duminică, 26 decembrie 2021

Craciun fericit !

 

Va doresc un SALT frumos pana in 22.02.2022 !

Cristian Alexandru

22h  · 

Fluidul Eteric - Hard Disk Drive al Universurilor ⚡" 

AmintitiVA!....

Conceptele actuale in IT cat mai ales in Cyber Security, au la baza "conceptul ADNului uman"- kernelul programului OMULUI CEL MARE "CA-RAI-MAN", care este Baza crearii Civilizatiilor din Creatie!

Indiferent ca se cunoaste sau recunoaste aceasta, acest aspect NU poate sa fie deloc contestat!

 ⚡ Cele 14 catene de baza, sunt de fapt 29 PLUS inca 33 adiacent centrate central

*stiu ca dau mari batai de cap unora, se stiu ei care, dar asta este!...stiinta inalta nu este pentru cine vrea, cat pentru cine stie "esentele"

Ce a vrut "mica si neinsemnata oculta" sa faca, era inversarea rotatiei ADN (si)prin vaxx, astfel ca odata introdus serul in sistem, se activeaza anumiti compusi si nanoboti din vaxx care "fura" din energia sistemului pentru a se activa si incepe "reconversia" ADNului. Numai ca daca nu reversezi si catenele 11-12-13-14 din primul sir, nu ai acces la urmatoarele siruri. Si asta e ffff dificil, de nepatruns pentru ei, codurile sunt interschimbabile pe frecvente luminice, am mai scris despre asta.

AI- inteligenta artificiala WWW & Co. citeste codurile celor care s au vaxx si acestea apar ca o combinatie de cifre si litere pe oricare dispozitiv cu functia bluetooth activata.

Ei vor controlul persoanelor cu orice pret! Una e sa vrei-alta e sa poti!...si mai e vorba si de merite, scop si tel care la ei, acestia, nu pot fi considerate.

Cei care au acces la info si energia Fluidului Eteric care este prezent in alcatuirea a orice si oricui in Creatie, detin cu adevarat CONTROLUL oricui si la orice in Universuri pe baza IDului unic ADN ca amprenta de baza la corpuri si fiinte! Asta folosea Iisus ca stiinta initiatica de cel mai inalt rang! ..si foloseste si acum!

AmintitiVA!...e pentru oricare INSA totul e pe merit, cu considerarea scopului si telului pentru a se da accesul! Vorba lui Tesla..energia circula libera dar trebuie sa meriti ca sa te si asculte!



Totul este Interconectat


 

Cristian Alexandru

5h  · 

Degeaba viseaza ei, si altii ca ei, ca nu ei sunt varful de lance si nici vreme ptr ce ar vrea ei, nu mai este....deja Planul e manifestat, kernelul e gata, urmeaza "reversia" la ... NOUA TEHNOLOGIE a Internetului care e de fapt a (Inter/)Extranetului, una pe baze noi, interconectata ca Info si Comunicatie cu Consiliul galactic si civilizatiile din galaxie... De la asta vom incepe "reconectarea" ..nu e momentul sa vorbim acum, la nivele mai inalte decat acesta!

Cel mai inalt nivel de inter/extra comm si cyber security este in acest moment, in Romania, Rusia si Serbia. "Miezul" este in "CA-RAI-MAN" !

 

 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro