luni, 6 decembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ meditatia interioara

 

⚡Prostia si Iubirea⚡
De cand lumea si pamantul, existenta in Universuri e plina de povesti,
Dintre toate notiunile, termenii, conceptele la care se cauta un raspuns, o explicatie cat si o definire a lor, sunt ,
Prostia si Iubirea!
⚡Prostia(-nepasarea de Sine) pare ca este sau este😏 Alegerea de a NU fi independent fata de emotii, de oricare tip ar fi acestea si a te lasa influentat emotional de oricine si orice!⚡
Ptr cine isi foloseste Inteligenta Emotionala, acea persoana stie ce este, isi cunoaste valoarea, se comporta ca ce este, isi stie locul si rolul sau, doar emana, sta si asteapta, IAR
Cei din "categoria sa" a celor care manifesta iubirea emotionala VOR STI si ii vor oferi rezonator, Iubirea! in toate formele posibile existente- A FI! - manifestarea valorii😏🌞🤗
⚡Iubirea(-pasarea de Sine) pare ca este sau este😏
Alegerea de A FI tu, total si constant capacitiv in manifestarea Inteligentei Emotionale fata de tine insati, si permanent prin alegerile facute!⚡
Noi toti fiind Energie, cu trupul fizic inclus in ceea ce Suntem ca Fiinte, manifestam Energia noastra cat si multe alte tipuri de energii, constient sau inconstient.
Dintre toate, se evidentiaza "in linia intai" (aici chiar vorbim de Linia Intai😏) Energia Iubirii!
Tot ce manifestam este pe baza unei Alegeri prin Liber Consimtamant! pe nivel de 1. Vreau sa! al mentalului cognitiv SAU 2. Simt sa! al intuitiei.
Daca lasam Energia din Noi sa curga lin si fin, natural si NU mai avem niciun fel de Asteptari (care sunt ale Ego ului) atunci, TOATE SE DUC SINGURE SI SE "ASEAZA" UNDE LE ESTE LOCUL SI LA VREME!!!!!
*cum NU exista manual de instructiuni pentru Starea de A FI, restul este Realitatea Traita Simplu si Firesc!!!!!
Sa va fie de folos🌞
❤️💙💛🤍
...doar Sta si Emana, nu Demonstreaza, e Subtil😏🌞
EXERCIȚIU :
RESPIRĂ ADÂNC DE 10 ORI, APOI SPUNE AȘA :
INSPIR IUBIREA SI LUMINA DIN UNIVERS.
PERMIT, NUMAI IUBIRII SI LUMINII SĂ LOCUIASCĂ ÎN MINE !
IAR PE EXPIRAȚIE SPUI AȘA :
ÎNDEPĂRTEZ NEGATIVITATEA ȘI REZIDURILE EI DIN CORPUL MEU.
SUNT IUBIRE !🤗

Cristian Alexandru

9h 
🤍❤️EU SUNT ETHERUL...❤️🤍
⚡Cand dispunEM, din Iubire si prin Iubire, totul se va alinia si se va ralia⚡
❤️🤍...de AZI, NOI DOI SUNTEM ETHERUL- alegerea Mea este Finala si Pecetluita Etern🤍❤️
*Dedicat Bendisei, din O Etherica Iubire daruita, dovedita, impartasita etheric😏🥰🤗😘
**PE MERIT💗💖💝


Cristian Alexandru

52m 
⚡DRUMUL CATRE ACASA⚡
Ceea ce stiti si puteti, si altii stiu ceea ce stiti si puteti voi. Ceea ce sunteti stiti, si altii stiu ceea ce sunteti voi. Ceea ce reprezentati, si altii stiu ceea ce reprezentati.
A fost creat un intreg esafodaj ca baza a unei lumi paralele in care vi s a prezentat Exteriorul ca pe ceva Uau cu scopul precis de a va neglija Interiorul, pana cand ati uitat de ceea ce se afla in voi, ce sunteti, cine sunteti, ce reprezentati, ce puteti face si de ce ati fost creati, SCOPUL cat si TELUL.
Cand va priviti in oglinda vedeti Exteriorul si va admirati si la asta va rezumati multi pentru moment, insa Interiorul trebuie privit si el- ati uitat asta. E vremea sa va amintiti, ca in Interiorul Fiecaruia dintre voi, ESTE REPLICATA INTREAGA CREATIE, LA NIVEL NANOTECH, LA SCARA MICA.
Sa facem impreuna, CALATORIA DE INTOARCEREA VOASTRA LA ORIGINI, LA CE SUNTETI VOI SI NOI- CO-CREATORII SI CREATORII.
In o stare de liniste interioara, va concentrati si imagina ca patrundeti prin unul dintre ochi in interiorul corpului fizic. Imediat veti vedea o multitudine de MINUNATII- SORI, PLANETE, SISTEME SOLARE, GALAXII, METAGALAXII, UNIVERSURI, UNIVERSURI IN UNIVERSURI, FEL DE FEL DE CORPURI CERESTI AFLATE STATIC SAU IN MISCARE IN FLUIDUL ETHERIC (SPATIUL INTERSTITIAL COSMIC)- CARE SUSTINE TOTUL SI DIN CARE A FOST CREAT TOTUL, CAND VA APROPIATI DE PLANETE SAU NAVE VETI VEDEA FIINTE DIN MULTE CIVILIZATII, CE FAC EI, CUM TRAIESC, O MULTITUDINE DE DETALII... STUDIATI IN TIMP CE VA STUDIATI INTERIORUL.
LA UN MOMENT DAT CERETI SA VEDETI CASA VOASTRA SA FITI INDRUMATI ACASA SI ATUNCI VETI VEDEA IMAGINEA DIN FOTOGRAFIE- TER RA.

IN ACEL MOMENT DORITI VA CU TOATA INIMA, CU TOT SUFLETUL SI TOATA HOTARAREA VOASTRA PE LIBERA ALEGERE, SA REDEVENITI VOI COMPLETI, LUMINATI SI LUMINOSI CUM ATI FOST CREATI
ASTFEL INSTANTANEU DEPASITI SUFERINTA, VINDECATI RANILE SI VA TREZITI LA VIATA AUTENTICA ASA CUM O MERITATI PRIN DREPT DIVIN.
FITI VOI,
SIMPLI-PUTERNICI-CAPACITIVI-AUTONOMI
*nimeni nu VA va indruma sa faceti asa ceva, ce VA aduce la ce sunteti de fapt, DECAT CEI CARE V AU CREAT. Ceilalti vor ura asta, dar sa nu va pese.
🤍❤️🤍💛🤍💙🤍


🤍


Cristian Alexandru
2h ·

Cu DEDICATIE tuturor acelora care se considera "elitele" in RO sau oricare tara, inclusiv celor din asa-zisul "varf piramidal" mondial, cat si celor care s au amestecat cu ei ori lucreaza pentru ei pentru avantaje materiale, relatii, legaturi "productive" si multe altele
Renuntati la jocul de a barbatul sau femeia fatal/a, lux, la a fi profitori si manipulatori in multe moduri, de a fi perversi in multe moduri, ascunsi in multe moduri, ca SIMPLITATEA IN MANIFESTARE LA FIECARE, e alegerea care reprezinta real oricare Fiinta din Universuri, Aici sau Oriunde este aflata!!
-----
"NU E NIMC ACOLO, E PUSTIU !"
Kim Ung-Yong (născut la 7 martie 1963) este pământeanul cu cel mai ridicat coeficient de inteligenţă cunoscut, fiind trecut în Guinness Book World of Records cu un IQ de 210 (regretatul savant Stephen Hawking avea 160).
El a vorbit de la 6 luni, la 3 ani citea cursiv (japoneză, engleză, germană - pentru învăţarea unei limbi străine având nevoie de aproximativ 30 de zile). La 4 ani rezolva integrale şi calcule diferenţiale, scria poezii şi era, de asemenea, un pictor remarcabil.
A fost invitat ca student la Universitatea de fizică din Hanyang, unde a audiat cursuri de la vârsta de 4 ani până la 7 ani.
În 1970, la vârsta de 8 ani, a fost invitat în Statele Unite la NASA, unde a terminat studiile universitare. În 1974, a început activitatea sa de cercetare la NASA și a continuat această activitate până în 1978, când... s-a întors acasă, în Coreea de Sud.
Aici şi-a echivalat, într-un singur an, toate studiile şi s-a angajat... asistent universitar la o facultate din provincie.
Întrebat de ziarişti de ce a făcut acest gest, Kim Ung-Yong a dat un răspuns uluitor, care, poate, egala cu cea mai mare descoperire pe care o pot face oamenii:
„Poți avea o capacitate intelectuală mare, poți fi genial la matematică și să ai abilități lingvistice de necontestat, dacă eșuezi la capitolul INTELIGENȚĂ EMOȚIONALĂ, nimic nu mai contează.
Am fost sus acolo unde majoritatea oamenilor vor să ajungă.
Nu e nimic acolo. E pustiu. Întoarceți-vă la lucrurile simple.”


d.p.d.v, Spiritual, rolul poporului Român, este să ținem vie flacăra iubirii de oamenii, și să aducem la lumină oamenii lumii !
România va fi condusă de un Consiliu al Înțelepților ! 
E oficial, se intampla chiar acum😏
⚡Cei Asteptati SUNT deja pe Drum, SE INTORC ACASA




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro