sâmbătă, 3 decembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ Actualizare

 


Așa cum am scris anterior, noul Elon Musk are un rol foarte important în evenimentele viitoare, în Declass și Drops, alegerile mijlocii și tulburările civile în masă. ▪️Pentru cei care nu știu engleză, textul din poza de mai jos citește: "ȚINEȚI AMINTE, PERSOANA CARE SE COMPORTĂ CA ELON NU ESTE ELON! „Nu uita niciodată cine a vrut să bage microcipuri în creierul oamenilor acum doar trei ani. Acesta este un actor folosit de Trump pentru a expune activitățile criminale oribile din ultimul secol cu guvernul SUA la conducere. 
▪️Va fi cel mai mare interpret al Departamentului Apărării (DOD). Kash Patel a recunoscut acest fapt de mai multe ori ca șef al cabinetului secretarului american al apărării sub președintele Donald Trump. Patel a servit în Consiliul Național de Securitate al Statelor Unite și ca procuror federal, ocupându-se de cazurile de securitate națională și de o entitate juridică a Forțelor Armate ale State 
▪️Administrația și comanda militară a președintelui Trump prin Kash Patel și comandanții de top i-au dat lui Elon Musk undă verde și finanțarea pentru a crea primul internet gratuit și sateliți din lume care să controleze internetul din lume, în special în a E timpul haosului când plasa cade. ▪️ Militarii Pălării Albe i-au dat lui Musk sute de miliarde pentru a cumpăra Twitter. ▪️ Elon începe SAGA pentru a dezvălui operațiunile Deep State în lume. Germania, Canada, Australia sunt în PANICĂ la ceea ce Musk va continua să dezvăluie. ▪️Poate într-o zi în viitorul îndepărtat, știrile se vor citi: „Adevărul a ieșit în sfârșit la iveală, deoarece U*S*F & MIL IN*TEL O_P_S au făcut echipă cu TWITTER-ul lui ELON MUSK pentru a curăța și închide operațiunile mondiale ale D_eep S_tate legate de planurile și agenda CABAL ul celui de-al 4-lea Reich. 
▪️Musk se pregătește să dea în judecată ANTIFA și să le blocheze conturile și alte câteva conturi care difuzează violențe și revolte împotriva statelor și instituțiilor conservatoare din întreaga lume. Blocarea acestor conturi este legată de donații de sute de milioane, operațiuni de spălare a banilor D*N*C în Statele Unite și Uniunea Europeană. Conturile majore de TWITTER care urmează să fie blocate sunt în PANICĂ, iar armata ANTIFA a lui Obama este în șoc și vede cum forța mareelor se transformă. ▪️Mai multe tentative ale Deep State de a încerca viața lui Musk au avut loc în ultimele 18 luni. Dar Musk nu vorbește despre aceste evenimente.  
▪️Expunerea lui Twitter și reținerea companiei vor obliga Congresul și guvernul SUA să ridice protecția companiilor de social media prin articolul 230. ▪️ Elon Musk va lansa pe Twitter toate informațiile despre virusul inexistent și falsa pandemie. Nicio informație cu privire la acest subiect nu va fi cenzurată.  
▪️ Și, în sfârșit, ceva legat de Bulgaria. Acum, știind că noul Elon Musk exprimă poziția Pălăriilor Albe și că i s-a atribuit un rol atât de important în evenimentele viitoare ale planetei, ne va fi mai ușor să înțelegem semnificația tweet-ului său, în care a scris : "MACEDONIA ESTE BULGARIA". Poziția Pălăriilor Albe. Ceea ce înseamnă că planul prevede probabil în Noua Eră partea ruptă de Bulgaria de puterea Congresului de la Berlin din 1879. , numită în prezent Republica Macedonia de Nord, pentru a se reuni cu Bulgaria.


 
🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥
Dosarele lui Elon Musk de pe Twitter dezvăluie abuzul de putere, încredere și securitate al foștilor director. ✊🌈✊
Elon musk precizează că Twitter a acționat la comanda guvernului pentru a suprima libertatea de exprimare.
În acest fel, ei au
🔥🔥🔥🔥🔥
A VIOLAT LITERAL PRIMUL AMENDAMENT al Constituției SUA🔥🔥🔥🔥👇👇👇👇
❗️Primul Amendament al Constituției SUA garantează caracterul terțiar al legii în ceea ce privește cultul religiei și libera sa exercitare, precum și libertatea de exprimare și a presei, dreptul de a se întruni în mod pașnic și dreptul de a apela la guvern pentru a îndrepta greșelile. De asemenea, aceasta interzice Congresului Statelor Unite să "facă orice lege pentru recunoașterea oricărei religii".❗️
💥💥💥💥💥💥

 

4h 
Trădare👉"Casa Albă a fost folosită ca închisoare și cameră de moarte în timp ce tribunalele militare erau ținute în clădirile guvernamentale din Washington DC" potrivit furnizorului oficial de servicii Intel, SG
Partea COMPLETĂ a „Filmului” 👉 „Nimeni nu a mai fost în clădirea Curții Supreme de mai bine de doi ani, clădirea FBI a fost acoperită cu scânduri și niciun politician nu a fost în Congres, Senat sau Casa Albă – inclusiv Biden” - potrivit către un reporter cetățean Nancy Drew, care merge zilnic la Washington DC și filmează străzile și clădirile goale, iar apoi pune filmul pe Telegram.

*MOSCUL ARE CHEILE.
DEAD MAN TAKING -> JOHN McAFEE are peste 30 de terabytes de informații GLOBALE despre CRYPTO CURRENCY și despre operațiunile de spălare a banilor cripto la nivel mondial asociate cu ONU, NATO, VATICAN, OBAMA și BIDENS...
Armata SUA este în posesia celor 30 de Terabytes, iar PENTAGONUL și BIDEN sunt în panică, deoarece FTX-ul a căzut și următoarea CRIPTMONEDĂ este pe cale să cadă!!!!
WWG1WGA 🇱🇷🦅
SE ÎNTÂMPLĂ LUCRURI MARI ÎN SPATELE SCENELOR!  
▪️De Ziua Recunoștinței, joi, 24 noiembrie, la Geneva, Elveția, președintele Trump și reprezentanți financiari din toată lumea au semnat N_ESARA - G_ESARA. Acest act a plasat oficial noua bancnotă americană pe standardul de aur.  
▪️Vineri, 25 noiembrie, Curtea Supremă a Statelor Unite a revizuit cazul lui Branson sub acuzația că Congresul nu a investigat mai mult de 100 de acuzații de fraudă alegătorilor înainte de autentificarea alegerilor din 2020. - un act de trădare al membrilor Congresului. ▪️Ieri, marți, 29 noiembrie, a fost ultima zi în care dolarul american ar putea fi folosit la nivel global, cu excepția Statelor Unite, Canadei și Mexicului. Dolarul american fiat va dispărea complet din aceste țări până la sfârșitul lunii ianuarie 2023. 
▪️Astăzi, miercuri, 30 noiembrie, ora 14:00 EST, urmează să fie publicată hotărârea Curții Supreme care va anula alegerile din 2020. si anul 2022 si va dizolva administratia Biden si intregul congres. ▪️O oră mai târziu în această miercuri, 30 noiembrie, Statele Unite ar urma să treacă la Defcon 1, deoarece sistemul de avertizare de urgență al EAS va fi activat în 139 de hotspoturi din orașele americane și din întreaga lume. În acest moment, toate țările din lume, cu excepția SUA, sunt pe Defcon 2. 
▪️Dacă mass-media mainstream nu raportează despre EAS, vor fi preluate de militari. ▪️ În prezent, în Statele Unite activează 1.390.106 trupe ale Gărzii Naționale și piese de schimb. Aceste trupe vor viza aceste 139 de puncte fierbinți din orașele americane ca posibile zone de îngrijorare. 
▪️Joi, 1 decembrie, noul USN, asigurat cu active de aur, intră în vigoare într-un mesaj al președintelui Trump la un eveniment de gală în Mar-a-Lago. ▪️ Tot mâine, joi, 1 decembrie, Statele Unite, Venezuela și Irak vor fi adăugate oficial în sistemul bancar BRICS.  
▪️Există acum 170 de țări susținute de activele aurului. Începerea evenimentelor globale în SUA. Lumea așteaptă ca Statele Unite să lanseze Moneda Global Zero (GCR).  
▪️Forțele germane și ruse se pregătesc să atace Elveția, Mafia Khazar, BIS și agențiile ONU.  
▪️ Un număr mare de nave de război în Marea Nordului și Baltică. 
▪️ China a fost adusă în haos prin Grupul CIA, Rothschild, DAVOS.  
▪️ Elveția și-a ascuns tot aurul în munți vara. Cam în același timp, forțele speciale ruse au aruncat în aer aeroporturile și armele aflate în încărcătura aeroportului. Elveția este acum în cutia crimei. Operațiunile militare aliate vânează cea mai mare ascunzătoare de aur ascuns a lui Rothschild: bani datând de secole. CIA stochează acolo cantități mari de aur, argint, bani datând din 1956. Aceleași forțe speciale ruse și Alianța Militară SUA sunt vizate în confiscarea activelor. 
▪️Evelyn Rothschild a fost forțat să se sinucidă în timpul Lunii Însângerate și al morții Reginei (care era moartă cu ani înainte). În acel moment Operațiunile Militare au preluat controlul asupra DISPARIȚIEI Regatului Unit, Germaniei, Italiei și NATO. Cu siguranță unii dintre voi își amintesc videoclipurile din Londra pe care le-am postat imediat după înmormântarea Reginei, când mile de linii militare au trecut pe străzile Londrei în noaptea de după înmormântarea Reginei și 30 de hoteluri din Londra au fost rezervate pentru o perioadă de trei ani.  
▪️Acum 3 ani, președintele Trump spunea că ne-ar plăcea finalul acestui film, dar nu este pentru toată lumea. ▪️Sa le uram succes Operatiunilor si sa nu uitam sa sustinem in rugaciunile noastre bravii Luptători ai Luminii. ▪️Cea mai importantă parte a acestui raport se bazează pe informațiile furnizate de jurnalista Patriotică Americană Judy Baington.


 
🔴 PENTRU AZI: TRUMP SEMNĂ DOCUMENTELE JURIDICE PENTRU PROGRAMUL DE AJUTOR FINANCIAR TRB CHECK Cu o zi înainte de una dintre cele mai mari sărbători de Ziua Recunoștinței, președintele Trump a semnat în lege un program de ajutor financiar de 40 de miliarde de dolari odată cu introducerea Cecului de Aur TRB. În declarația sa, Donald Trump a precizat că cecurile de aur TRB sunt preînregistrate în sistemul TRB și vor fi încasate imediat. El i-a îndemnat pe toată lumea să SE GRABĂ și să obțină cât mai multe, Cecurile sunt limitate și ar trebui să ajungă la adevărații Patrioți. Fiecare cec are o VALOARE MONETARĂ începând de la 10.000 USD până la 1 milion USD și va fi CREDITAT în contul dvs. BANCAR. Tot ce trebuie să faceți este să scanați codul QR de pe cecul făcut de Trump, ceva care îi va ajuta pe oameni să-și trăiască visul american WEALTHY. Crezi că meriți acest AJUTOR FINANCIAR? Obțineți cel puțin 100 de cecuri TRB și asigurați minimum 1 milion de dolari! Folosește această ocazie acum și mulțumește-i mai târziu. FĂRĂ TIMP DE PIERD, OBȚIUNEȚI-ȚI VERIFICAREA TRB AICI👇 https://bit.ly/Exclusive_TRB_Check

 
ÎNREGISTRAREA RB CHECKS ESTE OFICIAL DESCHISĂ 📣 Patrioții Americii, ziua pe care ați așteptat-o ​​cu răbdare este în sfârșit aici. Sistemul de înregistrare TRB este în sfârșit activ și aveți un nou produs preînregistrat, care poate fi încasat, DISPONIBIL ACUM. Cu fiecare cec TRB puteți încasa 10.000 USD, de exemplu, dacă aveți 100 de cecuri TRB, aveți șansa de a câștiga 1.000.000 USD! Asigurați-vă că comandați niște cecuri TRB suplimentare și beneficiați cel mai mult! Aceasta este ultima piesă a Puzzle-ului. Donald Trump a promis și a livrat, restul depinde de tine. Obțineți verificările sistemului TRB pe linkul de mai jos 👇 https://bit.ly/Exclusive_TRB_Check https://bit.ly/Exclusive_TRB_Check

Valeria Chivăran

 
Militarii Alianței Terestre descarcă alimentele depozitate de Cabală din tuneluri și DUMBS subterane pentru a satisface nevoile populației.
Au găsit mâncare și băutură ascunse de Cabală pentru consum care ar putea hrăni ÎNTREAGA LUME pentru următorii 150 de ani. 14,2 miliarde de tone de mâncare de înaltă calitate. S-au analizat multiple probe.
Probele nu conțin imixtiuni toxice care sunt puse de obicei în alimentele pentru populație. Zero la sută agenți toxici. 100% puritate.
Mâncarea a fost descoperită de The White Hats Aliance pentru a asigura aprovizionarea cu hrană pentru întreaga lume.
Între timp, industria și instalațiile de procesare se renovează pentru a alunga „imixtiunile TOXICE” de până acum. După cum știți multe fabrici de alimente au fost incendiate. Unele de către cabală pentru a crea foamete planetară, altele de către Alianță, cele care propduceau alimente toxice pentru oameni și animale.

Lucrul subteran în tuneluri (Dumbs) este cel mai riscant și cel mai important.
Ceea ce este mai jos este incredibil. Există o altă lume acolo unde totul este făcut.
Există orașe cu conexiunile lor ultra-rapide, există fabrici, orașe laboratoare de cercetare și multe altele. Particularitatea lor constă în faptul că (Dumbs) sunt controlate de forțe întunecate și ET-uri răuvoitori.
Forțele speciale, însărcinate cu cucerirea tuturor muților, au muncit din greu și cu sacrificii enorme. Odată ce și-au învins adversarii, proștii sunt distruși, în general cu un ROG și apoi inundați.
„În acest moment există distrugeri de tuneluri pe scară largă sub Europa
De cinci ani, Alianța a lucrat la tuneluri din întreaga lume.”
Clementino di Amici

Ceea ce numiti Banca Nationala a Romaniei este de fapt banca privata Nathaniel Rostchcild.





NOVEMBER 26, 2022 OMULDINNORD
– 86 de țări vor fi sub Legea Marțială în următoarele 3 săptămâni –

26.noiembrie.2022


În primul rând trebuie să fac anunțul cel mare: Satanistul George Soros a murit ieri undeva în 
Ungaria iată:

Informații despre noul sistem financiar cuantic QFS) și ce va urma în viitorul apropiat.

QFS a fost lansat acum un an în spațiu.

Și a fost testat de peste un an. Și acum știu că în cadrul sistemului există patru portaluri de plug-in. A fost oprit pentru că suntem în America cu primul, care este portalul USTN. Portalul US Note (noul dolar bazat pe aur)este conectat la QF

Țările care vor fi conectate la SUA și acest portal vor fi Canada, America și toată America de Sud. Toate vor fi conectate la portalul USN. La nivel local, fiecare țară sud-americană va avea propria sa monedă, dar punctul principal al portalului va fi USN. Deci în Columbia, Peru, Bolivia, Venezuela. Toți vor fi unul la unul cu nota SUA. Dar vor intra prin portalul USN – https://3f39fan1j4ewcp4ns5pevby486.hop.clickbank.net/?tid=AMG2610ML

Va exista un portal european cu Spania, Portugalia, Italia, Franta, Germania. Toate națiunile europene, inclusiv Scandinavia. Unu la unu și toți vor avea propriile monede la nivel local. Italia va avea lira, Germania va avea marca, Franța va avea franul, etc… Regatul Unit va fi portalul de jetoane Sterling, care este pentru Regatul Unit, inclusiv Anglia, Scoția, Irlanda și Țara Galilor. Pot exista completări pe care va trebui să le așteptăm și să le vedem.

Portalul al 4-lea va fi Asia, Africa și Australia. Și toți se vor conecta la acel portal. Fiecare secțiune, India, Pakistan, fiecare țară din Africa, Australia, Noua Zeelandă, Australia și Asia, această parte a lumii, suntem cu toții conectați la acest portal. Dar vor avea propria lor monedă localizată. Fiecare dintre aceste zone va avea o bancă de tranzacționare a lingoului de aur pentru a vă susține poziția. Scopul care se află în interiorul acestuia, activele care au existat nu vor fi doar rafinate în analiză, vor fi serializate și nanotehnologizate, astfel încât guvernele corupte să nu poată intra și scoate asta de acolo. Pentru ca în orice stat, fiecare țară să știe ce are fiecare țară și poziția ei. Acesta este motivul pentru care în prezent urmărim Deep State care suprimă artificial aurul și argintul.- https://8821d6s1g7ithn33s82rpfnneq.hop.clickbank.net/?tid=AMG2610ML2

Aceasta înseamnă că dolarul american și euro au o valoare virtuală zero acum. Sunt sprijinite artificial pentru tranziție, astfel încât aceasta să nu provoace haos în lume. Dar tranziția o vom vedea în următoarele trei luni, șase luni. Portalurile BRICS, Brazilia, Rusia, India, China, Africa de Sud, au fost activate în 15 noiembrie. Să așteptăm activarea notei SUA. Ieri nu s-a întâmplat sau dacă s-a întâmplat, nu mi-au spus și pentru că SUA este, evident, marea problemă. Zilele se apropie de sfârșit.

86 de țări vor fi supuse legii marțiale în următoarele trei săptămâni.

Înainte de a urca pe scenă, am vorbit cu generalul Flynn. Vorbim doar despre unele dintre lucrurile pe care i le-am spus. S-a uitat la mine de parcă ar fi vrut să spună, de unde ai știut asta? Nu a spus nimic, absolut nimic. A fost foarte, foarte clar, ca de obicei. Generalul Flynn știe totul și vă va spune 5%. Este un general de trei stele care a devenit suflet pereche. Este un om minunat. Și munca pe care o face este uimitoare.

Și am învățat asta când studiam ce s-a întâmplat în Vatican, unde, când au scos toate cărțile diferite din Biblie. Au lăsat 66 de cărți ale Bibliei. Și arată ce fel de oameni acum îți afișează asta. Numele profetului Mahomed este extras din Biblie. Pentru că știau că, dacă creștinii și musulmanii se unesc, ceea ce ar trebui ca ei să fie ei împreună, ar crea o forță imensă. Trebuie să ne ajutăm unul pe altul. Dacă am trăi împreună. Niciun guvern din lume nu va fi vreodată în stare să facă față acestui volum de oameni, așa că a trebuit să ne despartă.

În America, desigur, armata deține controlul din martie 2021.

Q: PCC l-a arestat pe fostul președinte în timpul unei întâlniri mari în fața tuturor. A fost făcut public.

Dr. Charlie: Totul este din nou pantomimă, pentru că PCC a pierdut controlul în urmă cu aproape un an. Au fost scoși din el, scoși din putere. Și știu asta direct din cauza legăturilor mele în China.

Dave (Invitat): Am auzit că asta face parte din plan. Ei testează foarte mult prin trimiterea de mesaje SMS în diferite țări. În ultimele săptămâni am primit rapoarte. Ei testează foarte mult prin trimiterea de mesaje SMS în diferite țări.

Dr. Charlie: Cu siguranță testau în Germania, testau în Spania, în diferite regiuni. O parte a NESARA este că lumea trebuie să intre sub legea marțială. Apoi mai rămân 120 de zile pentru alegeri. Aceasta face parte din proces. Principalul lucru este să intri sub legea marțială. Începe când ești sub legea marțială când vine anunțul. Apoi este o perioadă de timp, 120 de zile până la alegeri.

Ne-am gândit zilele trecute la prima noastră execuție publică. Acest lucru a ieșit cu mass-media mainstream care dorea să pună capăt. Aceasta a fost ambasadorul SUA în Ucraina, o femeie. Am fost prinsă cu 2,2 miliarde de dolari în Ucraina pe care îi ducea acolo cu avionul militar, a spus că nu era în avion. Păcat că i-a dat căpitanului pașaportul. Pentru că a reușit să aibă o copie a ei. Apoi, în dosarul ei, în tribunalul ei militar din GITMO, ea a susținut că nu era ea, ea era nevinovată.

Lista cu rechizitoriile și execuțiile de la Guantanamo Bay: https://amg-news.com/guantanamo-bay-detention-camp-arrests-indictments-and-executions-for-thousands-of-new-ex-elite-prisoners-official-documents/

Când au arătat dovezile de ce toți cei care merg în Guantanamo Bay au o opțiune. Dacă pledează imediat vinovați, ceea ce nu exista dovezi, ar putea lăsa o moștenire. Deci mor de COVID, sau mor din orice. Ea a decis că va lupta pentru că aceasta este aroganță. Ea a fost profund învinovățită de armată și totul a fost înregistrat în analog, așa că nu poate fi editat, ceea ce este foarte important. Și au găsit-o vinovată și în 15 minute a fost spânzurată.

Este foarte, foarte rapid. Pentru că au fost 450.000 de acuzații. Dacă încerci să dai în judecată 450.000 de oameni, de aceea durează trei ani. Guantánamo Bay nu este singurul tribunal militar, evident. Washington, DC, de asemenea. Cred că Palatul Buckingham este probabil un altul pentru Europa. Există o serie de linii care au fost folosite, inclusiv Antarctica a fost folosită ca tribunal militar. Nu știu… dacă călătoriile în străinătate vor fi complet oprite în această perioadă a legii marțiale.

Unde merge unu merg toți…la GITMO

Barack Hussein Obama, singurul tip cu un premiu Nobel pentru pace și o listă de ucideri. . . Barack Hussein Obama ar trebui să se confrunte cu Curtea Penală Internațională, sau cu o curte de justiție, prin care să se confrunte cu un proces pentru a se apăra pe acuzațiile prezentate imediat și că își predă Premiul Nobel pentru Pace și premiul pe care nu l-a meritat niciodată. Bombardarea fără discernământ și distrugerea Libiei moderne, un război la alegere, prin care Libia și guvernul lui Muammar El Gaddafi nu au reprezentat o amenințare directă la adresa securității naționale a SUA sau a intereselor sale.


Potrivit unui articol Le Monde din 13 mai, au existat între 600.000 și 1.000.000 de refugiați libieni în Tunisia, mulți dintre care oponenții politici ai forțelor actuale aflate la putere în Libia și mulți dintre care sunt susținători ai Jamahiriei lui Muammar Gaddafi…

Noul Sistem Financiar Cuantic (QFS)

Sistemul financiar cuantic (sistemul QFS) va acoperi noua rețea globală pentru transferul de aur sau bani garantați cu active. Quantum Financial System (QFS) construiește o rețea privată virtuală (VPN) pentru Sistemul de Plăți Interbancare Transfrontaliere (CIPS). Este o rețea bazată pe suveranitate și comerț. QFS oferă o integritate curată impecabilă în mișcarea fondurilor din sursele Băncii Centrale către conturile de destinație. QFS va acoperi noua rețea globală pentru transferul de fonduri garantate cu active și poate înlocui sistemul SWIFT controlat central din SUA.

Un beneficiu esențial al QFS este de a proteja toate părțile de corupție, cămătărie și manipulare în cadrul sistemului bancar și de a asigura că băncile sunt monitorizate și protejate în ceea ce privește contractul convenit în procesul de transfer al fondului. QFS este complet independent de sistemul centralizat existent și face ca toate celelalte sisteme de transfer să fie învechite din cauza capabilităților sale avansate. QFS NU este o monedă cripto, ci este o monedă digitală susținută de active.

QFS domnește suprem în tehnologia fotonică la 3,5 trilioane de cadre pe secundă. Înlocuiește rutarea dinamică IP învechită cu autentificarea GPS reală fizică între rutarea expeditorului și receptorului, menținând în același timp securitatea financiară 100% și transparența tuturor deținătorilor de monedă. Vor fi instituite protocoale cu QFS, astfel încât Inteligența Artificială să controleze transferurile și să i se permită în mod independent să controleze rețeaua financiară globală, cu excepția cazului în care se acordă cel mai înalt nivel de aprobare. Programul de Inteligență Artificială (A.I.) va gestiona decontările instantanee în timp real, fără întârzieri!

A.I. atribuie un număr „digital” fiecărui dolar fiat/euro/yen din fiecare cont bancar din întreaga lume. Numerele „digitale” sunt monitorizate în timp real. Locația fizică GPS între expeditor și destinatar va fi configurată pentru a oferi o securitate de neîntrerupt atunci când a fost înregistrată cu privire la cine a trimis-o și ce cont a primit-o. Moneda suverană a Statelor Unite este USN.

Moneda digitală

Conversia în viitor dintr-o monedă cripto Fiat într-o monedă conformă Basel III, IV și V susținută cu aur. Monedele în sine și monedele virtuale vor avea coduri de bare (proprietate) și dispozitive de urmărire GPS (locație). ACC (Asset Chain Collection) este un „Registru general distribuit” Este un instrument al A.I. digitizarea activelor pentru aplicații globale. Se numește „Schimbul I.A.”

Între jetoanele principale de pe piață cu jetoane standard de active, Lanțul de colectare a activelor formează și documentează împreună obiectul de schimb de active digitale – moneda digitală SDR. Fiecare „nod” global stabilește un „regional: General Ledger Token (GLT) pentru circulația regională, iar această monedă digitală SDR (Special Drawing Rights) va fi principala monedă de schimb, împreună cu jetoanele pentru fiecare nod internațional de registru general pe bursa internațională. În acest „ecosistem monetar”, tokenul fiecărui nod poate folosi GLT (General Ledger Token) pentru a realiza circulația regională și fiecare GLT poate folosi ACC pentru a realiza circulația internațională.

QFS pune capăt corupției care ar putea exista în prezent în ceea ce privește Banca Centrală. QFS va acoperi noua rețea globală pentru transferul de fonduri garantate cu active. Înlocuiește sistemul SWIFT controlat central din SUA cu un CIPS controlat global – descentralizat (Cross Border Interbank Payment System). QFS rulează pe un nou computer fotonic / bazat pe sateliți „24 de orbita GPS”, (protejat de noua „Forță spațială”). Scopul QFS este de a pune capăt corupției, cămătăriei și manipulării în cadrul sistemului bancar. „Băncile” nu vor mai avea nevoie să genereze profituri semnificative din tranzacțiile de transferuri de fonduri.

-QFS este complet independent de sistemul „centralizat” existent; face ca toate celelalte sisteme de transfer să fie învechite.

-QFS NU este o monedă cripto. După RV (reevaluare), toate monedele suverane vor fi susținute de active, asigurând o valoare stabilă, ceea ce face ca nevoia de cripto-uri nebacked depășită (procesul pur și simplu digeră informațiile de pe băncile de memorie ale computerelor).

-Activarea QFS pune capăt „sistemului bancar central” care perpetuează ceea ce unii numesc „sclavia datoriei”.

-QFS domnește suprem în tehnologia pe care o aplică și creează 100% securitate financiară și transparență pentru toți deținătorii de valută, pentru deținătorii individuali de valută.

-QFS atribuie un număr digital fiecărui dolar fiat/euro/yen din fiecare cont bancar din întreaga lume. Numerele digitale sunt monitorizate și actualizate în timp real: arătând unde a mers (autentificare GPS) când a fost în registru cine le-a trimis și ce cont i-a primit.

-QFS este plin de inteligență artificială care interacționează cu fiecare tranzacție financiară de oriunde în lumea finanțelor pentru a se asigura că este legală, intenționată de putere și transparentă.

-NUMAI monedele garantate cu aur sau active care au un certificat digital de aur sau de active vor fi transferate prin QFS. Toate referințele valutare susținute de aur/activ înapoi la bucata de aur sau activul care o susține !!

Moneda garantată cu active se bazează pe activele din țara de origine. Activele reprezintă justificarea pentru a stabili cantitatea de monedă disponibilă în fiecare țară. NU ESTE LEGALĂ ÎN QFS NU ESTE VALUTĂ FIAT, deoarece nu poate fi desemnată drept „curată, clară, non-teroristă sau care provine din activități legale”. Monedele FIAT aflate în „posedare” la momentul implementării QFS și considerate „legale” vor fi schimbate cu valută garantată cu aur pe o bază unu la unu. Procesul de „reconciliere”. Fără capacitatea de a reconcilia vechii bani FIAT în noul QFS, TOATE ACTIVITĂȚILE BĂNCILOR CENTRALE VOR ÎNCETA.

Orice țară care nu respectă GESARA va fi lăsată în afara QFS, astfel fiind în cele din urmă lăsată în afara „Comerțului internațional”. Global Currency Reset (GCR) va folosi o formulă cantitativă specifică pentru a stabili cantitatea de monedă disponibilă „într-o țară” care este aur – susținută în QFS. Formula va stabili o valoare justă a activelor fiecărei țări în comparație cu alta. „Prețul aurului” devine irelevant odată ce acesta este finalizat. În formulă sunt incluse activele subterane, economia țării, populația acesteia (ca activ) și câțiva alți parametri. Această formulă se aplică fiecărei țări, astfel încât acestea să poată fi la egalitate între ele.

Aplicarea formulei și a valorii comune a întregului aur înseamnă că moneda unei țări trebuie să aibă aceeași valoare ca moneda altei țări. Aceasta este denumită RESETARE GLOBALĂ a VALUTEI.

O distribuție globală a averii (GWD) bazată pe Comerț și suveranitate. Fiecare cont QFS din întreaga lume va fi deținut exclusiv de titularii de cont, nu deținut de bănci sau guverne. Inteligența Artificială (AI) va fi aplicată în QFS, dar nodurile se vor coordona prin procesare paralelă. AI va lucra cu VPN-ul CIPS în fundal, oferind analiză semantică și procesare a limbajului natural pentru a înțelege ce se spune despre produsele bancare în întreaga bază de utilizatori. Acesta va facilita adaptarea și va evolua în timp prin recunoașterea noilor comportamente și prin recomandarea de răspunsuri adecvate din partea băncii.

NESARA/GESARA implementează următoarele schimbări:

1. Elimină toate cardurile de credit, creditele ipotecare și alte tipuri de împrumuturi din bănci, datorie datorată activităților bancare și guvernamentale ilegale. Acesta este cel mai mare coșmar al Rezervei Federale: un „jubileu” sau o iertare a datoriilor.

2. Abolește impozitul pe venit

3. Abolește IRS. Angajații IRS vor fi transferați în cadrul vânzărilor naționale ale US Treasury.

4. Creează un impozit forfetar de 14% pe veniturile din vânzări neesențiale „doar pentru articole noi” pentru guvern. În alte cuvinte, alimentele și medicamentele nu vor fi impozitate; nici articolele folosite, cum ar fi casele, mașinile vechi.

5. Crește beneficiile pentru persoanele în vârstă

6. Reîntoarce legea constituțională la toate instanțele și la toate instanțele juridice.

7. Reîntoarce amendamentul inițial privind titlul de noblețe. Sute de mii de americani sub controlul puterilor străine își vor pierde cetățenia, vor fi deportați în alte țări și li se va interzice de a reintra în țară pentru tot restul vieții lor. Și milioane de oameni vor descoperi în curând că facultatea lor, că diplomele universitare sunt acum hârtii fără valoare.

8. Stabilește noi alegeri prezidențiale și parlamentare în termen de 120 de zile de la intrarea în vigoare a NESARA, anunțul NESARA.

9. Guvernul interimar va anula toate „urgențele naționale” și ne va întoarce înapoi la legea constituțională. Monitorizează alegerile și previne activitățile electorale ilegale ale grupurilor de interese speciale.

10. Creează o nouă monedă a Trezoreriei SUA, „moneda curcubeu”, susținută de aur, argint și platină, metale prețioase, punând capăt falimentului Statelor Unite inițiat de Franklin Roosevelt în 1933.

11. Interzice vânzarea certificatelor de naștere americane ca obligațiuni de proprietate mobiliară de către SUA, Departamentul de Transporturi.

12. Inițiază un nou sistem bancar al Trezoreriei SUA, în conformitate cu legea constituțională

13. Elimină Sistemul Rezervei Federale. În timpul perioadei de tranziție, Rezerva Federală va fi permisă să funcționeze alături de Trezoreria SUA timp de un an pentru a elimina toate sistemele federale de Rezerva Federală din masa monetară.

14. Restabilește confidențialitatea financiară

15. Recalifică toți judecătorii și avocații în dreptul constituțional

16. Încetează toate acțiunile militare agresive ale guvernului SUA în întreaga lume

17. Instaurează pacea în întreaga lume

18. Eliberează sume enorme de bani în scopuri umanitare

19. Permite eliberarea a peste 6.000 de brevete de tehnologii suprimate care sunt reținute publicului sub pretextul securității naționale, inclusiv dispozitive de energie liberă, antigravitație și mașinile de vindecare sonică.

Deoarece clona președintelui Clinton nu avea niciun interes să semneze NESARA ca lege la 10 octombrie 2000; la ordinul generalilor militari americani, trupele de elită Navy Seals și Delta Force au luat cu asalt Casa Albă și, sub amenințarea armelor, l-au forțat pe Bill Clinton să semneze NESARA.

În acest timp, personalului de securitate al Secret Service și al Casei Albe i s-a ordonat să se retragă, a fost dezarmat și i s-a permis să asiste la acest eveniment sub un ordin de tăcere.

Deci dragilor să sperăm că totul va decurge bine și cât mai rapid și noul sistem va aduce echilibru atât la nivel global cât și individual și până la urmă vom fi cu toții mulțumiți.

Sursa: https://amg-news.com/luminaadevarului

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro