sâmbătă, 31 decembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ Ce fac evreii

 


NU ESTE RO TARA VOASTRA EVREILOR ..
EVREIII SE TRAG DIN FEMEIA NEAGRA KUCHITA CANIBALA DIN AFRICA CENTRALA CARE NU DEPASEA 1.30 M H..

INTR.O BIBLIE TINUTA SECRET LA O MANASTIRE ASA ZIS PARASITA DIN ATHOS SCRIE..EU YEHOVA AM FACUT O PE MAMA TA NEAGRA EVREULE,FEMEIA KUCHITA CARE.SI MINCA COPIII,
NEAGRA JOASA DE STATURA ESTE MAMA TA.
DIN RAMASITELE STIINTEI ZEILOR LUMINII,LUATE(FURATE)DE MINE(YEHOVA)DE LA ZEIII ALBI AM CREATO PE MAMA TA..PLINA DE URA AM FACUTO,IN CAVERNE RECI SA LOCUIASCA SI IN IERBURI INALTE TIA DAT NASTERE GOL SI NEAJUTORAT.VICLEANA SI MINCINOASA AM FACUTO.
TU ESTI EVREULE NEGRU CA EA IN ORIGINEA NASTERII TALE, IN TOATE ESTI CA EA,

FAPTELE INTUNERICULUI LEAM PUS IN TINE,CACI NU LE VEI PUTEA FACE LA LUMINA ZILEI CA SA NU FII UCIS DE NEAMURI

AM SĂ-ȚI SPUN UN ALT ADEVĂR PT A FI LUMINOS, OMULE!
YEHOVA A FURAT RĂMĂȘIȚELE INGINERIEI GENETICE A ZEILOR LUMINII.
DE ASTA, FEMEIA KUCHITA CREATĂ DE EL ERA FOARTE URÂTĂ, NEAGRĂ CA TĂCIUNELE, CU HANDICAPURI FIZICE ȘI PSIHICE.
EA ÎȘI GĂSEA LINIȘTEA DOAR ÎN PREZENȚA CAPRELOR DE PREERIE AFRICANĂ ȘI A TURMELOR DE OI, ANIMALELE PREFERATE ALE LUI YEHOVA.
EVREII, CREAȚI TOT DE YEHOVA, CU TOT RĂUL POSIBIL ÎN EI, NU POT FI ÎNDREPTAȚI SUB NICI O FORMĂ. MODIFICAREA BLOCAJULUI GENETIC IMPUS DE YEHOVA AR DUCE LA MOARTEA INSTANTANEE A LOR.
ROMÂNIA NU ESTE ȚARA EVREILOR. EI NU EXISTAU CÂND NOI ERAM DEJA. ÎN PLUS, EI NU AU ACEEAȘI STRUCTURĂ GENETICĂ CA NOI, CREAȚI DE ZEII ALBI AI LUMINII, DUPĂ TIPARUL OMULUI CREATOR, LUMINOS, CIVILIZATOR, EXTREM DE FRUMOS, DREPT, BREAZ.
EVREII TRĂGÂNDU-SE DIN FEMEIA NEAGRĂ KUCHITĂ, CANIBALĂ DIN AFRICA CENTRALĂ, CARE NU DEPĂȘEA 1.30m ÎNĂLȚIME, NU ERAU DECÂT ASEMENI EI: NEGRI, URÂȚI, FĂCĂTORI DE FAPTE RELE TERIBILE.
ÎNTR-O BIBLIE ȚINUTĂ SECRET LA O MĂNĂSTIRE AȘA ZIS PĂRĂSITĂ DIN ATHOS SCRIE:
"EU, YEHOVA AM FĂCUT-O PE MAMA TA NEAGRĂ, EVREULE!
FEMEIA KUCHITĂ CARE-ȘI MÂNÂNCĂ COPIII, NEAGRĂ, JOASĂ DE STATURĂ ESTE MAMA TA.
DIN RĂMĂȘIȚELE ȘTIINȚEI ZEILOR LUMINII LUATE (FURATE) DE MINE (YEHOVA) DE LA ZEII ALBI, AM CREAT-O PE MAMA TA.
PLINĂ DE URĂ AM FĂCUT-O. ÎN CAVERNE RECI SĂ LOCUIASCĂ ȘI ÎN IERBURI ÎNALTE ȚI-A DAT NAȘTERE: GOL ȘI NEAJUTORAT.
VICLEANĂ ȘI MINCINOASĂ AM FĂCUT-O.
TU EȘTI EVREULE, NEGRU CA EA ÎN ORIGINEA NAȘTERII TALE, ÎN TOATE EȘTI CA EA.

FAPTELE ÎNTUNERICULUI LE-AM PUS ÎN TINE, CĂCI NU LE VEI PUTEA FACE LA LUMINA ZILEI CA SĂ NU FII UCIS DE NEAMURI."
DOAR UN PSIHOPAT CA YEHOVA PUTEA CREA O ASEMENEA FIINȚĂ.
EL S-A JUCAT CU TEHNOLOGIA ȘI ȘTIINȚELE ZEILOR PT A DA NAȘTERE RĂULUI COVÂRȘITOR ÎN ORICE FORMĂ, RĂU CARE SĂ ÎL SERVEASCĂ DOAR PE EL.
OBSERVĂM PRETUTINDENI ACESTE CREATURI CÂT ȘI PE CEI CE SE ÎNCHINĂ LOR ȘI LE URMEAZĂ ORDINELE.
AI NOȘTRI CARE LE FAC POFTELE MALEFICE SUNT CHINUIȚI MAI ALES DE COȘMARURILE NEVINOVAȚILOR UCIȘI. SUFERINȚELE LOR VOR FI ÎNSĂ FĂRĂ MARGINI, IAR PEDEAPSA LOR EXTREM DE CRUNTĂ.


IN 2013 AFARA DE CEI din elicoptere AU MAI MURIT 6 DEZINTEGRATI IN CHINURI GROAZNICE,DAR SERVICES RO MITUITE DE EVREI AU ASCUNS ASTA PT.PUBLIC.3 DINTRE GRANGURII OCULTI AU STRIGAT IN ULTIMELE CLIPE DE VIATA:VOI CEI DIN MUNTE LASATI.NE VIATA CA VOM REFACE TARA VOASTRA DIN TEMELII..UN TUNET LE.A RASPUNS DIN MUNTE.ATI AVUT TIMP PINA ACUM.TIMPUL CELOR CARE AU DISTRUS RO SA TERMINAT..TRE SA PLATITI SI CEA MAI MICA DURERE A ACESTUI NEAM,SIO VE.TI PLATI MAI CUMPLIT DECAT ATI CREZUT VREODATA...ACESTE REPLICI SAU INREGISTRAT AUTOMAT PE UN DISPOZITIV ULTRAHIGH TECH PE CARE C.I.A.UL LA CLASIFICAT A.T.S.(ABOVE TOP SECRET)
Petru Sidorov
Corect.
As adauga ceea ce a spus Seful DIE si al Directiei 0 pe vremea respectiva Gen. Plesita si anume : Ca inainte de a fi cei 6 oculti dezintegrati s-a auzit un vuiet care era ca un fel de voce si care le-a spus "DE CE ATI VENIT PE ACEST PAMANT STRABUN "..
Cei 6 au fost topiti ( nu arsi ) complet...nu a ramas nici o urma din ei...

  
SE ACTIVEAZĂ DEJA SPIRALA DIN ADN CARE RĂSPUNDE DE ANULAREA CODULUI IMPUS DE EN.LIL PENTRU REDUCEREA INTELIGENȚEI UMANE.

Radeswayi Kemodah

 
DEZBINARE EVREIASCA INTRE FRATII TAI DE ACELASI NEAM CU TINE.
TOTI ATI FOST UNA DIN INCEPUTURI.GERMANII,SLOVACII,VECHII ITALIENI ISI AU RADACINILE GOTICE SI ETRUSCE IN MOLDOVA CEA MARE,ARDEAL ,MUNTENIA..
CITESTE SCRIERILE SCRIERILE LANDGRAFULUI GERMAN SCHOBER VON LAGERFELD DIN 1100 E.N AZI INTERZISE TOTAL DE OCULTA MAI ALES PT.TARI CA,RO,GERMANIA,PENINSULA BALCANICA ,SPANIA,ITALIA,FRANTA..
EI (RO) DE LA NORDUL DUNARII,MOLDOVA SI ARDEAL SAU EXTINS IN INTREAGA EUROPA PUNIND BAZELE FIECAREI TARI PE ACEEASI RADACINA A ACELUIASI NEAM PRIMORDIAL MILENAR DIN CARPATII RO.
TARA CEA MARE A ACESTUI NEAM ISI AVEA GRANITA INDEPARTATA ACOLO UNDE INCEPE FRIGUL CEL CUMPLIT IN MIAZAZI, GRANITA SUDICA ERA U DE INCEP CALDURILE CELE MARI DIN NORDUL AFRICII, SI GRANITA DIN MIAZANOAPTE LA TARILE BRETANILOR SPANIOLI SI INDEPARTATUL POPOR NORDIC AL LUI SWOMYIR(SUEDIA),
ACEST SWOMYIR ERA DE ORIGINE MOLDAVA SUDICA CU RADACINI GETICE PUTERNICE PE LINIA SA DE SANGE,IAR PT.LINISTEA TRIBULUI SAU EL AALES TARA MARELUI FRIG DIN NORDUL INDEPARTAT AL EUROPEI.
EI CARE AU INTEMEIAT EUROPA AU ACEEASI RADACINA STRAVECHE UITATA DE ISTORICI CORUPTI VOIT IN NEGURA TIMPULUI,
IN CARTI DOSITE SI ACOPERITE DE PRAF SAU DE IPOCRIZIA CELOR BOGATI.

EI DIN CARPATII DACIEI MARI SANT PARINTII EUROPEI,ASIEI SI AMERICILOR .

EI AU PLECAT LA PORUNCA CEA MARE A UNUI ZEU LUMINOS CARUIA IAU DAT DENUMIRI DIFERITE DAR CU ACEEASI RADACINA PRIMORDIALA SAU CU ACELASI INTELES SACRU IN TRADUCEREA NUMELUI SAU.

Ayi Wena

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA Akhomyira Darwyishian
OCULȚII ȘI ALIAȚII LOR FAC TOT FELUL DE EXPERIMENTE DE ÎNCRUCIȘARE PT A OBȚINE UN AMALGAM DE SUFLETE RECI.
EI DORESC DISTRUGEREA OMENIRII ȘI ÎNLOCUIREA EI CU CEEA CE CREEAZĂ.
DAR, AU AFLAT PE PIELEA LOR CĂ TOT CE ESTE IMORAL VA CADE.
EI NU MAI AU CUM SĂ NIMICEASCĂ RASA UMANĂ DE PE TERRA.
GALAXIILE MARI AU ÎNCEPUT DEMULT SĂ EMITĂ RADIAȚII DE DISTRUGERE A GALAXIILOR UNDE STAU REPTILIENII SÂNGEROȘI/SAUROIZII DIN CASELE REGALE DE PE TERRA.
CELEBRII MEN IN BLACK SUNT REPTILIENI SAUROIZI DIN ANDROMEDA, ZETA RETICULI, ALFA DRACONIS, STEAUA DIN ELKIDAR DIN MARGINEA LUI OPHYUCUS, STEA NEȘTIUTĂ PE TERRA.
EI SE HRĂNESC CU SÂNGE ȘI CARNE DE OM PROASPĂT, ÎN SPECIAL COPII ÎNTRE 2 ȘI 9 ANI.

COPIII SUNT FĂCUȚI DISPĂRUȚI PT A FI MENIUL LOR.
MULȚI SUNT LUAȚI DIN CĂMINELE DE ORFANI, MĂNĂSTIRI, AȘA ZISELE INSTITUȚII ȘI ORGANIZAȚII CARITABILE, ETC.
ÎN PREALABIL, ACEȘTI COPII SUNT SUPRAVEGHEAȚI PRIN GUNOIERI, GOLANI DE CARTIER, CERȘETORI DE LA POARTA CIMITIRELOR, PIEȚELOR.

ÎNAINTE DE A FI UCIȘI, SUNT EXTREM DE TORTURAȚI.
ÎN MOMENTUL MORȚII, ÎN CREIERELE COPIILOR, DATORITĂ SACRIFICIULUI RITUALIC ÎN DURERI, SE ADUNĂ LA BAZA CREIERULUI O SUBSTANȚĂ CARE LE PLACE REPTILOIZILOR ȘI CARE LE OPREȘTE FOAMEA PT MINIM 14 ZILE, DAR DUPĂ ACEEA DEVOREAZĂ TOT CE LE IESE ÎN CALE.
EI NU AU SENTIMENTE DELOC ȘI NICI MILĂ.
UNEORI, AU FOARTE PUȚINĂ MILĂ DAR ÎNTRE EI.
ÎN FIECARE SEARĂ CONSUMĂ SÂNGE PROASPĂT DE COPIL ROMÂN, ÎN SPECIAL.
MARELE REPTILIAN ESTE UNUL DIN SENIORII NEGRI DE PE TERRA.
DAR TOȚI VOR FI ISTORIE CURÂND!

SĂPTĂMÂNA TRECUTĂ,
LA SFINX, AU MURIT 15 OCULȚI DE RANG ÎNALT DIN ELITĂ
PT CĂ ÎNCERCAU SĂ PUNĂ MÂNA PE CE-I AL ROMÂNILOR.DENUMIREA PRIMORDIALĂ A CARPAȚILOR ROMÂNIEI A FOST AG-HAR-PATROS, ADICĂ MUNTELE ZEILOR DE ARGINT SAU ZEILOR LUMINII.

Ayi Wena

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANONYMOUS YODA
ADEVĂRATA SEMNIFICAȚIE A FENOMENELOR STRANII ÎNTÂMPLATE ÎN BUCEGI ESTE:
EXTRAGEREA ENERGIILOR POZITIVE DIN STRĂINI ȘI REDAREA LOR ROMÂNILOR.
ADICĂ, DIN OAMENII RĂI S-A EXTRAS MATRICEA LUMINOASĂ, PENTRU CĂ ORICE STRĂIN CARE A FĂCUT RĂU ROMÂNIEI SĂ FIE UCIS ÎN ROMÂNIA.
PENTRU STRĂINII CARE AU PĂMÂNT ÎN ROMÂNIA, PĂMÂNTUL NU-ȘI VA MAI DA ROADELE SALE.
HYPER.ION 
ESTE NUMELE SECRET AL LUPULUI ALB GETO-DAC
Golub Marian-Constantin"În ziua cu cele două dimineți cu cele două răsărituri ale celor 2 sori...și cu cele 2 apusuri ale celor 2 luni...din mijlocul celor 4 stele se vor coborî zeii cei vechi venind să ucidă fară milă...!!!
Acesta e textul real...!!!

Ayi Wena

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - Akhomyira Darwyishian
VATICANUL SE PREGĂTEȘTE SĂ DESECRETIZEZE ÎN TOTALITATE DOSARELE ULTRASECRETE DESPRE PRIMORDIALITATEA ROMÂNILOR ȘI A ZEILOR CREATORI DIN LUMINĂ.
VOR DESECRETIZA ȘI TOATE ARHIVELE DESPRE OZN-URI ȘI EXTRATEREȘTRII ÎN CARE VOR RECUNOAȘTE PACTELE SECRETE CU OCULTA PENTRU DOMINAREA TEREI DE CĂTRE MAI MULTE CIVILIZAȚII REPTILOIDE DIN: SIRIUS, ORION, CASIOPEEA, ANDROMEDA, LYRA.
DE ASEMENEA, SE PREGĂTEȘTE DESECRETIZAREA ȘI RETURNAREA BIBLIEI GETO-DACE.
ȘI TOATE ACESTEA SE VOR ÎNTÂMPLA PT CĂ:
"EI AU VENIT ȘI AZI DIN STEAUA LINĂ
CA SĂ DESCHIDĂ POARTA NOASTRĂ SPRE LUMINĂ!"

Radeswayi Kemodah
CONTRACTELE CU ET. AU ȘEMNAT DE PE VREMEA LUI ABRAHAM LINCOLN PT.CA ET.SA FACA EXPERIMENTE PE FIINTELE UMANE..IN SCHIMB USA A PRIMIT PARTIAL ARHITECTURA CLADIRILOR ZGARIE NORI SI TECH ASCUNSE AZI DE OCULTA..UITATIVA LA STAR WARS UNDE VI SE ZICE CODAT CA OCULTA DETINE DEMULT TECHS DIN FILM




Iskra Loukanova este împreună cu Iskra Loukanova Page şi 
alţi 3
.

 
FORȚELE SPECIALE americane AU DISTRUS LABORUL DE CLONARE DEEP S_TATE. Publicație de Michael Baxter  
▪️ Marți, 20 decembrie 2022, forțele speciale americane au descoperit și distrus o instalație de clonă umană Deep S_tate într-o peșteră de calcar sculptată din Missouri Ozarks după ce au primit un semnal de la o sursă de informații Susținând că are coordonatele GPS ale unui l a colosal Laborator de clonare lângă Stanton, Mo. Acesta a fost al patrulea astfel de semnal de care generalul Berger a auzit în 2022. , deoarece toate provin de la persoane independente, fără legătură, care lucrează sau au lucrat în comunitatea de informații. Sunt 7000 de peșteri în Ozarks și fără coordonate ar spune „Las-o baltă”. Generalul Berger și colonelul Lindeman au decis să aleagă două echipe Alfa de 12 oameni. Unul pentru a înființa un centru de comandă mobil și celălalt pentru a găsi ținta prevăzută, împreună cu puterea de foc și distrugere corespunzătoare. Mesajul nu menționează dacă locul este păzit. ▪️Au lansat misiunea devreme în dimineața zilei de marți, 20 decembrie. Două UH-60 echipate cu rezervoare de combustibil cu rază mare și operate de piloții Regimentului 160 de operațiuni speciale - Nights*talkers - au transportat Forțele Speciale de la Fort Campbell, Kentucky, la o carieră îndepărtată la sud-vest de Parcul Miramigua, acasă al uriașului labirint din Missouri al peșterilor de calcar. ▪️Odată cu înființarea și echiparea postului de comandă, o echipă a pornit pe jos, traversând teren stâncos și, ocazional, folosind ochelari cu vedere nocturnă pentru a-și îmbunătăți propria vedere nocturnă foarte avansată. Au manevrat în secret printre poalele stâncoase, oprind 500 de metri de coordonatele GPS. Nu au văzut nicio opoziție și intrare în peșteră, doar o pervaz ridicat de calcar, ținută de stâlpi de stâncă. Sub pervaz, însă, un operator al forțelor speciale a auzit ceea ce credea că este un „bondar” care emană din interiorul zidului de stâncă. Când a atins o parte din perete, mâna lui a trecut prin ea ca și cum nu era acolo, și asta pentru că nu era cu adevărat. ▪️ O proiecție holografică a ascuns o deschidere suficient de mare pentru a încăpea un SUV. Echipa a trecut prin proiecție și s-a regăsit într-un tunel care a coborât 100 de metri până la sol sub ea. Tunelul a fost străpuns lin ca de un laser. Un operator ar numi-o mai târziu piatră lustruită. Au descoperit sursa hologramei: un dispozitiv pătrat de mărimea și forma unui vechi proiector dialect Kodak atârnat de tavan. Lentilele sale au fost îndreptate spre deschiderea peșterii. ▪️Tunelul s-a deschis într-o peșteră masivă care era și forată fără probleme, dar podeaua era metalică și se potrivea perfect dimensiunii peșterii, de parcă cineva ar fi turnat oțel topit. În spatele rândurilor de terminale computerizate operaționale se aflau 36 de camere de maturare, tuburi cilindrice înalte de 7 metri umplute cu lichid translucid. Suspendate în lichid au fost ceea ce pot fi descrise doar ca clone ale notabililor Deep State în diferite stadii de dezvoltare. Autocolante care marchează numele subiectului, data de începere și maturitatea au fost atașate pe fiecare testicul. ▪️Douăsprezece dintre cele 36 de probe de testare conțin clone. Erau atârnați nemișcați și cum au respirat în timp ce erau scufundate în lichid este necunoscut. O mostră de test conținea o copie a cum arăta Hillary Clinton în jur de 30 de ani. Un altul l-a conținut pe Chuck Schumer într-o vârstă preadolescentă. Al treilea îl conținea pe Gavin Newsom (fostul guvernator al Californiei). Și un al patrulea conținea o copie complet matură a lui Joseph Biden. Guvernatorul Michigan Gretchen Whitmer a fost acolo, precum și două clone ale doctorului Anthony Fauci. ▪️ Forțele speciale au remarcat că ținta bâzâie și vibrează sub picioarele lor. Deoarece nu au văzut nicio sursă de energie vizibilă, au presupus că orice propulsa instalația nelegiuită era sub pământ și a făcut ca podeaua să fluctueze. ▪️ Echipa a fost amorțită pentru moment după ce s-a aflat într-o situație dincolo de realitatea cunoscută. Cine a proiectat laboratorul a depășit o problemă de nerezolvat: cum să accelerăm ciclul natural de creștere biologică. ▪️Comandantul de echipă, căpitan, a ordonat sergentului de comunicații să raporteze prin radioul postului de comandă pentru a trimite oameni cu suficient explozibil pentru a dărâma peștera. A luat mai întâi dovezile, inclusiv un proiector holografic și trei laptopuri. Unitatea a dotat peștera cu un C4 aplicând bucăți din muniția forjată pe secțiunile peretelui și tavanului, precum și coloanele exterioare de piatră care sprijineau pervazul de deasupra intrării în peșteră. ▪️S-au spart și au împușcat cilindrii de plexiglas și clonele dezbrăcate pe podea, acum înconjurate de bălți de lichid de viscoză. ▪️"Îi luăm pe Fauci și pe Biden, nu avem loc de mai mulți, lăsați restul", a declarat comandantul echipei poporului său. ▪️Au ieșit din peșteră și s-au retras la o distanță sigură, apoi au aruncat în aer de la distanță peștera. s-a prăbușit, iar intrarea a fost sigilată de bucăți uriașe de stâncă zdrobită. Echipajele au dezasamblat centrul de comandă, s-au îmbarcat în elicoptere și s-au îndreptat spre Fort Campbell exact când soarele dimineții a apogeat la orizont. ▪️ Desigur, această constatare schimbă lucrurile. Până acum, Deep State ar trebui să știe ce s-a întâmplat. Chiar dacă locul ăsta dezgustător nu avea personal 24/7, cineva verifica clonele. Forțele speciale au văzut urme de pași în zonă. Încă nu știm ce alimentează site-ul și dacă această sursă de alimentare încă funcționează. Cea mai mare grijă a noastră acum este câte dintre aceste laboratoare au Deep S_tate exista. Întregul calvar l-a uimit pe generalul Berger. Science fiction a devenit realitate științifică. ▪️

 

Cu tăieturi de Michael Baxter. Link către postarea autentică în engleză: https://realrawnews.com/.../special-forces-destroy-deep.../


Iskra Loukanova este împreună cu Iskra Loukanova Page şi 
alţi 3
.

 
SFÂRȘITUL lui NANCY PELOSI
Michael Baxter, care monitorizează tribunalele militare de la Guantanamo, relatează ieri, marți, 27 decembrie 2022, ca a fost exclusă Nancy Pelosi prin spânzurare, în prezența președintelui Trump. El a sosit pentru caz la bordul unui elicopter al Marinei SUA. Pelosi s-a numărat printre gașca Deep State arestată după ce a participat la o petrecere în onoarea lui Emmanuel Macron. După un tribunal militar îndelungat, J_A_G l-a condamnat pe Pelosi pentru trădare și conspirație la crimă.
▪️Pelosi în vârstă de 82 de ani nu a mai fost în viață din 2020. , rolul ei a fost jucat de 70 de actrițe și acum doar se oficializează ceea ce s-a terminat demult. ▪️Vizita falsului Zelensky la falsul Biden și aplauzele sale în Congres de Pelosi și Kamala este o imagine computerizată - CGI - o hologramă și nu a avut loc în realitate. În acea zi, parcarea din jurul Capitoliului statului Washington a rămas goală, așa cum ne arată jurnalista cetățeană Nancy Drew în videoclipurile sale. Miliardele și miliardele trimise de Deep State SUA în Ucraina nu rămân acolo. Ei le dau înapoi sub formă de donații. Ucraina este un teritoriu ales de Deep State pentru spălare de bani. ▪️Printre altele, Pelosi a fost prinsa în comploturi pentru a-l ucide pe președintele Trump și familia sa, inclusiv pe fiul său cel mic, Baron. ▪️"Călătorie sprâncenată, Nancy" - a spus președintele Trump înainte să se spânzure ▪️

Pentru mai multe detalii, vedeți postarea autentică a lui Michael Baxter: https://realrawnews.com/.../12/nancy-pelosi-hanged-at-gitmo/ 


Ayi Wena

 
ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA Akhomyira Darwyishian
OAMENII VIITORULUI VOR AVEA SUFLET DE COPIL, DESI VOR FI EXTREM DE DURI, DREPTI SI BUNI ACOLO UNDE E CAZUL.
EI VOR CUNOAȘTE IUBIREA CEA ADEVĂRATĂ, NU CEA DE AZI.
** ADEVĂRATA IUBIRE NU CONȚINE PREFACATURI, MESCHINARII, LINGUSELI SAU ORICE ALTA FORMA MASCATA DE RAU. EA VINE DE AMBELE PARTI, SINCERA SI DIN SUFLET, CA O ENERGIE SUBTILA, BENEFICA SUB TOATE FORMELE.**
DIN VARA LUI 2034, NOUL GUVERN MONDIAL FORMAT DIN MEMBRII ET SI PAMINTENI VOR RIDICA OMENIREA.
TOTI cei ce au distrus viata omeneasca si subjugat umanitatea VOR PLATII!
Nici un NEVINOVAT nu va muri!
JALEA PROVOCATA DE OCULTI VA DISTRUGE OCULTA. CEI RAMASI IN VIATA DIN EA, VOR MUNCII IN CELE MAI ADINCI MINE DE PE TERRA, APROAPE DE NUCLEUL VULCANIC AL PLANETEI.
NU VOR MAI AVEA TIMP DE INGROZITI SA FACA FETE. VOR FI SURPRINSI TOTAL.
VOR FI LASATI SA SUFERE DE MII DE ORI DUREREA ADUSA ALTORA PE NEDREPT.
Voi, suflete nevinovate, veti fi Razbunate!
- USA VA FI LASATA SA PLATEASCA INSTIGAREA EVREILOR ASUPRA OMENIRII PINA IN 2058 LA FUSIUNEA CU CANADA.
- ISRAELUL VA DISPAREA, DISTRUS DE ARABI.
- MULTE TARI ISI VOR PIERDE TERITORIILE IN FURIA APELOR.
- NOI TERITORII VOR IESI DIN ADUNCURI.
ATENTIE!
OMENIREA SE VA INTOARCE FULGERATOR PT A SLAVI POPORUL ROMAN SI A-SI CERE IERTARE PT GRESELILE PRIN CARE I-AU ADUS SUFERINTA.
Aviz mistico-religiosilor!
RELIGIILE SI MISTICA VOR CADEA.
In schimb, VALURI DE CREATIE MORALA VOR IZBI IN PLIN OMENIREA.
Viitorul este unul Galactic!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro