marți, 12 septembrie 2023

Puterea lui Cinci ~ tradatorii expusi

 


  

    








Mâncarea artificială, aerul otrăvit și apa manipulată te fac naiv, steril, bolnav, inconștient și prost. Mainstream/media alternativă îți va spăla creierul și te va supune unei vrăji de ură și frică. Turnuri pentru telefoane mobile wifi etc. Îți deteriorează mintea cu frecvențe agresive și forțează o schimbare de ADN. Te hrănești cu emoții și frecvențe artificiale care produc cu energia ta și trimit împotriva ta zilnic. Ești un creator și poți crea orice vrei, dar din anumite circumstanțe ți-a fost luat liberul arbitru, ceea ce sugerează alegerea ta. Tu ești sursa TA de energie. În acest sens, ești și cobaiul lui de laborator. DAR nu TOT ce poți fi aici și nu pentru asta ai fost creat. Ești mult mai mult decât crezi și ești capabil de mult mai mult decât ai fi putut gândi sau experimenta vreodată în această lume. Ia-ți puterea înapoi!!
Massimiliano Grasso II

Intelegeti smecheria ?
Latratorii cu clima ...finanteaza combustibilii fosili .
Dar nu direct .
Este ca la firmele din Romania .
Ai in lista de activitati si pe cea a comertului de pantofi .
Trimiti miliardele la oricare dintre comerciantii care pot cumpara combustibili .
Iar furnicile trebuie sa pastreze clima curata...sa mearga cu bicicleta.
Banca ramane cu obrazul si mainile curate si latra mai departe despre clima si poluarea ei .
Ce ,ii doare gura ?

┕━━━━╗✹╔━━━━┙
➠Gesara Code٠ • ● Ƹ̵̡Ӝ̵̨Ʒ
APROAPE SUNTEM!
Schimbările sunt brutale și vin.
Aveți încredere în mine și nu vă grăbiți să vă vindeți casele pentru a plăti banca. Banca se pregătește pentru marea resetare.
Ei stabilesc un calendar vast pentru a obține investiții de la clientela lor. băncile vor descoperi că băncile nu mai sunt necesare.
Că investițiile nu sunt necesare și vor fi înlocuite cu ajutorul altora și reconstruirea unei economii dominate de fostele noastre guverne.
Cu noul sistem financiar cuantic, toată lumea are mai mult decât suficient pentru a trăi fără a avea nevoie de împrumuturi și alte „favoruri”.
Nu-i mai lăsa să vă spele creierul! Nu acordați atenție și energie știrilor.
Concentrează-ți mintea și inima doar pe ceea ce îți dorești, așa că vom lucra cu toții pentru binele comun și vom construi un viitor fericit pentru copiii noștri.
Odată cu implementarea LEGII GESARA, toate creditele ipotecare, datoriile de card și creditele bancare vor fi iertate. Astfel, cămătăria de la bănci va reveni oamenilor.
  




Catrina Ludwig
1h
  · 
⚡⚡⚡Fermierii români au trimis o scrisoare deschisă președintelui și prim-ministrului țării, în care amenință că de la 1 octombrie vor bloca porturile și vamele dacă nu se prelungește interdicția de import de grâu ucrainean.
Solidaritatea atinge cele mai înalte culmi
Salutări ⚡⚡⚡
  


 
Dati click mai jos sa vedeti pe FB 
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 
Director web luxdesign28.ro Alterative Medicine Blogs - BlogCatalog Blog DirectoryClickLink.ro