marți, 7 mai 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 75 APELE de SUS si de JOS

 




Diplomatul de inteligență artificială !!! 
Faceți cunoștință cu Victoria Sy, purtătoare de cuvânt digitală a Ministerului de Externe al Ucrainei, creată folosind inteligența artificială pentru a oferi informații valabile despre afacerile externe.
Pentru prima dată în istorie, Ministerul Afacerilor Externe al Ucrainei a prezentat o persoană digitală care va comenta oficial presa. Aceasta este prima diplomă de inteligență artificială din lume care reprezintă Ucraina.
Serviciul de presă al Departamentului de Stat a declarat că declarațiile pe care Xi le va face nu vor fi create de inteligența artificială, ci „scrise și verificate de oameni reali”. ”
Ministrul ucrainean de externe Dmitry Kuleba a declarat că principalul motiv pentru crearea Victoriei Xi este „economisirea de timp și resurse pentru diplomați”...
Tocmai mi-a trecut prin cap că în curând vom vedea președinți digitali și prim-miniștri, și nu cred că este deloc puțin probabil ca Victoria C să existe deja.

 

  


 


"Ocean subteran" în partea de jos a Pământului.
Oamenii de știință au descoperit (2014 .. puțin interes pentru acest https://www.newscientist.com că există o masă de apă sub scoarța pământului, suficientă pentru a umple toate oceanele de pe suprafața sa de trei ori.
„Oceanul subteran” are aproximativ 700 de kilometri adâncime în mantaua pământului. Despre zgn. deficit de apă, așa că nu trebuie să ne facem griji. Vor ieși mult mai multe la lumină din care va arăta că nu trebuie să ne îngrijorăm, în esență. Dar am fost/vom fi ținuți proști.
  .
  
  


RACHETA LOVESTE FIRMAMENTUL....



SURSE DE FOC ?????

   

CAND AI NEVOIE DE UN PORTAL....

     

  
  
  

  


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro