marți, 21 mai 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 80

 




In America Pușcașii marini luptă cu FEMA în zonele lovite de tornade. 

Putin avertizeaza si lovește un complex de pedofili din Ucraina   

  Pușcașii marini americani au dat o lovitură demoralizatoare agenților Agenției Federale de Management al Urgențelor (FEMA), care speră să profite de cetățenii din Tornado Alley ale căror case au fost reduse la dărâmături în focarul devastator de săptămâna trecută, care a generat peste 300 de nori pâlnii EF2-EF4 din Ohio Valley până la Texas Panhandle.

După cum s-a raportat anterior, pușcașii marini din 27 aprilie au efectuat o ambuscadă a unui convoi FEMA înarmat la periferia orașului Omaha, Nebraska, după ce o puternică tornadă a croit o cale de distrugere care a distrus 300 de case în suburbia Elkhorn. Marinarii au confiscat armele FEMA și au arestat doi supraveghetori de teren înainte de a elibera în mod curios rulota.

Real Raw News a aflat de atunci că marinarii au plasat dispozitive de urmărire GPS pe vehiculele FEMA înainte de a forța Gestapo-ul federal să părăsească zona de dezastru. FEMA s-a îndreptat spre sud prin Nebraska și Kansas, spre Oklahoma, unde Serviciul Național de Meteorologie a prezis că vor lovi furtuni a doua zi. Fără să știe federalii, pușcașii marini își schimbaseră Humve-urile cu vehicule civile și urmau cavalcada federală la o distanță discretă, în timp ce se îndrepta spre granița cu Oklahoma.

Șapte ore mai târziu, federalii au traversat în nordul centrului Oklahoma lângă orașul Tonkawa și au continuat spre sud până în Guthrie, fosta capitală înainte de a fi stat și parte a metroplexului Oklahoma City. S-au oprit în afara a ceea ce părea a fi un depozit industrial de pe Mockingbird Drive, cu o mână de federali descălecând, iar restul au rămas în interiorul vehiculelor la ralanti. Elementul marin principal a văzut șase agenți FEMA intrând în clădire și ieșind încărcați cu armament proaspăt, M4 atârnate pe umeri și legănate în brațe.

 „Era evident că FEMA plănuia să se rearmeze și să se întoarcă pentru a teroriza cetățenii”, a declarat o sursă din biroul generalului Eric Smith pentru Real Raw News. „De data aceasta, marinarii nu se simțeau caritabili și aveau ordine să se ocupe de FEMA la discreția lor.”

Marinarii au ieșit din ascunzișuri și au deschis focul. Rapoartele explozive și proiectilele sfârâitoare i-au întâmpinat pe agenții FEMA care ieșeau din clădire. Agenții râdeau, dar petrecerile lor s-au încheiat brusc, când unul dintre ei a căzut mort. Ceilalți cinci au încercat să riposteze, dar și ei au murit după o salvă de focuri de armă de la Marinari înainte de a trage chiar și un singur cartuș. Între timp, al doilea element marin a implicat vehiculele FEMA și ocupanții din interior. Au împușcat cauciucurile și geamurile și i-au pus pe agenți sub foc automat. Un marinar care sprinta pe lângă un SUV FEMA a aruncat o grenadă prin geamul împușcat, iar explozia rezultată a îndepărtat capul șoferului – gâtul lui acum o fântână de sânge.

În cele din urmă, 31 de FEMA zăceau morți. Niciun marinar nu a fost rănit în luptă. Depășiseră forța de poliție a Deep State. Depozitul, s-a dovedit, era un adevărat arsenal – 300 de M4, 165 de pistoale și o mulțime de muniție de 9 mm și 5,56 pentru fiecare. Sursa noastră a spus că pușcașii marini au confiscat armele înainte de a părăsi zona de luptă.

Mi-aș dori să fie sfârșitul, dar știm mai bine. Salvăm ce putem cu pușcașii marini în zonă și vor fi în căutarea mai multor agenți FEMA. Aceasta a fost o victorie a unei bătălii într-un război foarte prelungit”, a spus sursa noastră.

   Putin lovește un complex de pedofili din Ucraina  

Președintele rus Vladimir Putin a ordonat miercuri o lovitură cu rachete asupra unui complex pedofil ucrainean din orașul istoric Cernigiv, ucigând traficanți de copii legați de dispariția copiilor ruși, a declarat agentul FSB Andrei Zakharov pentru Real Raw News.

Atacul cu rachete rusești a răsturnat un bloc de apartamente, a distrus un hotel și a deteriorat structurile din apropiere; câțiva pietoni, daune colaterale, au fost răniți sau uciși de fragmente transformate în moloz care au lovit străzile și trotuarele. Imediat după salva ce a lovit Cernigiv, Occidentul l-a etichetat din nou pe Putin drept criminal de război și au repetat cererile de a finanța în continuare aparatul militar care eșuează rapid al lui Zelenskyy, deoarece el, în ceea ce ar fi putut fi un discurs coregrafic, i-a mustrat pe aliați pentru că au doborât barajul de rachete al Iranului împotriva Israelului în timp ce a permis bombardamentelor rusești accesul nestingherit în spațiul aerian ucrainean.

Acest lucru nu s-ar fi întâmplat dacă Ucraina ar fi primit suficient echipament de apărare antiaeriană și dacă hotărârea lumii de a rezista terorii ruse ar fi fost suficientă”, a spus Zelenskyi despre atacul de la Cernigiv.

Cu toate acestea, Zaharov a spus că Putin a avertizat Ministerul Apărării al lui Zelensky cu privire la lovitura iminentă, după ce agenții FSB care operau sub acoperire în Ucraina au identificat în mod pozitiv patru prădători infamy de copii folosind un hotel ca acoperire pentru eforturile lor de trafic de copii.

Știam de acești bărbați. Ei fură copii din satele noastre de graniță. Unii dintre ei îi ia porcul Zelenskyy pentru sine. Restul se vând. Ne luptăm cu acești monștri de doi ani și de fiecare dată când ucidem pe unii, sunt mereu mai mulți. S-au răspândit ca o boală. Când am aflat că aceste animale sunt în Cernihiv, i-am spus lui Zelensky să ni-i dea sau vom ataca. Dacă va încerca să-i mute, atacăm. Dar Zelenskyy, la fel ca Joseph Biden al tău, este el însuși un pedofil și a lăsat civilii să fie scuturi umane în loc să ne predea criminalii. Nu ne-a lăsat de ales”, a spus Zaharov.

Agenții FSB din Cernigiv, a adăugat el, au supravegheat hotelul înainte de lovitură, atât pentru a se asigura că traficanții de copii sunt prezenți, cât și cel mai puțin număr posibil de oaspeți în camerele lor, în speranța de a atenua pierderile inutile de vieți omenești. Pe lângă traficanți, doar patru oaspeți și șase angajați se aflau în incintă când rachetele au plouat, a spus Zaharov, invocând o evaluare a pagubelor din luptă. El a spus că atacul a ucis prădătorii și că Putin a deplâns nevinovații prinși în mijlocul măcelului.

Ceea ce Occidentul nu înțelege este că președintele Putin este un umanitar. El ne protejează copiii. Zelensky l-a pus să facă asta. Dacă nenorocitul Zelensky se predă și ne dă numele tuturor prietenilor săi criminali din Europa de Est, această operațiune militară specială s-ar încheia mâine. Dar, nu, el își protejează prietenii și îi lasă pe civili să moară”, a spus Zaharov.

Întrebat despre știrile care susțin că atacul a ucis 17 și a rănit 77, inclusiv copii, Zakharov a spus: „Aceasta este propagandă falsă a CIA și MI6. Fotografiile pe care le vezi pe știrile tale false din Vest sunt modificate sau, cum spui, făcătură întreagă cu CGI (imagini create pe calculator, n.b.). Da, uneori mor trecători, iar acest lucru este trist, dar este vina lui Zelensky, nu a președintelui Putin.”

   Sursa: https://realrawnews.com/



Iisus Hristos

 
ESTE OFICIAL...PRESEDINTELE IRANULUI NU MAI ESTE PE PĂMÂNT....PREȘEDINTELE IRANULUI A FOST ELIMINAT DE PĂLĂRIILE ALBE...EL ERA IMPLICAT IN ATROCITĂȚI ÎMPOTRIVA OMENIRII...

😳🔥Într - o serie halucinantă de evenimente, comandantul șef al Comandamentului Forțelor de ordine al Republicii Islamice Iran a fost asasinat astăzi la Teheran, fiind împușcat de 7 ori.
  

  

  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro