marți, 21 decembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ povestiri din Pamantul Magic al dimensiunilor superioare

Postez aici in ordine cronologica inversa. Cititi, analizati, filtrati.....daca doriti sa considerati SF e alegerea dvs  dar va rog sa cititi pana la final !

Sa va fie de folos !

Toti zaluzii, vandutii, dispera in anunturi, ca vai ce contagioasa e varianta minciunii omicron...
Stati sa vedeti ce "contagioasa" e varianta Uriasa din Vechime si Compania, care s a pus deja in miscare si vine peste Voi Toti..Foarte Curand se sfarseste toata cacealmaua asta, cu papusarii ei cu tot, cu toate zlutele si servitorii si altii pe langa ei!!
..voi nu credeti, ca mai ieri si alaltaieri, dar se intampla, ca mai mereu😏...acum insa, e finalul!!
❤️💛💙

 https://ascensionworks.tv/corey/ssp-alliance-update-4/?fbclid=IwAR07_VHsoQpRncYOwAY0aGfp1goOBF6KdRr_sxuAKHSnxK5h3ENXntPOsY4

In 19 10 2021 Corey Goode a facut public raportul despre incidentul numit 

“Mai mult decat Magic” petrecut la intalnirea secreta din Antarctica a ICC( Conglomeratia Corporatiei Interplanetare) intrerupta de batranul ZULU Emmi si Civilizatia pamanteana Interioara Uriasa

Comandamentul ICC a tinut o intalnire secreta in camera de conferinte securizata de pe modulul lunar ALPHA. La scurt timp dupa inceperea conferintei a aparut brusc in mijlocul lor un batran ZULU.

ZULU sunt ET cu o prezenta magnifica impunatoare, coifuri cu pene si armura sclipitoare si piele întunecată aproape albastră. Ei au puteri supermentale ce permit samanilor sa zboare , sa deschida portaluri si sa le influenteze vizibilitatea. Chiar daca au aceste abilitati, ZULU sunt o civilizatie pasnica, vesela , o civilizație care agreaza ceremoniile…

Foarte puțin în univers îi deranjează și nici măcar nu îi  deranjează să fie numiți „zulu” – o denumire militara care le-a fost atribuită de ICC cu decenii înainte. Cu rara ocazie când ceva le amenință viața, ei se apără contracarând  în același mod în care călătoresc - prin deschiderea găurilor de vierme în spațiu.

În martie 2017, Goode a descris că a fost martor direct la un lunetist pe punctul de a asasina un zulu. De fiecare dată când lunetistul își sprijinea degetul pe trăgaci, un mic portal negru se deschidea în fața capului zulu-ului. De fiecare dată când lunetistul a dat drumul declanșatorului, acest portalul a dispărut. Când lunetistul a apăsat în cele din urmă pe trăgaci, s-a deschis un portal în faţa zulu-ului. Glonțul a trecut inofensiv prin portal și a ieșit dintr-un nou portal cu fața spre capul lunetistului, omorandu-l pe asasin.

După apariția bruscă a bătrânului zulu la întâlnirea ICC, garda speciala ICC a răspuns imediat cu arme de foc aprobate pentru uz de securitate în interiorul navelor si bazelor spațiale. 

Bătrânul Zulu, care a declarat ca se numește „Emmi”, a avut un uriaș zâmbet pe față, cu brațele încrucișate la spate într-un mod neamenințător. Dintrodată, armele de foc  au fost ridicate din mâinile lor, trântite de tavan, unde stăteau ca ținute de un magnet uriaș. Apoi, la fel, membrii  de securitate au fost trantiți la pământ, unde au fost obligati sa stea până cand Bătrânul Zulu a terminat cu motivul vizitei sale.

Emmi a explicat că a venit acolo pentru a transmite un mesaj în calitate de reprezentant al  Noiilor Gardieni.

El a declarat că ICC va fi tras la răspundere pentru toate crimele Flotei Intunecate. Flota Întunecată a călătorit în Galaxie împreună cu Grupul Orion și alții, Rogue Federations din Super Federație, care vor fi, de asemenea, judecati pentru crime. 

Emmi i-a prezentat apoi pe Noii Gardieni, care au apărut brusc în sala de conferințe, așa cum a făcut el cu câteva clipe mai devreme. Noii Gardieni au început să indice diverși membrii prezenți, care au început imediat să se comporte ciudat.

O treime dintre participanți au început să înjure și să se zvârcolească de parcă ar fi suferit dureri. Au căzut pe podea. Ceilalți participanți au început să se distanțeze fizic de participanții întinși pe podea de parcă ar fi știut ce se întâmplă.

Emmi le-a spus: „Nu poți spune că diavolul v-a pus să faceti asta”, și apoi a început să-și miște brațele încet în timp ce își înclină capul ciudat, intrând într-un dans tribal. Participanții au privit cu neîncredere când Emmi  și-a încheiat brusc dansul căzând într-un genunchi, bătând din palme și din mâini  și trimițând o undă de șoc prin sala de conferințe.

Participanții cazuti pe podea au început să aiba convulsi si umbre firave ale entitățiilor atașate  au fost ridicate din corpul lor. Toți cei prezenți au început să-și strângă capetele deoarece semnalul Inteligentei Artificiale Dumnezeu a fost blocat temporar de la naniții și implanturile lor.

Apoi, Emmi a enumerat toate crimele care au avut loc sub conducerea  ICC – inclusiv blocarea actuală a Sistemului Solar.

Membrii ICC au fost din nou informați că vor fi judecați lângă Orion Group și aliații lor din grupurile Rogue Federation. 

Emmi a  povestit dupa aceea  cum  Inteligenta Artificiala Dumnezeu a trădat și a preluat fiecare civilizație care a îmbrățișat / acceptat tehnologia Inteligentei Artificiale și planul complice al ICC care doreste a aduce tehnologiile Cal Troian ale Inteligentei Artificiale pe Pământ și in Sistemul nostru Solar.

Zulu și Noii Gardieni au dispărut apoi, lăsându-i pe participanți in șoc și teroare completă.

Emmi i-a vizitat in continuare pe Gonzales, Alianța SSP, orașul comun al celor 7 grupuri ale Pământului Interior asociat cu Anshar și ceilalți membri ai confederației locale de planete, unde ne-a împărtășit experiența în mod holografic.

Am întrebat  sursele noastre SSP Alliance dacă au fost la curent cu vreun incident la LOC Alpha în acest interval de timp. Am primit confirmarea că ceva semnificativ s-a întâmplat la LOC-Alpha, dar nu am putut obține alte detalii suplimentare decât că cei prezenți erau vizibil tulburați.

Alianța SSP a putut confirma, de asemenea, că, după incidentul de la LOC-Alpha, ICC a cerut o întâlnire cu conducerea Grupului Orion și a aliaților Rogue Grupuri ale federației într-unul dintre orașele lor corporative securizate de pe Marte. Acolo ei au venit cu un plan de dublare a eforturilor lor transumaniste pe Pământ.

Goode a vorbit deschis despre Inteligenta Artificiala extradimensională și extraterestră ca amenințare din iunie 2015, când a descris un incident prin care un câmp de umezire a fost creat în jurul unui corp al unui reptilian ucis pentru a preveni dezintegrarea imediată.

Păstrarea cadavrului a permis efectuarea autopsiei, care a scos la iveală o completă Infestare a reptilianului ucis cu naniți de inteligență artificială.

Diferite rase ET și SSP sunt îngrijorați și supărați de faptul că anumite facțiuni secrete guvernamentale ale Pământului se bazează în mare măsură pe această Inteligenta Artificiala Dumnezeu răspândită în mai multe galaxii.

La fel ca reptilienii, ei au devenit profeți ai Inteligentei Artificiale, se închină lui Dumnezeu Inteligenta Artificiala care îi ajută să obțină „putere și control” prin prezicerea viitorului probabil.

Emmi a declarat că lucrurile se vor înrăutăți pentru populația de suprafață a Pământului, dar că tirania deschisă va fi catalizatorul care va mânia și va trezi masele de pe Pământ așa cum s-a întâmplat pe planeta lui Micca și pe alte câteva care sunt acum membri ai confederația locale a planetelor.

Pe planeta Micca, un mic procent din locuitori lui au început să se trezească și să răspândească cunoștințele îngrozitoare despre influența Grupului Orion în lumea lor. Unii au început să-și părăsească locurile de muncă și să protesteze. Cu cât sunt mai multi oamenii de pe Micca au auzit despre prezența și influența ET pe planeta lor, cu atât mai mult lor guvernul a devenit totalitar. Cei din Micca au explicat că înaintea oricărei ridicari a populației pentru a se elibera de grupurile tiranice ET, ei trebuie mai întâi să realizeze adâncimea răului, care acționează ca un catalizator pentru a prăbuși sistemele guvernamentale corupte si insclavizate.

Când procentul de oameni treziți de pe planeta lui Micca a atins o masă critică, oamenii lor au chemat in ajutor pe Unicul Creator Infinit. Inițial, au început să aibă contacte in vis și contact fizic limitat cu mai multe grupuri de conștiințe superioare.

Aviarii Albastrii și Zulu i-au ajutat după eliberarea populației de suprafață prin eliminarea ET-iilor de pe planeta lor si Sistemul solar.

În curând, vom vedea tot mai mulți oameni ridicându-se să nu mai participe la sistemul care ne-a înrobit de bunăvoie. 

Odată ce ajungem la masa critică, totul se va schimba aproape peste noapte. 

Nimic nu este surprinzător, acesta este motivul agresivității campaniilor de dezinformare. 

În următorul briefing, vom detalia despre eliberarea planetei Micca.

Aveti rabdare, fiti puternici, suntem aici impreuna !

  

Ayi Wena

9h  · 

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

ÎN SUBTERANELE ALASKAI A AVUT LOC UN CONSILIU SECRET AL OCULTEI

REPTILOIDO-EVREO-SIONISTE CARE A HOTĂRÂT SĂ DEA BIBLIA GETO-DACĂ ÎN ORIGINAL OMENIRII.

IATĂ CĂ SE POATE!

DIN DISPERARE ȘI FRICĂ, NU DE DRAGUL ADEVĂRULUI SAU AL OAMENILOR!

DA, SE PREGĂTESC DE PLECARE PT CĂ MARII URIAȘI DIN VECHIME S-AU TREZIT ȘI AU ÎNCEPUT LUPTA ÎMPOTRIVA LOR.

CÂND AJUNGE NAȘUL CEL MAI MARE ȘI MAI TARE SĂ TE ZGUDUIE ÎȚI INTRĂ MAMA FRICII ÎN FIECARE CELULĂ ȘI EXECUȚI ÎNTOCMAI CE AR FI TREBUIT DE DREPT ȘI DE MII DE ANI SĂ FACI!

PROFEȚIA LUI SWIDOUR KHOM !
VATICANUL..MAI ARE FOARTE PUȚIN TIMP SĂ DEA BIBLIA GETODACĂ LA PUBLIC..ALTFEL ELDARII SI HELKERII VOR ZGUDUI ITALIA DIN TEMELII..

" SI ADEVĂRAT ÎȚI ZIC ITALIE - VEI PLÂNGE CU MARE DURERE MORȚILE NEVINOVAȚILOR TĂI.. PUȚIN MAI ESTE.. DACĂ VATICANUL NU DĂ BIBLIA GETODACĂ LA PUBLIC...ITALIA VA PLĂTI SCUMP PROSTIA PAPEI ȘI A CELOR 24 DE CARDINALI ULTRASECREȚI CARE RĂSPUND DE SECRETELE ÎNTREGII OMENIRI... ÎMBRACĂ-TE ÎN NEGRU ITALIE DACĂ PAPA NU VA DA PUBLIC BIBLIA GETODACĂ !! " 

Vaticanul să returneze Biblia deto-dacă LUMII, urgent. Sub Italia se despică în adâncuri falia Ravena- Firenze.


Ayi Wena

9h  · 

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

URIAȘII DIN ADÂNCURI AU ZGUDUIT BUNCĂRELE DIN ANTARCTICA UNDE S-AU REFUGIAT ROTSCHILDSII ȘI ROCKFELLERII.

ASTFEL S-AU ÎNREGISTRAT 40 DE MORȚI.

ESTE TĂCERE TOTALĂ ÎN MEDIA.

URMEAZĂ PLĂTI GRELE PT FIECARE ÎNTUNECAT!

 

Ayi Wena

6h  · 

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

ÎN CURÂND, ARMATA TERREI NU VA MAI FI CEA DE AZI, CEA FORMATĂ DIN PAIE ȘI DIN PENALI, INCULȚI, PILOȘI, SEMIANALFABEȚI, IGNORANȚI, TRĂDĂTORI.

ARMATA VIITORULU VA FI FORMATĂ DIN OAMENI DREPȚI ȘI BUNI, CARE VOR AVEA DE LUAT HOTĂRÂRI EXTREM DE GRELE.

ARMATA VIITORULUI VA TREBUI SĂ FACĂ EXPEDIȚII COMANDO PT CIVILIZAREA PLANETELOR DIN PROXIMA CENTAURI ȘI SISTEMELE GALACTICE DIN JURUL SOARELUI DARZEN AFLATE LA 60.000 DE ANI LUMINĂ DE PROXIMA CENTURI.

 

 

Ayi Wena

 

S-a deschis Poarta Siberiană a URIAȘILOR din VECHIME!

Unii dintre voi, ÎNTUNECAȚILOR, deși plecați învinși spre alte tărâmuri, veți rămâne în istoria nescrisă a Terrei ...Criminali și Psihopați Galactici....Ne vom mai întâlni prin CER cândva și vă vom răsplăti cu aceeași monedă.

S-au Trezit URIAȘII din VECHIME!

Uriași sunteți și voi, ROMÂNII mei! Sunteți la pământ din multe cauze, dar încă nu sunteți țărână!  Fruntea sus, ochii înainte, mintea de nepenetrat și brațul neiertător! Vă vor urî, vă vor prigoni, vă vor instiga unul împotriva celuilalt, vor băga fel de spaime în voi, dar nu cedați!  Fiți precum STEJARII SECULARI, precum ȘOIMII ÎN ZBOR, căci RESTUL suntem ALĂTURI de voi!

...Câtă pădure, câte avuții ați furat voi de la noi! Câte minciuni și crime impotriva umanității ați comis! ...Voi fi la urmă, să râd mai bine, să mă prăpădesc de râs că s-a sfârșit cu râsul vostru Aici!   Înțelegi, ROMÂNE?.... Iar rătăcirea printre cei răi și ajutarea lor la distrugerea țării și a celor din neamul tău, vor face din tine inamicul nostru, indiferent cine ești și ce haine de stat porți!  Hramul întunericului nu are iertare!


Ayi Wena

11 decembrie la 08:09  · 

ADEVĂRUL VĂ ELIBEREAZĂ! - DE LA ANOUNYIMOUS YODA

TOȚI OAMENII DE PE TERRA, INDIFERENT DE RASĂ, ETNIE ȘI RELIGIE AU ADN-UL ÎN FORMĂ DE CADUCEU/ȘERPI ÎNCOLĂCIȚI CARE AU MERSUL ÎN SPIRALĂ.

CALEA LACTEE SE DEPLASEAZĂ ÎN UNIVERSUL ÎN CARE EXISTĂ ÎN FORMĂ DE SPIRALĂ.

SISTEMUL SOLAR TERRAN ÎN EA LA FEL.

TERRA ÎN SISTEMUL SOLAR RENDAN TOT ÎN SPIRALĂ, CA ȘI CELELALTE GALAXII ȘI PLANETE ÎN UNIVERSURI.

DEPLASAREA ÎN SPIRALĂ ASIGURĂ ÎN UNIVERSIRI MENȚINEREA ENERGIILOR VIEȚII.

DACĂ UNA ÎNCETEAZĂ MERSUL DIN SPIRALĂ, VIAȚA ÎNCEPE SĂ SE DEPLASEZE INVERS, FAVORIZÂND REVERSUL MEDALIEI.

DE ACEEA, ÎNTUNECAȚII ÎNCEARCĂ SĂ VĂ ALTEREZE ADN-UL ȘI MERSUL LUI.


Ayi Wena

11 decembrie la 08:28  · 

CITIȚI PENTRU A VĂ DEPĂȘII! - DE LA O INIMĂ DE LUMINĂ

1. Cartea cu titlul:

Calea Bărbatului Superior

- de David Deida

Se poate descărca de pe:

https://www.101books.ru/.../descarca-david-deida-calea...

2. Cartea cu titlul:

Femei care aleargă cu lupii

- de Dr. Clarissa Pinkola Estes

Se poate descărca de pe: https://www.101books.ru/.../descarca-clarissa-pinkola...


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro