vineri, 31 mai 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 88

   









  

ATENTIE DE LA MIN 10:45
  

Cei "rămași în urmă" în această linie temporală 3D nu vor vedea oameni dispărând în fața lor. Și nici cei care se vor schimba. Nu numai că totul se va schimba INSTANTANEU, dar va fi ca și cum ar fi fost așa dintotdeauna. Ca și cum te-ai trezi dintr-un Vis.
Evenimentul și Contactul Deschis sunt descrise de multe ori în Scriptură:
Matei 24:40
Doi oameni vor fi pe câmp; unul va fi luat și celălalt va fi lăsat. Două femei vor fi măcinând cu o moară de mână; una va fi luată și cealaltă lăsată.
Luca 17:24
Vă spun că, în noaptea aceea, doi oameni vor fi în același pat; unul va fi luat și celălalt va fi lăsat.
1 Corinteni 15:51
Ascultați, vă spun o taină: Nu toți vom dormi, ci toți vom fi schimbați într-o clipă, într-o clipită, într-o clipeală de ochi, la ultima trâmbiță. Căci trâmbița va suna, morții vor învia nepieritori, iar noi vom fi schimbați.
Referirile la nori, "în aer", vârtejuri etc., sunt descrieri simpliste ale Craftului.
Cu cuvinte actualizate: Iisus se va întoarce așa cum a plecat, pe o Ambarcațiune Pleiadiană. Cel mai important este că se va întoarce CONȘTIINȚA HRISTICĂ.
Un Cer Nou și un Pământ Nou. Unitate. Cerul nu este o locație fizică în Univers. Este un termen simplu pentru a desemna dimensiunile SUPERIOARE, unde vibrațiile negative nu pot exista. Originea și destinația noastră.
Oamenii vor împărtăși ÎN CURÂND aceeași densitate cu alte rase galactice și li se vor alătura ca civilizație galactică.
Teri Wade
💙💙💙


  

 

DONALD TRUMP A DECIS SĂ FACĂ RECURS LA CONDAMNAREA PRIMITĂ AZI IN NEW YORK....CURTEA SUPREMA AMERICANĂ VA INTRA IN JOC IN FOARTE SCURT TIMP


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro