miercuri, 29 septembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ constientizari de conotatii

Cititi pana la sfarsit ! ......chiar merita timpul acordat de dvs.

■ ATENȚIE ■
209 țări în trecut , au fost înregistrate ca CORPORAȚII FINANCIARE INTERNAȚIONALE la Washington DC., ca urmare ,Trump a dizolvat Corporațiile ; iar legile militare americane se aplică în toate aceste țări, foste sclave ale globaliștilor pt eliberarea de sub jugul cabalei globaliste.
CORPORAȚIA NU ARE CONSTITUȚIE , LEGI, PARLAMENT, GUVERN ȘI JUSTIȚIE !!
ROMÂNIA A FOST CORPORAȚIE FINANCIARĂ INTERNAȚIONALĂ (CFI), ÎNFIINȚATĂ PRIN Legea 28/15 martie 1990 ,
aprobată de parlamentul Romaniei și semnată de președintele de atunci Ion Iliescu.
Corporația Statelor Unite ale Americii a fost dizolvată din data de 4 mai 2020 prin ordinul președintelui SUA Donald Trump, ca urmare CORPORAȚIA ROMÂNIA Financiar Internațional , înregistrată la WASHINGTON DC, prin Legea 28 martie 1990 aprobată de parlament, a fost dizolvată în 4 mai 2020.
În toate țările care au fost înregistrate la WASHINGTON DC în America, se aplică și intră legile militare americane.
Ordinul Curții de Faliment (ultimul act din 22.01.2021) reprezintă sfârșitul STATELOR UNITE CORPORATISTE, ÎNREGISTRAT în Washington, DC.
Vezi :
https://divinulfengshui.blogspot.com/2021/01/povestea-lui-3-care-se-darama.html

BUCURIEE !
Udrea a plecat după Băsescu , Tăriceanu , Geoană , Isărescu ...Cartianu . ....Atentie la disparuti   

De la SURSA ! De Werner si Boc stiti deja   
Incep sa fie...retrasi deja o mare veste...mizeria dispare fara zgomot si cei ramasi nu realizeaza lipsa.
lucrat ca la carte
Silvia Cazacu
Vă sugerez să urmâriți zilnic , vedetele din toate domeniile . Zilnic pleacă , de multă vreme .
SUNTEM SUB LEGE MARTIALĂ GLOBALĂ . DECIDENȚII ȘTIU ASTA FOARTE BINE .
Gheorghe Cotrus
In primul si primul rind trebuia sa-l ia pe FLORIAN COLDEA deoarece el este seful pe romania al deep state!
Silvia Cazacu
Gheorghe Cotrus Chiar Realitatea Plus , a anunțat acum niște luni de zile , că este internat la un spital din Viena cu Parkinson .
  

🪀🪀🪀🪀🪀🪀🪀🪀🪀🪀🪀
În data de 15 martie 1991, președintele României în persoana lui ION ILIESCU, a semnat în numele tuturor cetățenilor legea nr. 28 prin care se prevede acceptarea de către România a Acordului(Statutului) privind Corporația Financiară Internațională(C.F.I.).

vezi : https://actadiurna2016.wordpress.com/2019/05/01/legea-28-din-15-martie-1991-asa-cum-apare-in-monitorul-oficial-al-romaniei-nr-67-din-30-martie-1991-de-la-http-legislatie-just-ro-public-detaliidocument-1476/

În urma acestui acord, România a devenit o corporație. Toate instituțiile statului sunt înregistrate și listate la Dun&Bradstreet ce este un sistem internațional de identificare al companiilor: UPIK. Mai jos numerele upik de identificare a unor instituții din România valabile la data de 17.05.2017:
ADMINISTRAȚIA PREZIDENȚIALĂ
D-U-N-S@ Number: 505059702
Activitate (SIC): 9199 Informatiile Companiei
Abordare: Bulevardul Geniului Nr. 1-3 nr. 1-3
GUVERNUL ROMÂNIEI
D-U-N-S@ Number: 365595870
Activitate (SIC): 9199
Informatiile Companiei
Abordare: 1, Piața Victoriei
INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI ROMANE
Număr DUNS®: 50-342-6126
Informatiile Companiei
Abordare: Str. Stefan Cel Mare, Nr. 13-15, Sector 2
020123 Bucuresti
INSPECTORATUL GENERAL AL POLITIEI DE FRONTIERA
Număr DUNS®: 50-509-1305
⚠️daca dati cautare BANCA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI💥💥 nu mai exista acesta companie a fost dizololvata❓❓❓

BANCA NAȚIONALĂ A ROMÂNIEI
Numărul D-U-N-S@: 552661035
Numele responsabilului principal: CONSTANTIN MUGUREL ISĂRESCU
Activitate (SIC): 6019
Această bancă este o firmă înființată în 1880 și nu aparține nicidecum României, ci familiei Rothschild.
Numele adevărat al acestei bănci este „Nathan Rothschild Bank”.
Privește sigla acestei bănci! Pe siglă vei vedea inițialele NRB care înseamnă „Nathan Rothschild Bank”.
Rothschild înseamnă „scut roșu”. În interiorul siglei acestei bănci se află un scut care este în fapt simbolul familiei Rothschild. https://www.dnb.com/de-de/upik/?search=BANCA+NA%C8%9AIONAL%C4%82+A+ROM%C3%82NIEI+552661035&comid=&Country=RO&Address=&City=&MKTG_Optimization_ID__c=49217%3A1698122&Business_Directory_Industry__c=
Pentru Biserica Romana sunt 10 companii infiintate..............................................................................................10 rezultate

Ma puteti sa cititi ?  Trageti aer in piept si hai mai departe !  E f important ! 

O persoana informata e mai bine protejata !


Cathy Ochi de Soim

ISTORIA SE SCRIE ACUM...IN TIMP CE O TRAIM.
ESTE DE CITIT ...dar poate va pasioneaza
Ben Fulford 2021.09.20
Benjamin Fulford Raport complet: Inundații biblice sau pace în lume; Care este să fie?
Erupția săptămânii trecute a unui vulcan de pe insula atlantică La Palma are potențialul de a declanșa un tsunami de 100 de metri care ar distruge coasta de est a SUA, coastele sudice ale Europei și părți mari din Africa de coastă și America de Sud.
Acest lucru se întâmplă după ce barajul celor trei chei din China a fost supus unei presiuni puternice din cauza „unei inundații de o mie de ani”, la începutul acestei veri. Dacă barajul ar exploda, ar putea fi afectați până la 600 de milioane de chinezi și ar fi înregistrate nenumărate decese.
Nu întâmplător, aceste evenimente se întâmplă întrucât administrația falsă și criminală a lui Joe „mască de cauciuc” Biden se confruntă cu un termen de plată la sfârșitul anului fiscal din 30 septembrie pe care nu îl poate respecta.
La suprafață, acest lucru pare a fi poker geopolitic cu mize mari între SUA și China, fiecare amenințându-l că va inunda celălalt.
Aceste amenințări par a fi legate de războiul financiar, așa cum se vede în colapsul iminent raportat (în Occident) al grupului chinez Evergrande și în rapoartele de propagandă corporativă despre „impas bugetar” în guvernul SUA.
Prăbușirea Evegrande, în cazul în care sunt incluse entități afiliate, ar afecta datoria în valoare de 1 trilion de dolari și ar putea afecta economia chineză aproape la fel de mult ca și o defecțiune a regimului Biden care ar afecta SUA, estimează surse CIA.
De aceea, această sursă suspecta inițial că problemele La Palma și Three Gorges erau legate de acest conflict SUA / China.
Cu toate acestea, verificarea faptelor cu mai multe surse a dezvăluit un conflict mult mai profund care implică Societatea Thule, francmasonii Grande Lodge de L'Orient, grupul Octagon cu sediul în Elveția, francmasonii italieni P3 și pseudo-evreii satanici care trag marioneta. șiruri ale majorității așa-numiților lideri ai G7.
Petreceri precum francmasonii Lotus chinezi, francmasonii de rit scotian, rușii și alții sunt, de asemenea, implicați în diferite grade.
Descoperirea uimitoare a fost că, conform MI6, miile de cutremure urmate de erupția vulcanică din La Palma au fost urmărite într-o „matrice Haarp” cu sediul nu în China, ci Norvegia tuturor locurilor.
Acest lucru este fascinant, deoarece săptămâna trecută un diplomat japonez a fost ucis în Norvegia, iar poliția norvegiană a confiscat 2 milioane de dolari în numerar, potrivit surselor familiei Asian Dragon. Banii urmau să fie folosiți pentru finanțarea aranjamentelor de călătorie și protecție pentru ca membrii familiei Dragon să monetizeze obligațiunile istorice asiatice.
Aceste obligațiuni, la rândul lor, urmau să fie utilizate pentru a finanța un proiect masiv condus de Occident pentru salvarea planetei, care ar împiedica inițiativa chineză a centurii și drumurilor.
Matricea Haarp din Norvegia identificată drept sursa dezastrului iminent din La Palma se află în jurul unui complex masiv de bază subterană acolo. Această bază a fost supusă unui control temporar la sfârșitul anului 2009 ca locul de origine al misterioasei „spirale norvegiene”.
Cu alte cuvinte, societatea Thule din Europa de Nord pare să fie implicată. Am contactat o sursă a societății Thule care a legat-o de evenimente la baza aeriană Thule din Groenlanda și „o legătură complicată între Groenlanda și ceea ce se află sub lacul Geneva”.
Amintiți-vă, grupul Octagon care controlează falsa administrație Biden are sediul central în jurul lacului Geneva din Elveția.
Iată mai multe din această sursă:
„De ce credeți că [președintele rus Vladimir] Putin a fost cu adevărat la Geneva la 16 iunie? Să-l cunoști pe Biden? Nu, el nu era ... Genova, Italia, marchează intrarea unui tunel subteran de 275 de kilometri care permite submarinelor care vin de la baza militară Thule din Groenlanda să ajungă la sediul global al CIA sub lacul Geneva.
Acest lucru pare să confirme legătura prin faptul că Geneva și Genova au steaguri similare cu cruci roșii. Stema Genovei poartă o cruce romană, asemănătoare steagului Elveției și identică cu sigla Crucii Roșii, care se întâmplă să aibă și sediul în Geneva, Elveția. ”
„Există o curățenie continuă în Elveția. Pe lângă inundarea DUMBS, au loc arestări în masă la sediul global al CIA din Geneva, la vizuina mafiei khazare (Octagon) și în alte localități din regiunea înconjurătoare. "
Avem o confirmare parțială open-source că toate acestea sunt într-un fel legate de SUA din cauza cantității uriașe de avioane care zboară de la Washington DC la baza de aer Thule, în Groenlanda.
Aceste zboruri conțin prizonieri, spun surse CIA.
OK, acum permiteți-ne să conectăm încă câteva puncte pentru a încerca să ne dăm seama ce se întâmplă cu adevărat aici.
Sursele francmasonice P3, MI6 și Mossad spun cu toții că atacă filiala franceză controlată de grupul Octagon al familiei Rothschild și slujitorii lor francmasoni din Marea Lojă de L’Orient.
Acesta este, de exemplu, ceea ce se află în spatele incidentului submarin australian care este redat în presa corporativă.
Ca fundal, amintiți-vă că Partidul Comunist Chinez a fost înființat de agenți chinezi educați de francmasonii francezi. Se numesc Marea Lojă de L’Orient pentru că se consideră controlorii secreți ai Asiei.
Generalul Douglas McArthur, care a instituit regimul postbelic în Japonia, de exemplu, a fost membru al acestei loji.
Comuniștii chinezi (PCC) au fost de acord să finanțeze falsul regim Biden, deoarece francezii Rothschild le-au promis controlul Japoniei, Australiei, Noii Zeelande și ASEAN, potrivit surselor familiei Dragon.
I
ată câteva informații furnizate de CIA în Asia de Est:
PCC a preluat guvernul australian. Le-au promis mită, astfel încât să poată șterge absolut dominația britanică pe insula continentală pentru ca China comunistă să o preia.
Deci, trădătorul guvern australian a luat miliarde de dolari, în schimbul a ceea ce fac și, cel mai probabil, acest lucru se scurge până la poliție și armată și în Australia.
Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe al Chinei, Zhao Lijian, a calificat pactul AUKUS aranjat sub acoperire [acordul privind submarinul] drept duble standarde „extrem de iresponsabile”, îndemnând națiunile membre să „abandoneze mentalitatea de sumă zero învechită a războiului rece și conceptele geopolitice înguste”.
Global Times, susținut de stat, a mers mai departe, susținând că Australia s-a transformat în adversarul Chinei și că „trupele australiene sunt, de asemenea, cel mai probabil să fie primul lot de soldați occidentali care își pierd viața în Marea Chinei de Sud”.
De ce ar fi atât de supărați chinezii că australienii cumpără Anglo în loc de submarine franceze? Răspunsul este că britanicii, americanii și australienii au oprit promisiunea francmasonică de a preda Australia Chinei. Au pus Australia sub umbrela lor nucleară.
Interesant este că rușii ajută, de asemenea, în lupta împotriva masonilor francezi Rothschild și a domnitorilor lor Octagon, cu sediul în Elveția. De aceea, trupele ruse au fost trimise în Africa pentru a opri furtul francez Rothschild de resurse ale acelui continent, spun surse FSB.
Iată ce se află în spatele mesajelor de propagandă corporativă care denunță prezența mercenarilor ruși în Mali.
Amintiți-vă, Mali este locul unde francezii Rothschild fură aur pentru a-și plăti datoriile față de asiatici.
Am văzut, de asemenea, că site-ul britanic Alcuin și Flutterby semnalează apropierea britanică de Rusia, citându-l pe Putin pe larg asupra naturii criminale a regimului mafiei khazare din Ucraina:
De ce să ne întâlnim cu [președintele ucrainean Volodymyr] Zelensky când a acceptat administrația externă completă a țării sale? Cele mai importante probleme care afectează funcționarea Ucrainei nu se decid la Kiev, ci la Washington și, într-o oarecare măsură, la Berlin și Paris.
Despre ce altceva se mai vorbește? ... autoritățile ucrainene iau măsuri complet ilegale, chiar și în afara jurisdicției lor. Disidenții sunt pur și simplu uciși pe stradă și, după acest tip de crimă, nimeni nu caută criminalul sau oamenii sunt arși de vii ”etc.
Poate că această mutare în Rusia combinată cu îndepărtarea agenților de dormit germani din guvernul britanic este motivul pentru care MI6 ne-a spus joi trecut: Ne confruntăm cu un atac cibernetic complex, atât de complex încât am pierdut o zi întreagă în fața sa și mulți oameni trebuie să lucreze foarte greu peste noapte.
Conexiunile au fost sabotate la primele ore ale dimineții, iar atacul cibernetic a fost atât de sever încât a fost pe radarul securității naționale și al forțelor de ordine.
Să aruncăm o privire acum asupra celorlalte lucruri care s-au întâmplat în întreaga lume în această săptămână plină de evenimente. Poate că cea mai importantă și mai puțin observată veste a fost că Iranul a fost invitat oficial să se alăture Organizației de Cooperare din Shanghai ca membru permanent.
Acest lucru ar însemna că alte atacuri israeliene asupra Iranului ar duce la represalii din partea Rusiei, Chinei, Indiei și Pakistanului, toate membre ale SCO.
Și nu, SUA și NATO nu vor începe al treilea război mondial luptând cu SCO pentru a proteja Israelul, promit surse din Pentagon. De aceea, ministrul israelian al Apărării, Benny Gantz, a rupt săptămâna trecută opoziția de lungă durată a Israelului pentru a reîmprospăta diplomația nucleară cu Iranul, au spus surse din Mossad.
Această știre, combinată cu retragerea continuă a SUA din Orientul Mijlociu, după cum se dovedește, de exemplu, prin retragerea apărării antirachetă din SUA din Arabia Saudită, reprezintă o schimbare completă a politicii din Orientul Mijlociu.
Israelul spera să convingă Egiptul să-l apere, dar Egiptul l-a înfundat. Se pare că Israelul nu mai are de ales decât să caute o pace durabilă cu vecinii săi.
Între timp, în America de Nord, din ce în ce mai mulți dintre consumatorii de băuturi răcoritoare (acceptatori de vaccinuri) se trezesc. Rapperul Nicki Minaj a contribuit spunându-i zeci de milioane de adepți adevărul despre vaccinuri, postând comentarii ca acestea: 80% dintre artiștii pe care îi urmăriți acum simt ca și eu despre vaccinuri. Și le este prea frică să vorbească despre asta.
Dacă mă ucid și îmi atacă personajul și mă fac să par nebun sau prost, ghici ce? Nimeni nu va mai pune întrebări vreodată. Nu vezi ce se întâmplă aici?
Când regimul fals Biden a încercat să organizeze un alt eveniment pentru patrioți la Washington, la 18 septembrie, într-un motel roach, erau mult mai mulți polițiști, reporteri și ofițeri de informații sub acoperire decât protestatari. Singura persoană pe care au putut să o aresteze s-a dovedit a fi un agent sub acoperire.
Aceasta înseamnă că acești criminali își pierd capacitatea de a înșela și a-i seduce pe patrioți.
În California, surse din Pentagon spun că se pregătesc acțiuni militare împotriva regimului guvernatorului Gavin Newsom ....
Acest lucru a fost dovedit prin votul său de victorie cu 66,6%. Atacul militar va viza, de asemenea, sediul Facebook și Google din Palo Alto, California, și nodul de dezinformare CNN / AT & T din Atlanta, Georgia, au spus sursele.
De asemenea, primim multe rapoarte din Canada, unde candidatul manchurian Justin Castro încearcă o preluare totalitară comunistă. Se pare că Castro și-a prefăcut propriul „vaccin Covid” (Certificate Of Vaccine ID) pentru a-i păcăli pe canadieni să le injecteze vaccinuri care modifică ADN-ul.
Castro și regimul său satanic sunt, de asemenea, implicați într-un atac asupra creștinilor din Canada.
Peste 64 de biserici canadiene au fost vandalizate sau arse în ultimele luni pe baza unei povestiri false despre care au fost găsite morminte comune ale oamenilor din Primele Națiuni. Jurnaliștii de investigație care au vizitat site-urile pentru a investiga nu au găsit dovezi ale foselor comune.
De asemenea, au descoperit că un cimitir năpădit care exista înainte de înființarea școlilor rezidențiale a fost denumit mormânt comun în mai multe rapoarte media internaționale. Cu toate acestea, crucile de lemn plasate pe morminte erau putrede. Nimic din această narațiune nu este susținut de fapte, nu au existat gropi comune, nimic nu a fost acoperit.
Armata canadiană trebuie să se trezească la faptul că guvernul civil a fost preluat de sataniștii care venerau infractorii.
În orice caz, reprezentanții Societății Dragonului Alb și ai Masonilor Lotus din China se vor întâlni la sfârșitul acestei săptămâni pentru a încerca să pună capăt tuturor acestor neliniști și, sperăm, să găsească o soluție câștig-câștig pentru oamenii planetei.
Ar trebui să putem împărtăși cititorilor detaliile acestei întâlniri în raportul de săptămâna viitoare. Sperăm că în curând se va găsi o conducere rezonabilă.
BQQQM ! De la SURSA
Împrumutul de la FMI din era Băsescu , a ajuns ca ajutor pentru Israel
Românii doar au plătit împrumutul
Spune :
toate împrumuturile de după '90., s-au făcut pe hârtie . Banii nu au ajuns în România . Doar am plătit , ce nu am luat

BĂSESCU
..NUMELE REAL ESTE BERGOVICI , UN EVREU MASON. Dar un nume cu rezonanta nefäsäita ,nu gasea?
Litra Maria Daniela
knessetul statului Israel a acuzat Romania de genocid impotriva evreilor si au stabilit o despagubire de 50 000 de euro pe cap de evreu ucis pe teritoriul Romaniei. Cum numarul de victime a fost estimat la 600 000 de oameni, s-a facut o simpla inmultire si a rezultat cifra de 30 miliarde euro. Imprumut pe care Basescu l-a luat si a trimis toti banii in Israel.....
Cathy Ochi de Soim
Base a declarat ca ne-a scos din criza financiara atunci .Au ucis romanii pe evrei ? De unde prostia asta. In razboi cazi acolo unde te gaseste moartea ,Dar cand au cazut romanii pe alte teritorii cine a platit pe cap de roman macar in leu ? Nimeni.Nu merge cu scuza asta

Cathy Ochi de Soim

33000 de medici și personal din Canada refuză otravă. Ceea ce putem face este să fim super activi pentru a promova aceste videoclipuri.
Nu avem resursele mass-media, așa că trebuie să facem mai multă muncă.
Alăturați-vă grupului mondial puternic aproape anti-vaccin de 50.000 în care ne organizăm, cel mai mare grup pe telegram :

Cathy Ochi de Soim

IMPORTANT !
Iată cum să învingi pașapoartele de "vaxxinare". Pas cu pas.
1. Mergeți pentru a fi respins sau expulzat dintr-o unitate, restaurant, școală etc. si documentați faptul.(cel mai usor, cu video)
2. Apelați institutul pentru drepturile omului:
021 311 4921 sau 0783 247 990
3. Faceți o reclamație și obțineți un număr de inregistrare.
4. Folosiți acel număr de inregistrare și faceți o declarație.
5. Comisia pentru drepturile omului le va transmite documentele.
6. Locul care te-a respins va crede că pot câștiga în instanță.
7. Judecătorul îi va obliga să plătească, deoarece institutul pentru drepturile omului nu le va reaminti nici o afacere, privată sau publică, nu poate discrimina pe nimeni pe motive de religie, rasă și da, 𝗼𝗿𝗶𝗰𝗲 𝗺𝗼𝘁𝗶𝘃𝗲 𝗱𝗲 𝘀𝗮𝗻𝗮𝘁𝗮𝘁𝗲, deoarece este ilegal.
8. Toată lumea va copleși afacerile/institutiile cu aceste plangeri, iar in aceasta lupta si afacerile se vor alatura, permitand tuturor accesul.
Ei vor trebui să plătească pentru încălcarea legii și nu vor putea rezolva mai mult de 1 caz la rând.
Nu este nevoie de protest. Fără boicotare. Există multe sisteme în vigoare, care ne ajuta in lupta, dar nu informeaza pe nimeni despre ele 🙂
Dacă vrei cu adevărat să fii liber și să nu te simți ca o victimă, fă acești pași și distribuie acest lucru.
ANUNȚ IMPORTANT
Institutul Român pentru Drepturile Omului a stabilit, din motive de siguranță medicală legate de epidemia de Coronavirus, ca pe toată durata stării de alertă, activitatea de relaţii cu publicul să se desfăşoare numai prin telefon la nr. 0783 247 990 şi corespondenţă poştală (Piața C. A. Rosetti, nr. 4, Sector 2, București, cod poștal 021051) sau electronică (office@irdo.ro)."

Noi toti impreuna, cei treziti, vom fi invingatori ! Eternitatea e cu noi !



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro