duminică, 5 mai 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 74

prietenul Zagan :

  

  

  
Dati click pe imaginea neagra sa vedeti pe FB : 

  

‼️Dacă nici acum nu înțelegem că ne aflăm in plin război spiritual, nu ne vom mai trezi niciodată.
💥FORȚELE ISRAELIENE ARESTEAZĂ GARDA PERSONALĂ A CONSULULUI GREC LA BISERICA SFÂNTULUI MORMÂNT DIN IERUSALIM
Poliția israeliană a intrat în biserică și a arestat garda personală a consulului grec.
Martorii au raportat o ceartă între poliție și Garda consulului.
Astăzi, Israelul a ridicat bariere în orașul vechi al Ierusalimului, iar creștinilor ortodocși care doreau să participe la ceremonia Sfântului foc li s-a interzis intrarea în biserică. În plus, creștinii au fost împiedicați să intre în Ierusalim din Cisiordania ocupată.

  

  


MA UIT CUM SARBATORITI INVIEREA UNUI DZEU FALS,CU O LUMINA FALSA,PRIN CARE EVREIII DEZBINA OMENIREA DE MII DE ANI CU UN CRESTINISM FALS SI PLIN DE PRECEPTE IMORALE SI FAPTE ABOMINABILE,IAR PRIN ACESTEA VA VOR DISTRUGE CA NEAM SI PE VOI RO VOI CARE ATI ACCEPTAT ACEASTA CREDUNTA FALSA A EVREILOR, VE.TI SFARSI IMPREUNA CU EI. IN TARA VOASTRA VOR RAMINE IN VIITOR DOAR:7.789.628 DE RO


Biblie veche de 1500 ani descoperita in Turcia
Biblia contine Evanghelia lui Barnaba :



vedeti link ul de mai jos :

O Biblie veche de 1500 de ani susține că Iisus Hristos nu a fost crucificat – Vaticanul înmărmurit Iisus Hristos nu a fost răstignit, de fapt Iuda a fost cel care a fost bătut în cuie pe cruce de soldații romani, susține o carte veche care ar putea duce la prăbușirea creștinismului.Intr-o întorsătură surprinzătoare a evenimentelor, o Biblie antică ce datează de aproximativ 1500 – 2000 de ani a fost descoperită în Turcia, mai exact în Muzeul de Etnografie din Ankara.
Această descoperire remarcabilă, cunoscută sub numele de Evanghelia lui Barnaba, a provocat o mare agitație în cercurile religioase, în special la Vatican.Cartea, ținută secretă încă de la descoperirea sa din anul 2000, conține afirmații controversate care contestă credințele de mult timp despre Iisus Hristos, crucificarea și divinitatea sa. Evanghelia lui Barnaba Evanghelia lui Barnaba, despre care se crede că a fost scrisă de discipolul Barnaba, prezintă o narațiune alternativă a vieții lui Iisus, divergentă față de relatările găsite în Evangheliile canonice.Potrivit acestui text antic, Iisus nu a fost crucificat, contrar credinței creștine larg acceptate.În schimb, ea îl prezintă pe Iisus ca pe un profet și îi neagă divinitatea ca Fiu al lui Dumnezeu. Cartea merge chiar atât de departe încât îl cataloghează pe apostolul Pavel drept un impostor.Mai mult, susține că Iisus s-a înălțat la cer în viață și sugerează că Iuda Iscarioteanul, și nu Iisus, a fost crucificat.Autenticitatea Evangheliei lui Barnaba a stârnit ample dezbateri în rândul cercetătorilor, experților și autorităților religioase. În timp ce unii rămân sceptici, alții susțin cu fervoare autenticitatea sa.Rapoartele indică faptul că experții și autoritățile religioase din Tehram, unde se pare că a fost examinată cartea, insistă asupra faptului că aceasta este un artefact original. Se spune că Evanghelia lui Barnaba ar fi fost scrisă în aramaică, limba vorbită de Iisus Hristos, și prezintă litere de aur inscripționate pe piele dezlegată.
Implicații și reacții
Descoperirea acestei Biblii antice are implicații semnificative pentru învățăturile creștine tradiționale, în special pentru cele bazate pe Evangheliile canonice.
Dacă Evanghelia lui Barnaba este într-adevăr autentică, aceasta ridică semne de întrebare cu privire la acuratețea istorică a relatărilor despre răstignire și înviere. Ea contestă divinitatea lui Iisus Hristos și oferă o perspectivă alternativă asupra rolului apostolului Pavel în mișcarea creștină timpurie.
În consecință, Vaticanul și multe autorități religioase se confruntă cu aceste informații nou descoperite, provocând consternare în rândul unor credincioși.
Descoperirea Evangheliei lui Barnaba în Turcia a provocat, fără îndoială, agitație în cercurile religioase, în special în rândul creștinilor. Această Biblie antică pune în discuție aspecte fundamentale ale credințelor creștine tradiționale, prezentând o narațiune care contrazice răstignirea, divinitatea și rolul unor figuri cheie precum Iisus Hristos, Iuda Iscarioteanul și apostolul Pavel.
În timp ce autenticitatea cărții rămâne un subiect de dezbatere, doar existența ei ridică întrebări intrigante și încurajează explorarea în continuare a narațiunilor istorice și religioase.
Pe măsură ce comunitatea de cercetători continuă să examineze această descoperire, este esențial să abordeze descoperirile cu o minte deschisă, permițând o înțelegere mai profundă a tapiseriei complexe a istoriei religioase. Sursa Internet BUTUCEA OVIDIU
Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro