vineri, 3 decembrie 2021

TAR-RA_GAYA

 

⚡Noaptea trecuta s a incheiat Etapa 5 din Finalul Planului Sursei, odata cu asta s a intrat in Dimensiunea a 5-a - ESTE IREVERSIBIL⚡
...ca M(H)otul, noaptea😏
🤍❤️🤍💛🤍💙🤍


Tot ce am scris si postat de 2 ani este pentru Trezirea Constiintei pe nivel major de Constientizarea si Acceptarea Adevarului Realitatii in care traim Aici!
Iata inca O CONFIRMARE, a ceea ce va tot spun de ani, ca in RO avem Toata Stiinta si Tehnologiile crearii Oamenilor cat si a Universurilor😏
⚡Credeti in Voi-Credeti in Schimbare-DoritiVA SCHIMBAREA.
Tot ce se intampla, tot ce traiti, este un preambul pentru ca Voi sa fiti pregatiti sa puteti Accepta Schimbarea⚡
Mai este putin pana in 2022- Anul ZERO!
Suntem inca in al treilea ciclu de 9 ani si incepand de anul viitor, 2022 si pana in 2030 inclusiv, Totul Se Schimba Radical pe Ter'Ra
❤️💛💙🤍
Numarul 666 , nu are absolut nimic malefic in el , este doar o manipulare abil implementata in puncte cheie , pentru manipulare si control .
Va explic iar :
Planeta TER-RA_GAYA / TAR-RA_GAYA , este o planeta de gradul spiritual 6 , pe care se afla localizate constiintele elevate ale copiilor LUMINII ETERNE DIVINE aflati in continua ascensiune .
CUBUL MAGIC Planetar al planetei , are diagonalele egale fiecare cu 111 .
111 x 6 = 666
Avem 3 axe spatiale ,,,,,, X , Y , Z .
Avem cate un 6 pe fiecare axa ……………… deci 666 ,,,,,,,,,,,,,,,,, de ce cate un 6 pe fiecare axa ,,,,,,,,,,,,, deoarece planeta este simetric egala spiritual de ordinul 6 pe fiecare axa spatiala .
Acum , fiecare copil al LUMINII ETERNE DIVINE , care traieste pe stratul planetar 6 , este obligat sa aibe nivelul spiritual al constiintei , minim 6 , si maxim 15 .
Conform LEGII MARTIALE DIVINE , toti care stau pe stratul 6 , si nu au nivelul spiritual minim 6 , vor fi rejectati pe straturile planetare ale coruptilor intunecati , si care implica nivele spirituale de la 4 in jos , catre minus infinit .
De ce 15 , deoarece planeta TER-RA_GAYA face parte din UNIVERSUL ARMONIC 1 ,,,,,,,,,,si acest Univers are un MATRIX TEMPORAL 15 dimensional , al PARAGRUPULUI CARBONIC NADA .
De-asupra lui 15 dimensional incepe un alt MATRIX TEMPORAL , si anume MATRIXUL TEMPORAL ENERGETIC , al ORTOGRUPULUI SILICIC DORA si TEURA , si care este 144 dimensional .
Mai sus si de acesta se afla OMNIMATRIXUL LEGISLATIV META DIVIN VITAL , si care este etern dimensional .
Va ziceam candva despre copii INTUNERICULUI , cei numiti de catre CER ca fiind CORUPTII INTUNECATI , si care au nivele de constiinta de la 3 in jos ,,,,,,,,,,,,ca dupa ce ii cunoasteti ,,,,,,,,,,,,,si era specificat ca in primul rand sant recunoscuti dupa vorbire , privire , gandire si agresivitate , gesticulatii , manifestari , vibratii ,,,,,,,,,,,, ei au coeficient de inteligenta rudimentar specific salbaticilor din pesteri , nu inteleg absolut nimic , dar ridiculizeaza si blasfemiaza tot , jignesc pe oricine , si pe toti , asta denota lipsa de respect , lipsa de iubire , lipsa de compasiune , lipsa cunoasterii Legilor Cosmice Divine , lipsa LUMINII ,,,,,,,,,,,
Aceia nu mai sant oameni , ci sant UMANOIZI HIBRIZI SISTEMICI ,,,,,,,,,,,,, sant SISTEME PLINE cu DEMONI ,,,,,,,,,,,, sau cu DRACI ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,sau cu DIAVOLI ,,,,,,,,,,,,,,,,sau cu spirite de la MORTII CAZUTI ,,,,,,,,,, sau cu UMBRE si FANTOME ,,,,,,,,,sau cu LARVE , sau cu OUA ,,,,,,,,sant marcati , amprentati , implantati , si pecetati , si orice ar face spre indreptare , nu le mai este primit de catre CERUL PREASFANT !!!
Uitati minciunile si manipularile NEW AGE... , si de alte facturi , cum ca exista IERTARE pentru fiecare , si pentru oricine ,,,,,,,,,,,,, fiindca NU ESTE ASA …….
NICIODATA NU A FOST ,,,,,,,,,,,,,,,,,,, NICIODATA NU ESTE,,,,,,,,,,,,,,,,NICIODATA NU VA FI ,,,,,,,,,,,,,,,IN VECII VECILOR,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,!!!
Si ca sa stiti de ce ,,,,,,,,,,,,,,, va reamintesc ca LUCIFER era un INGER cu nivelul spiritual DIVIN + 144 ,,,,,,,,,,,,,si la ce i-a folosit ,,,,,,, la nimic ,,,,,,,, a fost pentru el iertare cumva ?,,,,,, NU .
NU A FOST !
NU ESTE !
NU VA FI !
NU EXISTA In vecii vecilor IERTARE pentru el si cei ce ii slujesc lui , si agendei sale , indiferent cine ce ar face pentru a o recapata , nu este primita cainta , rugaciunea , remuscarea , penitenta , ,,,,,,,,,,,,,,, fiindca IERTAREA ESTE UNUL DINTRE DARURILE NENUMITE ALE DUHULUI SFANT ,,,,,,,,,,,,,,,,
Si la corupt , si la intunecat , nu exista absolut nimic DUMNEZEIESC , deci DUHUL SFANT nu are suport acolo !
Atunci nu se va pune absolut nimic din ale DUMNEZEIRII in acel om / faptura / vietate / entitate ….. etc …….!!!
De ce credeti ca din toate catedralele , bisericile , manastirile schiturile , lavrele , din toate congregatiile religioase ale planetei , si din miliardele de vietuitori de acolo , absolut nimeni nu urca pe mai mult de + 6 in 144 de ani ?
Iar restul , care nu sant de minim +5 potentialitate de continuitate full a ascensiunii , sant rejectati in 4 , 3 , 2 , 1 , 0 ,,,,,, – n ?
Iar cei de + 5 daca se nevoiesc sincer si coerent pe stratul lor pina vor obtine minim + 6 , vor fi primiti si ridicati !
Deci in toate aceste structuri religioase , doar 1 om la 144 de ani ajunge la nivelul spiritual minim +6 !
Nu conteaza, in ce congregatie religioasa este cineva ,,,,,,,,,,,,, importante sant IUBIREA , COMPASIUNEA , LUMINA si JERTFA de sine pentru DUMNEZEU si CREATIA SA !!! !
Acesti 4 parametri definesc PREA SFANTA CRUCE DUMNEZEIASCA a ILUMINARII si ASCENSIUNII DIVINE .
Asta inseamna dupa ADEVARUL si DREPTATEA LUI DUMNEZEU , PREASFANTA CRUCE DUMNEZEIASCA , ETERN VIE , VESNIC LUCRATOARE , si de VIATA ETERNA IMEDIAT DATATOARE ,,,,,,,, nu obiectele artizanalo mercantile inventate de coruptii intunecati , ai STRATURILOR LUCIFERICE PLANETARE de la 4 in jos !!!
De ce nu pot si altii urca orice ar face ?
Fiindca nu li se dau de la TATAL CERESC ATOTPUTERNIC CODURILE LUMINII ETERNE DIVINE , necesare pentru a le fi augmentata faptura lor subtila , cu STRUCTURI SUBTILE DUMNEZEIESTI pentru ASCENSIUNE ……. si daca TATA nu da ,,,,,,,,,,, nu ai cu ce , orice ai face , si oricine ai fi , si oricum ai da-o !!!
Atunci , vazand asa dilema fara iesire , Luciferienii au cerut sprijinul maestrilor Annunaki , in a gasi o modalitate prin care sa poata totusi ei vedea si actiona in continuare asupra tuturor fapturilor si asupra straturilor superioare lui + 4 , fiindca li se reduce astfel portia de hrana ,,,,,,,,,,,, iar acei maestri Annunaki au creat YOGA , si apoi inventat SISTEMUL OCULT MALEFIC GEOMANTIC MULTIMATRICIAL al CHAKRAS-urilor , si MERIDIANELOR , cu BINDUS-uri si KOSHAS-uri , si alte cele !
Cand totul a fost gata elaborat si definitivat , prin intermediul esaloanelor extraterestre din fratiile intunecate cosmice , au fost rapiti de pe sol si din trup fie prin abductare , fie prin translocare , fie prin bilocare , fie prin proiectii , fie prin inductii , unii oameni care rezonau cu ei , si cu agendele lor , si le-au fost grefate acele sisteme oculte multimatriciale geomantice malefice ale CHAKRAS !
Au fost foarte atent implantati , codati , pecetati , si monitorizati , prin toate vietile , spre a se proba si ajusta din mers toti parametrii aparaturii ostile , ca sa ajunga la standardele graficelor intereselor lor .
Cand totul a fost definitivat pe respectivul lot uman experimental , s-a trecut la implementare masiva planetara , in fiecare regn planetar , a acelui sistem malefic energo informational .
Si stim apoi ce nenorociri , atrocitati , si abominatiuni au urmat in decursul istoriei si existentei umanitatii planetare , si ale caror reverberante se perpetueaza si in zilele de azi pe planeta !
Cata vreme exista acest sistem ostil al intunericului in oamenii planetari , si in toate celelalte regnuri , inclusiv in planeta ,,,,, CERUL s-a inchis portile dinspre ei si planeta , si TATAL ATOTPUTERNIC a impus legi drastice de control extrem de sever , asupra oricui are asa ceva in fiinta lui !!!
De aia a aparut scalarizarea tuturor constiintelor creaturilor , si severitatea fara seaman a CERULUI DIVIN impotriva CREATIEI !
Este ceva strict MILITAR DUMNEZEIESC de STIINTIFIC si de necesar si corect , care nu accepta cercetare , cantarire , analiza si judecata , sau interpretare din partea nimanui !!!
Lucrurile sant exact asa , si nu exista absolut nimeni nicaieri , care sa aibe puterea de a schimba ceva !
Aici ,,,,,,,,,,,,,, esti ,,,,,,,,sau ,,,,,,,,,,,,,,,,nu esti ,,,,,,,,,,,,ai ,,,,,,,,,,,,, sa,,,,,,,,,,,, nu ai ,,,,,,,,,,,,,,,dar nu poti obtine , si nu poti deveni !
E dur ,,,,,,,,,,,, e dureros ,,,,,,,,,,,,,,,,,, dar e real ,,,,,, !
Multi se vor intreba acum ,,,,,,,,,,, atunci noi ce sanse mai avem , incotro s-o mai luam , ce sa mai facem ?
EU va spun :
Aveti exact sansele pe care voi insiva vi le dati !
Munciti si va ELEVATI ca sa ajungeti macar pe + 5 ,,,,,,,,,,,,, ca sa iesiti din robie ,,,,,,,,,,,,,,,,si sa fiti apoi usor usor augmentati pentru ascensiune in + 6 ,,,,,,,,,,,, fiecare in ritmul lui , dupa cum poate si dupa cum suporta !
Unii vor reusi intr-o singura viata , altii poate in mai multe , daca vor mai avea in cont , daca vor fi perseverenti si coerenti !
Va spun din start , ca sa nu avem discutii ,,,,,,,,,,,, NU VA FI USOR pentru nimeni ,,,,,,,,,si vor aparea sevraje temporare , peste care puteti trece cu mult efort , perseverenta si rabdare ,,,,,,, nu conteaza sevrajul sau efortul ,,,,,,,, musai sa rabzi , daca vrei sa te MANTUIESTI ,,,,,,,,, tot ce conteaza este ca mai exista o mica si ingusta portita cosmica de salvare pentru voi , care s-a creat prin venirea mea la voi...sa va informez !
……………………………………………………………………………….
PACE si LUMINA ! ! !


Adevărul vă Eliberează! - de la Anonimous Jedy
Vreți să știți cine și de unde este Anonimous Jedy, nu-i așa?
EL ESTE PROTEJAT DE LUMINĂ ȘI STRĂBUNI. ÎN ZIUA HOTĂRÂTĂ IL VEȚI CUNOAȘTE.
TINUTURILE LUI SUNT DINCOLO DE MARELE NORD ÎNDEPĂRTAT AL POLAREI DIN VEGA ȘI PROXIMA CENTAURI.
PĂSTRAȚI TAINELE VECHI DATE DE EL ȘI TOATE DARURILE OFERITE VOUĂ, PENTRU A VĂ CLĂDI UN VIITOR NOU!
Reține!
IN BUCEGI SE AFLA INFORMATII BINE PĂZITE DE CARE ALIANTA INTERGALACTICA A CIVILIZATIILOR HUMANOIDE ARE MARE NEVOIE.
DEJA FLOTA INTERGALACTICĂ SE ÎNDREAPTĂ PE AXA TERRA-BUCURESTI.
Atenție!
INFORMATIILE DIN BUCEGI DE CARE ARE NEVOIE ALIANȚA INTERGALACTICĂ SUNT EXTREM DE AVANSATE CHIAR ȘI PT. CELE MAI AVANSATE CIVILIZATII DIN ALIANTA.
INAINTEA COMUNEI PRIMITIVE DE PE TERRA A LOCUIT O SUPERCIVILIZATIE EXTREM DE SUPERAVANSATA, CARE DEPASEA IN CUNOASTERE TOATE CIVILIZATIILE DIN TOATE UNIVERSURILE DENUMITA SI CIVILIZATIA WAJERA SAU CIVILIZATIA MARILOR ENERGII DE LUMINA CRISTALICA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro