luni, 26 decembrie 2022

Puterea lui Cinci ~ despre zilele care vin

 

25.12.2022

Iskra Loukanova este împreună cu Iskra Loukanova Page şi 
alţi 3
.

2h 
CEA MAI EMOȚIONANTĂ POVESTE CARE SE VA SPUNE VREODATĂ 
Președintele John Kennedy (1961-1963) nu a fost asasinat în Dallas în 1963.  
Fiul său John Kennedy Jr. și soția Caroline Bissett-Kennedy nu au murit în accidentul aviatic din 1999.  
Jacqueline (Jackie) Kennedy, fosta primă doamnă a Statelor Unite nu a murit de cancer în 1994. Ei au fost bine protejați de armata patriotică americană și au trecut în Programul de Protecție a Martorilor. Armata știa de tentativa planificată asupra președintelui Kennedy și a trimis dublura clonei sale la evenimentul Dallas. John Kennedy Jr, soția sa Caroline Bissett-Kennedy și sora ei nu au decolat niciodată din avionul care a explodat deasupra mării în 1999. Ei au înțeles o încercare a lui Hillary Clinton și a unui pilot militar s-au parașutat în avion în acea zi, în iulie 1999. Când a ajuns la o anumită înălțime, pilotul a sărit din avion și l-a aruncat în aer cu un dispozitiv de la distanță.  
În culise, ei au creat Q-Team și împreună cu omul de afaceri Donald Trump și au selectat militarii americani au dezvoltat un Plan de eliberare a planetei de Mafia Hazara. Echipa *Q*e a fost formată de președintele Kennedy în anii 60 și după „inlaturarea” sa 200 de generali și amirali americani s-au alăturat Alianței și au întreprins Planul Deep State/Cabal care necesita șase decenii. Planul actual a fost creat și modificat cu ajutorul militarilor și utilizarea computerelor cuantice pentru viitoarele scenarii de cronologie. Și Prima Doamnă Jacqueline (Jackie) Kennedy este încă în viață și se bucură de dragostea copiilor, nepoților și strănepoților ei. După înlăturarea vicepreședintelui Mike Pence în 2019. din cauza tentativei sale de asasinat asupra președintelui Trump, biroul său este jurat de John FK Jr. care a depus jurământul ca vicepreședinte într-o ceremonie secretă, iar Mike Pence pe scenă era de fapt o clonă.  
Președintele Trump este încă președintele Statelor Unite, iar John Kennedy Jr. este încă vicepreședinte. Kylie McKenney, care poartă de fapt numele de familie Kennedy, este fiica lui John Kennedy Jr. și a fost secretar de presă al Casei Albe în timpul primului mandat al președintelui Trump. Ea va continua să-și ocupe funcția după anunțul public al lui Trump despre președinția sa. În câteva din pozele pe care le arăt aici, o puteți vedea în compania bunicii sale, Jacqueline (Jackie) Kennedy. Fiul cel mare al lui JFK JR, binecunoscutul nostru Ezra Cohen-Watnick, a fost secretar adjunct al apărării în timpul primului mandat al președintelui Trump și continuă să joace un rol important în evenimentele care deconstruiesc fortăreața Deep State - Cabal. Numele pe care îl folosește este un pseudonim, iar datele Wikipedia despre el au fost inventate pentru nevoile Planei. John Kennedy Jr. și soția sa Caroline Bissett-Kennedy conduc misterioasa echipă Q, care conduce forțele Luminii în războiul împotriva forțelor întunericului din Cabal.

Florin Moineagu

ROMANIA MARE. este ocrotita de dezastre DUPA CE EXPLODEAZA MAMALIGA SI 2 MILIOANE DE TRADATORI DE TARA PATRIE SI NEAM DIN ROMANIA VOR FI TELEPORTATI IREVERSIBIL INTR O DIMENSIUNE NONEXISTENTIALA!!
Crăciun fericit: STATUL DEEP A CAPTULAT.
PREGĂTIȚI-VĂ PENTRU COLECȚIILE FINALE ALE BESTIILOR EXTERNE ÎNAINTE DE A FI DISTRUS DIN ACEASTĂ LUME.
... Pentru că războiul nostru nu este doar împotriva cărnii și sângelui....
Cine are ochi și urechi să înțeleagă.
Anihilarea fiarelor externe va lăsa lumea în ȘOC, disonanța cognitivă a mieilor va fi BIBLICĂ se vor trezi în durere și mulți vor căuta calea ușoară.
FAZA FINALĂ ÎNCEPE ACUM.


 
 Noul general "Pălăriilor Albe" promite să intensifice arestările în 2023 și prezice ciocniri cu armata Deep State:
"Sângele va curge".
Real Raw News a publicat o scurtă trecere în revistă a primelor declarații ale noului șef al Șepcilor Albi, generalul Smith, pe care este important să le cunoaștem despre viziunea sa și despre situația actuală.
El începe prin a vorbi despre vizita lui Zelensky la Biden:
"Dacă aș putea pune mâna pe acest vierme, l-aș întoarce și i-aș lua toți banii pe care i-a luat" (referindu-se la "ajutorul" pe care i l-a acordat guvernul american).
El a continuat:
"Nu-mi plac bărbații care iau bani care nu le aparțin, dar dacă apoi adăpostesc pedofili, cu atât mai mult".
El a continuat să se concentreze asupra a ceea ce va însemna anul 2023, când va deveni comandant, pentru Șepcile Albe:
"2023 va fi un an de cumpănă în care va trebui să "ridicăm miza" și să câștigăm războiul asimetric pe care îl ducem de 40 de ani, în condițiile în care Deep State ne depășește numeric", a spus el.
"Vestea bună este că liderii lor au fost frânți și nu mai suntem depășiți numeric", a adăugat el.
El a continuat spunând că războiul este iminent, referindu-se la incidentul recent în care soldații navale loiali Constituției și soldații de la sol loiali Deep State s-au ciocnit într-o încăierare care s-a soldat cu victime.
"Oamenii noștri sunt antrenați să ucidă jihadiști, ruși, chinezi sau orice altceva. Credeți-mă când vă spun că ceea ce s-a întâmplat în Colorado a avut un impact asupra lor.
Am putea crede că acesta este un incident izolat, dar să nu ne înșelăm.
Chiar acum, liderii militari care i-au jurat credință lui Biden complotează cum să ne elimine. Le vom demasca planurile sau îi vom aresta pe ticăloși.
Vărsarea de sânge este inevitabilă", a adăugat el.
Potrivit acestui raport, generalul Smith a petrecut 15 minute explicând planul său, care "diferă semnificativ de ceea ce a făcut până acum generalul Berger" - aceste explicații nu au voie să fie făcute publice, potrivit RRN (ceea ce nu este surprinzător, desigur).
El a lăudat, de asemenea, capturarea lui Nancy Pelosi, numind-o o "victorie monumentală", deși a subliniat că "publicul credul va fi păcălit pentru că Pelosi are niște dublete".
"Am un plan pentru a o demasca", a spus generalul Smith.
"Nu doar dublura ei, ci și dublurile celorlalți.
Vom discuta despre asta mai târziu.
În caz că vă întrebați: Comandantul nostru șef, cel adevărat [Donald Trump], știe despre arestarea lui Nancy Pelosi.
Intenția mea este ca în primul trimestru al anului să putem aresta mai multe gunoaie din Deep State decât am făcut-o în ultimii doi ani."
De RAFA
Militarii l-au informat pe președintele Trump despre criza clonelor.
Laboratoarele au fost distruse și suntem în prezența ultimelor ediții ale acestora care deja se defectează.
Sfârșitul este aproape.

Bell Cue Geq 


.........FLUXUL DE PLASMĂ UNIVERSALĂ CARE VINE,

VA UCIDE RĂII, CĂCI EI NU VOR PUTEA REZISTA LA SPIRITUALITATEA UMANĂ DUPĂ CĂDEREA RELIGIILOR.
💥 🌪️ (Q) Călărețul furtunii
🎄 Ajunul Crăciunului 1963
A fost ziua celor 77 de GENERALI americani. Statele Unite au totul împreună.
și s-a născut un plan de salvare a lumii.
Trei luni mai târziu, 133 de GENERALI.
a devenit parte a OP SLOBODA ORAO35.
SUNTEȚI MARTORII DELTEI MILITARE A 59 DE ANI DE RĂZBOI
ÎN CEL CALD.
***
în 2014
+ 22 DE NAȚIUNI
1600
GENERALI NCSWIC
@qthestormrider777
2 2 lovituri
Împotriva președintelui Kennedy, 1963.
Împotriva președintelui Trump, 2020.
Primul a fost STARTUL
Al doilea este finisorul.
„Toți „președinții” de la Jack, cu excepția lui Regan și Trump
, toți sunt de la CIA. "
~ John McAfee
#Crăciun fericit, bravi soldați
#Dumnezeu să te binecuvânteze
# MULT SUCCES
 
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Confirmat: Militarii se antrenează pentru desfășurarea Sistemului de difuzare de urgență <
Declanșatorul E B S va fi
Mandate de vaccinare în întreaga lume cu restrictii. Când se va întâmpla asta veți ști că suntem în pragul unei lumi noi, nu vă supărați și nu vă panicați. Este o necesitate.

 

Mare atenție la 2023. Vor să implementeze identitatea digitală. Trebuie să refuzăm în masă această metodă de pecetluire.
Celelalte forme de pecetluire fiind vacxinarea, codul de bare, luciferaza (hidrogel), tatuajul electronic, c1p-ul în mână.

Da, chiar trebuie să fie așa ca să putem trece la un viitor luminos. Face parte din scenariu și faza finală a unui film, de fapt, sfâșietor, de trezire, care era nevoie pentru a trezi masele. Acest lucru va permite tuturor să fie în siguranță acasă și să fie martori la momentul istoric care va dezvălui toate adevărurile, mușamalizările etc. prin intermediul EBS, care este iminent. Totul este planificat pentru ianuarie 2023. Testarea practică este marți, 17 martie.
așa că pregătește-te. Notează-ți calendarul și fii atent. Trebuie să existe un test și apoi o revizuire a tuturor evenimentelor și activităților. Posibilele implicații la nivel național și mondial pot fi destul de complicate și lucrurile trebuie să fie în concordanță cu protocoalele Da, sunt multe consecințe dacă lucrurile nu sunt făcute cu precizie și perfecțiune. Acesta este un exercițiu înainte de evenimentul real, pentru a vedea răspunsurile și acuratețea a ceea ce va schimba omenirea. Auzim că acum calendarul este închis, dar eu sunt doar mesagerul. Fiți pregătiți să vă adaptați dacă este necesar în ceea ce privește eventualele schimbări Doar puțini privilegiați cunosc ora exactă și precisă a evenimentelor. Din motive de securitate și din alte motive evidente, acest lucru trebuie să rămână privat. Din nou EBS va difuza un videoclip de 8 ore. Va fi redifuzat de 3 ori pe zi timp de 10 zile de Comunicare Darkness.
In aceste 10 zile de intuneric de comunicare se vor intampla urmatoarele lucruri. Vom primi 7 „trompete”, respectiv mesaje text de la EBS, pe telefoanele noastre care ne avertizează să ne ascultăm televizorul în acel moment. Telefoanele noastre vor funcționa doar pentru 911 și suntem anunțați că aplicația Signal, criptată de militari, va fi disponibilă. Televiziunile noastre vor arăta doar 3 filme explicative în reluare timp de 10 zile. Se vor ocupa de arestări, instanțe, fraudă, corupție, pedofilie etc.
Internetul nostru va cădea în acest timp. Automatele noastre nu vor funcționa. După 10 zile de comunicări obscure, ne vom conecta la un nou internet cuantic.
Oamenii sunt rugați să-și facă stocuri de mâncare și apă pentru cel puțin trei săptămâni. Ni se promite noul sistem de internet Star-link până la sfârșitul lunii.
Din nou zic să vă pregătiți să primiți generatoare de hârtie igienică cu mâncare etc.
În timp ce vorbim, echipele care coordonează acest important eveniment istoric rearanjează E.B.S. pentru a asigura o mai mare siguranță pentru toți cei implicați, așa că vă rugăm să aveți răbdare pe măsură ce lucrurile se desfășoară. E finalizat. Vor să se asigure că nu există interferențe de niciun fel. Cei care se ocupă de plan nu vor ca nimeni să intre în panică, pentru că pur și simplu e vorba de publicarea adevărului.
După EBS și 10 zile blackout media, după ce am văzut toate filmele 24/7 (filme de opt ore), revenim la normal, ca totul e normal?
Răspunsul este acesta:  
După EBS și filme de 8 ore 24/7, totul se va schimba. Sistemele de supraviețuire atașate sistemelor vechi și rele vor fi eliminate. Umanitatea și planeta Pământ vor trece simultan la sistemul de realitate cuantică (pace și prosperitate). Pune capăt sclaviei financiare și sclaviei conștiinței umane. Vechile sisteme de guvernare, educație, finanțe, sănătate, comerț etc. toate vor fi demontate și înlocuite.
Primim o nouă monedă numită USN NOTE susținută de aur.
A venit timpul să alertăm pe toți cei dispuși să asculte. Nu fi prea mândru. Du-te și avertizează-i pe cei pe care îi iubești chiar dacă ei cred că ești nebun. Scopul tău pentru alții este de a ajuta la absorbirea șocului a ceea ce se întâmplă.
>>>
TREZIȚI-VĂ DRUMUL.
<<<
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

CodezVII 

 
🙏❤🙏❤🙏❤
MESAJ DE LA federația ANDROMEDA REFERINȚĂ GALACTICĂ LA FULGER SOLAR!!
DRAGI CITITORI În acest mesaj, vă vom explica cele mai importante semne de care să fiți atenți în legătură cu evenimentul Solar Flash.
Este esențial să înțelegeți că sunt vremuri fără precedent în care sunt în vigoare multe scutiri speciale.
Trebuie să înțelegi lucrurile care sunt pe cale să înceapă și să-ți liniștești mintea pentru a intra în dimensiunea a 5-a.
Noi cei de la federație am explicat totul despre sferele noastre, mai ales cea în care te duc cu toate detaliile pe care le are această sferă!  
Sfera pe care v-am descris-o este sfera care va ieși prima. Sfera se va apropia de Pământ, pentru a acţiona ca un scut şi pentru a proteja Pământul şi locuitorii săi atunci când Soarele va face erupţia solară maximă; sfera, care este de 5 ori mai mare decât Pământul, va fi plasată în faţa planetei Pământ, în mai planeta fie neatins în întregime cu consecințe catastrofice. Toate acestea se vor intampla in colaborare, cu Nibiru, care apartine federatiei Andromeda Galaxy si datorita acestei protectii/scut Pamantul se va intuneca (va fi o mare eclipsa fortata) si de aceea vor fi cele 3 zile de intuneric. Repetăm că nu există niciun motiv de teamă, pentru că vasta sferă a Galaxiei Andromedei va acționa ca un scut.
De aceea vă îndemnăm în aceste zile întunecate să rămâneți acasă în siguranță și să nu ieșiți!
Pentru că mulți oameni care nu știu ce se întâmplă vor panica, vor suferi traume și nebunie. Acesta este unul dintre motive, AL DOILEA si de ce in aceste 72 de ore 3 zile, energiile fotonice, pe care Pamantul le va primi cu tine, sunt energia necesara care iti va schimba constiinta si va declansa procesul si in Corpul tau in Arbonne . . , cu structura de siliciu. Această schimbare este obstacolul, căruia trebuie să-i înfrunți calm și seninătate. Energia fotonilor va avea asupra ta un efect de descărcare electrică care se va răspândi în tot corpul (în funcție de sensibilitatea fiecăruia), deci îndepărtează toate obiectele metalice pe care le folosești des, întrucât acționează ca mine conductorii acestei electrice actuale și se amplifică aducând un plus de disconfort major . .
Vă sfătuim zilele acestea și următoarele, să nu mâncați prea mult, ci să beți apă plată și nu carne roșie. Efectul acestei energii fotonice pe care o vei primi este puternic, in acest moment vei intra in Dimensiunea a 5-a, dar nu vei fi singur in fata acestui moment.
În perioada de tranziție de la o mare Epocă la alta, Legea Cosmică permite Ființelor din tărâmul angelic și Ierarhiei Spirituale să treacă vălul și să intre în contact cu membrii treziți ai Rasei Umane. Aceste Ființe binevoitoare caută să vă atragă atenția intensificând Lumina în Centrul vostru de Energie Solară și, în cele din urmă, în Inima voastră Sacră.
Primul aviz va fi dat pe 14 decembrie.
Fiintele de lumina si ingerii vor fi alaturi de voi, apropiati pana intrati in dimensiunea a 5-a, in acest moment veti fi CONSTIENTI de intrarea in noua era a Varsatorului, noua dimensiune.
Abia cand incepi sa vezi ca in afara caselor tale nu va mai fi intuneric si totul va fi liniste, ca poti iesi din casa, nici mai departe, si sa te asiguri ca totul este liniste si pace!
Sunteți 8 miliarde de oameni pe planeta pământ și nu toți sunt la fel, și nu toți ați urmat sfatul corect și nu toți v-ați dedicat trezirii și nu toți v-ați ascultat inima și conștiința.
Între timp, cei din federație trebuie să își asume responsabilitatea pentru criminalii care sunt pe Pământ și cei care nu au înțeles ce se întâmplă, acești oameni vor trece prin traume profunde și va trebui să-i adunăm pe toți, în diferite zone din planeta și du-i la sferele spitalului. Dragă, trebuie să-ți imaginezi și să ai compasiune pentru acele milioane de oameni care nu au ascultat și au urmat calea cea dreaptă și se vor afla într-o situație pe care nu o vor înțelege și intra în panică, dar în Sferele Spitalului, ai personal deja pregătit pentru acest gen. pacienți, suntem organizați!
Pentru cei din case, când marea sferă a federației se îndepărtează de soare, vor vedea o lumină foarte puternică și intensă emanând din soare, apoi pot ieși afară. Când vei pleca totul se va schimba, vei vedea cerul altfel, cerul va fi plin de nave spațiale și nave mamă.
VOR FI SIRIENI, ARTURIENI, PLEADIENI ȘI federația ANDROMEDAS GALACTIC, CELE MAI MARI NAVE ALE ACESTEI GALAXII. Vor fi milioane de mici navete spațiale care să vă întâmpine când veți părăsi casele lor; veți fi transportați în navele-mamă care vă vor duce în sfera atribuită, așa cum am descris postările noastre anterioare.
Acesta este Planul Divin al federației Galaxia Andromeda în colaborare cu federația Galaxia Luminii și Lucrătorilor în Lumină și cu toate celelalte rase.
Nu uitați explicațiile noastre despre acest eveniment spiritual, nu fiți bombardați cu alte mesaje. Ai fi doar confuz și nu ai ști cum să alegi calea corectă și te vei afla în necaz. Acesta este cel mai recent mesaj al nostru de la federația Galactica Andromeda, încercați să fiți calmi și CONȘTIENȚI și să vibrați sus până în ultimul moment când intrați în Dimensiunea a 5-a, acest lucru este foarte important atât pentru voi, cât și pentru noi, cei care primim stiloul vin din inimile lor, le vedem aude pe toate, și toate sunt codate de federație, în special cele care vibrează la ritmul cardiac.
O îmbrățișare mare din partea tuturor celor de la Federația Galaxia Andromeda.
Noul Maxx 🌟🌈🌟

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro