sâmbătă, 11 septembrie 2021

Puterea lui Cinci ~ AZI

❤️💛💙Soarele Central este in Caraiman- Bucegi, ca sa fie clar asta pentru toti, mai ales pentru zaluzii care posteaza fel de fel de aberatii "ca sa fie vazuti si considerati"❤️💛💙


❤️💛💙asteptam 11:11 de Astazi❤️💛💙 

*Suntem in Septembrie care este a Cincia luna a calendarului dacic.. 11.05..lunile iulie si august au fost "inventate si strecurate" de "mica si neinsemnata oculta" in Desfasuratorul firesc. Dar nu e bai!..revenim la Firescul Realitatii Vietii in RO
😏11:11 11052021🌞🌈

Laura Vacaru

Mulțumesc Cristian Alexandru! 

Și cu atât mai importantă această zi a calendarului dacic deoarece o pereche de gemeni zalmocși s- a născut în aceasta zi cu Shahasrara deschisă și activă

Este chiar azi ziua portalului care s- a deschis și atunci, când toți oamenii primesc încărcări în Shahasrara direct, în chacra coroanei, fiecare după cât poate suporta va fi încărcat cu noi coduri de lumină de la sursă.
În 4 cicluri consecutive de rotații complete pe orbită sa a soarelui terestru, perioadă de 25.920 de ani... La întrarea în centura fotonică... Activează în plan 3D simultan cu încă 11 planuri, Zalmocși flăcări gemene. 

Soarele nostru actual este 
Soarele FĂRĂ nume, îi spunem generic soare, 
dar nu ii știm numele. Se știe că, dacă i se cunoaște numele poate fi luat în stăpânire. 

Marii maieștri tolteci, a teci, mayași, au menționat mereu despre nașterea
Următorilor gemeni Zalmocși predestinati sa fie în această lume la deschiderea și încărcarea Shahasrarei speciei umane

Ultimile doua perechi nu s- au născut gemeni în trup ci în suflet și spirit, 
deoarece numai femeia prin emanarea eternului, leagă specia la sursa centrală. 11,cifră maiestră feminină permite acum aducerea în creier și în trup direct a esentei eterului, numit God la daci, de unde și numele muntelui Godeanu...numit Duh Sfânt în creștinism. Dacii erau creștini înainte sa apară creștinismul. În fond biblia Dacilor este furată, ascunsa la Vatican.

Putem fi fericiți să avem în aceste momente ale smalțului cuantic 4 perechi de gemeni Zalmocși

Pe planeta Geea. Tratati- va durerile de cap cu ceva naturiste, medicamentele de pe piață blochează deschiderea Shahasrarei. 
Creatorul este cel care pune coroane fiecărui Om, fiecăruia cât poate duce i se dă chiar acum și maximum va fi la solstițiu pe 21 septembrie! 

Să alegem calea iubirii e cel mai înțelept lucru, Întâiul Înalt Creator este iubire.
Mulțumesc din suflet Cristian!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro