marți, 28 septembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ despre cinci Batrani Chinezi

Washington DC: În prezent, există multă prezență a poliției în jurul Casei Albe.
Verificați oamenii legii de pe acoperiș ...

și DRAGONUL NEGRU sub stele și dungi .. 

Priviti Casa Alba ;

 

Marian Nicolaie
Steagul negru sub steag reprezintă la ei sarbatoare
CEA MAI PLACUTA LECTURA PENTRU MINE...
este aceasta.
Despre PLANUL MARET al patriotior si despre VIITORUL FERICIT ce sta sa vina .
💥💥💥 Mandatul lui D. J. Trump incurca foarte mult agenda elitelor criminale !! In aceasta perioada a mentinut PACEA cu multa maiestrie intelegand planul Generalilor , dand curs foarte atent la toata interventia armatei SUA ce opereaza pe mai multe paliere .
Una din paliere in operatiune este si recuperarea AURULUI luat imprumut si ulterior furat de elite . Toate aceste operatiuni militare au fost deja indeplinite cu succes , recuperarea Aurului din visteria Vaticanului , din Regatul Unit , si din trezoreriile eliteleor pt a putea fi inapoiate . 💥💥💥
Din nou trebuie sa amintim o mica istorie din NESARA & GESARA ( cu toate ca multa lume este alergica la expunerea acestor sisteme chiar puse in practica ) .
💥💥 NESARA & GESARA ==> fara saracie , fara foame , fara datorii, prosperitate globala si pace pt toti !!
<<<< GESARA ( Global Economic Stabilization and Recovery Act ) a fost votata pt a putea fi pusa in aplicare de toate cele 209 natiuni SUVERANE ale lumii , in conformitate cu Acordul de la Paris privind schimbarile climatice cu Republica Restaurata al Statelor Unite , cunoscut sub numele de NESARA ( National Economic Stabilization and Recovery Act ) . >>>>
- - Istoria se repeta in starea ei reala mentionata de Batranii Chinezi ce formau diferite familii chineze multigenerationale care traiau in Filipine , care de a lungul secolelor , detineau responsabilitatea pt aproximativ 90% din Aurul lumii , imprumutandu l tarilor pt stabilirea sistemelor lor financiare .
Au fost cinci Batrani Chinezi care au fost responsabili pt Resetarea Globala a Monedei si eliberarea fondurilor RV ( resetarea valutara globala ).
In anul 1914 Illuminati Bloodline Families au semnat un contract de arenda pe 99 de ani pt aurul Batraniilor Chinezi pt eliminarea saraciei planetare prin declararea dolarului american moneda internationala de schimb si apoi au procedat la spalarea ilegala a tuturor baniilor contribuabililor americani prin Rezerva Federala privata ( lumea corporatistiilor ) , IRS , banci centrale , si corporatii din Washington DC ( Centrul military de putere ) , City of London ( Centrul financiar de putere ) , si Sfantul Scaun din Vatican ( Centrul ideologic de putere ) .
Acesta a fost sistemul care a fost acum schimbat odata cu Resetarea Valutara Globala ( RV ) . >>>>
Illuminati , Cabala , Deep State , sau Black Hats si au castigat puterea asupra popoarelor de pe glob , venerandu l pe Enlil Yahwe prin pedofilie , sacrificii de copii . Cabala fiind compusa din 13 familii de descendenti Illuminati , inclusiv familia Habsburg . Sub acestia se aflau Papa Iezuit Negru , Adolfo Nicolas si cei sase generali ai sai , Papa Francisc si cei 350 din personalul din Vatican , inclusiv fostul secretar General Iezuit Peter Hans Kolvenbach .
La randul lor , iezuitii au facut parte din majoritatea Guvernelor si liderilor , in special al Fracmasonilor , care s a infiltrat in fiecare agentie de informatii din lume cu lideri masoni facandu i marionetele sistemului care indeplineau ordinele iezuitiilor . Alti lideri ai Cabalei au fost sefii mafiei , inclusiv liderii mafiei Khazare , Kalus Schwab de la Fascistii Economici Mondiali , familiile Regale ale Europei , inclusiv Regina Elisabeta , a Olandei si Regalii Spanioli .
Cabala s a extins la Benjamin Netanyahu si la sionisti , elitele globaliste si politice , Consiliul pt Relatii Externe , Grupul Bilderberg , Consiliul celor 300 , ONU , Comisia Trilaterala , Cavalerii de la Malta , CIA , FBI, NSA, ASIO , MI 5 , MI 6 , NCIS , FSB , DGSF , Mossad .
Alianta sau Palariile Albe este compusa din Presedintele Trump , Presedintele Rus Valdimir Putin , Presedintele Chinez Xi Jinping , prim-ministrul Irakian Mustafa Al- Kadhimi , premierul din India Nerendra Modi .
Palariile Albe in Departamentul Apararii condusa de Sectia Apararii Chris Miller , subsectia Apararii de Informatii Ezra Choen Watnick si Generalul Michel T. Flynn, Forta Q ( compusa din aprox; 800 de operatori speciali care il consilieaza pe Presedintele Trump , inclusiv vicepresedintele Generalilor Pentagonului , John Hyten , Gen. James Raymond ) .
Q anons ( voluntarii, patriotii, condusi de Ezra Cohen - Watnick , Generalul Flynn , J. F. Kennedy Jr. care este Q,Q + ERA TRUMP , in timp ce se credea ca JFK Sr. era Q + initia ) .
Agentia Nationala de Securitate condusa de actualul Presedinte interimar al SUA , Richard Grenell , care in conformitate cu legea martiala , desfasura operatiuni militare in Washington DC si militarii de pe tot globul , inclusiv forta internationala autorizata sa faca arestari in orice tara , Iterpol ..
BRICS a fost alianta a natiunilor formata din Brazilia , Rusia , India , China , si Africa de Sud , formata in anul 2008 dupa asa numita ,, criza ipotecara " din SUA . In realitate , criza s a produs atunci cand Cabala a continuat sa tripleze dolarii SUA in timp ce se afla in faliment si nu putea sa plateasca nici macar dobanzi pt aurul imprumutat de la Batranii Chinezi , care au sustinut acel dolar american , baza comertului international .
In anii care au urmat de la formarea BRICS ei au evaluat aurul si resursele a 209 natiuni in pregatirea pt o resetare a valutei globale ( GCR ) . Dupa GCR toate monedele tarilor ar fi 1: 1 intre ele in loc sa se bazeze pe dolarul SUA fiat pt comertul international .
Charlie Ward lucreaza si este prieten cu Batranii Chinezi de peste 15 ani , el a avut mare incredere in lumea financiara si a mutat banii in intreaga lume pt. clientii privati , de la super bogati la diferite Guverne globale .
Echipa s a a mutat 650 de incarcaturi de aur de la Vatican si le a dus inapoi proprietarilor de drept in Trezoreria SUA si trezoreriile altor tari de pe Glob . In prezent , el muta banii , aurul si multe obiecte de valoare pt tari si persoane fizice in cadrul Resetarii Valutare Globale .
O multime de informatii ale lui Ward au venit din ceea ce el a numit cele patru ziduri ale puterii, care a inclus Batranii Chinezi , Alianta , Casa Alba Trump , si echipa Trump Redemption . El a facut obiectul unui Acord de Divulgare ( NDA ) in ultimele cateva luni si a mentionat ce ar putea si ce nu ar putea dezvalui .
Nic Fleming a primit informatii de la un contact militar care facea parte din echipa Trump Redemption . Echipa respectiva a primit informatii si comenzi pt GCR / RV de la presedintele Trump , Alianta , si cei cinci Batrani Chinezi .

Toate titlurile citeau: LA INCEPUT
"Pandemia COVRID în Italia, cazurile cotidiene italiene de COVIRD au atins noi culmi ETC,ETC ETC
Aceasta a fost într-un moment în care Alianța și armata lichidaseră 13 familii de sânge și Vaticanul. În această perioadă au fost descoperite tuneluri subterane, aur, suluri și cărți.
Când Alianța a ajuns la Palatul Buckingham, a găsit, de asemenea, o cantitate mare de aur stocată acolo pentru cei bogați și furată de la săraci.
Prin urmare, există acum mai mult decât suficient aur în lume pentru ca toate monedele lumii să fie susținute în mod individual cu aur și există suficient pentru a oferi oamenilor din întreaga lume toate nevoile de bază. Cum a ajuns aurul acolo? Cine a pus-o acolo? Și câte mii de ani l-au acumulat? Poate vom afla într-o zi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro