joi, 1 decembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ Copaci Uriași. Titani Împietriți. Energie Radium

   Apasati pe ecranul negru sa vizualizati pe FB :

        

 
A fost odată ca niciodată, copacii de pe pământ au atins Raiul, la propriu. Copacii vieții erau legați de Rai și de mama pământ. Acești copaci erau monstruoși, câțiva kilometri/ înălțime de câțiva zeci de kilometri. Nu degeaba se numeau copacii vieții, creșteau pe ei fructe de tot felul - destinate Omului și animalelor, pe atunci încă uriașe ca mărime. Potrivit zvonurilor nordice, prin copacii vieții era posibil să treci în alte lumi - vezi Yggdrassil. În ziua de azi avem doar cioatele și roadele lor din când în când. Dar indienii spun că până și acești cioturi sunt încă vii și rădăcinile lor uriașe ajung la fiecare copac care crește astăzi pe Pământ. Filmul Avatar descrie frumos povestea uriașilor copaci ai vieții și distrugerea lor.

  



   



Oprea D. Marina

,,Cel mai malefic zeu Anunnaki a fost En.lil.
El a distrus copacii giganți de siliciu.
I a taiat cu lasere violet.
Enlil ura nespus umanitatea, de aceea a poruncit tăierea copacilor ancestrali și potopurile universale.
Cu mii de ani în urmă erau arbori de siliciu, giganți, ale căror rămășițe sunt peste tot pe planetă.
Văzând trunchiurile acestor mari copaci pietrificați, ne putem imagina care erau dimensiunile lor.
Copacii - mamă au avut toate cunoștințele, organisme vii în a căror trupuri era inmagazinată înțelepciunea planetei, înțelepciune pe care o transmiteau oamenilor și animalelor.
Siliciul este un mare conductor de sunet și electricitate. Copacii sunt generatoare de energie capabile să schimbe și să transmită date prin rădăcinile lor.
Uriașii copaci de siliciu au fost protectorii vieții, importanța lor este reflectată și în Biblie.
Cel mai mare copac era în mijlocul pământului ( mai erau alți patru aproape la fel de mari pe margini, în cele 4 puncte cardinale, ca niște piloni de susținere a planetei și mulți alții ceva mai mici răspândiți pe tot cuprinsul planetei) a cărui înălțime ajungea la cer.
( vezi basmul englezesc ,,Jack și vrejul de fasole" )
Acești copaci aveau frunze mari și frumoase și adăposteau păsări, animale și chiar oameni și fructele lor de multe soiuri și mărimi diverse erau hrana oamenilor și animalelor.
După moartea ,,copacilor - mamă", întunericul a invadat planeta și toate ființele vii au fost lipsite de putere, de hrană, de adăpost și de protecție.
Arborii giganți erau gardienii secretelor trecutului și santinelele viitorului, deoarece aveau legături profunde cu Pământul prin rădăcinile lor.
Mergând prin parcuri sau în pădure, ne simțim bine fizic și psihic, ne putem chiar vindeca de multe boli îmbrățișând copacii de astăzi, așa mici cum sunt, în comparație cu strămoșii lor giganți.
Prin simpla atingere a copacilor și a plantelor ne conectăm cu Mama Pământ și ne ridicăm vibrațiile.
Enlil, ca să se răzbune pe fratele său En.ki și pe umanitate a făcut ca toți copacii giganți ai planetei să dispară, el a rupt legătura cu Pământul și astfel noi oamenii am rămas neprotejați".
Text tradus de la Diego Aguilar
Preluat



  
un elefant ?


 Copaci Uriași. Titani Împietriți. Energie Radium

  

https://www.lovendal.ro/wp52/un-mare-secret-despre-gigantii-din-vechime-4-090-000-de-uriasi-au-fost-omorati-in-marele-potop-biblic-ne-spune-cartea-antica-apocrifa-lui-baruch/?fbclid=IwAR3Sy4ZB3EiAxSoxcRQdKaHl2Cl-Iaeb0UpZ1sdbY6pKgBRpksi1tFi4k4o

GIGANTII DE LA NUCET
Cea mai uimitoare descoperire din Romania, necropola de uriasi de la Argedava – Popesti-Novaci, este si cea mai tainuita. Este vorba de scheletele roz (ca in urma unei iradieri) a 80 de uriasi, apreciati de localnici ca avand o inaltime de peste 5 metri, deshumate la Nucet, de la Necropola Zeilor, din vestul cetatii. Necropola a fost pomenita pentru prima oara in 2003, la Congresul III de Dacologie, de catre profesorul de istorie si filosofie Gheorghe Bardan Raine si cercetatorul Gheorghe Serbana.sursa salvatiromania posted in Mistere si enigme paranormal.


Se pare ca este vorba despre locuitori ai planetei Mercur refugiati aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro