sâmbătă, 1 iunie 2024

Puterea lui Cinci ~ educatia Natiei 89

 






TRUMP 136 ANI       

AMERICA RAZBOI  CIVIL    

AMERICA SI ANGLIA  BOMBARDEAZA   CAPITALA   YEMEN    

ISRAEL INCENDIAZA IN CISIORDANIA 
     

PROPAGANDA UCIGASA ISRAEL     

CONFLICT RUSIA   UCRAINA  EURO

RUSIA IN MOBILIZARE   

/🔥Biden a dat în secret Ucrainei permisiunea de a lovi în interiorul Rusiei cu arme americane — Politico 
P.S.Încearcă sa oprească alegerile 🤣🤡


     

 
Să moară capra vecinului😍

SANSKRITA (ariana) ➡️ doua limbi surori, poate chiar dialecte, nu limbi separate:
➡️PUNJABI
➡️INDO-EUROPEANA (denumire gresita cred eu, Euro-Asiatica ar fi corect) ADICA TRACO-GETICA
Abia de aici incepand, limba Latina se trage din Traco-Getica si apoi toate limbile romanice.
Atat limbile romanice cat si cele germanice (goții) vin din Traco-Getica. Toata populatia Europei se trage din traci, daci, geti.
LIMBA ROMÂNA VINE DIN SANSKRITA. (rumâna este corect nu româna, ba chiar rumuna, rumuni se numeau românii pana acum cateva generatii in urma)
MITURILE VECHI RUMUNESTI VIN DE LA VECHIUL POPOR ARIAN, PE FILIERA TRACA SI DACO-GETICA. Cand spun Daco-Geti ma refer la combinatia dintre migratorii daci-traci (cu clasa de elita si luptatori pe care ii numesc draconi, dragoni, pun link jos), pastori, cu oi, vite, cai, si getii locali agricultori, adica cucutenienii.
Stiti ca Lucian Cueşdean a gasit, in limba Punjabi (din Nordul Indiei, arienii), peste 2000 de cuvinte FONETIC (adica cum se aud) la fel cu cele din limba Romana si, important, cu ACELEASI INTELESURI.
Miceal Ledwith afirma ca limba latina se trage din limba veche a românilor, il gasiti pe Youtube cand afirma aceasta si pe Google ce studii are.
Cum am spus sus Dacii sunt pastorii migratori, populatie mai razboinica, mai albi, iar Cucutenienii erau mai scunzi si mai inchisi la culoare, tip sumerian, populatie agriculturala, stabila, ne razboinica, cu structura social-religioasa matriarhala, spre deosebire de dacii patriarhali. Ar fi prea mult sa spun ca Geto-Dacii sunt o combinatie de Cain si Abel? Cain agricultorul si Abel pastorul.
Astfel, generalizand putin, cand vedeti ciobani, vedeti daci, oamenii muntilor, cand vedeti agricultori (mai ales in Moldova), oamenii de deal si campie, vedeti Geti. Bineinteles ca s-au combinat mult, dar sunt zone unde ii gasiti mai aproape de ADN-ul vechi.
Cat despre limba Latina... Stim de Enea, care a fugit din Troia in flacari, si a infiintat Roma. Enea era TRAC din Troia, cetate TRACA inchinata lui Apolo. Blonzi (arieni) dealtfel, ca si Dacii pastori de la noi. Populatia turcica a venit mai tarziu in zona. Deci, pana si in Iliada gasim informatia ca LATINA VINE DIN TRACA-DRACA-DACA.
Julyana Arhitect

LIMBA TRACO GETA


MAMAIA



"Sofisticarea neuronală nu înlătură în vreun fel seturile intinctive de reacții rapide pe care le-am observat la animale."
K Dutton
Conștiința e utilă, dar e înceată, prea înceată uneori ptr a face față vieţii.
Nu de puține ori, "omul este lup ptr om".
Ptr a acoperi acest gol, creierul se folosește de euristici, reguli simple bazate pe experiența acumulată.
Pe asocierile învățate dintre stimulii întâlniți anterior.
"Dacă conștiița ar avea roți, atunci ar avea 18, și o remorcă atât de mare, încât ați avea nevoie de autorizație de la primărie ca să o conduceți."
Creierul poate fi îngenunchiat la fel de repede ca orice tipar fix de acțiune pe care l-am putea întâlni în regnul animal.
Impulsivitatea creierului poate fi folosită, exploatată, în folosul nostru, mai mult, în mâinile unei persoane care are geniul convingerii, ne pot ușura de bani.
Dar ce facem când același geniu este politician, gen, Băsescu🙄
Rezultatele se văd mulți ani de aici încolo.
Capitalismul sălbatic a devenit școala legiferată a lobby-ului, a mitei, a crimei organizată, să nu credeți că asocierea dintre Bercea Mondialu și Mircea Băsescu a fost o întâmplare, sau cumetriile și botezurile dintre Președintele Băsescu și tzgh.anii din Galați, ivești-liești.
Așa s-a ajuns ca avocații, "falsitorii" din mass-media, oamenii care lucrează în publicitate sau în vânzări și liderii cultelor, știu, și doftorii, "CEI CARE LUCREAZĂ CU NOI" și NU împotriva noastră, spărgând "sistemul de securitate al creierului", astfel, legitim, oamenii de bine putând intra și ieși în creierul nostru.
Cei mai mulți dintre noi îi spun "karmă", astfel lăsând loc hazardului "controlat" să ne stăpânească.
Mai mult, dacă e și o "oaie neagră", mulțimea o albește, iar legitimul o trece în neființă, la propriu.
Creierului îi plăcea să ordoneze lumea, acolo unde există lacune, creierului îi place să le umple cu : bănuiala și intuiția.
"Publicitatea ar putea fi descrisă drept știința capabilă să aresteze suficient de mult timp inteligența omenească, încât să o ușureze de bani."
S.B. Leacock
"Un avocat primește cadou de la un client o cutie de trabucuri foarte scumpe.
Avocatul decide să le asigure pe o sumă de 25 000 de dolari.
În următoarele câteva luni, el fumează unul câte unul trabucurile (12 trabucuri), în timp ce trăgea mulțumit din ultimul îi vine o idee, distrugerea prin "foc".
Astfel depune o solicitare de rambursare la compania de asigurări.
Cazul ajunge în instanță, iar avocatul câștigă.
Trece timpul și problema se credea uitată, însă, compania de asigurări dă în judecată avocatul ptr piromanie, repetată de 12 ori, iar procesul a intrat pe rol.
Avocatul pierde, iar suma ptr despăgubiri este de 40 000 de dolari."
De aici și vorba: "nu iese fum fară foc."
Trecând peste asta avem un caz identic și mediatizat în politica noastră, Laura Vicol, avocat de succes, care a "fumat trabucuri" la greu, de la interlopi (n-o spun io, ci serviciile a demascat-o), astfel notorietatea a împins-o că poate mai mult, timpul făcând uitat inclusiv divorțul și un copil "protejat" în fața mass-media, ca apoi recăsătorită să ajungă "prima femeie" Președinte al camerei juridice din senat.
Ea, în campania electorală promițând că va scoate o lege împotriva crimei organizate.
Tocmai când era în vârf a aparut din "senin", discuțiile cu interlopii care au....șters cu ea pământul, sau, altfel spus, s-au șters la kiur cu ea.
"Distinsa Doamnă" fiind pusă cu botul pe labe, pi românești😏
Astfel legea promisă a rămas promisă și poporul cu un senator șantajabil la cel mai înalt nivel.
Aceasta este clasa politică românească și politicienii desemnați de catre "șantajatori" să danseze pe schinarea poporului.
@reper

   


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro