vineri, 2 decembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ Enki.EA si inginerii sai adormiti

 

  


Ayi Wena 


ZAMOLXE/ENKI.EA  CREATORUL, ESTE POMENIT ÎN BIBLIA GETO-DACĂ CU SOȚIA SA, BENDISA/SUD NINHURSAG, DE CEL PUȚIN 3.700 DE ORI.
7 Oameni de știință Anunnaki adormiți se trezesc
SCRIS DE DR MICHAEL SALLA PE 17 NOIEMBRIE
La 1 noiembrie, sursa mea din armata americană, JP, a dezvăluit că un alt rege uriaș într-o cameră de stază a fost găsit în Irak.
Potrivit altor surse, gigantul face parte dintr-un grup de 12 oameni de știință lăsați de o facțiune a Anunnaki care pleacă.
JP a oferit detalii despre locația gigantului adormit undeva sub rămășițele orașului sumerian Nippur, care a fost capitala antică a liderului flotei spațiale Anunnaki, Enlil, și a fiului său Ninurta.
Locația Nippur ca unul dintre locurile în care putea fi găsit un gigant adormit a fost extrem de semnificativă, deoarece însemna că o parte din tehnologia spațială antică Anunnaki era aproape sigur că va fi găsită ascunsă în ruinele îngropate.
În articolul meu anterior, despre actualizarea lui JP, am menționat cum Thor Han Eredyon i-a dezvăluit Elenei Danaan identitatea gigantului că este Arunna, unul dintre copiii lui Enlil.
Pentru a afla mai multe despre Arunna și alți giganți adormiți, Elena l-a întrebat pe Enki (alias prințul Ea) despre identitatea Anunnakii adormiți care fuseseră lăsați în urmă când a părăsit Pământul după Marele Potop (cca 9700 î.Hr.).
Ceea ce urmează sunt răspunsurile lui Enki la întrebările Elenei, unde discută despre un total de 12 oameni de știință Anunnaki care au fost lăsați în urmă, fiecare având cunoștințe ezoterice unice și secrete tehnologice:

[Enki] Echipajul meu a decis să rămână, ei bine, într-adevăr, majoritatea dintre ei.
Alții au decis să părăsească Pământul cu mine.
Au vrut să meargă acasă. Dar cei care au rămas și-au asumat misiunea și responsabilitatea de a fi Păzitorii Cunoașterii.
Fiecare dintre ei, vedeți, sunt activatori cheie pentru tehnologie.
Nu numai cheia de frecvență genetică a corpului lor este necesară, dar trebuie să fie cuplată cu conștiința lor personală. Vedeți, conștiința este cheia.
[Elena] Câți sunt, Anunnaki adormiți în stază?
[Enki] Erau doisprezece, dar patru cadavre au fost distruse, iar unul este în custodia inamicului.
Şapte rămân neatinse; patru sunt în proces de activare.
[Elena] Kukulkan este unul dintre cei patru?
[Enki] Ningishzida, da.
[Elena] Cine sunt ceilalți?
[Enki] Cunoașterea numelor lor face parte din procesul de activare, așa că nu pot dezvălui numele lor reale. Înţelegi?
Unii nu sunt încă pregătiți.
[Elena] Înțeleg. Thor Han mi-a spus că cel de sub Nippur se numește Arunna. Este corect?
[Enki] De unde știi despre el?
[Elena] Ne-a spus prietena noastră care este în programele militare secrete ale Pământului.
Poate merge într-o misiune acolo.
Elena se referă aici la JP, care a fost primul căruia i s-au oferit detalii despre un nou gigant adormit situat în Irak și a transmis coordonatele geografice ale locului în care a fost găsit.
JP a văzut anterior un gigant adormit într-o peșteră din Florida pe care Thor Han l-a identificat ca fiind Ningishzida, care era cunoscut și sub numele de Kukulcan, Quetzacoatl, Viracocha etc.
Procesul de activare al lui Ningishzida a primit un impuls când a fost identificat la o conferință majoră din Orlando, cu peste 900 de participanți, care au participat la o ceremonie de activare condusă de un șaman aztec Quetza Sha.
Elena a adus în continuare problema tehnologiilor care ar putea fi găsite în Nippur, iar Enki a continuat să detalieze natura și sofisticarea lor avansată:
[Elena] Thor Han a spus că Arunna este un inginer de știință specializat în nave spațiale.
[Enki] Maestrul constructor de nave.
Tehnologia pe care o păzește are o mare putere.
Cu navele sunt, de asemenea, motoarele de bază și o tehnologie mult mai mare: sursele de energie.
Containerele sunt încă acolo, dar nimeni de pe planeta Pământ nu știe cum să le activeze.
Terranii chiar se tem să manipuleze aceste containere.
Așa că așteaptă cheile pentru a înțelege cum funcționează. Cheia este conștiința genomului.
[Elena] Poate cineva încarnat pe Pământ, care are aceeași genetică, să activeze această tehnologie?
[Enki] Cum crezi că au ales soldații și oamenii pentru aceste misiuni?
Toate au genomul. Și știți, altfel, nu puteau accesa locurile. Scuturile de frecvență i-ar opri.
Prin „Genome-Consciousness”

Enki se referă la indivizi precum JP și Radu Cinamar, descriși în seria de cărți Transylvania Sunrise, care poartă genetica potrivită atât în ​​locurile de acces în care sunt ascunse tehnologii antice, trec prin bariere de frecvență de protecție sofisticate și, în sfârșit, activa aceste tehnologii antice.
În articolele anterioare, am explicat modul în care JP ar activa tehnologiile atunci când ar intra în chivotele spațiale îngropate.
În ultimii doi ani, JP a primit mai multă responsabilitate pentru misiunile către arcuri ascunse din spațiu și alte tehnologii extraterestre antice.
El a condus misiuni și a instruit pe alții, ceea ce coroborează cu ceea ce a dezvăluit Enki despre cei cu conștiința corectă a genomului fiind cheile pentru găsirea și activarea unor astfel de tehnologii antice avansate.
În mod similar, lui Radu Cinamar i s-a permis să meargă în misiuni la diferite tehnologii antice asociate cu o sală a înregistrărilor îngropată din Munții Bucegi din România, care face legătura cu săli similare din Egipt, Tibet și Irak.
În cărțile sale, Cinamar explică modul în care Genome-Consciousness este cheia pentru accesarea tehnologiilor antice, care sunt fie extraterestre, fie de origine umană.
Ca răspuns la o altă întrebare a Elenei, Enki descrie în continuare existența unei porți stelare ascunsă sub Nippur și centralitatea acesteia într-o rețea mai extinsă care se conectează cu restul galaxiei.
[Elena] Thor Han a menționat o poartă stelară.
[Enki] Acolo, sub zona Nippur din afara orașului antic, se află poarta principală care a conectat cândva această planetă la rețeaua marilor rute ale acestei galaxii.
Este dezactivat, dar este cheia centrală care leagă toate celelalte porți.
Acest portal central leagă portaluri minore din alte locuri antice unde înregistrările și tehnologia sunt păstrate în secret.
Am început să scriu pentru prima dată despre poarta stelară a Irakului în 2003 și este motivul real al invaziei Irakului de către administrația Bush.
De atunci, s-a scris mult despre existența porților stelare și eforturile de a le controla de către mai mulți autori. Răspunsurile lui Enki la întrebările Elenei Danaan au oferit mai multe detalii despre tehnologiile și informațiile incredibile care pot fi găsite în locațiile în care diferiți oameni de știință Anunnaki s-au ascuns în camerele de stază.
Potrivit informațiilor lui JP, acești oameni de știință erau uriași în statură fizică și erau considerați regi de primii oameni.
Pe măsură ce oamenii de știință Anunnaki se trezesc, vom afla mai multe despre tehnologia și cunoștințele care au fost îngropate cu ei timp de milenii și despre cum eliberarea acestora va ajuta la propulsarea umanității către o nouă epocă de aur.
  

Maria Kellner

 
Dragonii de aer sunt albaștri, de culoarea cerului într-o zi glorioasă de vară senină și aduc inspirație, speranță și ușurință.
Când un dragon de aer se apropie de tine, îți ridică moralul în același mod ca atunci când mergi la o plimbare în natură într-o zi cu vânt.
Acest lucru se datorează parțial pentru că îți scot pânzele de păianjen din minte.
Acestea sunt modelele și ideile vechi, înfundate, blocate, de care oamenii tind să le țină. Fără să ne dăm seama, ne aglomera creierul cu chestii eterice gri.
Așadar, frumoșii dragoni de aer îndepărtează materia veche și inutilă și apoi suflă în modele de gândire noi și mai bune. Când fac acest lucru, aduc speranță și inspiră idei proaspete.
Ele stârnesc creativitate minunată și viziuni superioare. Adesea, când suntem în vânt, ne gândim că ne-am lăsat să apară propriile idei.
De fapt, am creat oportunitatea dragonilor de aer sau îngerilor să arunce noi concepte în mintea noastră.
Pentru că îți pot ridica conștiința, dragonii aerului îți permit să-ți vezi viața, tiparele și situațiile dintr-o perspectivă mai înaltă.
Dacă te simți tratat pe nedrept, plictisit sau deprimat, ei te pot ajuta să te ridici deasupra considerațiilor tale pământești.
Ele te pot inspira să iei viața cu ușurință.
Dragonii de aer pot sufla un vârtej de energie de curățare prin casa ta, biroul tău, locurile publice și situațiile, dacă le ceri, și pot înlocui lumina de acolo cu o frecvență mai mare.
S-ar putea chiar să simți aerul în mișcare. Va avea loc o schimbare a energiei. ( diana cooper )

Eshwar Drawgan

AM SĂ-ȚI SPUN UN ALT ADEVĂR PT A FI LUMINOS, OMULE!
ARTEMIS-DIANA ESTE SORA DREAPTĂ A REALULUI HRISTOS/APOLLO/ORPHEU.
RESCUE THURME ESTE THURMA MIKIL SAU RHEA SYLVIA SAU ANA FILIP DIN CRAIOVA SAU FECIOARA GIGANTICĂ SAU MAMA GEMENILOR DIVINI APOLLO ȘI ARTEMIS, CARE A AVUT TEMPLUL CEL MAI GIGANTIC DE PE TERRA, TEMPLU AȘEZAT UNDE AZI ESTE BISERICA MADONEI DUDU, ADICĂ ÎN CRAIOVA.
FI.LIP/FII LUP/FIII LUPULUI.
LUPOAICA ROMEI DIN ITALIA A FOST DUSĂ ACOLO DE CĂTRE ETRUSCII DIN MOLDOVA PT A-ȘI PĂSTRA VIE ORIGINEA DE UNDE AU PLECAT.


Razvan Razvan

 
LA ROSIA MONTANA SE GASESTE FILONUL DE AUR CEL MAI PUR DE PE PAMANT. ROSIA MONTANA ESTE OUL DE AUR AL DRAGONULUI ALBASTRU DIN CARPATI. COAJA OULUI E DIN AUR IAR CONTINUTUL ARE INFORMATII ,TEHNOLOGIE, ARME EXTRATERESTRE, ARHIVE FOARTE IMPORTANTE.

Eshwar Drawgan

AM SĂ-ȚI SPUN UN ALT ADEVĂR PT A FI LUMINOS, OMULE!

VATICANUL DEȚINE DOCUMENTE SECRETE ALE EXTRATEREȘTRILOR CARE AU ATERIZAT ÎN MUNȚII RETEZAT-GODEANU,DOCUMENTE CARE FAC REFERIRE DIRECTĂ CĂ BIBLIA GETO-DACĂ ESTE REALA BIBLIE A OMENIRII ȘI CĂ EA ESTE UN DAR IMENS PENTRU TERRA.

RELIGIILE AU FOST CREATE DE PROGRAMUL MAȘINILOR ROBOT DIN SIRIUS B CONDUSE DE UN CALCULATOR HIPERGIGANT DIN CENTRUL LUNII, CARE A CREAT UN PROGRAM PENTRU DECĂDEREA VIEȚII TERRANE ÎNTR-UN PRIMITIVISM CUMPLIT ȘI GROAZNIC.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro