duminică, 5 septembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ creearea OMULUI si CELE 9 DACII
Adevarul te Elibereaza! - de la Anonimous Jedy
Clarificari pt luare aminte:
1. MARDUK.RA ESTE FIUL INTAI AL LUI ENKI.EA, CARE A IMPARTIT TERRA IN 9 DACII SI LE-A DAT FIILOR SAI CATE UNA.
2. MARDUK.RA CONDUCEA UN IMPERIU IMENS. PRIMA DACIE, FORMATA DIN EUROPA SI ORIENT, IN PROPORTII EGALE TERESTRE SI MARITIME.
3. VATICANUL ARE DREPTATE CAND A ZIS CODAT CA HRISTOS/ZAMOLXE FIUL/MARDUK.RA ESTE FIUL LUCIFERULUI BIBLIC SATANIZAT DE POPI/ ENKI.EA.
4. LUCIFER DIN BIBLIA DIN RELIGII ESTE ENKI.EA/ZAMOLXE TATAL/SARPELE BIBLIC / POSEYIDON /SATURN/CRONOS /PROMETEU/ATLAS/ODIN,
IAR MARDUK.RA ESTE ADEVARATUL HRISTOS NASCUT LA STANISOARA COZIA, JUD.VALCEA.
5. SATAN ESTE MOȘ STAN DIN LEGENDELE ROMÂNEȘTI, IAR MOȘ STAN ESTE ZAMOLXE, CARE A FOST SATANIZAT DE POPI PRIN ADĂUGAREA A DOUĂ LITERE "A" ÎN CUVÂNTUL STAN, devenind din STAN, S.A.TAN si S.A.TAN.A.
6. MARDUK.RA A REDRESAT OMENIREA DE LA STADIUL CADERII PRIMITIVE SI VA IMPARTI TERRA IN 9 DACII, FIECARE CONDUSA DE INITIATUL EI SUPREM.
7. LEGENDELE NORDICE SPUN CA THOR./ENKI.EA ESTE DUMNEZEUL TUNETELOR.
8. RAGNAROK SAU ODIN SUNT UNUL SI ACELASI ENKI.EA.
9. DUMITRU/DU.MITH.RA inseamna DZEUL MITIC RA/MARDUK.RA/ZAMOLXE FIUL.
10. WALHALLA ESTE ANAGRAMA LUI WALAHA.
11. HAVILLAH ESTE ANAGRAMA LUI VLAHIA.
12. VATICANUL A SATANIZAT ZEII CREATORI AI ACESTEI LUMI.
13. SUNT DOI ZAMOLXE: TATĂL- ENKI.EA ȘI ZAMOLXE FIUL, MARDUK.RA SAU DUCELE RA.M si Apollo si Diana sunt copii gemeni ai lui MARDUK RA si ai Fecioarei Gigantice.

ENKI.EA ERA FIUL ÎNTÂI ȘI CEL MAI MARE A LUI ANU, CREAT CU FRUMOASA METRESĂ NUBIRIANĂ ID.
EN.LIL-YAHWEH ERA ÎNSĂ PRODUSUL PERECHII OFICIALE (CU SORA ȘI SOȚIA LUI ANU, FOSTA MENAJERĂ NUBIRIANĂ ADA KEN ANTOUMI)
ANNUNAKI DUPĂ CUM ARATĂ NUMELE, ERAU ȘI EI "FIII LUI ANU".
LEGENDA SUMERIANĂ, JUDECATĂ LOGIC NE RELEVĂ MULTE ADEVĂRURI.
ENKI ERA, "FIUL MAI MARE", ADICĂ "CEL PREAÎNALT" (DE UNDE VIITOARELE "ÎNĂLȚIMEA TA", "PREAMĂRITE", "MĂRIA TA", DE LA MĂRIMEA ZEILOR DIN CARE SE TRĂGEAU REGII RESPECTIVI).
ENKI ERA DOAR SAVANTUL ȘEF, IAR ANNUNAKI SĂI ȘI SAVANȚII CERCETĂTORI TRIMIȘI ÎN MISIUNE DE O ALTĂ RASĂ EXTRATERESTRĂ CARE ATUNCI CONDUCEA,
ERAU "(SUPRA)VEGHETORII", "ÎNVĂȚAȚII", " RAMANII".
CEALALTĂ RASĂ VENITĂ PE TERRA CU ENLIL-YAHWE ÎN FRUNTE, VA PRELUA CONDUCEREA DUPĂ O TRAGERE LA SORȚI MASLUITA ÎNTRE EN.LIL ȘI ENKI,

TRIMIȚÂNDU- I PE ANNUNAKI SĂ LUCREZE ÎN MINELE DE AUR ÎNTR-UN PROGRAM INFERNAL.
DUPĂ UN TIMP ACEȘTIA S-AU RĂZVRĂTIT ÎMPOTRIVA LUI EN.LIL, IAR PERICOLUL ERA ATÂT DE GRAV ÎNCÂT ANU A VENIT IMEDIAT PE TERRA.
ENKI GĂSEȘTE SOLUȚIA SALVATOARE:
CREAREA MUNCITORULUI PRIMITIV LULU AMELU SAU AD.APA/ODRASLA MURITOARE A LUI ENKI, CARE II ÎNLOCUIESTE PE ANNUNAKI.
CURÂND ZEII, ÎN FRUNTE CU EN.LIL, ÎL FOLOSEAU PE LULU CA ȘI SCLAV DE CASĂ.

ENKI, NEMULȚUMIT DE ROLUL NEOMENOS ACORDAT CREAȚIEI SALE, IA DAT ACESTEIA CUNOAȘTEREA, IAR ÎN SECRET ÎN LABORATORUL GENETIC DIN ARDEAL A CREAT CU MAMMU/SUD.NINHARSAG,
UN ALT OM SI ANUME OM.UL DE CRO-MAGNON, PE CARE CONSIDERÂNDU-L PREA EVOLUAT ȘI UN PERICOL PENTRU CONTROLUL TERREI, EN.LIL A ÎNCERCAT SĂ-L DISTRUGĂ PRIN POTOPURILE DE LA MAREA NEAGRĂ, DAR NU A REUȘIT FIINDCĂ ARCA LUI ENKI/NOE ERA UN SUBMARIN SUPER-HIGH TECH CU BANCĂ GENETICĂ.
DECI MINCIUNA DIN BIBLIA RELIGIILOR CU ÎNCAPUTUL FIINȚELE DE PE TOT PAMÂNTUL ÎN MĂRIME NATURALĂ ÎNTR-O AMĂRÂTĂ DE ARCĂ SAU CORABIE CADE DIN PRIMA.
DIN FERICIRE ENKI/NOE DIN PROPRIE INIȚIATIVĂ A SALVAT ÎNCĂ ODATĂ VIAȚA PE TERRA SI NU LA ZISA LUI YAHWE DIN RELIGII, CARE SE ERIJA ÎN DZEU.
DIN PROPRIE CONȘTIINȚĂ, ENKI, A ÎNCĂRCAT UN SUBMARIN HIGH TECH (SA NU UITAM CA ENKI ERA NUMIT SI E.A. CEL CE ÎȘI ARE CASA PE APE) CU MOSTRE GENETICE A TOT CE EXISTĂ VIAȚĂ PE TERRA ȘI I-A ÎNCREDINȚAT FIULUI SĂU, MARDUK.RA/ZAMOLXE, MAREA MISIUNE DE SALVARE A VIEȚII PE TERRA.
DECI, MARDUK.RA ESTE ADEVĂRATUL NOE.
14. THOR.AN ESTE DOR.AN/DONAR.I, IAR DOR ESTE NUMELE SECRET AL LUI ZAMOLXE TATAL/ ENKI.EA.
15. Oculta declara: NICIODATA OMENIREA NU TREBUIE SA STIE CA SI EI SUNT COBORATORI DIN RAI EXACT CA NOI SI CA TOTI SUNTEM UNA SI EGALI IN FATA ADEVARATULUI DUMNEZEU, CU ACELEASI DREPTURI SI OBLIGATII INAINTEA LUI, CA NIMENI NU ESTE MAI PRESUS SAU MAI PREJOS DECAT CELALALT, CA NOI ELITA AVEM ACELEASI NEVOI CA ORICE OM DE PE TERRA.
NOI, ILLUMINATI, LE VOM ASCUNDE ADEVARUL DIVIN CA TOTI SUNTEM UNA. EI SUB NICI O FORMA NU TREBUIE SA STIE ASTA VREODATA.
ADEVARUL VA FI ASCUNS ATAT DE APROAPE, CHIAR SUB OCHII LOR, IAR CAND ISI VOR DA SEAMA VA FI FOARTE TARZIU PT. EI.
16. ADEVARATUL DUMNEZEU NU INGADUIE SUFERINTA NEVINOVATILOR SUB NICI O FORMA, CUM PRETINDE YAHWE ERIJATUL IN DUMNEZEU SAU MISTICII.
17. TERRA POATE INTRETINE 150 MILIARDE DE OAMENI, CU CEL MAI RIDICAT NIVEL DE TRAI, TIMP DE 1.000.000 DE ANI FARA CA EI SA MUNCEASCA DELOC.
STUDIILE AU FOST FACUTE DE JAPS SI USA SI ASCUNSE DE OCULTA, TINUTE LA SECRET SI ASTAZI.


Adevarul va Elibereaza! - de la Anonimous Jedy
TERRA ERA IMPARTITA DE MARDUK.RA IN 9 DACII IMENSE, CENTRE DE COMANDA, FIECARE CU DECEBALUL EI; FIECARE AVEA INITIATUL SUPREM, CARE O CONDUCEA IN NUMELE LUI MARDUK.RA.
IN LORD OF THE RINGS UNDE ESTE EVOCATA BATALIA PT.CUCERIREA RO DE CATRE OCULTA SE ZICE: 9 INELE AU FOST DATE TUTUROR REGILOR, DAR AL 10 LEA A FOST PASTRAT SA LE CONDUCA PE TOATE.
Retine! CLARIFICARI!!
1. MESIAIN IN COD GETIC SE CITESTE MESI.A/MOSU.A/MOSU ALB/ZAMOLXE.
2. LUCIFERUL BIBLIC ESTE ENKI.EA/ZAMOLXE TATAL, IAR MARDUK.RA (ZAMOLXE FIUL) ESTE ADEVARATUL HRISTOS NASCUT LA COZIA, IN PESTERA STANISOARA DIN JUD. VALCEA.
3. LUCIFERUL BIBLIC/ENKI.EA A FOST SATANIZAT INTENTIONAT DE POPI DIN MOS STAN IN SATAN.
4. GISE.H IN COD GETIC ESTE AZUGA, IAR IN LIMBA COPTA GISEH INSEAMNA OMUL, IAR PRIMUL LABORATOR GENETIC A LUI ENKI.EA A FOST LA AZUGA.
5. VEDA ESTE ANAGRAMA LUI DEVA.
6. NEFILIM IN LIMBA GETO-DACA SE CITESTE N.AP(H)ULUM, APULUM - cu alte cuvinte: EROII ANTICI S-AU NASCUT IN APULUM ALBURNUS MAIOR, adica in ALBA IULIA.
7. SF. PATRIME GETODACA este formata din:
TATO NIPAL/TATAL CERESC, MA.AMYI NIPAL/MAMA CEREASCA, AESUS NIPAL/FIUL CERESC, AYIZO NIPAL/FIICA CEREASCA. Acum cei patru creatori ai acestui Univers sunt intrupati in corp fizic in RO......
8. S.C.RI(U)PTURA DIN RELIGII, INSEAMNA SACRA CREDINTA RUPTA SAU RUPTURA SACREI CREDINTE - cu alte cuvinte ACTUALUL CRESTINISM ESTE FALS.
9. REALUL IAD SUNT GALAXIILE VULCANICE DE LA MARGINEA UNIVERSURILOR si NU IADUL CEL DIN RELIGII.
10. MARELE ADEVAR DIVIN ESTE CA TOTI OAMENII SUNT UNA SI SUNT EGALI IN FATA UNUI DUMNEZEU UNIC DIN LUMINA.
11. FORȚA CREATOARE ERA DATĂ FIECĂRUIA DE SF. PĂTRIME GETO-DACĂ CREATOARE.
12. ADEVARATUL STEAG AL ROMANIEI ESTE DE LA LANCE: ROSU, GALBEN SI ALBASTRU.
13. SE APROPIE TIMPUL/ TIMPUL DIN URMĂ/
CE VA UCIDE ETERN/ LEGEA NEDREAPTĂ DE TURMĂ.
14. SALUTUL STRAMOSILOR, AL BALAHILOR SAU BALACHILOR, CĂRORA AZI LI SE ZICE VALAHI SAU VLAHI ȘI TUTUROR FRAȚILOR LOR DIN MARELE ȚINUT GETIC PANĂ LA URALI ERA :
" - LUMINA ADEVARATA SA AI!"
" - NOROC ETERN SI PROSPERITATE!"
15. DACA DZEU AR FI TIMPUL, ASTA AR INSEMNA CA D-ZEUL REAL AR FI MURITOR, DAR INSASI MISTICII RECUNOSC CA D-ZEU ESTE ETERN SI IN AFARA DE ASTA TOT EI RECUNOSC CA D-ZEU DIN RELIGII, SECTE SI CULTE NU ESTE ADEVARAT PRIN CUVINTELE: "D-ZEUL NOSTRU."
DECI MISTICII SI-AU CREAT CA D-ZEU O FIINTA MURITOARE ALIAS ENLIL/YAHWE/ZEUS.

DECI, ADEVARATUL D-ZEU ESTE ALTUL: ETERN, INDESTRUCTIBIL SI CARE NU INCAPE IN CLADIRI FACUTE DE ANUMITI MURITORI DE PE O ANUME PLANETA DINTR-O ANUME GALAXIE.
TERRA ESTE CEA MAI MICA PLANETA DIN CALEA LACTEE SI DIN BRATUL ORION. DISPARITIA EI CU TOT CU OAMENI NICI NU SE OBSERVA CATUSI DE PUTIN IN IMENSA CALE LACTEE.

DAR ZEIII CARE FAC VOIA ADEVARATULUI D-ZEU
Pentru VIITOR AU ALES ROMANIA.
16. ADEVARATUL D-ZEU NU ARE NEVOIE DE INTERMEDIARI CA: POPI, PASTORI, PRESBITERI, EPISCOPI, MITROPOLITI, PATRIARHI SI ALTI JMENARI MISTICI, CARE NU POT DOVEDI SI FACE NICI A MIA PARTE DIN MINUNILE SI FAPTELE D-ZEULUI LOR, A CAROR POPI ZIC CA SUNT.
DE CE NU FAC MINUNILE CARE LE-A FACUT HRISTOSUL DIN RELIGII CARE IN REALITATE ERAU NISTE SARLATANII PE JUMATATE PT.A PROSTI LUMEA?!?
ADEVARATUL D-ZEU NU ARE NEVOI FIZIOLOGICE SAU IESITE DIN COMUN EXTREM DE LAMENTABILE CA-N VECHIUL TESTAMENT.

BIBLIA GETO-DACA IL CONTRAZICE PE ASA ZISUL D-ZEU TATA SI HRIST DIN RELIGII.
INTRE NOUL SI VECHIUL TESTAMENT ESTE O PRAPASTIE IMENSA, DAR SA NU UITAM CA NOUL TESTAMENT DIN RELIGII INCURAJEAZA MASCAT CRIMA, URA FRATELUI IMPOTRIVA FRATELUI.
"N-AM VENIT SA ADUC PACE, CI SABIE", ZICE HRISTUL DIN RELIGII.
ADUCEREA SABIEI INSEAMNA INSTIGAREA MASCATA LA ORICE FORMA DE VIOLENTA CRIMINALA.
PRETINSUL HRIST DIN RELIGII NU A FOST NICIODATA FIUL LUI D-ZEU, CI UN FANATIC NATIONALIST DIN SECTA EVREIASCO-FENICIANA, SECTA NOTRI, CARE ERAU FUNDAMENTALISTI EVREI NATIONALISTI.
17. ADEVARATUL HRISTOS LE-A ZIS EVREILOR: "VOI, EVREII, M-ATI DAT PE MANA ROMANILOR."
DECI ADEVARATUL HRISTOS NU ERA EVREU.
18. CEA MAI MARE PIRAMIDA DIN LUME ESTE IN CARPATII ROMANIEI SI ESTE LA 17 KM ADANCIME, INTR-UN ORAS PAZIT .
PIRAMIDA ESTE CONSTRUITA DE O CIVILIZATIE SUPERAVANSATA DIN LYTHOLITIDIRIUM, UN MATERIAL NECUNOSCUT DECAT DINCOLO DE UNIVERSURI, IN LUMILE DE LUMINA.
19. EVREII S-AU RUPT DE RASA ALBA PELASGA.
SE SUBINTELEGE CA SI GENETIC, EI CA EVREII, SUNT DE RASA NEGROIDA.
20. DIAVOLUL DIN RELIGII NU ESTE LUCIFER ALIAS ENKI.EA, CI YAHWE ALIAS ENLIL ALIAS ZEUS.
21. CASELE PICTATE FLORAL AU ACELASI EFECT CA SI CASELE ALB ROSU SAU CU O DUNGA ALBA SI UNA ROSIE IN JURUL USILOR SAU FERESTRELOR.

PLANETA LUI ENKI.EA..
PE PLANETA LUI EA.ENKI ERA NEVOIE DE AUR NU PENTRU BIJUTERII SAU ALTE FOLOASE FRIVOLE ,CĂCI NICIODATĂ ÎN MILENIILE URMĂTOARE ACEȘTI VIZITATORI AI PĂMÂNTULUI NU AU FOST VĂZUȚI PURTÂND GIUVAERURI DE AUR.
FĂRĂ ÎNDOIALĂ- AURUL- ERA NECESAR PENTRU PROGRAMELE SPAȚIALE ALE ET. AURUL ESTE VITAL PENTRU MULTE INSTRUMENTE ȘI MECANISME ALE VEHICULELOR SPAȚIALE DIN ORCE UNIVERS ȘI AL HIGH TECH DIN TIMPURILE NOASTRE .
AURUL CU PROPRIETĂȚILE SALE UNICE ERA NECESAR ÎNTR-UN CAZ DE EXTREMĂ URGENȚĂ ÎNTR-UN SCOP CRUCIAL CARE AFECTA ÎNSĂȘI EXISTENȚA LOR.
. ACEASTĂ NEVOIE ERA DE A SUSPENDA PARTICULELE DE AUR ÎN ATMOSFERA EVANESCENTA OPRINDU-I ASTFEL DISIPAREA ÎN CONTINUARE...

ENKI.EA- DOMNUL PĂMÂNTULUI...

430.000- I.E.N- ENKI ESTE NUMIT de tatal sau ANU , DOMNUL PĂMÎNTULUI ȘI ÎNSĂRCINAT CU EXTRACȚIA DE AUR DE PE ÎNTREAGA TERRA..
IAR MOTIVUL LUI ENKI CU CEI 12 ANUNNAKI VA FI REPETAT ÎN TOATE LEGENDELE TERREI ..UN CONDUCATOR SI 12 UCENICI.

430.000 - I.E.N PE TERRA SOSESTE O EXPEDIȚIE CU MULȚI ANUNNAKI PRINTRE CARE ȘI OFIȚERUL MEDICAL PRINCIPAL- SUD.NIN.HARSAG.- DOAMNA MUNȚILOR SAU STĂPÂNA MUNTELUI CAP.

PRIMUL GRUP DE ANNUNAKI ÎN NR.DE 50 - ESTE CONDUS DE FIUL CEL MARE AL LUI ENKI.CEL CUNOSCUT DREPT CA RA.RAM..MARDUK.RA..ALIAS DUCELE RA SAU RAMA DIN TOATE LEGENDELE TERREI .


PLANETA LUI EA.ENKI
416.000 I.E.N- NEMULȚUMIT DE SCĂDEREA PRODUCȚIEI PE TERRA ANU VINE PE TERRA CU UN ALT FIU EN.LIL ALIAS YAHWEH DIN RELIGII.

PENTRU MĂRIREA PRODUCȚIEI SE DECIDE CĂ AURUL SĂ FIE EXTRAS DIN SUBSOLUL AFRICII DE SUD DAR ÎN REALITATE SA DECIS SĂ FIE EXTRAS DIN SUBSOLUL ACTUALULUI ARDEAL ROMANESC.

PRIN TRAGERE LA SORȚI MĂSLUITĂ DE IGIGII LUI EN.LIL .
ENLIL OBȚINE COMANDA ÎNTREGII MISIUNI TERESTRE IAR ENKI ESTE TRIMIS ÎN AFRICA DE SUD ÎN REALITATE ESTE TRIMIS ÎN ARDEAL..
APARE OSTILITATEA DELOC ASCUNSĂ ÎNTRE ACEȘTI FRAȚI VITREGI- LUPTA CARE SE DUCE ȘI ÎN ZIUA DE AZI ÎNTR-UN RĂZBOI FRATRICID CONTINUAT ÎNTRE OCULTĂ ȘI OMENIRE ȘI URMASII CELOR DOI FRAȚI.

ENKI.RAM.A.OSIRIS .HORUS PE DE O PARTE ȘI PE CEALALTĂ- ENLIL ALIAS YAHWEH ALIAS ZEUS ALIAS JUPITER.SIN.SETH..NINURTHA DE CEALALTĂ PARTE.

ACEST RAZBOI ESTE MARCAT ȘI ASTĂZI DE RELIGIILE TERREI ȘI ESTE CONTINUAT ȘI ACUM ÎNTRE VECHIUL ȘI NOUL TESTAMENT.. ÎNTRE IUDAISM/MAHOMEDANISM CRESTINISM ȘI RELIGIA ZALMOXIANA CARE ESTE ADEVARATA CREDINȚĂ A OMENIRII ȚINUTĂ LA SECRET LA PENTAGON ÎNTR-UN DOSAR EXTREM DE VOLUMINOS DESPRE RELIGII.

OMUL CREEAT- DE ENKI.EA ÎN HAR.DEAL
300.000 I.E.N - OMUL PRIMITIV CREAT DE ENKI.EA ÎN HAR.DEAL ..CASA DOMNULUI..

ZEII AU STRIGAT-JUGUL NU-L MAI PUTEM DUCE. FĂ- NE UN MUNCITOR PRIMITIV/JUGUL ZEILOR SA- I DAI, SĂ POARTE/MUNCITORUL SĂ ÎNDEPLINEASCĂ TRUDA ZEILOR/FIE CA EL SĂ POARTE JUGUL MUNCII..
IAR MUNCĂ ÎN LIMBA SUMERIANA ȘI GETODACĂ ÎNSEAMNĂ- CHIN EXTREM -SAU -SCLAVIE GROAZNICĂ-..LULU AMELU
(MUNCITOR PRIMITIV) SĂ-I FIE NUMELE AU STRIGAT ZEII ...

IAR ENKI A ZIS.-.OM SĂ-I FIE NUMELE....
si a zis sorei sale TU CARE EȘTI ZEIȚA NAȘTERILOR, FA UN MUNCITOR/CREEAZA UN MUNCITOR PRIMITIV/ȘI EL SĂ POARTE JUGUL DE AZI ÎNAINTE/DE AZI OMUL MUNCA ZEILOR SĂ O FACĂ
..DECI ADAM A FOST DUȘ ÎN EDEN NU LA ODIHNĂ CI LA MUNCĂ SILNICĂ IAR EDINU ÎN SUMERIANA DEFINEȘTE O CÂMPIE ÎNTINSĂ ÎNCONJURATĂ DE MUNȚI ALIAS ARDEALUL DE ASTĂZI DIN ROMÂNIA, ZONA DENUMITĂ ÎN ARDEAL -MAREA CĂLDARE-..SAU -VALEA CEA BLÂNDĂ SÍ ÎNTINSĂ.

CUM OMUL A FOST CREAT- DATORITĂ REVOLTEI ANUNNAKI- PUTEM ÎNȚELEGE DE CE NI SA TRANSMIS CĂ OMUL A FOST CREAT DIN HAOS PARAFRAZĂ LA VECHIUL TESTAMENT.

ENLIL GELOS PE CREAȚIA FRATELUI SĂU A CERUT MUNCITORI ȘI LA STAȚIA TERESTRĂ ERIDU ALIAS AȘA ZISUL EDEN DIN ACTUALA BIBLIE FALSIFICATĂ DE EVREI- DAR TĂBLIȚELE SUMERIENE NE ZIC CĂ EDEN SE AFLA SPRE RĂSĂRIT- EDIN - ÎN SUMERIANĂ ÎNSEAMNĂ CÂMPIE, DAR SUMERIENII AU MIGRAT DIN ARDEAL.

IAR NIN.HUR.SAG- ÎNSEAMNĂ ZEIȚA MUNȚILOR .

DECI DUMNEZEUL GELOS DIN GENEZĂ ESTE EN.LIL ALIAS YAHWEH- EDENUL SĂU ERA ERIDU ÎN MESOPOTAMIA ...IAR SUD.NIN.HURSAG ȘI ENKI.EA CREASERĂ OMUL ÎN HAR.DEAL ALIAS CASA DOMNULUI.
IAR ZECHARIA SITCHIN MINTE CU DESĂVÂRȘIRE CÂND PLASEAZĂ EXTRACȚIA DE AUR PUR DIN HARDEAL ÎN AFRICA DE SUD.SE ȘTIE CĂ NICI O ȚARĂ DIN LUME NU ARE AUR ATÎT DE PUR CA ROMÂNIA- DIN CELE MAI VECHI TIMPURI..

OMUL- A FOST CREAT DIN GENA UNEI FIINȚE TERESTRE CU GENE ALE ZEILOR
IAR FEMEIA SA NASCUT ULTERIOR BARBATULUI DIN GENELE BARBATULUI DUPĂ CUM MENTIONEAZA TOATE LEGENDELE ANTICE ALE MARILOR CIVILIZAȚII TERRANE.

IAR ANU - DA NUME OMULUI CREAT DE ENKI -ADAPA-ODRASLA MURITOARE A LUI ENKI.

ENKI ERA ZEUL APELOR ALIAS NEPTUN SAU POSEIDON ȘI SCRIEREA ÎN STIL SUMERIAN AD.APA NE CONDUCE LA O OBSERVAȚIE TERIBILĂ.
.LA AZTECI -APACHIOHUALIZTLI - ÎNSEMNA POTOP...DE UNDE ACEASTĂ SINONIMIE CU LIMBA ROMÂNĂ?
.BIBLICUL ADAM ÎȘI TRAGE NUMELE DE LA AKKADIANUL -ADAMATU- . PĂMÎNT ROȘU ÎNCHIS ȘI DIN EBRAICA VECHE- ADAMU- SÂNGE..DAR

EBRAICA VECHE ȘI ACTUALĂ ESTE LIMBA GETODACĂ INVERSATĂ
ADAM - ÎNSEAMNĂ CEL FĂCUT DIN SÂNGE SAU DIN PĂMÂNTUL ROȘU.

Z.SITCHIN MENȚIONEAZĂ CĂ TEXTELE BIBLICE SÂNT CONDENSĂRI ALE TEXTELOR SUMERIENE ..DECI BIBLIA GETODACĂ ESTE FALSIFICATĂ CU BUNĂ ȘTIINȚĂ .
TĂBLIȚELE SUMERIENE VORBESC DESPRE SFÂNTA AMAMMA DIN ARDEAL - FEMEIA PRIMORDIALĂ- CARE ÎȘI AVEA LĂCAȘUL ÎN ABZU-APSU-APUS -ALIAS HAR.DEAL-ARDEAL-
.UN ȚINUT CU PLATOURI VASTE.. ȚINUT MUNTOS UNDE AURUL SE STRÂNGEA ȘI DIN ALBIA RÂURILOR ALIAS ARDEALUL DE AZI..
ȘARPELE ENKI.EA - A VRUT CA FEMEIA SĂ CUNOASCĂ PROCREEREA CEEA CE EN.LIL ALIAS YAHWEH NU A VRUT NICIODATĂ...

ENKI.EA
IAR ENKI ERA NUMIT ȘI ZEUL MINELOR ADÎNCI SAU CEL CARE REZOLVĂ SECRETELE.... MARELE ȘARPE NAHASH DIN BIBLIA ACTUALĂ CARE A ISPITIT-O PE EVA..
NAHASH- ÎNSEAMNĂ ȘARPE DAR LITERAL ÎNSEAMNĂ -CEL CE ȘTIE ȘI REZOLVĂ TOATE SECRETELE -SAU -CEL CE CUNOASTE METALELE.-ZEUL ȘARPE ESTE REPREZENTAT CU MÂINILE LEGATE LA SPATE- DECI ARESTAT PENTRU CĂ IA DAT CUNOAȘTEREA DE A PROCREA FEMEII ȘI PERECHII PRIMORDIALE.

ÎN BIBLIE PĂCATUL ORIGINAR ESTE MOMENTUL CÂND EVA GUSTA DIN INTERZISUL POM AL CUNOAȘTERII.
NU FĂRĂ CA EVA SĂ FIE ANUNȚATĂ DE CĂTRE EN.LIL , RĂZBUNĂTOR, CĂ VA NAȘTE ÎN DURERI.

CE LEGĂTURĂ ARE POMUL CUNOAȘTERII CU... NAȘTEREA?..APARENT NICIUNA.NUMAI CĂ ÎN VECHIUL TESTAMENT FRUCTUL OPRIT.. ÎNSEAMNĂ- ACTUL DE PROCREERE:

ADAM A CUNOSCUT O PE NEVASTA LUI, ȘI EA A RAMAS ÎNSĂRCINATĂ- SÍ A NĂSCUT PE CAIN.
DECI PRIN PACATUL ORIGINAR OAMENII ȘI-AU DOBÂNDIT CAPACITATEA DE A PROCREA.
DE ACEST PACAT NU SE POT LEPĂDA ȘI ÎI URMĂREȘTE CONTINUU.. ..DIN TOATE CELE SEMNALATE REZULTĂ CĂ DUMNEZEUL BIBLIC ESTE YAHWEH ALIAS EN.LIL ,CEL CARE A URÂT PERMANENT CREAȚIA FRATELUI SĂU ENKI EA !..

O ZICE CLAR ȘI Z.SITCHIN.." POVESTEA BIBLICĂ OFERĂ MULTE ALTE INDICII DESPRE ORIGINEA SA SUMERIANĂ ALIAS MUREȘANĂ,INCLUSIV PREZENȚA UNOR ZEITĂȚI CODATE CARE SE REGĂSESC ÎN ADEVĂRATA BIBLIE A OMENIRII -BIBLIA GETODACĂ..
" OMUL ESTE UNUL CA NOI!..".SAU PARAGRAFUL DIN BIBLIA GETODACĂ.." OMUL A DEVENIT UNUL CA NOI."-.STRIGAU IGIGII LUI EN.LIL ALIAS ZEUS CĂTRE EL..EL FIIND PRESCURTAREA LUI EN.LIL...

Z.SITCHIN.." DISPUTA BIBLICĂ DINTRE -DUMNEZEU ȘI ȘARPE- NU ESTE ALTCEVA DECÂT DISPUTA DINTRE ZEII EN.LIL ȘI ENKI.EA.-

DISPUTA DINTRE CEI DOI SA TRAS DIN NUMIREA LUI EN.LIL CA DOMN AL PĂMÂNTULUI. DEȘI ENKI.EA FĂCUSE MUNCA CEA MAI DIFICILĂ..

ÎN TIMP CE EN.LIL STĂTEA CONFORTABIL ÎN CENTRUL DE CONTROL AL MISIUNILOR DIN NIPPUR. ENKI -ERA TRIMIS SĂ ORGANIZEZE MUNCILE DIN ADÂNCURI.. OPERAȚIUNILE MINIERE ALE ZEILOR..

REVOLTA ANNUNAKILOR A FOST ÎNDREPTATĂ ÎMPOTRIVA LUI EN.LIL ȘI A FIULUI SĂU NINURTHA CARE A FOST INFILTRAT ÎN TABĂRA LUI ENKI PENTRU AI FURA SECRETELE,

ZEUL ENKI SA OCUPAT DE MUNCA CREARII MUNCITORILOR PRIMITIVI.
ENKI ESTE LUCIFER DIN BIBLIE DEOARECE A FOST TRIMIS ÎNN ADÂNCURI EXACT CA LUCIFERUL BIBLIC CARE A FOST ARUNCAT ÎN ADÂNC .
TERMEMUL DE NAHASH ÎȘI ARE RĂDĂCINA ÎN NHS CARE ÎNSEAMNĂ A DECRIPTA ,A DESCIFRA CEL CARE AFLĂ LUCRURILE -TERMEN CARE I SE POTRIVEȘTE PERFECT LUI ENKI.EA- ALIAS ZAMOLXE .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro