miercuri, 29 decembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ Sufletul este cea mai mare valoare a OMULUI


Sufletul este cea mai mare valoare a OMULUI

  


Nicaieri steaua voastra nu este mai stralucitoare decat pe pamantul natal !

 

 Sa va cert ca va vaitati ca va e greu ? 

Ati avut lectiile voastre de primit :

De ce ati plecat sa lasati locul altora ?  vietnamezi, tailandezi , filipinezi si orice alt ceva care vin platiti sa lucreze pe 2000 euro , mult mai mult decat minim pe economie cum sunt platiti romanii ? voi ati lasat locul liber si noi ramasii suportam ....

  

Si mai aud pe unii veniti in concediu comparand Ro de acum cu tarile minune unde au ales ei sa traiasca  !  

A venit timpul sa descoperiti ca ati ales gresit !  NEXT LEVEL !  Si asa si este !

Eu va chem acasa !

Noi suntem generatia care lupta pana in ultima secunda .... Am trait asa, am iesit la pensie asa si vom trai AICI in locul vostru , cei plecati de pe Plaiul Mioritic pe care l ati ignorat ......Doina Mioritei este povestea romaneasca a perechii de Zei Zamolcsi  Apollo si Diana !

Diana este Doina Miorita si Apollo este fratele ei pereche geaman .. EI sunt din nou cu NOI pe pamant romanesc  !

"În următoarele zile/săptămâni vă sfătuiesc să rămâneți calmi, să vă deconectați pe cât puteți de la "psihoza indusă" de mass-media și să vă ascultați mai mult ca oricând vocea interioară care nu vă minte niciodată.
Nu ați ajuns atât de departe doar pentru a ajunge atât de departe!
Încurajați-i pe cei care au nevoie de încurajări însă nu insistați cu cei care și-au ales deja drumul.
Furtuna se apropie...🌪
Rămâneți in centru inimii ,acolo sunteți în siguranță!
CURAJ!"

RO  este imens  controlata psihotronic  !

In afara de ceea ce vedeti la nivelul solului exista deasupra 18 sateliti geostationari care urmeaza ordinele tradatorilor omenirii...

Ei au indus in toata populatia ca in tara nu se poate trai bine si trebuie sa plece afara ( indemnul lui Base a fost spus pe fata cand primea salariu din banii publici- deja a fost luat spre judecata de SHAEF )...vor sa ramana tara goala pt folosinta lor...nu le mai faceti jocul....

De ce diaspora Ro este atat de numeroasa ? de ce ati plecat cand aveati LIBERTATE ? nu stiti ce sa faceti cu libertatea voastra ? de ce imbogatiti alte tari si aici sa ramana pustiu ?

De ce rata nasterilor din Ro este cea mai mica din lume ?  Sa ii judece Adevaratul Dzeu si Creatorii acestui Univers !

Aici este PAMANTUL ZEILOR ! Treziti va !

Vor cade toate lucrarile malefice curand......EI nu vor mai avea loc pe cer....veniti ACASA caci nicaieri nu va va fi mai bine !  Energia acestui pamant o aveti in ADN si el va hraneste cel mai bine !

Aici este PAMANTUL ZEILOR ! Treziti va !

Si voi sunteti Zei daca aveti puterea sa va recunoasteti ZEITATI  INNASCUTE !


"La ora actuală, are loc, la nivel cosmic, o creație și re-creație care depășește cu mult tot ceea ce a avut loc până acum, culminând într-o renaștere a înseși vieții.
Renașterea planetei înseamnă că nicio formă de viață nu va fi neatinsă de aceasta. Pe măsură ce întregul sistem solar și Universul sunt transformate, planeta avansează în stări de existență mai înalte.
Soarele local este și el transformat, la fel și Marele Soare Central.
Așadar, nicio particulă, oricât de mare sau de mică, nu rămâne netransformată de propria esență. Sufletele de pe planetă au știut toate acestea înainte de a se naște; au știut că vechiul se va dezintegra, ca urmare a ciclului de 72 000 de ani, ducând la nașterea unui nou mod de viață.
Toate sufletele, într-o anumită măsură, au mecanisme declanșatoare intrinsece. Unele dintre ele au pregătit planeta pentru schimbare de-a lungul multor vieți, și acum s-au întors pentru a-și duce misiunea la capăt. Uneori, ideile sau conceptele propuse erau prea avansate pentru starea de uitare în care se afla majoritatea populației, fapt ce a dus la persecutare sau izolare de societate, întrucât ceea ce nu este înțeles este temut.
Câteva lucruri ce trebuie menționate:
1. Anticii lucrau cu energia sunetului, vortexurile energetice ale sunetului. Acești centri energetici erau esențiali pentru bunăstarea planetei și a oamenilor, fiind controlate de cei care lucrau pentru binele tuturor. Această energie se face simțită din nou, în moduri pe care majoritatea oamenilor nu le pot înțelege. Ei stau în fața unor pietre sau roci care emit frecvențe de sunet și el măsoară din toate unghiurile, întrebându-se cum au ajuns acolo, și nu reușesc să audă mesajele cântate de acestea, transmiterea energiilor cosmice reactivate de vortexurile energetice.
2. Piramidele și structurile asemănătoare nu au fost niciodată folosite ca morminte, ci ca transmițători energetici și locuri de vindecare.
3. Corpul uman trece prin schimbări imense, așadar întregul bagaj karmic, emoțiile neechilibrate și vechile tipare create în urmă cu mii de ani trebuie dizolvate. Ceea ce nu este autentic se va dezintegra, căci a venit vremea unei noi realități, a unui nou mod de a iubi, a unui nou mod de viață.
4. Nu subestimați niciodată puterea propriului suflet de a vă conduce Acasă, la adevărul a ceea ce sunteți. Inima și sufletul sunt conectate la planul Divin al vieții, și la Sinele vostru Divin. Suntem activați pe deplin, iar ceea ce ne-a fost de folos în trecut nu ne mai este acum.
Este asemeni unui portal cosmic ce s-a deschis, iar nava numită Mama Pământ avansează către o galaxie nouă pe care nu a mai explorat-o până acum ( mai bine zis spatiu din care a plecat cu 96 000 eoni in urma ), adaptându-se la nou și creând un nou mod de viață, de relaționare și de a fi.

Rămânând ancorați în inimă, abandonați-vă voinței Divine, și nu permiteți minții să vă abată de la drum. Fiți pionieri care explorează noul spațiu infinit care se deschide acum."

(Judith Kusel completata comentata )


  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro