROMANI !

    



    

 
Pășiți încet, căci doarme veșnicia,
Să nu călcați pe vise strămoșești,
Din paie seci se scurge vrednicia,
Dureri nebune-n doruri românești.
Părău de lacrimi curg șuvoi la vale,
Acoperișul lumii plânge, se destramă,
Se năruie încet iubiri de dor și jale,
Și plâng și eu durerea ta, de mamă ...
Pe unde ești, măicuță, pe unde hăulești?
Că nu-ți aud glăsciorul prin odor,
Cum ne horeai cântările cerești,
Și ne-abuai cu dragoste și dor ...
Bordan




E ULTIMA ORA
DIN ULTIMUL CEAS
COPII AI TAINEI DE PRIPAS

sa stiti ca  ROMÂNII SUNT FIII ZEILOR ALBI AI LUMINII.

Radeswayi Kemodah

PALESTINA A FOST INTEMEIATA DE TRIBUL GETODAC PHAELYISTYINUOI=FILISTINOI=FILISTENI,OAMENI DE O STATURA INALTA..EVREIII KHAZARI LE.AU FURAT TARA ,LEAU DISTRUS VECHEA CREDINTA,SI LEAU FALSIFICAT OBICEIURILE

URIEL ÎN ARAMAICA VECHE SE CITEȘTE I.RI.EL/EU ZEUL PEȘTE DRAC EN.LIL/YAHWEH

AM SĂ-ȚI SPUN UN ALT ADEVĂR PT A FI LUMINOS, OMULE!
OMENIREA A FOST LĂSATĂ ÎN NATURA DUALĂ DIN CAUZA ACCEPTĂRII RELIGIILOR, SECTELOR ȘI CULTELOR.
EVREII ȘI FENICIENII ANTICI AU ACCEPTAT DE BUNĂVOIE PROSTIND OMENIREA PRIN INVENTAREA IUDEO-CREȘTINISMUL.
PEDEAPSA PT ADEPȚII NATURII DUALE ÎNCEPE DIN MAI, ANUL ACESTA.

TOT CE AVEA POPORUL PRIMORDIAL DE LA MAREA CIVILIZAȚIE SUPERAVANSATA CARE A LOCUIT PE TERRA ÎNAINTEA COMUNEI PRIMITIVE TERRANE A FOST FURAT DE CONJURAȚIA FENICIANO-EVREIASCĂ A MISTERULUI ANTIC AL CONSILIULUI ULTRASECRET AL OBEDIENTEI FEDERALE EVREO-KHAZARE REPTILOIDE CARE S-AU ERIJAT ÎN DUMNEZEI ȘI CONDUCĂTORI SECREȚI AI LUMII DIN ANTICHITATE ȘI PÂNĂ AZI CU AJUTORUL LUI YAHWE ȘI A ADEPȚILOR LUI.

DUPĂ CELE 13 RĂZBOAIE NUCLEARE CARE AU DISTRUS FLORA ȘI FAUNA DE PE TERRA DUSE DE YAHWE ȘI ALIAȚII SĂI ÎMPOTRIVA LUI ENKI,
A URMat FURTUL MASIV DE CĂTRE OCULTII ANTICI A TOT CEEA CE SUPERAVANSATA CIVILIZAȚIE DIN CARPAȚII ROMÂNIEI A LĂSAT OMENIRII: BIBLIOTECA DIN ALEXANDRIA, PERGAM, BELGIA..ETC, acolo UNDE TRIBURILE CARE AU ÎNFIINȚAT REGIUNILE MARILOR CIVILIZAȚII ANTICE AU LUAT DE LA PELASGII GETO-DACI ȘTIINȚELE ZEILOR.
FURTUL CĂRȚILOR CU ȘTIINȚELE ZEILOR GETI ȘI ASCUNDEREA LOR ȘI AZI LE-A PERMIS ERIJAREA ÎN DUMNEZEIII LUMII.
TOT CE AU FURAT ȚIN ASCUNS ÎN SUBTERANE ACEȘTI IKI.
REPTILOIZII S-AU POSTAT DEASUPRA ZONELOR CU ȘTIINȚELE ZEILOR ȘI ÎMPREJUR BOMBARDAU NUCLEAR CU PLASMA, NU CU BOMBE SAU RACHETE NUCLEARE PRIMITIVE CA AZI.
SCHIMBAREA VA FI PRIN LINSAJ ȘI LAPIDARE.

AU ÎNCEPUT LUPTELE ÎMPOTRIVA EVREILOR DIN BELGIA, DANEMARCA ȘI FINLANDA, CARE SE VOR EXTINDE PE TOT GLOBUL.
PÂNĂ DE CRĂCIUN ÎN BELGIA VA ÎNCEPE URA PUBLICĂ ÎMPOTRIVA EVREILOR ȘI MASONILOR.

Radeswayi Kemodah
IMPOTRIVA OCULTEI SE VA RIDICA CURAND PIATRA SI CRISTALUL,ANIMALUL SI VEGETALUL,CERUL SI PAMINTUL CU TOT CE ESTE IN ELE

LI S-AU TERMINAT STOCURILE DE HRANĂ REPTILELOR ȘI HIBRIZILOR LOR ȘI ALTOR PSYCHO.
DE ACEEA, SUNT DISPERAȚI DUPĂ SÂNGELE NEVAXX, MAI ALES DUPĂ SÂNGELE ROMÂNILOR.
CER DONAȚII DE SÂNGE DE LA NEVAXX ȘI VOR AJUNGE SĂ PLĂTEASCĂ REGEȘTE!
NU CEDAȚI! LĂSAȚI-I SĂ SE DUCĂ ÎN MORMÂNT!

Doru DraghiciSă nu le dam nici măcar o picătură pentru tot aurul din lume!   



Akatsuki Sharigan
Lumea nevaccinata să nu își vândă sângele curat
Sângele donat de nevaxx va merge direct la RĂII acestei lumi.
Suntem sătui de vrăjeli, chiar de se dau bani grei sau alte minuni de foloase!
Maria Maria
Oamenii care au fost intepati cu vaxx nu pot dona sange , am vazut fiole cu sange vaxat si ne, ala de la vaxat are culoarea negru-cenusiu

 


Nu există nicio îndoială că planeta Pământ suferă schimbări dincolo de proporțiile biblice. De aceea, o societate secretă antică ale cărei rădăcini se întind până la Iacov biblic din Egipt și naziștii spațiali cu farfurioare zburătoare ies din întuneric.
Acest lucru se întâmplă pentru că un război ezoteric care a făcut furori de mii de ani se apropie de sfârșit. Ceea ce asistăm este lsfârșitul mileniilor de guvernare satanică pe această planetă.
Acest lucru se reflectă în schimbările majore care au loc în guvernele din întreaga lume, mai ales în ultima săptămână în China, Statele Unite, Israel și Brazilia.
Să începem cu evenimentele din China, deoarece ele dețin cheia pentru multe altele care se întâmplă și se vor întâmpla.
China a fost prezentată de satanistul de top Klaus Schwab Rothschild (Rothschild = scutul roșu al lui Satan)
ca model pentru ferma lor digitală de animale umane, Noua Ordine Mondială.
Planul sataniștilor pentru această planetă era să creeze genetic fiecare ființă umană pentru a fi ascultătoare ca animalele de fermă, creierul cu microcip
și să controleze fiecare aspect al vieții printr-o supraveghere digitală constantă, intruzivă. Cu alte cuvinte, planeta ar trebui să fie literalmente transformată într-o fermă umană gigantică.
China comunistă a mers cel mai departe spre acest obiectiv.
Toți chinezii au primit cărți de identitate digitale, iar întreaga țară a fost acoperită de camere care puteau identifica instantaneu pe oricine din țară. Cei care nu s-au supus nu puteau merge cu trenul, nu aveau acces la conturi bancare, nu puteau cumpara alimente etc.
Armele biologice și razele morții electromagnetice (5G) au fost apoi folosite ca pretext pentru a forța supunerea totală din partea populației.
Cu toții am văzut aceste imagini cu oameni controlați de AI în costume albe care impun sistemul.
Ei bine, sataniştii i-au subestimat pe chinezi. Istoria chineză arată că oamenii suportă multe, dar când se ajunge la un anumit punct, ei explodează și se răzvrătesc simultan.
Este exact ceea ce s-a întâmplat săptămâna trecută când s-au mobilizat societățile secrete asiatice. În primul rând, șef cabala fostul președinte chinez Jiang Zemin a murit brusc
„după o lungă boală”.
Poliția și soldații s-au mutat apoi și au început să demonteze instalațiile de testare PCR și să aresteze polițiștii zombi îmbrăcați în alb.
Societățile secrete asiatice știu, de asemenea, că așa-numita pandemie a fost o combinație între un atac electromagnetic 5G și eliberarea de viruși de către laboratoarele controlate de Rothschild din China.
Nu este o coincidență faptul că Klaus Schwab Rothschild a fost văzut la hotelul Waldorf Astoria din Washington DC săptămâna trecută.
La scurt timp după această apariție, s-a anunțat că Schwab a murit.
Iată ce spune o sursă a Societății Dragonului Alb:
„Acest zvon circulă deoarece Schwab a fost arestat de Alianța Militară Pălărie Albă.
Acest Schwab s-ar putea să nu mai fie văzut niciodată. Se pregătește un avatar, CLONA.
Nu-ți face griji, și Allianta știe despre asta.”
De asemenea, WDS a trimis săptămâna trecută un reprezentant pentru a se întâlni cu șeful unei societăți antice japoneze cunoscută sub numele de Yatagarasu,
sau cioara cu trei picioare.
Acest grup susține că a fondat religia șintoistă după ce o cioară cu trei picioare i-a condus în Japonia în vremurile străvechi. Membrii acestui grup pretind că provin din vechiul trib israelian pierdut al lui Efraim, precum și membri ai tribului preoțesc al lui Levi. Ei susțin că își pot urmări descendența de sute de generații până la Iacov biblic din Egipt.
În acest sens, este interesant de observat că Shinto este foarte asemănător cu religia egipteană antică, cu venerarea zeului soare și parada anuală a altarelor.
Misteriosul Octagon Group din Elveția pretinde, de asemenea, că are origini egiptene antice.
Probabil că nu întâmplător întâlnirea cu WDS a fost convocată deoarece Yatagarasu spun că - sub supravegherea Crucii Roșii din Elveția - sunt deținute aurul shogunatului Tokugawa din Japonia si valorează aproximativ 5 trilioane de dolari.
Motivul pentru care au deținut aurul a fost pentru că shogunatul a fost întotdeauna condus de ei.
Ei susțin că așa-numita Bătălie de la Sekigahara, în care se presupune că shogunii au unit Japonia, nu a avut loc niciodată. În schimb, ultimul shogun Tokugawa a fost ucis în „Bătălia de la Yamanaka” și înlocuit cu un avatar , clona pe care îl controlau.
În orice caz, semnatarul aurului este împărăteasa Michiko. Ea a fost dispusă să-l ofere drept garanție pentru înființarea unei agenții care să planifice viitorul lumii, potrivit reprezentantului lui Yatagarasu.
Pentru a da mai multă seriozitate situației, această persoană a purtat cu el un tron ​​din aur masiv și foarte ornamentat, despre care a pretins că aparține împăraților Ming. Era atât de greu încât un alt bărbat și cu mine nici măcar nu am putut-o mișca puțin. Nu aveam voie să-l fotografiem.
Lucrul interesant despre acest tron ​​este că societatea secretă roșie-verde asiatică folosește data morții ultimului împărat Ming ca cod secret.
Planul lor pe termen lung este de a restabili dominația Ming în China.
Prin urmare,
reapariția acestui tron ​​ar fi de mare importanță pentru ei.

Rețineți că majoritatea membrilor Biroului Politic chinez, precum și politicienii de top din Taiwan, sunt probabil membri ai acestei societăți.
Societatea secretă asiatică examinează în prezent afirmațiile lui Yatagarasu și efectuează investigații în Elveția și în alte părți.
Este posibil ca această ofertă să fi fost făcută în acest moment, deoarece rușii pregătesc o armată de 700.000 de oameni care ar putea invada o mare parte din Europa de Vest, inclusiv Elveția, în această iarnă.
Există multe semne că Europa este în pragul colapsului.
Directorul serviciului rus de informații externe (SVR), Serghei Naryshkin, a declarat public că guvernul polonez plănuiește referendumuri privind admiterea unor părți ale Ucrainei în Polonia.
Cu toate acestea, potrivit surselor de informații poloneze, guvernul intenționează să evacueze la Londra în cazul unei invazii rusești.
Oricum, europenii nu vor să lupte împotriva Rusiei în numele NATO.
Europarlamentarul irlandez Clare Daly a vorbit pentru mulți când a spus:
„Teroarea, moartea, fărădelegea, violul, sărăcia, foamea... aceasta este moștenirea NATO”.
Prim-ministrul finlandez Sanna Marin a recunoscut, de asemenea, vinerea trecută că Europa „nu este suficient de puternică” pentru a rezista împotriva Moscovei fără ajutorul anglo-saxonului.
Cu toate acestea, armata anglo-saxonă nu va lupta în numele UE controlată de mafia khazara fascista, sunt de acord mai multe surse.
Americanii în special sunt prea preocupați de războiul civil nedeclarat din SUA și de procedurile de faliment aflate în desfășurare a corporației Statelor Unite ale Americii ,
pentru a mai fi interesați de un al treilea război mondial cu Rusia.
Proprietarii corporației încearcă acum cu disperare să strângă bani pentru a supraviețui cerând lumii un trilion de dolari pentru „reconstruirea Ucrainei”.
Desigur, ca majoritatea banilor care se presupune că au ajuns deja în Ucraina, intenționează să-i spele din nou prin schimburi de criptomonede. De data asta nu vor primi niciun ban.
Cu siguranță chinezii nu vor mai cheltui bani.
Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe, Zhao Lijian, a acuzat public Statele Unite săptămâna trecută de
„diplomație coercitivă, de la amenințări cu forța la izolarea politică, de la sancțiuni economice la blocaje tehnologice” și „diseminarea de lungă durată a dezinformarii”.
De la Operațiunea Mockingbird, care mituia și manipula presa de știri în scopuri propagandistice, până la o fiolă cu pulbere albă și un videoclip în scenă cu „Câștile albe” citate ca dovadă a războaielor din Irak și Siria, până la Minciuna secolului care a fost inventată pentru a defăima politica Chinei din Xinjiang.”
El observă, de asemenea, că SUA „a fost în război mereu în istoria sa de aproape 250 de ani”.
Nu doar China, ci și restul lumii refuză acum să finanțeze acest regim criminal.
Iată ce a avut de spus o sursă guvernamentală iraniană despre regimul corporativ american:
„Întreaga planetă s-a săturat de voi sataniștii și este hotărâtă să vă arunce în coșul de gunoi al istoriei”.
Dezintegrarea inevitabilă a corporației americane va fi probabil de natură financiară.
Renumitul economist Nouriel Roubini se așteaptă ca sfârșitul să vină sub forma unei avalanșe de falimente:
El spune că anii de bani cu dobândă zero au ținut pe linia de plutire hoardele de companii ineficiente,
dar acum inflația - alimentată de aceleași politici fiscale, monetare și de credit ultra-laxiste -
s-a încheiat cu acea zi financiară.
Pe măsură ce băncile centrale sunt forțate să majoreze ratele dobânzilor pentru a restabili stabilitatea prețurilor, costul zombiilor de a-și deservi datoria crește dramatic.
Alții spun că cele 2,5 trilioane de dolari în instrumente derivate deținute de bănci vor doborî mai întâi sistemul financiar. „Deja a început să crape
Nu poate fi oprit”, spune o sursă Mossad.
Există, de asemenea, semne că proprietarii companiei americane care se ascunde în Elveția se luptă.
O sursă apropiată următorului eveniment WEF de la Davos de la sfârșitul lunii ianuarie spune:
„Se pare că încearcă să economisească bani pe toate aspectele evenimentului (tehnologie, catering etc.)”.
Sursa are două presupuneri despre motive:
Companiile locale elvețiene au început să boicoteze WEF.
WEF nu mai are bani
În orice caz, această tabără de oameni fără adăpost de lângă Casa Albă simbolizează starea actuală a coloniei corporative americane.
Nu m-ar mira dacă actorul care îl interpretează pe „Joe Biden” ar locui într-unul dintre aceste corturi.
Când va veni falimentul, va veni și justiția, promit surse CIA.
O persoană pentru care justiția este de mult așteptată este Killary Clinton Rockefeller. Aici o puteți vedea lăudându-se cu modul în care Big Tech va închide aparatele de vot.
Și mai e și chestia cu Hunter Biden.
Iată un mesaj text pe care Hunter l-a trimis lui Hallie Biden în 2018 în care afirmă că a fost implicat în
„intermedierea unui acord cu Vladimir Putin”
și că avea „agenți CIA în China”
ca răzbunare pentru arestarea „clientului său, a șefului serviciilor de informații. al Republicii Populare Chineze”
care fusese arestat de guvernul SUA.
Acesta a fost găsit pe laptopul lui Hunter Biden:
Și în Canada, Justin Castrudeau este în întârziere pentru numirea sa în justiție.
Guvernul anti-rus al lui Justin Castrudeau este acum râsul disfuncțional al lumii.
Este doar o chestiune de timp până când ipocritul ucigaș în masă prin vaccin Castrudeau să fie spânzurat.
Originalul, desigur, a murit de mult,
iar oamenii care îi manipulează tânărul avatar vor fi spânzurați, promit surse de informații canadiene.
Nici acești oameni nu vor putea fugi în Israel.
Acolo, prim-ministrul ales Benjamin Netanyahu a criticat vineri acțiunile prim-ministrului în funcție, Yair Lapid, susținând că încearcă să-i convingă pe ofițerii armatei să se ridice împotriva guvernului.
Potrivit surselor Mossad, armata israeliană, la fel ca omologii săi din SUA și Brazilia, ia măsuri împotriva sataniștilor.
În Brazilia, armata este desfășurată în toată țara, pe măsură ce au loc zilnic demonstrații record împotriva președintelui numit de Satanist Lula.
Potrivit surselor CIA, lucrurile vor ajunge la un cap acolo pe 12 decembrie, când va avea loc transferul de putere. Surse militare braziliene promit arestări în masă ale sataniştilor.
Pe măsură ce Israelul, Ucraina, SUA și alte fortărețe cad, se pare că sataniștii nu vor avea în curând unde să se ascundă. Poate vor sta la hotelul „Illuminati” din Emiratele Arabe Unite.
Bine, acum să ne întoarcem la naziștii spațiali la care am făcut aluzie la începutul acestui raport
.
Sursele noastre secrete din programul spațial spun că ziua în care antigravitația și alte tehnologii futuriste vor fi împărtășite lumii va veni în curând.
Ca parte a acestei „deschideri”, un nou format Comandament Central al Forțelor Spațiale SUA a fost activat pe 2 decembrie și va avea sediul la baza MacDill Air Force din Florida.
Pentru a arăta ce fel de tehnologie au acești oameni, ne-au trimis următoarele videoclipuri.
Am pus un expert să le examineze cadru cu cadru și am constatat că par a fi autentice.
1. Un proiect Blue Beam prin Compania, Italia
Ca întotdeauna, nu vom fi 100% convinși până când nu vom putea zbura noi înșine unul dintre aceste lucruri. Să sperăm că acea zi va veni curând.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro